magya1 Re: kto zna dobrego pediatrę w Świdnicy 20.01.04, 12:56 z bólami trzeba czekać w izbie przyjęć, po porodzie nie podają matce dziecka, ponad godzina szycia /pomijam, że skóra się nie zrosła, a o pękniętej szyjce ani słowa w zapiskach/, a dziecko kwili położone koło drzwi ponad 3 miesiące po porodzie mocne krwawienie, a potem leki po których, niby bezpiecznych, traci się pokarm; moje 2 letnie dziecko od roku ma pernamentny, niekończący się katar: od tego czasem ucho boli zapisują antybiotyki (idę do pediatry, gdy prócz kataru jest gorączka), albo pomagają na dwa dni, albo nie w świdnickim szpitalu nie wolno odwiedzać malutkich dzieci (bo kłopot – będą płakać) można 5 razy wymieniać objawy, a oni zapiszą to co im pasuje do jakieś jednostki chorobowej (mówię o szpitalu) itp., itd............. a teraz pytanie: może to ja jestem pechowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: kto zna dobrego pediatrę w Świdnicy 21.01.04, 08:45 Przy tak długim katarze bierz skierowanie do laryngologa i alergologa, zrób badania, pediatra to nie wszystko. A odwiedziny-pierwsze słyszę, że nie wolno. 5 lat temu byłam z dzieckiem w klinice dwa tygodnie, żadnych problemów, a ordynator sam dzwonił do rodziców, którzy nie odwiedzali swoich dzieci i kazał im przyjeżdżać. Nie zawsze trzeba ślepo słuchać medyków, masz prawo upominać sie o swoje .. Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: kto zna dobrego pediatrę w Świdnicy 23.01.04, 22:57 ja jak narazie mam szczescie , porod w walbrzychu , pediatra daje skierowania na zyczenie , oby tak dalej .. tylko ostatnio zauwazylam ze coraz mniej lekarzy w swidnicy przyjmuje na ubezpieczenie :-(( yolka i synus Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: kto zna dobrego pediatrę w Świdnicy 26.01.04, 09:42 Jeśli można spytać, to jakiego pediatrę wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kodem Re: kto zna dobrego pediatrę w Świdnicy 27.01.04, 12:57 a KTO ZNA P. śNIEŻEK - PEDIATRĘ? jaka jest.. Odpowiedz Link Zgłoś