Dodaj do ulubionych

Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie

• marysia67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 16:32
      Ja
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 16:36
        Znaczy 67 to rocznik?
        • marysia67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 16:50
          Tak
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 16:54
            Czyli - pardą za słowo: jesteś ode mnie starsza mniej więcej o tyle, o ile moja żona jest młodsza.
            Wniosek - powinniśmy się tutaj trzymać razem big_grin
            • marysia67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 16:57
              Wiek nie ma znaczenia w zrozumieniu drugiego człowieka.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 17:10
                Też tak uważam. JEDNAK - w zrozumieniu pomagają odniesienia kulturowe - jak w różnych miejscach rozmawiam dajmy na to z 25 latkiem, to na początku bywa trudno. Jasne - przy dobrej woli obu stron da się to szybko opanować. Ludziom z naszych roczników natomiast wystarczy rzucić odpowiednie słowo-klucz i oni od razu łapią kontekst.
                • marysia67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 18:35
                  Masz rację.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 21.03.23, 18:50
                    Wiem! chociaż miło to usłyszeć - nie zdarza się to często.
                • island1111 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 27.05.23, 16:58
                  Również tak uważam smile
      • island1111 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 08.04.23, 18:52
        i ja wink
    • stasi1 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 25.03.23, 11:43
      Ale czy to ma znaczenie? Skoro jest to z jakiegoś powodu jest. I to sie liczy
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 25.03.23, 11:57
        Wiadomo, że nie ma. Tak zapodałem dla "paddierżania razgawora". Szkoda, że tu ostatnio tak pusto.
        • jacek127 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 26.03.23, 03:55
          Emeryci mają inne fora niż się ślizgać na 50tkach .
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 26.03.23, 08:33
            Y?
        • stasi1 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 27.03.23, 08:45
          Bo też wszystko się zmienia. Kobiety gfzie indziej można spotkać
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 27.03.23, 09:03
            Nie tropię smile
            • stasi1 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 31.03.23, 20:29
              Na emama
              • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 31.03.23, 21:04
                Ja dzisiaj w kolejce przepuściłam faceta, miał tylko bułkę i jogurt, chyba był głodnysmile Może się urwał z pracy? Był zdziwiony, ale podziękował smile Piszesz tam? Pozdrawiam
                • stasi1 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 05.04.23, 00:17
                  Tak czasami pisuje. Ja najczęściej też mam mało, staram się do biedronki nie chodzić bo tam straszne kolejki
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 05.04.23, 08:50
                    Nigdy nie lubiłem chodzić do biedronki, przez ten syf co kiedyś był - ale wtedy to było tanio. Od kilku lat się remontują, wypiękniają - za to widziałem niedawno jakieś porównanie cenowe i są jednym z najdroższych dyskontów. A parking ciągle zapchany. Taka siła przyzwyczajenia?
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 25.03.23, 12:23
        Nieźle nam się wcześniej gadało - zapraszam do stopki. Powoli bo powoli ale trochę się rozkręca. Tutaj też jak najbardziej będę.
    • ahellos Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 01.04.23, 16:42
      Witam,ja rocznik 69..czy tez mogę się dołączyć go grupy?
      • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 01.04.23, 20:44
        Pewniesmile
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 02.04.23, 10:42
        Im więcej luda tym lepiej smile
        • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 02.04.23, 15:33
          Bez sensu .Jak tu nie ma dyskusji tylko jakaś dziwna wymiana informacji typu zobaczyłem drzewa w lesie .Mało masz tych forów czy potrzebujesz inspiracji lub muzy ?
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 07:36
            Maruda smile
            • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 09:31
              Ja jestem ze wsi, lubię rozmawiać ze Stasiem o rzeczach i sprawach dnia codziennego, bo tym żyję i to mnie bezpośrednio dotyczy. Życie to nie tylko poezja i piękna muzyka.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 09:47
                Też lubię. Zawsze żartuję, że ja to ze wsi pochodzę - no bo wszak Jeżyce to taka wieś otoczona Poznaniem. Zresztą i tak wszyscy żyjemy w jednej niby globalnej wiosce, ale jakże małej wobec ogromu wszechświata.
              • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 11:39
                bento67 napisała:

> Ja jestem ze wsi, lubię rozmawiać ze Stasiem o rzeczach i sprawach dnia codzien
                > nego, bo tym żyję i to mnie bezpośrednio dotyczy. Życie to nie tylko poezja i p
                > iękna muzyka.
                Staszek ma dużo czasu i mógł by przyjść na twoje prywatne .Ale jest tak zaangażowany w inne fora i politykę ,że mu brakuje dnia .Jak się nie pracuje to można się bujać .
            • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 11:48
              asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a):

