Dodaj do ulubionych

Kurs hiszpańskiego za granicą

18.04.14, 12:56
Bardzo chciałabym się wybrać na wakacje za granicę na taki kurs (dla dorosłych, mam 22 lata), ale wiadomo że w grupie raźniej :) Jest ktoś chętny by dołączyć? :)
Obserwuj wątek
    • moniczkapuk Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 23.04.14, 16:25
      Witam! Ja byłam kilka razy na intensywnych kursach w Hiszpanii i nawet jeśli zdecydujesz się na taki wyjazd sam, to na pewno nie będziesz czuł się samotny:) Myślę, że nawet lepiej jeśli pojedziesz sam, wtedy zmuszony jesteś szukać kontaktu z ludzmi, którzy nie mówią Twoim ojczystym jezykiem, a przecież o to chodzi! Jeśli nie wybrałeś jeszcze szkoły to polecam Ibérica Languages (www.ibericalanguages.com) Mają duży wybór szkół w całej Hiszpanii i specjalne zniżki.
      Pozdrawiam!
    • mymalaga Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 22.07.14, 12:25
      Polecam kurs hiszpańskiego w Maladze, na który uczęszczam ;)
      www.mymalaga.pl/#!kurs-hiszpanskiego/cmh9
      • kolos36 Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 28.07.15, 08:38
        Ja z kolei byłem na wyjeździe ze strony smiletrips.pl. Właśnie na kursie hiszpańskiego. Było rewelacyjnie.
    • inka6801 Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 14.08.15, 13:20
      Hej! Ja bylam wlasnie na takim kursie dwa razy w Maladze, w Lexis Instituto (www.lexis-es.com). Za kazdym razem sama i mysle, ze wyjazd z osoba towarzyszaca to nie jest dobry pomysl. Kiedy jedziesz sam masz znacznie wieksza szanse na poznanie nowych, ciekawych ludzi oraz po prostu musisz sie otworzyc i mowic po hiszpanku. szkole moge jak najbardziej polecic. Swietna lokalizacja, fantastyczni nauczyciele i dodatkowy plus - sporo Hiszpanow, bo to nie tylko szkola j. hiszpanskiego, ale takze niemieckiego, angielskiego, wloskiego i francuskiego.
    • vipklm Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 22.04.16, 13:48
      Buenos días! Zgadzam się z wypowiedziami. Najlepiej samemu choć to nie żaden warunek, po prostu nie rozpraszasz się językiem ojczystym i efekty są lepsze. Sam odbyłem taki kurs a teraz żyję w Hiszpanii i promuje kursy hiszpańskiego w Hiszpanii. Dla zainteresowanych podaję naszą stronę www.sespanol.pl .
    • olanana90 Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 28.04.16, 19:17
      Też zgadzam się że samodzielny wyjazd jest lepszy, bo nie będziesz zależała o kogoś! Jeżeli boisz się to polecam szkołę języków obcych LEXIS, oni wszystko załatwiają i nie biorą za to opłat! Wiem, bo już korzystałam z ich usług i nie miałam żadnych problemów z wyjazdem :)
      www.lexis.edu.pl/hiszpania_don_quiijote.html - a to jest dobra szkoła hiszpańskiego)
    • hiszpanski_hiszpania Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 27.07.16, 13:17
      itam serdecznie,

Współpracuję ze szkołami języka hiszpańskiego w wielu miastach Hiszpanii. Są to sprawdzone szkoły z akredytacją Instytutu Cervantes. Większość z nich istnieje na rynku od lat 80. i może pochwalić się sporym doświadczeniem w zakresie nauczania języka hiszpańskiego jako języka obcego.

Oferujemy kursy dla młodzieży i dla dorosłych (niektóre szkoły oferują specjalne programy 50+, czyli dla dorosłych po 50tce), kursy wakacyjne (dla młodzieży i studentów) oraz gap year (od 3 miesięcy do nawet roku), przygotowujemy do zdania egzaminów DELE oraz specjalizujemy się w organizacji szkolnych wycieczek językowych do Hiszpanii.

Jeśli macie ochotę, zapraszamy tutaj: www.hiszpanski-hiszpania.pl/

Jesteśmy także na przykład na facebooku: www.facebook.com/hiszpanski.hiszpania/

Do zobaczenia w Hiszpanii:)

Pozdrawiamy z Malagii,

Zośka
    • eliza.kraszynska Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 16.11.17, 15:14
      Hej, ja uczyłam się hiszpańskiego stacjonarnie w Polsce, dokładniej wybrałam hiszpański Gdańsk i bardzo polecam. Na wakacje wybrałam się do Hiszpanii żeby trochę podszkolić język, później wróciłam z powrotem na kurs i w ciągu 1,5 roku opanowałam język hiszpański w poziomie B1.
    • maggielangusta Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 30.06.18, 13:13
      Polecam

langusta.io/kursy-jezykowe-za-granica/
    • moniczkapuk Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 06.08.18, 13:54
      Jesli szukacie kursu w Hiszpanii, polecam Ibérica Languages (ibericalanguages.com/pl/home-2) , maja duzy wybor szkol w calym kraju, znizki, doradza i pomoga. Ja bylam na kursie w Granadzie i Walencji, swietnie spedzony czas i duzo sie nauczylam! Choc osobiscie wole jechac po sezonie, wrzesien i pazdziernik to super miesiace na taki wyjazd! :-)
    • maggielangusta Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 11.08.18, 16:02
      Hej!

Polecam Ci bardzo wyjazd do Madrytu albo Malagi na takie kursy.
      Jeśli nie w wakacje, to może zimą na sylwestra??
      Sprawdź:

langusta.io/kursy-jezykowe-za-granica/
    • nataliajarosz94 Re: Kurs hiszpańskiego za granicą 05.08.19, 18:22
      Ja wam polecam kurs w Hiszpanii w Alicante. Szkola nazywa sie Elcano, miesci sie doslownie w centrum miasta, 5 min piechota od plazy. Maja szeroki wybor aktywnosci po lekcjach i mozna zamieszkac z hiszpanska rodzina. Mam bardzo dobre wspomnienia. Ja realizowalam ygodniowy kurs intensywny i polecam! :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka