Dodaj do ulubionych

Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia??:)

11.05.06, 08:55
Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia??:)
Obserwuj wątek
    • ankieta95 Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 11.05.06, 09:41
      Witam, ja dojeżdżam codziennie do Wrocławia samochodem. Jakie godziny Cię
      interesują? ankieta95@gazeta.pl
      • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 12.05.06, 08:21
        Hej, ja również
      • olakolodziej Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 12.05.06, 11:34
        W sumie ja też dojeżdzam autkiem, ale dopiero niedawno (2 dni temu)
        przeprowadziłam się na stałe do Świdnicy i byłam ciekawa czy jest więcej ludzi,
        którzy tak jak ja muszą się tam codziennie przemieszczać:). Ja wyjeżdzam kilka
        minut po 6.00, bo na 7.15 muszę być już w pracy:/...nie lubię wcześnie
        wstawać;)Wracam ok.16.
        • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 14.05.06, 15:16
          Ja wyjeżdżam ok. 6.30, wracam po 17, ewent. 18-tej.
          • olakolodziej Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 22.05.06, 11:07
            Ja ostatnio też zaczynam wyjeżdzać ok. 6.30...bo coraz ciężej jest mi się
            podnieść z łóżeczka...niestety dzięki temu udało mi się już spóżnić do pracy:/.
            Szef był zły....ale na szczęscie zawsze można zwalić winę na korki;)
            Pozdrawiam:)
            • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 30.05.06, 14:46
              kilka samochodów poznaję juz w czasie mojej codziennej podróży...
              • ankieta95 Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 31.05.06, 10:21
                Taaaak? A jakie na przykład? Ja jeżdżę do Wroca i za Wrocław ok. 13:00 i wracam
                ok. 21:00. Pracuję 4 godziny i dojeżdżam tyle samo :)Ale waaaaarto...
                • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 05.06.06, 07:38
                  Warto - bo tak dobrze zarabiasz?? czy warto-bo to taka dobra praca??
              • olakolodziej Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 06.06.06, 13:46
                ypsilon, a Ty jakim autkiem jeździsz? Być może kiedyś się spotkaliśmy:) Ja
                zazwyczaj białym seicento (bo służbowy ;) ), rzadziej czerwonym seatem.
                Pozdrawiam:)
                • andrzej707 Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 07.06.06, 08:45
                  czesc! ja także wahadlowo jeżdże do pracy. pozdrawiam
                • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 14.06.06, 22:17
                  a ja jeżdżę czerwonym autkiem, i nie jest to seat, a jeżdżę juz tak długo, że
                  następnym razem zatrudnię się chyba jako kierowca zawodowy :)
                  ktoś szuka kierowczyni ??
                  • claspo Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 20.06.06, 19:18
                    ...zamawiam transport do Pszenna ;-)
                    • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 23.06.06, 08:11
                      na kiedy ? muszę przygotować bilety
                      • claspo Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 26.06.06, 23:18
                        ypsilon napisała:

> na kiedy ? muszę przygotować bilety

mam książeczkę autostopowicza :P
                        • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 27.06.06, 07:49
                          ostatecznie może być :) za to będziesz podróżował klasą turystyczną
                          • claspo Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 27.06.06, 09:07
                            ok, może być, byle siedzenie było przy oknie i drink zimny podawano :)
                            • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 05.07.06, 17:35
                              okno jest, drink może byc... ale to juz wszystko, reszta to samoobsługa
                              • claspo Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 05.07.06, 17:40
                                to może jeszcze mam sam kierować?
                                • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 05.07.06, 18:56
                                  no nie, to wole sama robic :)
                                  • ypsilon Re: Czy ktoś z Was dojeżdża do pracy do Wrocławia 06.07.06, 08:04
                                    wygląda na to, że naprawię nawet samochód, żeby Cię zawieźć w prawie
                                    komfortowych warunkach; do czego to dochodzi ...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka