ilianna 02.06.05, 22:30 Czy ktoś wie może kiedy ma w SPNJO konsultacje szefowa zespołu lektorów j.angielskiego? To zdaje się p. Cesarz. Ktoś wie albo bywa tam i może mi sprawdzić? Dzięki!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: angielski - dyżury w SPNJO 02.06.05, 23:41 że spnjo nie ma strony interentowej to jest WSTYD. A jak już ktoś będzie, może mi zerknąć kiedy zapisy na eksterny? :) Odpowiedz Link
ilianna Re: angielski - dyżury w SPNJO 03.06.05, 17:12 Według tego co znalazłam na stronie UWr, a co potwierdzają moi znajomi to zapisy na testy eksternistyczne są od 9 maja do 9 czerwca od 10 do 14. Same testy będą 13-14 czerwca i 27-28 czerwca. Aha to pewnie wiesz, ale na wszelki wypadek - to juz ostatnie eksterny. Od przyszłego roku już nie ma takiej formy zaliczenia lektoratu - co zresztą jest lekką paranoją (jak wszystko co się wiąże z SPNJO) :). Odpowiedz Link
tomek854 Re: angielski - dyżury w SPNJO 03.06.05, 18:30 Nawet mnie nie wkurzaj! Mi sie nei chce teraz tego zdawać! Myslałem "co się bedę uczył, wrócę z UK i zdam z palcem w dupie" a teraz będę musiał chodzić na jakieś kretyńskie lektoraty? !!! Odpowiedz Link
ilianna Re: angielski - dyżury w SPNJO 04.06.05, 11:46 No niestety, eksterny po raz ostatni będą. Już nie mówiąc o tym, że liczbę niobecności na lektoratach zminiejszyli najpierw z 5 do 3 a teraz już tylko do dwóch. No i żeby się załapać na wolne miejsce na lektoracie to się trzeba szybko zapisać. Fajne jest to nasze studium... Dobrze, że właśnie skończyłam lektoraty, bo z akżdym rokiem ma byc coraz gorzej, mniej bezpłatnych godzin itp. Odpowiedz Link