macije 03.08.05, 15:11 prosze o opinie czego za duzo, czego brakuje? a moze zmiana układu stronu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 03.08.05, 15:16 a mógłbyś umieścić linka, bo mnie lenistwo bierze i nie chce mi się na googlu szukać;) pliz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 03.08.05, 16:07 Jesli ktos lubi strony lokalne :), to chyba jest całkiem nieźle. Nie wzbudza co prawda moich zachwytów, ale odrazy również nie powoduje... Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj361 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 03.08.05, 22:07 Zobaczcie sobie taki np. portal www.hajnowka.pl i to może coś odpowiedzieć na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 04.08.05, 07:44 www.swidnica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 04.08.05, 08:17 Może być, tylko dwie rzeczy mi się nie podobają: 1. strna lokalna, więc o naszych brudach małych 2. nie ma mnie na ;liście stypendystów A tak może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 04.08.05, 08:32 zloz wniosek we wrzesniu- moze tym razem sie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 04.08.05, 09:21 wątpię, bo bym musiał mieć chyba zerowe dochody;) a nie ma może stypendium dla młodych zdolnych;)??? Odpowiedz Link Zgłoś
venga1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 08:17 Troszkę zbyt politycznie i urzędowo, moze coś dla młodzieży bo oni to chyba tej strony nie odwiedzają. Główną bym trochę przerobiła, a dodatkowo ktoś mógłby tam rozkręcić to forum. Reszta ok. Dajecie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 08:42 w sumie to strona urzędowo- informacyjna, wiec tego raczej sie nie zmieni. a dla młodzieży coś w najbliższym czasie się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 09:41 To może ja tamto forum też rozkręcę;) Tylko, że t0 dla młodzieży mogłoby być osobną stronką... Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 10:08 a co na tej stronie chcialbys znalezc? czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 10:44 może coś o "atrakcjach" pięknego miasta Świdnicy, no i coś dla turystów, bo jak ktos przyjeżdża zagraniczny to moja trasa dla nich wygląda tak: Kościól Pokoju- Rynek- Katedra- knajpa w Lubachowie Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 10:56 a moze sami zaproponujeciejakies wycieczki? co warto zobaczyc o czym inni nie wiedza? cos wiecej niz oklepane standarty. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 11:02 Może stary cmentarz??? Taka wędrówka sentymentalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
macije Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 11:45 o jakim cmentarzu mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 14:14 Łukasińskiego;) Wogóle to jeszcze chyba Lubachów jako taki i Zagórze są fajnymi miejscami na wycieczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrgollcia Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 13:35 Brakuje mi (albo nie znalazłam) fotek starej Świdnicy. Z różnych okresów. Lubię oglądać jak miejsca, które znam wyglądały 20, 50, 100 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 14:25 www.swidnica.risp.pl/glowna.htm Proszę- tu powinny być zdjęcia, które mogą cię zainteresować:) Miłego oglądania:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrgollcia Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 14:38 Bardzo fajne. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: co sadzicie o stronie www.swidnica.pl 05.08.05, 14:55 TAKŻE POZDRAWIAM I MIŁEGO OGLĄDANIA:) Odpowiedz Link Zgłoś