Dodaj do ulubionych

pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych itp.

31.07.14, 08:19
Oferuję pomoc w pisaniu prac magisterskich, inżynierskich, licencjackich, zaliczeniowych, a także wiele innych.
Zajmuję się redagowaniem, wyszukiwaniem literatury, przygotowaniem spisów treści bądź planów pracy.

Posiadam wieloletnie doświadczenie, a także możliwość sprawdzenia dowolnej pracy
na systemie antyplagiatowym plagiat.pl (ten sam z którego korzystają uczelnie).

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy w celu ustalenia szczegółów współpracy
isiaa.s87@gmail.com

POZDRAWIAM

IZA
Obserwuj wątek
    • raficzewski Zamowiłem w magisterka.edu.pl mogę polecić 06.11.14, 15:00
      Szukałem kiedyś na tym forum ogłoszenia pisanie prac licencjackich. Znalazłem post polecający serwis magisterka.edu.pl oferujący pisanie prac licencjackich i magisterskich. Wpłaciłem zaliczkę na plan i 1 rozdział, po otrzymaniu w ten sposób zlecałem kolejne rozdziały i tak do końca. Promotor zażyczył sobie niewielkich poprawek. Uwzględnili je mimo że zapłaciłem już wcześniej całą kwotę. Czytałem na forach, że wiele serwisów nie wprowadza już poprawek. Praca licencjacka przeszła też pozytywnie przez program antyplagiatowy. Została oceniona na ocenę dobrą i na taki też stopień ją obroniłem. Teraz jestem na studiach uzupełniających i swoja prace magisterską też będę zlecał serwisowi magisterka.edu.pl bo mają niezłe ceny, wyszło niedrogo 25 zł za stronę - całość 1250 zł, dobry kontakt, w tym telefoniczny
    • driss1 Re: pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych 04.03.16, 13:37
      Rozumiemy i wiele przewidujemy ? Metody obliczeniowe i statystyczna analiza danych w badawczych projektach naukowych z różnych dziedzin. Statystyka nie ma dla nas tajemnic.

Każdy z naszego zespołu ma odmienne zainteresowania, skończył inny kierunek oraz mamy różne doświadczenia naukowe.

Widzenie problemów z różnych perspektyw jest naszą siłą w ich rozwiązywaniu.

Jako doświadczeni analitycy i absolwenci różnych szkół wyższych (oraz studenci stopnia 3) mamy rozeznanie w każdym etapie badawczym, dlatego statystyka nie ma dla nas tajemnic

Pomagamy poczynając nawet od pierwszych intuicji dotyczących zalążków pomysłu po wszelkie niezbędne korekty.

* Jeśli interesują Cię analizy w biznesie to zapraszamy też na nasz statystyczny serwis METODOLOG BIZNES.

Wypisując po kolei argumenty, dotyczące tego czemu akurat my powinniśmy zająć się analizą danych, oszczędzę czasu :
      (zajmiemy się obliczeniami wyników badań Twojej pracy magisterskiej/doktorskiej/licencjackiej)
      1. Znamy Twoje oczekiwania dotyczące rozwiązania problemu z analizą badań, eksperymentów lub ankiet

2. Orientujemy się w badaniach w naukach o zachowaniu i zdrowiu, metodologii badań i analizie statystycznej (oraz co najważniejsze! na standardach edytorskich!)

3. W kontekście statystycznej analizy danych wiemy o Twoim projekcie badawczym więcej niż możesz sobie wyobrazić

4. Domyślamy się, że analiza danych i metodologia badań jest nie jest Twoim popisowym numerem w dyskusjach ze znajomymi

5. Pomagamy tak, że będziesz zadowolony/a

6. Dzięki naszej pomocy będziesz mieć statystykę z głowy

Ja i mój zespół tworzymy grupę specjalistów, którym spokojnie możesz zaufać.
      www.metodolog.pl
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
      www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich-i-doktorskich/
      analiza danych
      analiza statystyczna w pracach magisterskich
      statystyka do magisterki
      statystyka do doktoratu
      analiza ankiet
      analiza kwestionariusza
      statystyka doktorat
      statystyka do pracy doktorskiej
      statystyka do pracy magisterskiej
      • driss1 Re: pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych 04.03.16, 13:43
        asfmaskd

Rozumiemy i wiele przewidujemy ? Metody obliczeniowe i statystyczna analiza danych w badawczych projektach naukowych z różnych dziedzin. Statystyka nie ma dla nas tajemnic.

Każdy z naszego zespołu ma odmienne zainteresowania, skończył inny kierunek oraz mamy różne doświadczenia naukowe.

Widzenie problemów z różnych perspektyw jest naszą siłą w ich rozwiązywaniu.

Jako doświadczeni analitycy i absolwenci różnych szkół wyższych (oraz studenci stopnia 3) mamy rozeznanie w każdym etapie badawczym, dlatego statystyka nie ma dla nas tajemnic

Pomagamy poczynając nawet od pierwszych intuicji dotyczących zalążków pomysłu po wszelkie niezbędne korekty.

* Jeśli interesują Cię analizy w biznesie to zapraszamy też na nasz statystyczny serwis METODOLOG BIZNES.

Wypisując po kolei argumenty, dotyczące tego czemu akurat my powinniśmy zająć się analizą danych, oszczędzę czasu :
        (zajmiemy się obliczeniami wyników badań Twojej pracy magisterskiej/doktorskiej/licencjackiej)
        1. Znamy Twoje oczekiwania dotyczące rozwiązania problemu z analizą badań, eksperymentów lub ankiet

2. Orientujemy się w badaniach w naukach o zachowaniu i zdrowiu, metodologii badań i analizie statystycznej (oraz co najważniejsze! na standardach edytorskich!)

3. W kontekście statystycznej analizy danych wiemy o Twoim projekcie badawczym więcej niż możesz sobie wyobrazić

4. Domyślamy się, że analiza danych i metodologia badań jest nie jest Twoim popisowym numerem w dyskusjach ze znajomymi

5. Pomagamy tak, że będziesz zadowolony/a

6. Dzięki naszej pomocy będziesz mieć statystykę z głowy

Ja i mój zespół tworzymy grupę specjalistów, którym spokojnie możesz zaufać.
        www.nauka.metodolog.pl/
        www.metodolog.pl
        www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/

www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich-i-doktorskich/
        analiza danych
        analiza statystyczna w pracach magisterskich
        statystyka do magisterki
        statystyka do doktoratu
        analiza ankiet
        analiza kwestionariusza
        statystyka doktorat
        statystyka do pracy doktorskiej
        statystyka do pracy magisterskiej

afawef
    • pracemgr_gmx.com Re: pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych 04.05.16, 00:59
      Oferuję profesjonalną i rzetelną pomoc w pisaniu, redagowaniu, korekcie, edycji prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych. Masz problem z pracą licencjacką, magisterską? Sprawia Ci trudność plan pracy albo metodologia?
      Zajmuję się następującymi kierunkami:

- Pielęgniarstwo,
      - Położnictwo,
      - Fizjoterapia,
      - Zdrowie Publiczne,
      - Ratownictwo medyczne,
      - Kosmetologia,
      - Dietetyka.

Szybko i solidnie. Napisz e-mail, na pewno pomogę.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna.

Kontakt: pracemgr@gmx.com

Zapraszam do współpracy.
    • pracemgr_gmx.com Re: pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych 13.07.17, 18:03
      Oferuję profesjonalną i rzetelną pomoc w pisaniu, redagowaniu, korekcie, edycji prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych. Masz problem z pracą licencjacką, magisterską? Sprawia Ci trudność plan pracy albo metodologia?
      Zajmuję się następującymi kierunkami:

- Pielęgniarstwo,
      - Położnictwo,
      - Fizjoterapia,
      - Zdrowie Publiczne,
      - Ratownictwo medyczne,
      - Kosmetologia,
      - Dietetyka.

Szybko i solidnie. Napisz e-mail, na pewno pomogę.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna.

Kontakt: pracemgr@gmx.com

Zapraszam do współpracy.
    • totem09 Re: pomoc w pisaniu prac mgr, inż, zaliczeniowych 22.07.17, 22:32
      Pomoc dotyczącą pisania prac można znaleźć również pod tym linkiem pisanie-na-zlecenie.com.pl/oferta/ Oferta jest bardzo szeroka a klienci mogą liczyć na korzystne ceny. Wszelkie szczegóły zostały udostępnione na stronie, zachęcamy do zapoznania się z nimi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka