roksananiemczewska 02.02.23, 18:50 Hejaa tak jak w tytule. Szukam sposobu na znalezienie starszego mężczyzny. Może ktoś się podzieli wiedzą??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksananiemczewska Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:14 Ja osobiście mogę polecić ci jedno forum randkowe. Spotkałem tam kobietę swoich marzeń, aktualnie już tam konta nie mam ale szczerze to najlepsze z tego typu forumów. Tutaj masz linka: dateeden.com Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 05.02.23, 08:28 Hejaa, to szukasz faceta, czy polecasz kobitki? Zdecyduj się bo wygląda mi to na pomieszanie z poplątaniem. Chciałabym, może by coś zmieniło Odpowiedz Link
stasi1 Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 07.02.23, 12:53 Najpierw niby szuka faceta ale później stwierdza że spotkał tam kobietę. Może to gej i nadal szuka faceta . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 08.02.23, 10:56 Ciekawe, jak na razie ciiisza Odpowiedz Link
taniarada Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 08.02.23, 14:33 Ja też lubię Fredkę .Jest teraz ze mną w każdych forach .Tam gdzie ja to on. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 12.02.23, 06:33 Mylisz się zboku, tam gdzie ja to ty Odpowiedz Link
uoia Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:18 Daj ogloszenie, ze zaopiekjesz sie starszym panem, ktorego nie stac na oplacenie pomocy domowej. Zaoferuj, ze bedziesz: sprzatala, gotowala, zmieniala pampersy jak bedzie trzeba, dokladala sie do budzetu i...kochala, kochala, kochala. Na pewno znajdzie sie chetny. Odpowiedz Link
teodor-k Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:36 To jest reklama stronki .Dla 20 latki 30 latek tez moze być stary . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 15.02.23, 09:24 Sposobu na znalezienie starszego faceta ci nie podam, ale ku przestrodze viva.pl/ludzie/newsy/co-robi-kamila-lapicka-po-smierci-meza-blog-o-teatrze-123202-r1/ byś na koncie nie musiała odliczać tylko "sukcesów" Odpowiedz Link