Dodaj do ulubionych

a może tutaj ktoś haftuje?

03.10.15, 10:12
do wyhaftowania obrus na 6 osób, białe tło nici czerwone,ja haftować nie potrafię kilka xxx zrobię,byłam na forum hafciarskim a tam wpis z 30 maja-ostatni,ale posucha.
Obserwuj wątek
    • vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 11:37
      Na livemaster.ru robią rzeczy na zamówienie. Możesz popytać, może zrobią według zleconego projektu. Myślę, że na polskich forach też można kogoś znaleźć. Na fb?
      • urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 13:51
        Na FB zero odzewu, znajomi moi nie znają,
        • vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 14:19
          Masz konto na maranciakach? Tam kilka dziewczyn haftuje. Glownie hardanger. Ale inne techniki też. Może któraś się podejmie.
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a może tutaj ktoś haftuje? 06.10.15, 18:40
          na fb co czwartek są spotkania robótkowe online, trwają do niedzieli, w tym czasie mnóstwo osób pokazuje swoje różne "rękoczyny"
          hafty też widziałam
          może tam zapytaj?
          już pojutrze będzie kolejne smile
          • urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 12:19
            niestety, pytałam ale zero odzewu, pytałam w kilku innych miejscach i też bez odzewu,nie wiem co się dzieje.
            Vichta- stronka którą podałaś to po rosyjsku, panie z Moskwy robią.
            • vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 14:56
              Tak, to dziewiarki z Rosji, ale nie tylko z Moskwy. Rubel jest tani. W przeliczeniu taka praca nie wychodzi drogo. Oczywiście pierwszeństwo dałabym polskim wytwórcom, ale skoro nie możesz znaleźć chętnych...
              • klara1959.pl Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 16:06
                napisz na Fb do tej babeczki,wiem,że haftuje na zamówienie
                Tekst linka
                • urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 08.10.15, 08:58
                  dziękuję, napisałam, czekam na odzew.
    • regi21 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 12.10.15, 20:27
      Owszem. Napisz, może pomyslimy. Podam Ci linka do strony na fotosiku, obejrzysz. Częściej haftuję richelieu, angielskim, białym, ale krzyżykami tez sie zdarzało
      Pozdrawiam
      • urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 13.10.15, 14:25
        Regii, szkoda, tyle czasu szukałam, odezwała się jedna osoba i przekazałam, ale miło że się odezwałaś,może na przyszłość.Pozdrawiam.
    • haft15 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 19.10.15, 12:25
      Witam.Trochę wyszywam ale tylko haft krzyżykowy.
      • urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 21.10.15, 09:51
        dziękuję za odzew ale sprawa już nieaktualna, juz się pani znalazła co będzie haftować ,ale miło że jesteś chętna, czasami ludzie pytają to mogę polecić,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka