Dodaj do ulubionych

Mądre plany zajęć:

08.10.04, 14:22
W tym semestrze otrzymałem w ramach promocji studia wieczorowe gratis.
Najwczesniej mam na 11. Jako że do nocnych marków należę na rękę mi to, ale innym nie bardzo

Ciekawszą o wiele kwestią był mój plana zajęć w semestrze poprzednim:]
Wtorek: na 8:00, 3 h wykładu trudnego lub pracownia.
na 11:00 8h bloku pedagogicznego
i na deser 19-21 Najtrudniejszy wykład na studiach :)

Wyobraźcie sobie jak wyglądaly ludziki po 13 h w szkole...
Obserwuj wątek
    • siostra.kota.behemota Re: Mądre plany zajęć: 08.10.04, 15:32
      brrrr...fatalna sprawa.
      ja mam jedynie fatalny poniedzialek, od 8.00 do 18.15, juz o 17stej padam ze
      zmeczenia. poza tym piatki wolne, wtorki i srody zdecydowanie luzniejsze od
      poniedzialku, ale to wszystko przez to, ze odpadl mi lektorat ang. ahh no i wf-
      u nie mam...co z tego, ze ten semestr jest 'luzny' skoro i tak jak przychodze
      do domu to jedyne o czym mysle to:herbatka i kołderka, to co sie bedzie dzialo
      w semestrze letnim ...o zgrozo!
      milego weekendu!
      • r.richelieu Re: Mądre plany zajęć: 20.10.04, 19:23
        e, chyba dobrze mieć jeden dzień zapakowany po to, aby cztery pozostałe były
        wyraźnie luźniejsze. Mnie najbardziej urządzałby jeden dzień taki jak mówisz 8-
        18,15, a pozostałe 8-12 najwyżej. Cud miód nie plan ;)
        • tomek854 Re: Mądre plany zajęć: 20.10.04, 23:49
          Zależy co studiujesz... Jeżeli mam psychologię do 20:30, to to sie da przezyć, bo takie bzdurki to można sobie słuchać. Jak masz się skupić nad mechaniką kwantową to to juz nie wychodzi :)
    • turez Re: Mądre plany zajęć: 23.02.05, 18:33
      heh, no tak, ludzik bo takiej dawce wiedzy wygląda...xle:) ja tam chyba nie mam
      co narzekać ale mam boski poniedziałek:) na 8 rano jedne cwiczenia do 9.30 a
      nastepne o 13.15. ale poza tym nieest źle wtorek i piatek wolny a i w srode nie
      tzreba byc koniecznie bo tylko wykłady:)
    • mr_pope Re: Mądre plany zajęć: 23.02.05, 18:37
      A ja mam po maks. 6 godzin dziennie, więc nie wiem co to znaczy męczyć się przez
      13 godzin. Ale współczuję.
    • siostra.kota.behemota Re: Mądre plany zajęć: 24.02.05, 11:33
      łączę sie w bolu z tymi, ktorych nie oszczedzily osoby ukladajace plan zajec...

moj PONIEDZIAŁEK: 8.00-9.30---okienko---11.30-13.00---oookienko---lektorat z
      włoskiego

WTOREK: wolny;)

ŚRODA: 8.00-16.45 w miedzy czasie lektorat z włoskiego

CZWARTEK: 8.00-11.15, VVOLNE, 16.XX wykład

PIĄTEK 8.00-14.00

i jak sie tutaj nie cieszyc;)
    • ladyblue Re: Mądre plany zajęć: 24.02.05, 13:21
      ja nawet nie bedę mojego planu komentowac bo musiałabym uzyć słów powszechnie
      uznanych za wulgarne ;(((((((((((((

w ifs to nie osoba (buehehehe pani sekretarka rulezzz) tylko madry program
      komputerowy ;) i wszyscy bluzgają biedny program a nie jego autora...

żeby jeszcze co poniektórzy wykładowcy nie byli takimi debilami i przekładali
      zajęcia (niektórzy tak robią...)
      • turez Re: Mądre plany zajęć: 24.02.05, 18:28
        ladyblue napisała:

> żeby jeszcze co poniektórzy wykładowcy nie byli takimi debilami i przekładali
        > zajęcia (niektórzy tak robią...)
        >

zeby jeszcze profesorowie!! ale to robią zwykli magistrowie, marni
        cwiczeniowcy(;-)), w poniedsziałek nam z rozbrajającą szczerością oświadczył ze
        on nie bedzie przychodził specjalnie na naszenia ćwiczenia w czwartek, wiec
        wrzucił je na poniedziałek i trzydziestu osobom w ten sposób załatwił 4 godzinne
        okienko...burak:-)
        • tomek854 Re: Mądre plany zajęć: 24.02.05, 20:00
          To idzcie wyzej. U nas takich numerow nei robia. Do przeniesienia zajec musi byc 100% zgody. Ale my mamy fajny dziekanat i fajna pania profesor od planow...
    • monika447 Re: Mądre plany zajęć: 29.09.05, 20:28
      Prośba!
      Proszę o pomoc!Czy ktoś zna plan zajęć pierwszego roku studiów dziennych
      politologii w Szkole Wyższej im. Pawła Włodkowica w Płocku. Jeśli tak proszę
      napiszcie!Monika
      • refek Re: Mądre plany zajęć: 30.09.05, 10:53
        moj plan jest calkiem przyzwoity. Myslalem ze na 1 roku jest tego duzo :P
        poniedzialki mam wolne, wtorki od 9:00 do 15:40 albo 17:20 (jeszcze nie wiem w
        jakiej grupie będę) w srode od 9:00-10:30, a w czwartki od 9:00-14:00, piatki
        teoretycznie tesh wolne, ale jezyki obce sa chyba w srody i w piatki, wiec
        jakies zajecia jeszcze dojda :P poza tym jako pierwszoroczny czuje sie
        strasznie niedoinformowany, nie wiem co i jak, ani nic :]

moze ktos mi powie jak to jestz poziomami z jezykow? jaki trzeba osiagnac zeby
        juz sie nie uczyc?:P robili nam testy i z jednego mam B1 I, a z drugiego A1 I
        (ten to chyba od podstaw?:P) prosze o wyjasnienie, z gory dzięki :)
        • umbradomini1 Re: Mądre plany zajęć: 30.09.05, 11:33
          z B1 I stopnia tylko będziesz miał semestr, a później egzamin:) czyli tylko 60
          godzin:) a drugi to od podstaw niestety:)

refku, a na czym Ty jesteś, że masz taki fajny lan, bo mój jest jeden straszny,
          a drugiego jeszcze nie mam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka