Dodaj do ulubionych

Ortodonta -opinia do sądu

14.06.21, 14:04
Witam serdecznie
Poszukuje lekarza, który na podstawie dokumentacji, konsultacji + co tam będzie potrzebne wystawi opinie na temat przebytego leczenia. Opinię którą będę mogła przedstawić w sądzie.
Wiem, że jest w Polsce problem z ortodontą biegłym sądowym. Czy ktoś ma sprawę w toku i znalazł lekarza, który zgodził się przygotować opinie, nawet prywatnie. Ważnym dla mnie jest aby zgodził się wykorzystać te opinie w sądzie.
Kontaktuje się z wieloma wyszukanymi w internecie jednak na ten moment bezskutecznie.
Z uwagi na to, ze moja sprawa jest w sądzie wolałabym nie udzielać tutaj na forum szczegółów mojej sprawy.

Obserwuj wątek
    • konradklim Re: Ortodonta -opinia do sądu 17.09.22, 12:31
      Cześć. Czy udało Ci się odnaleźć pomoc w tym temacie? Mam ten sam problem, chętnie porozmawiam. Proszę o kontakt: klimkon97@gmail.com
      • sarkanowak Re: Ortodonta -opinia do sądu 12.12.22, 14:19
        proszę o kontakt sarkanowak@interia.pl
    • sarkanowak Re: Ortodonta -opinia do sądu 12.12.22, 14:20
      proszę o kontakt Nikola na sarkanowak@interia.pl
    • smerfmaruda123 Re: Ortodonta -opinia do sądu 13.09.23, 18:43
      Haha dobry żart. Opinia do sądu. Nie ludźcie się, że konowały wam cokolwiek pomogą w tej materii. Ręka rękę myje... znam temat od podszewki ale dla zdeterminowanych polecam na takie wizyty zabierać ukryte kamery. .. i nagrywać. Zawsze może się zdarzyć, że konowalowi się coś istotnego wymksnie ustnie.... ulubioną strategią konowałow jest robienie idioty z pacjenta...albo udawanie, że nie ma problemu... a najczęściej wypraszanie tuż po wejsciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka