umbradomini1 25.07.05, 13:25 i jak???? dostałaś się na polonistykę???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:29 Wyników jeszcze nie ma.... Ale od kiedy zrobiłam rodzinie obiad i po nich posprzątałam, cały czas czekam :) I właśnie miałam zakładać tu wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:35 jasne< sarkazm w głosie> to czekamy razem:) chyba koło 2 powinny być:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:38 Czekanie ma kilka plusów: - można czekać w towarzystwie - rodzina mi nie powie, ze "po co siedzisz przy komputerze" - rodzina się martwi :) Najlepsza była wczoraj reakcja babci, kiedy się dowiedziala, o drugim kierunku, ze juz wiadomo: To ty tam składałaś? I jak tu jej nie uwielbiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:40 lepsze było jak chrzestny zapytał, ile mam lat zaraz po 18, a jak się dowiedział, to zaraz zmienił temat:) rodzina, ach rodzina:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:42 A to z wiekiem to chyba częste jest. Niektórych się naprawdę rzadko widzi i ten raz w roku trzeba im wyjaśniać, czyim jest się dzieckiem, jak się ma na imię i ile ma się lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:44 czyżbyś wracała pamięcią do cioci, o której kiedyś mówiłaś, że była z zaproszeniem na ślub, a ty chyba pierwszy raz ją na oczy widziałaś? też tak mam- kiedyś poznałem kuzyna ze Świdnicy <lol>, a mieliśmy po 17 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:47 Na przykład :) Masz jeszcze praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:50 niby tak, ale robię wszystko, co trzeba w domu, a w tygodniu muszę jechać do Wro (jak mi zawiadomienie przyślą), by zawieżć papierek, że chcę studiować:) Właśnie leci piosnka o mnie:) "I don't need another hero":) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:53 To jeszcze coś trzeba potem potwierdzić? Wrocławia nigdy dość :) A u mnie lecą teraz Stonesi, bo zaczynam nie móc słuchać Scorpionsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:55 tak, trzeba potwierdzić chęć studiowania, bo inaczej wylatujesz z listy- to z powodu tylu chętnych, np na prawie był próg 309 pkt, a po weryfikacji przyjmują od 300:) widzę, że znowu klasyka- i tak po Stonesów Mandaryna sięgnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 13:59 Dopiero, kiedy ma się papierek, prawda? Bo na "kandydat..." nic nie jest o tym napisane. Wiesz, jaki jest pożytek z tej rekrutacji? Swój pesel mogę nawet obudzona w nocy powtórzyć :) Stonesi nie są u mnie wysoko, ale mają kilka fajnych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:04 Tak, tego nie ma na kandydacie:/ jak wszystkiego, co potrzebne zresztą:/ a PESEL to też już znam na pamięć- zawsze było mi wstyd u lekarza, gdy wyciągałem dowód, a teraz szpan będzie, bo z pamięci:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:06 Mam nadzieję, ze szybko przyjdą te papiery... Teraz jeszcze tylko NIP na pamięć i będzie można szpanować w skarbówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:11 to jest zaśmiecanie sobie umysłu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:13 Lepiej się uczyć poezji na pamięć :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:17 nie- lepiej liczyć swoje oszczędności i znać kwotę na pamięć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:20 Phi :) To bywa potem przydatne - znam takiego, co jak pije, cytuje Wielką Improwizację :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:23 NIE on jeden taki, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: filologie.....na UniWroc...... 25.07.05, 14:24 Bo ja wiem, czy niestety :) Hłasko cytował fragmenty Dostojewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś