ryjeks 17.05.06, 23:27 Witam! Chcę kupić mieszkanie w Świdnicy. Jaka jest najlepsza lokalizacja (bezpieczeństwo, otoczenie itp.) Jakich dzielnic czy rejonów lepiej unikać?!? Za ewentualne odpowiedzi z góry dziękuję! Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkowski Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 19.05.06, 08:45 Uważam, że stare dzielnice położone po prawej i lewej stronie ulicy Wałbrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsicoco Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 13.06.06, 12:42 a co powiecie na Rynek?Dobrze sie tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
antmac Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 13.06.06, 13:28 rynek odradzam, ale tak jak bylo napisane w poprzednim poscie - rejon ulicy Walbrzyskiej, Lesnej. Jezeli chodzi o inna lokalizacje to Warszawska, Wodna, Mieszka i Nadbrzezna Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 20.06.06, 19:21 powódź stulecia już była, to te ostatnie ulice można polecać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 23.06.06, 08:10 To było w poprzednim stuleciu, teraz wszystko przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
antmac Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 23.06.06, 08:35 z tą powodzią to lekko przesadziliście, było trochę strachu ale na tym się skończylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 26.06.06, 23:22 thx, wolę nie bać się nawet trochę, że moje mieszkanko moze być odnogą rzeki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 27.06.06, 08:02 ja to przerabiałam, uczucie niezbyt przyjemne; nie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 27.06.06, 09:10 deszczyk balkon zalał czy kratkę ściekową zatkało? Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: Mieszkanie w Świdnicy - najlepsza lokalizacja 05.07.06, 17:37 powódź '97 - dom na terenach zalanych, ale jeszcze w miejscu suchym, przez dwa tygodnie nie miałam do niego dostepu; Odpowiedz Link Zgłoś