zuzanna6 25.09.04, 09:38 Ucieszyłam się dziś tym, że rano nie musiałam iść do pracy. Rytm dnia nie poddany jest rytmowi prcy. Dziś jestem wolna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 09:39 Ucieszyło mnie sliczne jesienne słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 09:40 Ucieszył mnie fakt, żer z wami tu mogę wypic kawę i podzielic się pierniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 09:51 Cieszę się bo za chwilę idę na ryneczek po warzywa. Wszystko jest tam takie piękne. Znów kupię tyle ile uniosę..... nie myśląc o tym kto to zje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 10:02 Witaj kochana Okowitko ! Ja tez własnie szykuje sie na ryneczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 10:04 he he he, my kobitki chyba wszystkie tak robimy zakupy - na wage - ile da sie unieść - po pięc toreb w każdej ręce, no to udanych zakupów. I radosci z rzeczy zakupinych, a nie zawsze potrzebanych hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 10:11 I Tobie również.... Już wychodzę... do następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 10:12 A ja dziś ucieszyłam się z wizyty szalonego 5 letniego szkraba :))) Buźka jej się nie zamyka:) Żywe srebro! Zaliczymy dziś plac zabaw, Mc Donalda i pewnie coś jeszcze... i frida pójdzie z torbami :))) (studencki budżet tego nie wytrzyma:)))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 10:17 Oj, nie wyjdę na ten ryneczek, witaj frida ! a co tam budżecik - baw sie baw! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 16:56 a ja sie ciesze ze sobie z wami moge poklikac,ze jem kawal torta urodzinowego upieczonego przez mojego meza,ze ladna pogoda jest na dworze!cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 19:29 Cieszę się,że miło mija mi dzień. Cieszę się,że Ellani tak nas wszystkich polubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 21:00 Dzisiaj ucieszylem sie, ze moglem pospac tak na maxa, az do przesady, nawet nie pytajcie do ktorej :-) A potem jak wstalem to ucieszylem sie na widok rachunku za gaz w skrzynce. A potem to sie ucieszylem ze ich biuro bylo dzisiaj zamkniete i nikogo nie bylo przy telefonie, bo chyba biedak(czka) dostalaby zawalu, tak chcialem ich ochrzanic. A teraz sie ciesze ze na spokojnie moge klikac na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 21:06 Ja natomiast ucieszyłem się tym,że byłem dziś w szkółce,było bardzo miło i wesoło.Przyszło tez do mnie rozliczenie za ciepło ze spółdzielni,parę stówek mi zwrócili.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 21:12 Fajnie ze lubisz swoja szkole. Ja tam bylem w kilku i nie wszystkie lubilem, ale jak byli fajni ludzie to nie moglem narzekac. No ale coby nie gadac, po latach to sie inaczej na to patrzy i inne rzeczy docenia. Dobrze ze sie uczysz Cejli, nigdy nie jest za pozno, to sie w ludziach docenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.09.04, 21:18 Ho ho, Cejli, albo nie jesteś ciepłolubny, albo jesteś oszczędny. Ja to kurde zawsze dopłacam do tego interesu, mi tam zimno, daję czadu grzejnikami hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 27.09.04, 20:54 A wczoraj bardzo, bardzo ucieszyłam sie, że załapałam sie na ostatni spektakl "Szalonej lokomotywy". Wszystko co napisali to prawda - scenografia skromna, ale oddajaca atmosferę pędzącego pociagu w świetnie dobraną muzyczką w tle, z grą świateł i róznych dziwnych dźwięków. No a ci młodzi artyści tak fruwali po tej scenografi,że chwilami bałam sie o nich czy nie spadną. Ruch, żywioł,a w tym wszyskim witkacowskie szaleństwo balansowania miedzy zyciem a smiercią....wyszłam zadowolona. Poczęstunku nie było :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.09.04, 18:07 A dziś mija cudowny wtorek. fajnie tak sobie słuchać trojeczki i z wami plotkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.09.04, 18:13 Fajnie,fajnie,tylko szkoda,że zimno.Idziemy na piwko?hahaha.Będzie ciepło po browarku.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.09.04, 18:33 Nie, cejli, dzieki, czas w kołderki ciepłe sie wtulic i wyluzowac przy ofertach TV i usnąć szybko - bo rankiem do pracy. "ja was widziałem, o świcie w tramwaju i zawołałem, ludzie kochani, czemuście tacy smutni, przeciez jedziecie do pracy.."....śpiewać każdy może troche lepiej lub troche gorzej wkońcu nie o to chodzi jak co komu wychodzi....hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.09.04, 18:37 No to wtul się w kołderkę,żeby CI było ciepełko.Tylko nie choruj!!!Musisz być zdrowiutka.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a ja sie ucieszylam ze zuzanna i celji 28.09.04, 19:08 wpisali sie na gorlicach,bo siedzialam tam smutno sama jak ten glab!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 29.09.04, 08:18 Właśnie się ucieszyłam i zadziwiłam !!!!!! OOOOOOOOO !!!! Taaaak się dziwię !!!! Forum Słupsk i forum Jasło urodziły się tego samego dnia!! Hihihi.... Jasło parę godzin starsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 29.09.04, 08:57 Witaj Okowitko!!!Dawno CIĘ nie widzieliśmy!Cieszę się,że jesteś!!!CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 29.09.04, 18:35 Ach, jaka cudowna jest środa - środeczek tygodnia, tyleż mozna zrobic, bo to nie poniedziałek i blisko weekend. Ugotowałam dzis boski barszcz a fasolą. Kurde, ale pychotka, a jaki kolor! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 29.09.04, 18:36 Witaj Zuzka! Pozdrofka for all! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 05.10.04, 20:51 Spacerowałam parkiem dziwiąc sie cudem jesiennych kolorów i znalazłam slicznego małego kasztanka. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 05.10.04, 21:56 a ja poprawiłam sobie 'humora' kupując książkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.10.04, 03:35 ja ucieszylam sie ze dzis piekny dzien byl,cieplutko,ladnie i przyjemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.10.04, 13:24 Ja natomiast cieszę się z tego,że nareszcie skończyłem te głupie nocki i mogę znowu być tu z wami.Jakoś cicho i smutno tu było,trzeba to zmienić!!!Wypłata na koncie trzeba sobie iść coś kupić!Może jakąś książkę tak jak Frida?CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.10.04, 17:20 kup sobie Terakowskiej "Ono", zaczełam własnie czytac, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 07.10.04, 18:23 A ucieszyło mnie dziś to, że odpoczełam sobie popołudniu od świata, postanowiłam nic nie robić, a że mam tak zwany charakter i jak sobie postanowie że nie robie to nie robie - i pod kocykiem poczytałam Terakowska Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiab Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 15.10.04, 08:06 A no z tego ze dzis PIATEK !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 15.10.04, 13:32 ... ja również z tego powodu generalnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Z czego sie dziś ucieszyłaś/eś? 26.05.05, 13:59 Z tego, że kilka dni wolnych przede mną, że słońce świeci, że mogłam złożyć życzenia mamuni mojej kochanej, cieszę się, że się obudziłam, poprostu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłaś/eś? 28.05.05, 15:53 kurcze, fridunia poodgrzebywałaś stare fajne wątki :) ucieszyłam się z wolnego dnia, z wizyty przyjaciółki, i ze dzis nic nie musze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 01.06.05, 22:10 ja sie uciesze jak skoncze lupac te krewetki! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 01.06.05, 22:30 ucieszyłam się ze nam Elle wbiła 25 000, mamy powód do świętowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 01.06.05, 22:36 niestety,nic sie nie zmieniam,nie ucze sie kultury ,ciagle sie szarogesze gdziekolwiek mi na to pozwalaja,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 02.06.05, 17:37 hi hi hi a daj spokój :) ucieszyłam sie rano, ze zyje i witam kolejny dzień ucieszyłam sie po obiadku, ze tu tak duzo ludzi pisze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 04.06.05, 20:37 z wesołymi kobitkami walnełam browarka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 04.06.05, 20:41 wykosilem wszystka trawe na dzialce i teraz mam luz,przez kilka dni hehe moge patrzec jak na nowo rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 04.06.05, 20:46 witaj aleks !! jak miło cie widzieć :))) ale jestes kurde pracowity a jak tam wędzarnie odpliłes? czy tylko obowiazki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 04.06.05, 21:37 wedzarni nie odpalilem,troszke za goraco,za to pilem zimne piwko w przerwie ,zeby kosiarka odpoczela hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 05.06.05, 11:38 a ja piłam ciepłe piwko, bo u nas zimno Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 05.06.05, 20:48 u nas tez nie za cieplo,ale dzisiaj jezdzilem na rowerze po lasach i siadlem na chwilke w sloneczku,zeby sie kawki napic,bylo calkiem przyjemnie,ale na otwartej przestrzeni to troszke chlodnawo Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 05.06.05, 21:09 o to cudownie spędziłeś niedzielę ja niestety tak sie leniłam cały tydzień, ze w niedzielę musiałam troche popisac no ale cieszę się ze yle zrobiłam dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.06.05, 10:30 jestes pracowita jak pszczolka Maja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.06.05, 10:30 jestes pracowita jak pszczolka Maja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 08.06.05, 20:11 dzieki aleks, ale czemu tyle razy? :) ucieszyłam sie dziś, ze wyszło słonko, że zapachniało wiosną i pierwszy raz po długim czasie nie padało :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 08.06.05, 20:12 no i ON wręczył mi konwalie, ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi69 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 08.06.05, 21:42 Była piękna pogoda chociaż zapowiadali zimno i deszcz :)Dzięki temu wycieczka za miasto super sie udała. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 08.06.05, 22:33 A ja sie ucieszylem bo w skrzynce pocztowej znalazlem odpowiedz w dosyc waznej kwestii... No i otwieraja sie nowe perspektywy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 09.06.05, 16:26 o grqatuluje Andy, choc nie mam pojęcia o co chodzi ucieszyłam sie ze moge sobie z wami dziś tu popisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 09.06.05, 23:26 dlatego ze forum mi siadlo i przez kilka dzionkow chodzilo do d... na szcze scie dzisiaj mu przeszlo i teraz jst OK Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 11.06.05, 08:57 ciesze sie ze mogłam sobie dziś dłużej pospac, nie cierpie 6.00 rano, brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 11.06.05, 10:20 wstalem i zobaczylem nie pada,z tego sie ucieszylem nie moglem dzisiaj spac,wstalem przed 7 ,moj dyzur mycia klatki schodowej,potem malutka kawusia ,zakupy,teraz normalna kawa i chyba znowu porzadki w domku,potem cos pomysle o obiadku milego dzionka ,oby juz nie lalo Odpowiedz Link Zgłoś
mimi69 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 11.06.05, 10:49 Cieszę się, bo nie mam dzisiaj żadnych zajęć, nigdzie nie muszę jechać i mogę sobie pobyć w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 13.06.05, 21:31 tak pachniało dziś latem i ptaszki radosnie spiewały, że nawet letnia burza mnie nie zmartwiła, jak burza to lato, a co tam :), jutro ma byc jeszcze cieplej :) uwielbiam wiosne i lato ! ( bez zimna i bez upałów własnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 15.06.05, 21:58 ucieszyło mnie, jak moich poprzedników, słoneczko...a przed chwilą wizyta przyjaciół:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 16.06.05, 20:32 czesć mykaaa, ucieszyło mnie, ze woadłas do nas :) ucieszyłam sie dzis latem, siedziałam w parku i słuchałam ptaszków, ech, jaki radosny dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 16.06.05, 22:25 a no witam;) mogę Wam powiedzieć, że dziś ucieszył mnie wypad ze znajomymi do naszego wspaniałego City Baru:P ale wciąż smuci wyjazd przyjaciół:( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.06.05, 08:44 nie ma cudowniejszej chwili, jak wracasz pscerkiem do domu, jest póżny wieczór, a nadal jasno, masz gołe nózki, a nadal ciepło - uwielbiam takie lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.06.05, 13:37 Dziś rano ucieszyłam się z powrotu do domu, cieszę się jak jeszcze nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 25.06.05, 19:00 dorinku, juz jestes w domku? cieszę sie razem z tobą, pisz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 26.06.05, 09:43 Dzisiaj sie ucieszylem ze spaceru z pewna urocza osoba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 26.06.05, 10:36 ooo gratuluję :) cieszę sie z niedzieli, ze nic nie musze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.06.05, 11:40 uwielbiam lato, choc piździ dziś okrutnie :), ale co tam, słonko wysoko, truskawki pyszne i dzień taki długi, alez to cudowne, całą zimę pisałam - każdy dzień zbliża nas do lata, to teraz kazdego dnia budzę sie i już jestem zadowolona - MAMY LATO ! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 28.06.05, 17:04 Cieszę się, że jest już lato, że jest ciepło i chciałabym, żeby było tak jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 02.07.05, 09:21 W tym roku to chyba pierwszy raz wiecie zego nie zrobiłam? Nie musialam ustawiać budzika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 06.07.05, 21:19 wybrałam się nad morze, poczułam ten piach pod nogami, ten szum morza i poczułam, ze nic nie musze, tylko cieszyc się latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 18.07.05, 07:18 ciesze sie,ze nie ma juz upalów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 18.07.05, 23:28 a ja dziś rowerkiem pojeździłam wsród pól malowanych, słyszałam śpiew swierszczy i jadłam maliny i wiśnie niczyje, ech jaki piekny mamy kraj, jakie piękne krajobrazy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 10:13 dzisiaj o 4.50 jak walnelo,to od razu stanalem na rowne nogi i pobieglem wszystko w mieszkaniu powylaczac,potem otworzylem drzwi balkonowe i poszedlem spac ,bardzo lubie burze,szum deszczu.Niestety mieszkam na parterze i musialem w miedzyczasie jescze kota przegonic bo mi wszedl do mieszkania,ale spalo mi sie wspaniale a teraz ,pyszna kawka ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 11:00 o kurcze, ale miałes pobudkę u nas jakies takie leniwe lato, nie za zimno, nie za ciepło, chmurki snują sie po niebie leniwie, nawet ptaszki dziś ciszej świergolą, jest załamanie pogody od kilku dni, ale ciągle za mało deszczu, straszna susza, omijają nas cos te deszczowe chnury, ciekawe, po południu ma padac... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 11:12 u nas w Golicach juz nie pada,ale jest zachmurzone wiec jeszcze nie wiadomo jak bedzie i nie musze jechac na dzialkie i podlewac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 11:18 a no tak, to super, u nas działkowicze w tym roku mają przegrane Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 11:25 tak,to przykre,ale czasmi tak bywa,ja wlasnej studni na dzialce nie mam,wiec lapie do beczek,w tamtym roku mialem 6 beczek po 200 litrow,teraz mam tylko 3, i to mi wystarcza,do podlewania,nie mam warzyw Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 19:19 Też słyszałam ten grzmot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 19:27 była super burza!!!! jest mokro !!!! roslinki wszystkie pic dostały !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Z czego sie dziś ucieszyłes? 19.07.05, 19:32 A ludzie chwilkę wytchnienia od upału. Odpowiedz Link Zgłoś