urszula97 03.10.15, 10:12 do wyhaftowania obrus na 6 osób, białe tło nici czerwone,ja haftować nie potrafię kilka xxx zrobię,byłam na forum hafciarskim a tam wpis z 30 maja-ostatni,ale posucha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 11:37 Na livemaster.ru robią rzeczy na zamówienie. Możesz popytać, może zrobią według zleconego projektu. Myślę, że na polskich forach też można kogoś znaleźć. Na fb? Odpowiedz Link
urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 13:51 Na FB zero odzewu, znajomi moi nie znają, Odpowiedz Link
vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 05.10.15, 14:19 Masz konto na maranciakach? Tam kilka dziewczyn haftuje. Glownie hardanger. Ale inne techniki też. Może któraś się podejmie. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a może tutaj ktoś haftuje? 06.10.15, 18:40 na fb co czwartek są spotkania robótkowe online, trwają do niedzieli, w tym czasie mnóstwo osób pokazuje swoje różne "rękoczyny" hafty też widziałam może tam zapytaj? już pojutrze będzie kolejne Odpowiedz Link
urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 12:19 niestety, pytałam ale zero odzewu, pytałam w kilku innych miejscach i też bez odzewu,nie wiem co się dzieje. Vichta- stronka którą podałaś to po rosyjsku, panie z Moskwy robią. Odpowiedz Link
vichta Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 14:56 Tak, to dziewiarki z Rosji, ale nie tylko z Moskwy. Rubel jest tani. W przeliczeniu taka praca nie wychodzi drogo. Oczywiście pierwszeństwo dałabym polskim wytwórcom, ale skoro nie możesz znaleźć chętnych... Odpowiedz Link
klara1959.pl Re: a może tutaj ktoś haftuje? 07.10.15, 16:06 napisz na Fb do tej babeczki,wiem,że haftuje na zamówienie Tekst linka Odpowiedz Link
urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 08.10.15, 08:58 dziękuję, napisałam, czekam na odzew. Odpowiedz Link
regi21 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 12.10.15, 20:27 Owszem. Napisz, może pomyslimy. Podam Ci linka do strony na fotosiku, obejrzysz. Częściej haftuję richelieu, angielskim, białym, ale krzyżykami tez sie zdarzało Pozdrawiam Odpowiedz Link
urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 13.10.15, 14:25 Regii, szkoda, tyle czasu szukałam, odezwała się jedna osoba i przekazałam, ale miło że się odezwałaś,może na przyszłość.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
haft15 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 19.10.15, 12:25 Witam.Trochę wyszywam ale tylko haft krzyżykowy. Odpowiedz Link
urszula97 Re: a może tutaj ktoś haftuje? 21.10.15, 09:51 dziękuję za odzew ale sprawa już nieaktualna, juz się pani znalazła co będzie haftować ,ale miło że jesteś chętna, czasami ludzie pytają to mogę polecić, Odpowiedz Link