> Maruda smile
              Nie dziwnie to wyglada .A drugie nie będę pisał u Ciebie za usuwanie moich postów i na kolejnym nie będę się kopał znowu z koniem . Moje zdrowie cenniejsze ,zwłaszcza psychiczne .
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 12:07
                Szkoda, że Twoje zdrowie psychiczne nie ogarnęło, że posty są cenzurowane za kopanie się z innym koniem.
                Ale oczywiście wybór należy do Ciebie.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 12:23
                  A i poczekaj - niech tylko gość wyskoczy z jakimś otwartym tekstem do Ciebie (jak Ty ostatnio do Niego) - czy też kogokolwiek innego - znów się spotka z Tureckim. A jak będzie recydywa - to z Panem banem.
                  • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 12:35
                    Zobaczę trzymaj się .50 to nie moje .Trudno się spotykać ciągle z tymi jedynymi osobami ,gdzie mogę na jednym lub na dwóch pogadać . Tematu by brakło .Zresztą te wszystkie osoby oprócz Stasia masz innych forach . Siemka ładna pogoda .
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 03.04.23, 12:46
                      Pamiętasz co Ci od początku pisałem? Jak "moje" zdechnie to co zrobię? No i h no i cześć. Ja nie mam ambicji na Wielkiego Organizatora. Czyli widzimy się na Barca - Real najpóźniej.
                      • pia.ed Nie wiem kto tu jest 50+ 03.04.23, 21:11
                        asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a):
                        >Jak "moje" zdechnie to co zrobię?

Mam nadzieje, ze nie odbierzesz sobie zycia? sad
                        Pomysl o swoich dzieciach...one potrzebuja ojca.

• taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ 03.04.23, 22:20
                          Będzie żył twardziel jest i romantyk .Ma tyle do wyboru tylko czasami ten wybór jest niewłaściwy . youtu.be/xUAWXzNFpto
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ 04.04.23, 07:27
                          pia.ed napisała:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a):
                          > >Jak "moje" zdechnie to co zrobię?

>
                          > Mam nadzieje, ze nie odbierzesz sobie zycia? sad
                          > Pomysl o swoich dzieciach...one potrzebuja ojca.
                          >

Z powodu forum? smile
                          • pia.ed Nie wiem kto tu jest 50+ 04.04.23, 11:39
                            > pia.ed napisała:
                            > asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a):

Jak "moje" zdechnie to co zrobię?

Mam nadzieje, ze nie odbierzesz sobie zycia? sad

Z powodu forum? smile

Dla samobojcy kazdy powod jest dobry...

Mlodszy brat mojego ojca powiesil sie kilka tygodni po smierci zony,
                            z ktora przez 40 lat zyl jak pies z kotem, dzieci nie mieli...
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ 04.04.23, 12:03
                              Weź przestań.
                    • stasi1 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 06.04.23, 11:22
                      Ja też jestem gdzieś indziej
                  • friend_of_women Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 07.04.23, 09:07
                    Nie strasz, nie strasz...ja tylko prostuję ścieżki mściwie zakręconym wink
                    • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 09.04.23, 03:24
                      Swoje życie wyprostuj na lepsze nie innym .
                      • friend_of_women Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 09.04.23, 08:18
                        Zjedz jajeczko, przepij barszczem, na świat popatrz chłodnym okiem. Nie wylewaj żółci z rana, bo wątroba ci wysiądzie i wyskoczy prawym bokiem...wink
                        • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 09.04.23, 15:58
                          Idź na ryby na grzyby .Nie było cię w większości na tych forach .Preferujesz rower więc zacznij jeździć .Może kogoś poznasz w realu bo w wirtualu nie da się już z tobą wytrzymać .Jak można swoją osobą tak zatruwać życie .Wyrazy współczucia dla żony i miłej niedzieli .
                          • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 09.04.23, 17:26
                            Chciałem ci przypomnieć ,że jak miałem bana to na forum Kobieta takie żeś rzeczy wpisywał i takie kłamstwa ,że głowa mała .Tańcowałeś sobie bezkarnie i mnie ośmieszałeś ,prowokowałeś , oszukiwałeś i nie znałeś mojej relacji z innymi . A ja nie mogłem się bronić .Idż do diabła i tyle .
                            • friend_of_women Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 09.04.23, 18:06
                              Z ciebie już taki banał jest. Wylewasz żale, a kogo to interesuje? Kobiety ci potrzeba, ale w realu, te wirtualne dobre są, ale na twoje nocne "zabawy" wink
                              • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 11.04.23, 12:08
                                Pozdrawiam z A4 wracamy do domu.
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 11.04.23, 12:25
                                  Myśmy niestety i jechali i wracali wczoraj. Czyli dzień powszechnych odwiedzin rodzinnych. Rany, tylu "niedzielnych kierowców" to już nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem. Do tego korki na rozjazdach... A i tak nam się udało, do jak syn potem sprawdzał wiadomości to jakieś pół godziny po naszym przejeździe w którymś korku motocyklista się wbił w samochód. I objazdy były...
                                  • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 11.04.23, 15:53
                                    Ja jechalam w piątek z rana, wracaliśmy dzisiaj. Jesteśmy w domu . Jechaliśmy 4:16 450 km. Pozdrawiam
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 11.04.23, 16:05
                                      A myśmy jechali jakieś niecałe 100 km w jedną stronę.
                                      Ale to była masakra. Ktoś chce się włączyć, spoko, wpuszczasz go. A on pyr pyr 70 jedzie na drodze z dopuszczalną prędkością 90. Jak widzi światła to z kilometra! zwalnia do 40. A nie ma jak wyprzedzić, bo z naprzeciwka też pełno.
                                      A jak już wiedziesz na lepszą drogę, co ma 2 pasy w jednym kierunku i wyprzedzasz takich maruderów - to nahle! bum, ktoś Ci się wpieprza pod koła z prawego pasa pyr pyr bo sobie jednak postanowił kogoś wyprzedzić, ale tak był tym podekscytowany, że zapomniał spojrzeć w lusterko, czy lewy pas ma wolny.
                                      Nigdy więcej odwiedzin w 2 dzień świąt. Pojechać na nocleg, wziąć urlop na dzień po świętach i wrócić spokojnie w normalnym ruchu.
                                      • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 21:32
                                        Dlaczego przenosisz na swoje prywatne forum ten wątek z moimi wpisami? Pytał mnie ktoś o zgodę? Może ja sobie tego nie życzę? Tak się nie robi! Myślałam, że jesteś facetem z klasą, a Ty tylko plotkujesz, bez odbioru!
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 21:55
                                          Ha ha, nic nie przeniosłem tylko dałem LINKA w związku ze SPAMEREM.
                                          Ale fajnie wiedzieć, że z wypiekami śledzisz moje forum, na którym pisać już nie możesz big_grin

• bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:08
                                            Nie bój się, nie poproszę Cię o dodanie.
                                          • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:11
                                            Forum jest otwarte, każdy może czytać, więc nie rozumiem Twoich żali.
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:12
                                              A czytaj se smile
                                              • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:15
                                                Dzięki, łaskawco, za pozwolenie.
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:17
                                                  big_grin
                                                • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:21
                                                  bento67 napisała:

> Dzięki, łaskawco, za pozwolenie.
                                                  >
                                                  Polecam odpocząć od neta .Nie pisać tyle o sobie.A zmiana nicka jest niestosowna .Dobrej nocy .Piję kawę bo mi się oczy zamykają i pędzę dalej .
                                                  • bento67 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:25
                                                    Uważaj, byś nie zasnął za kierownicą.
                                              • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:18
                                                asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> A czytaj se smile
                                                Sorry popierdólko ,ale żałosny z ciebie gnojek .Liczyłeś na więcej ,a tu zonk .Popychasz pierdoły ,wcinasz się w Psycho . Nagnałeś sobie bab i udajesz króla .
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 19.05.23, 22:19
                                                  big_grin
    • tindantdn Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 18.05.23, 06:47
      thật khong?
    • hana2 Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 20.05.23, 00:22
      Ja, czuję się starsza niż jestem. I tak jak do 40 irytowało mnie, że ludzie dają mi mniej lat niż miałam, tak kilka lat po 40 wyglądam na swoje lata, a może i na więcej. I nie mogę się do innej siebie przyzwyczaić. Chyba dokonuje się we mnie powolny, trochę mało przyjemny, proces adaptacji.

• taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 20.05.23, 03:53
        Jasne jak słońce .Niektórzy to mają szczęście .Czas się dla nich zatrzymał . "Radość jak kwiaty rwać to nie grzech, Umieć się głośno śmiać to nie grzech, no nie? Nieść piosenkę do gwiazd, osiemnaście mieć lat.Kasia Sobczyk śpiewała .Na ten czas szanowna pani jest na tym portalu najmłodsza smile)

• friend_of_women Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 20.05.23, 06:31
          No! Widzisz, już jakiś krok poczyniłeś...lizać potrafisz wink
      • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 20.05.23, 09:43
        A owsiankę dalej jadasz ?
    • taniarada Re: Nie wiem kto tu jest 50+ ostatecznie 20.05.23, 09:25
      asdzxcvfsrggxdfsd : Gdybyś wymieszał te forum na pół z facetami to może by ktoś przyszedł .Dla mnie bajka ,ale dla kogoś niekoniecznie .Jak Ty w ogóle masz na imię jeśli można wiedzieć .Bo o tym nicku wszyscy Ci zwracają uwagę .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka