taniarada 20.05.23, 04:10 a )w usta b) w rękę c) inne d ) nie lubią. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend_of_women Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 06:29 OOO, czyżby brakowało ci wiedzy na temat gry wstępnej? A kombinuj, całuj, liż, dotykaj...aż trafisz na TO, a nie leć na łatwiznę Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 08:09 Mnie możesz w rękę cmoknąć A te inne miejsca, to mam dla innych, całus np w nos lub w 4 litery Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 08:34 Właśnie mu chodziło o te miejsca dla innych. W rękię to nawet kaczyński nie boi się. Nawet facetowi Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 09:23 Czy ja wiem? Moja koleżanka z pracy do wszystkich mówi żeby pocałowali ją w d**ę. Pewnie tam lubi najbardziej. Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 12:33 maszkaroni napisał: > Czy ja wiem? Moja koleżanka z pracy do wszystkich mówi żeby pocałowali ją w d** > ę. Pewnie tam lubi najbardziej. Dobrze, że tylko mówi a nie wystawia Widziałam jak facet swej żonie, czy komuś innemu, tyłek wystawił, po prostu spodnie opuścił i bladą wystawił Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 19:36 Może nie tyle lubi co wie że inni tego nie lubią? Odpowiedz Link
taniarada Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 09:10 Tytuł trochę przewrotny .Stasiu mnie rozszyfrował ,faktycznie inne .Ale te cztery litery Urszulko toś mnie zaskoczyła .Przeważnie miziamy się w policzki 😃 Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 12:36 taniarada napisał: > Tytuł trochę przewrotny .Stasiu mnie rozszyfrował ,faktycznie inne .Ale te czte > ry litery Urszulko toś mnie zaskoczyła .Przeważnie miziamy się w policzki 😃 W policzki to politycy , w te boczne. Nie pamiętam, by jakiś facet mnie w policzki całował. Dzieci własne i wnuczki w policzki całuję. Odpowiedz Link
taniarada Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 20:18 Jest tyle miejsc do całowania u kobiety że trudno zliczyć .Moje to już nie dadzą się pocałować .Jak mówię chodźcie na caluska to słyszę spadaj 🤣 Odpowiedz Link
engine8t Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 20.05.23, 22:11 Tak ze jak ci kobieta mowi "pocaluj mnie w D" to sie nie obrazaj tylko sciagaj majtki i caluj. Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 06:20 taniarada napisał: > Jest tyle miejsc do całowania u kobiety że trudno zliczyć .Moje to już nie dad > zą się pocałować .Jak mówię chodźcie na caluska to słyszę spadaj 🤣 No widzisz taniarado, po co się narzucać z całowaniem kogokolwiek, gdziekolwiek, Spadaj to jeszcze i tak grzeczne określenie. W czasie covidu to nawet podawanie ręki, było zabronione. Dobrze, że nie odpowiadają tak: Całujcie mnie wszyscy w dupę Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 07:44 Ja i w czasach covida całowałem się ile wlezie. Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 08:34 Jak widzę, obydwaj całuśni jesteście. A macie wąsy i brodę? Odpowiedz Link
irsila Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 08:36 Ząbki czyściutkie i oddech świeżutki? Odpowiedz Link
taniarada Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 08:33 "W czasie covidu to nawet podawanie ręki, było zabronione. Dobrze, że nie odpowiadają tak .Droga Urszulko widzę że dolne części ciała do całowania nie są Ci obce .Zgrabny damski tyłek do pocalunków czemu nie 😍 Odpowiedz Link
bento67 Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 20:19 Zakładasz dziwne wątki, ale to nie mój problem. Chyba są inne fora na takie tematy? Nie wiem. Odpowiedz Link
taniarada Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 21.05.23, 20:40 Zakładam takie wątki by nie było nudno .Zawsze byłem narratorem .Lubię jak się coś dzieje na forach ,a nie typu hej co słychać lub wymiana dwóch osób .Byłam na grzybach ja w lesie na rowerze . Raz jest lajtowo ,raz na poważnie 😊 Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 22.05.23, 08:49 W Wenecji to chyba najlepiej Odpowiedz Link
charyzmatyk Re: Pytanie gdzie kobiety lubią być całowane ? 22.05.23, 10:04 Kobiety powinno być całowane w Paryżu na wieży eiffla. Pozdrawiam Odpowiedz Link