claspo 19.09.02, 07:26 jest forum a nie ma chętnych do pisania. rozruszajmy tego zwłoka.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maju Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.02, 21:22 Ta. Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn 24.10.02, 07:05 No to odezwij się Pan, cholera znowu sam będę robił.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.03, 16:02 nie jestem ze swidnicy,ale mieszkam obok ,chodzilam w swidnicy do szkoly i mam tam troche znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.03, 15:54 Gość portalu: siwa napisał(a): > nie jestem ze swidnicy,ale mieszkam obok ,chodzilam w swidnicy do szkoly i mam > tam troche znajomych moze znasz kogos z lubachowa Odpowiedz Link Zgłoś
mccoolpi3 Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn 20.06.03, 12:44 Witam, ja znak kilku ludzi z lubachowa i Bystrzycy gornej :) ________________________ McCoolPi3 swidnica.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.03, 12:31 pozdrowienia dla mariusza sz. i adriana m.z lubachowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 15:04 serdeczne pozdrowienia dla calego lubachowa Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn 20.07.03, 22:38 a ja pozdrawiam wszystkich z Bojanic i Boleścina :) Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: QŹWA jest ktoś ze Ś-cy na tym forum oprócz mn 13.08.03, 08:51 A ja pozdrawiam wszystkich ze Ś-cy:) Odpowiedz Link Zgłoś