Dodaj do ulubionych

Sześć panienek i polityka

02.01.23, 19:57
Ostatnio postawiłem piwo sąsiadce za to że karmi mojego psa gdy mnie nie ma w domu. I zeszła rozmowa na politykę. U mnie większość sąsiadów jest pisowska jak i ona, więc nie chciałem o tym rozmawiać . Dla bezpieczeństwa. Więc znaleźliśmy temat starych panien na wsi. Wyszło nam że tak po 40 jest sześć panienek i 9 kawalerow.
Obserwuj wątek
    • xdanax Re: Sześć panienek i polityka 02.01.23, 20:08
      Jak miałam 25 lat, to mówili na mnie: stara pannasmile Takie były czasy.
      • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 03.01.23, 13:30
        To w rodzinie zostały te twoje stare panienki
        • xdanax Re: Sześć panienek i polityka 03.01.23, 13:57
          Chyba taksmile
          • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 12.01.23, 20:42
            Ale jedna ma chłopaka, więc może już nie długo nią nie będzie
            • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 13.01.23, 07:55
              Teraz obie mająsmile
              • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 13.01.23, 16:41
                A to jeszcze lepiej. To ty babcią będziesz. Taka znajoma właśnie tydzień temu została babcią
                • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 05:24
                  Okazuje Ci kobieta odrobinę zainteresowania ,a Ty dajesz się komuś manipulować bo facio cały czas wcina się do rozmowy .Sprawia mu to jakaś uciechę .Żeby to jeszcze normalne zachowanie .Odróżnić Ci to tak ciężko .Pozdrawiam .
                  • friend_of_women Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 08:36
                    teodor-k napisał:

> Okazuje Ci kobieta odrobinę zainteresowania ,a Ty dajesz się komuś manipulowa
                    > ć bo facio cały czas wcina się do rozmowy .Sprawia mu to jakaś uciechę .Żeby t
                    > o jeszcze normalne zachowanie .Odróżnić Ci to tak ciężko .Pozdrawiam .

Cóż, a jak nazwać twoje zachowanie, uważasz, że jest normalne? Teodorze, zażywaj leki, a Stasiowi pozwól samemu decydować o sobie i sprawach.
                • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 07:55
                  Chyba czekają, aż przejdę na emeryturę i pomogę wychować szkrabysmile Zawsze mogę wziąć urlop zdrowotny. Gadałam wczoraj z kolegą po fachu z pracy, mówił, że w sumie ta sama pensja, o ile się nie ma wychowawstwa i nadgodzin. Jest na rocznym zdrowotnym, razem zaczynaliśmy pracę. Pierwszy raz poszedł. U mnie niebo płacze.
                  • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 24.02.23, 22:19
                    Ale byś musiała opuścić męża, jak on dałby sobie bez ciebie radę?
                    • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 28.02.23, 10:15
                      Najgorsze to prasowanie koszul i sprzątanie domu, gotować potrafismile
    • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 19.01.23, 07:44
      Od wczoraj jest już siedem. Wyżej wymieniona obchodziła wczoraj urodziny. Ta wielkość może się zwiększyć bo dwie najstarsze mają trochę ponad 60 lat
      • engine8t Re: Sześć panienek i polityka 21.01.23, 00:48
        To u was sie stare panny rodza?
        • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 23.01.23, 07:44
          Pewnie że tak, 40 lat wcześniej. Ale pewnie tak jest wszędzie
      • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 23.01.23, 20:01
        Tyle to by się u mnie w najbliższej rodzinie znalazło licząc od 30+ smile
        • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 24.01.23, 01:40
          Stasiek dorośnij chłopczyku .
        • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 28.01.23, 09:54
          30 to jeszcze nie jest dużo, więc może sobie życie ułożą z komś
          • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 14.02.23, 03:37
            U mnie na dole mieszka wdowa i rozwódka .Ta ostatnia wyjechała trochę dorobić bo ją były wyczyścił .Znależć ułożyć sobie to nie jest takie proste .
            • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 07:26
              Od dziś bliska mi osoba będzie wynajmować mieszkanie. Będzie płacić dwa tysiące za miesiąc. Ta, która próbuje sprzedać dom. Tam już nie da się mieszkać. Zaproponowałam jej mieszkanie za darmo u mnie, ale nie chce.
              • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 22.02.23, 08:43
                To może zaproponuj za 500 złotych? Byłem dzisiaj na basenie
                • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 28.02.23, 09:58
                  Często chodzisz Stasiu .Ja ostatnio zaniedbałem .Ale rower ,siłka domowa i solarium to tak .
                • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 28.02.23, 10:07
                  Ja ostatnio na basenie byłam na początku maja w ubiegłym roku, gdy jeszcze córka mieszkała z nami. Mam karnet na ponad 4 stówy.
                  • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 01.03.23, 08:38
                    To pewnie już przepadł. I skąd go miałaś?
                    • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 01.03.23, 12:05
                      Nie przepadł (chyba) mamy dofinansowanie z pracy ode mnie i męża. Nie płaciłam za niego. Mieliśmy w sumie na 600 zl;otych, ja dwie, mąż 4.
                      • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 05.03.23, 00:01
                        Karnety też są ważne przez jakiś czas, więc musisz zobaczyć i iść tam
                        • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 05.03.23, 08:57
                          Ok, może dzisiaj pojedziemy.
                          • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 05.03.23, 13:31
                            Ciekawe jaki skutek wyszedł?
                            • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 05.03.23, 18:41
                              Skutek- jestem zrelaksowana, pół godziny w saunie, 20 minut pływanie, 10 jacuzzi. Zostało 683 zł do wykorzystania.
                              • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 06.03.23, 11:12
                                To zostało więcej niż miałaś! Ja do sauny nie chodzę bi jak jestem o 6 to jest nie czynna. To musisz częściej teraz chodzić. Mąż też zadowolony?
                                • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 06.03.23, 13:33
                                  Dostał z zakładu dofinansowanie, ale mi nie mówił. Myślę, że też zadowolony, lubi pływać.
                                  • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 07.03.23, 14:24
                                    To tak już systematycznie będziecie chodzić?
                • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 28.02.23, 10:09
                  Mam nadzieję, że szybko sprzedadzą dom, bo szkoda kasy. Domu też szkoda, ładny, wygodny z ogrodem, 7 pokoi.
                  • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 28.02.23, 10:21
                    Jak się rozwala życie osobiste .Sprzedać dom ciężko ,kuzyn żony już z tym tematem chodzi rok .Ale chałupa i teren nieciekawy .Miłego dnia .
    • friend_of_women Re: Sześć panienek i polityka 15.02.23, 09:16
      Zawsze panny wybór jakiś mają, gorzej z kawalerami.
      • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 20.02.23, 22:39
        Kawalerowie mają za to wdówki. Jest ich po ostatnich dwóch zgonach 22 sztuki. Wdowców tylko 7
        • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 20.02.23, 23:07
          Zauroczył Cię Stasiek ten friend_of_women choć ją i mnie ośmiesza .Idź w cholerę .Może Ty lubisz chłopców.Tylko to nie jest chłopiec tylko podstarzały lowelas .A robi ściemę na forach .Szkoda gadki .
          • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 07:23
            Nie obrażaj, Teodorze, Stasia! Życzę udanego dnia.
            • teodor-k Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 09:39
              marysia67 napisała:

> Nie obrażaj, Teodorze, Stasia! Życzę udanego dnia.

Nie obrażam .Teraz tu będzie od rana się bujał i wpisywał się pod Tobą .Nawet słowa ze Stasiem nie zmienisz .Co za typ człowieka .Szkoda gadać i nie reagować .
              • marysia67 Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 13:18
                Niech każdy rozmawia z kim chce i ile chce. Ludziom brakuje rozmowy.
                • stasi1 Re: Sześć panienek i polityka 22.02.23, 08:41
                  Ty jak zwykle celnie!
          • friend_of_women Re: Sześć panienek i polityka 21.02.23, 08:32
            teodor-k napisał:

> Zauroczył Cię Stasiek ten friend_of_women choć ją i mnie ośmiesza .Idź w chole
            > rę .Może Ty lubisz chłopców.Tylko to nie jest chłopiec tylko podstarzały lowela
            > s .A robi ściemę na forach .Szkoda gadki .

Teodorze, kogo tutaj obchodzi twoja autoprezentacja. Przypisywać Stasiowi, że lubi chłopców? Nie, nie jestem chłopcem, jestem facetem z jajami, a nie tak jak ty...zdziecinniałym emerytem. Zawsze będziesz tylko moim cieniem...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka