Dodaj do ulubionych

Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć takiego?

02.02.23, 18:50
Hejaa tak jak w tytule. Szukam sposobu na znalezienie starszego mężczyzny. Może ktoś się podzieli wiedzą???
Obserwuj wątek
    • roksananiemczewska Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:14
      Ja osobiście mogę polecić ci jedno forum randkowe. Spotkałem tam kobietę swoich marzeń, aktualnie już tam konta nie mam ale szczerze to najlepsze z tego typu forumów. Tutaj masz linka: dateeden.com
      • friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 05.02.23, 08:28
        Hejaa, to szukasz faceta, czy polecasz kobitki? Zdecyduj się bo wygląda mi to na pomieszanie z poplątaniem. Chciałabym, może by coś zmieniło wink
        • stasi1 Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 07.02.23, 12:53
          Najpierw niby szuka faceta ale później stwierdza że spotkał tam kobietę. Może to gej i nadal szuka faceta .
          • friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 08.02.23, 10:56
            Ciekawe, jak na razie ciiisza wink
            • taniarada Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 08.02.23, 14:33
              Ja też lubię Fredkę .Jest teraz ze mną w każdych forach .Tam gdzie ja to on.
              • friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 12.02.23, 06:33
                Mylisz się zboku, tam gdzie ja to ty wink
    • uoia Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:18
      Daj ogloszenie, ze zaopiekjesz sie starszym panem, ktorego nie stac na oplacenie pomocy domowej. Zaoferuj, ze bedziesz: sprzatala, gotowala, zmieniala pampersy jak bedzie trzeba, dokladala sie do budzetu i...kochala, kochala, kochala. Na pewno znajdzie sie chetny.
      • teodor-k Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 02.02.23, 19:36
        To jest reklama stronki .Dla 20 latki 30 latek tez moze być stary .
    • friend_of_women Re: Chciała bym starszego faceta, jak znaleźć tak 15.02.23, 09:24
      Sposobu na znalezienie starszego faceta ci nie podam, ale ku przestrodze viva.pl/ludzie/newsy/co-robi-kamila-lapicka-po-smierci-meza-blog-o-teatrze-123202-r1/ byś na koncie nie musiała odliczać tylko "sukcesów" wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka