kaska96 05.10.05, 01:14 Czy jest jakiś inny sposób, aby wyprostować sobie ząbki( mam cofnięte dolne jedynki), bez noszenia aparatu. Czy istnieją jakiaś operacje plastycznea, a może są już jakieś nowe technologie, aby prostować ząbki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caryca1 Re: Alternatywa? 05.10.05, 08:29 bez fizyki nie da rady.... ale masz do wyboru rozne aparaty. No i dla tych co sa bardzo zdesperowani sa venery...ale nie polecam jak jestes mloda osoba i masz zdrowe zeby, pozatym zgryz mozesz miec zly Odpowiedz Link
kaska96 Re: Alternatywa? 05.10.05, 21:48 A czy możesz coś więcej napisać o tych venerach, bo w wyszukiwarce nic o tym nie ma? Co to w ogóle jest i jak działa? Pozdrawiam Odpowiedz Link
caryca1 Re: Alternatywa? 06.10.05, 08:35 po angielsku nazywaja sie venners, one nie dzialaja poprostu zpilowuje sie kawalek zeba i nakleja sztuczny, tzn ze juz nie masz swojego zdrowego zeba tylko takie sztuczne cos co po okolo 10 latach trzeba zmienic na nowe. Odpowiedz Link
kaska96 Re: Alternatywa? 06.10.05, 15:24 No to faktycznie nieciekawa alternatywa Dziekuje za info Odpowiedz Link
caryca1 Re: Alternatywa? 06.10.05, 16:34 aparat nie jest wcale taki zly...ja sie zastanawialam 10 lat i..naprawde jest ok. troche zaluje ze wcczesniej tego nie zrobilam, a mam krysztalowy jak bys chciala wiedziec Odpowiedz Link
kaska96 Re: Alternatywa? 11.10.05, 14:23 Wiesz ja wciąż mam nadzieje, że niedługo wymyśla jakąś technologie, że będzie można ząbki od ręki wyprostować, wkońcu technika tak szybko się posuwa do porzodu, więc myśle, że jest to całkiem realne, a ząbków jeszcze nie mam tak potworie krzywych Pozdrawiam Odpowiedz Link
caryca1 Re: Alternatywa? 11.10.05, 14:27 tez tak myslalam 10 lat temu efect jest taki ze sa juz teraz aparaty od wewnatrz...na ktory sie nie zdecydowalam-chociaz 10 lat temu to byl jedyny jaki wchodizl w gre, a te 'ochydne metalowe' sa juz troche ladniejsze, no i sa krysztalowe. powodzenia w czekaniu a BTW w miedzyczasie duzo bardziej mi sie pokrzywily zeby- kiedys 2 z przodu teraz bylo 6 z przodu na dole Odpowiedz Link