Dodaj do ulubionych

wybielanie metoda opalescence

17.11.19, 19:27
polecacie?
Obserwuj wątek
    • karol111 Re: wybielanie metoda opalescence 25.11.19, 09:03
      Przed rozpoczęciem wybielania proponowałbym wizytę u stomatologa. Metoda dość bezpieczna i skuteczna. Sporadycznie możliwe jest wystąpienie przejściowej nadwrażliwości zębów na zimno.
      • orchidea32 Re: wybielanie metoda opalescence 26.11.19, 17:06
        oczywista sprawa, na te chwile zabki mam w aparacie, wiec wizyty u stomatologa zaliczam....chodzilo mi ogolnie czy preparat wybiela ladnie , na tzw Hollywood milesmile
        • karol111 Re: wybielanie metoda opalescence 29.11.19, 11:43
          To zależy od rodzaju szkliwa, ale powinno być dobrze Hollywood jak nic. Powodzenia.
          • mamuska33 Re: wybielanie metoda opalescence 26.01.20, 20:35
            No pewnie reklamę naganiacze sobie robią jakiemuś śmieciowemu produktowi. Kolejny bubel nagłaśniają by wyciągać kasę i niszczyć zęby - każde wybielania osłabia, widzę to po swoich zębach. Efekty za ponad !! tysiąc złoty żadne. Lampą Beyond.
    • doka22 Re: wybielanie metoda opalescence 28.02.20, 11:52
      nie słyszałam szczerze mówiąc o tej metodzie - a sama się też mocno przymierzam do wybielania zębów. Planuję się wybrać jednak najpierw na ostateczną kontrolę do dentysty żeby sprawdzić czy już nie mam żadnych ubytków bo podobno przy wybielaniu wszystko musi być wyleczone
    • kinganawrotny Re: wybielanie metoda opalescence 23.04.20, 11:21
      Ja wybielałam sobie zęby tą metodą po leczeniu ortodontycznym w Dental Avenue bo akurat mieli promocję, która łączyła się z ortodoncją. Ortodonta pobrał wyciski do nakładek. Jest to podobno lepsza metoda wybielania do wybielania w gabinecie bo uzyskuje się lepszy efekt końcowy i ma się kontrolę nad poziomem wybielania. Niestety sporo osób wg mnie przesadza z wybielaniem i ta biel wychodzi wręcz wulgarnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka