yolka.g 01.04.03, 10:49 .. do wymiany informacji , ew spotkania i pogadania na rozne tematy . pzdr yolka i fasolka (21.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claspo Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 04.04.03, 20:32 coś przyszłe mamy nie zaglądają chyba do netu :D zreszta do października dużo czasu, więc moze ktoś się odezwie :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 05.04.03, 14:06 a moze jestem jedyna internetowa przyszla mama ?? albo panowie sie nie postarali i nie ma wiecej oczekujacych mamusiek??? yola i fasola (21.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 07.04.03, 10:04 yolka.g napisała: > a moze jestem jedyna internetowa przyszla mama ?? > albo panowie sie nie postarali i nie ma wiecej oczekujacych mamusiek??? > ja już swoje zrobiłem. dziękuję postoję :D plan wykonany > > yola i fasola (21.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 12:03 jestem młodą oczekującą mamą, mieszkam w Swiebodzicach (czy to poważna bariera?:)), ale w ciągu najbliższego roku chcielibyśmy z mężem przeprowadzić się do Swidnicy - szukam kontaktów!! nasz Kokosek ma urodzić się 7.10. pozdrawiam serdecznie alina Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 27.06.03, 21:38 oczywiscie ze moze byc !!! ciesze sie niezmiernie ze wreszcie sie znalazla jakas "internetowa ciezarowka" !!! Ja w Świdnicy mieszkam od 2 lat i z mila checia poznam jakas przyjezdna przyszla mamusie !! A moj maluszek - podobno facecik - ma zjawic sie na swiecie ok 20 tego pazdziernika , oboje z mezem nie mozemy sie juz doczekac !!! To moze zacznemy korespondowac na maile?? moj adresik yolka.g@gazeta.pl Pozdrawiamy yola i bąbelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka75@interia.pl Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.03, 01:36 Witam, dopiero zamierzam być przyszłą mamą więc nie wiem czy pasuję? Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 23.06.03, 22:26 ja juz za niedlugo , ehh to juz 6ty miesiac , a swidnickich intenetowych mam ciazowych jak na lekarstwo , wiec moga byc tez te ktore maja zamiar !!! pozdr yola i maly facecik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: szukam przyszlych mam ze swidnicy 24.06.03, 08:38 A czy mogą być mamy ze stażem dość długim? Jeśli tak, to chetnie się przyłączę. Ja mam już dwójkę pociech. Jedną to nawet już dość dużą, ona sama uważa, że dorosłą. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś