bento67 09.05.23, 17:41 Przed chwilą w popularnym programie muzycznym młoda dziewczyna pozdrawiala swoich 3 synków: Franka, Stasia i Jasia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja68 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 18:04 Ciekawe kiedy modne ponownie imiona obecnie uważane za ciotkowe czy wujkowe, jak Grażyna, Halina czy Janusz Odpowiedz Link
bento67 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 18:26 Ja mam małą Zosię i Jasia w rodzinie. Podobają mi się wymienione przez Ciebie imiona. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 19:26 Modne dla dziewczynek bo ja je lubię .Chłopcy są paskudni ,wyzywają się w piaskownicy wyrywają łopatki .Nie lubię chłopców Moje ulubione : Zofia. Zuzanna. Hanna 😊 Odpowiedz Link
bento67 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 19:51 Mnie się kiedyś bardzo podobało imię Daniel. Byłam pewna, że będę mieć syna. Na pewno tak bym mu dała na imię. Do każdego imienia można się przyzwyczaić, nawet do Eleonory. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wracają imiona modne kiedyś. 11.05.23, 05:34 bento67 napisała: > Mnie się kiedyś bardzo podobało imię Daniel. Byłam pewna, że będę mieć syna. Na > pewno tak bym mu dała na imię. Do każdego imienia można się przyzwyczaić, nawe > t do Eleonory. > Nic nie stoi na przeszkodzie byś miała kiedyś wnuka .A wtedy Danielek jak znalazł ) Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 20:03 Zofia to jest wredne, tak miała na imię śp. moja teściowa Odpowiedz Link
bento67 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 09.05.23, 20:06 Chyba po raz pierwszy nie zgadzam się z Tobą, Stasiu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wracają imiona modne kiedyś. 10.05.23, 12:15 Co ja na to poradzę że była? Od razu powiedziała że mnie nie lubi Odpowiedz Link