irsila 30.05.23, 23:16 Mój najmłodszy syn, na coś takiego natrafił, ona w obroty go wzięła, z internetu się poznali i dalej w tym tkwią, tak od prawie od 8 lat. Czy to normalne jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 02:46 A ten najstarszy, rocznik 78, to też jakieś wzięcie u pań młodych ma, tych z żabki. Domniemam nawet, że jedna się w nim zakochała, gdyż przystojny bardzo est a miłość, nie zna granic. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 02:59 A gdyby nawet, to będę jej tę miłość odradzała, no ale cóż, nieodgadnione są wyroki boskie. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 06:20 Z kiszonego ogóra, nigdy nie zrobi się świeżego. Niepotrzebnie ten temat poruszyłam. Wątków tu wiele jest, nie musicie wchodzić do tego, a tym bardziej tu pisać. Na forum schizofrenia, nic od lat się nie dzieje. Oni zazwyczaj zamknięci są w swoim świecie urojeń. W sumie krzywdy nikomu nie robią tylko sobie, lub najbliższej rodzinie. Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 06:28 Pieprzyć forum schizofrenia .Niektóre fora zdechły. Dlaczego nie dajesz szansy synowi każdy ma prawo do miłości i życia .PS Możesz wrzucić coś na forum Emama .Tam zawsze Ci ktoś odpowie . Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 06:39 Niczego mu nie zabraniam, a tym bardziej miłości. Tylko sobie pogdybałam. Na forum e matki, nigdy nie wejdę, po prostu one głupie są. Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 09:32 irsila napisała: > Niczego mu nie zabraniam, > a tym bardziej miłości. > Tylko sobie pogdybałam. > Na forum e matki, nigdy nie wejdę, po prostu one głupie są. > Źle oceniasz tam kobiety . Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 11:54 Wątki głupie, nie dla mnie, a kobiet nie oceniam. Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 14:40 Są wątki i wąteczki . Nie w każdym trzeba być .Ja w tych co znam te osoby i one mnie . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 07:04 ...nie zabijaj tej miłości! www.youtube.com/watch?v=TpZRRW22vns Odpowiedz Link
stasi1 Re: Związki formalne i nieformalne 03.06.23, 09:07 45 lat i ty mu miłość odradzasz? Chyba już dawno powinien się usamodzielnić . Może tylko tobie się wydaje że jest przystojny skoro w kwestii miłości ma się innych słuchać Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 03.06.23, 11:48 Stasi1, skoro nie znasz chorego, to się nie wypowiadaj. Są ludzie bardzo chorzy psychicznie o których nie masz pojęcia. Wygląd to nie wszystko. Jeśli ktoś jest pozbawiony dostatecznego używania rozumu,, wedle prawa kanonicznego i nie tylko, to nie powinien związków poważnych zawierać. Wcześniej napisałam, że i tak nikomu, niczego w tych sprawach nie zabraniam, no bo i jak? Czytaj ze zrozumieniem, proszę. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 03.06.23, 11:52 A tak poza tym,obydwaj z taniąradą się o miłość staracie i nic wam z tego nie wychodzi. Zastanówcie się dlaczego? Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 04.06.23, 00:26 irsila napisała: > A tak poza tym,obydwaj z taniąradą się o miłość staracie i nic wam z tego nie w > ychodzi. > Zastanówcie się dlaczego? > A skąd Ty wiesz co komu wychodzi czy nie .Masz wgląd w czyjeś życie .Czasami się pisze takie scenariusze by nikt nie wiedział o co chodzi .Nie ma problemu by ktoś kogoś znaleźć jeśli się chce .Jest tyle wolnych kobiet ,wdów ,rozwiedzionych , po przejściach i nie zamężnych .Ty masz stały wieloletni związek i się go trzymasz .Ledwo mnie poznałaś i wszystko wiesz .Miłość przychodzi i odchodzi i co Ci więcej można dodać Urszulko .Jesteś złośliwa i rozgoryczona i dobrze wiesz jak mam na imię. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 04.06.23, 05:06 taniarada napisał: > A skąd Ty wiesz co komu wychodzi czy nie .Masz wgląd w czyjeś życie .Czasami si > ę pisze takie scenariusze by nikt nie wiedział o co chodzi .Nie ma problemu by > ktoś kogoś znaleźć jeśli się chce .Jest tyle wolnych kobiet ,wdów ,rozwiedziony > ch , po przejściach i nie zamężnych .Ty masz stały wieloletni związek i się go > trzymasz .Ledwo mnie poznałaś i wszystko wiesz .Miłość przychodzi i odchodzi > i co Ci więcej można dodać Urszulko .Jesteś złośliwa i rozgoryczona i dobrze wi > esz jak mam na imię. Ty piszesz, ja odpowiadam a że raz tak a raz siak, piszesz, no to piszę swoje zdanie wedle tego... Podobnie z imieniem, raz Bogdan czy Bohdan a raz Beniamin, to w sumie nie wiem, jak masz na imię. Odpowiedz Link
engine8t Re: Związki formalne i nieformalne 03.06.23, 21:00 Jeśli ktoś jest pozbawiony dostatecznego używania rozumu,, wedle prawa kanonicznego i nie tylko, to nie powinien związków poważnych zawierać. Aha, wiec wyglada ze 50% narodu ktora sie rozwodzi to powodem jest nie uzywanie rozumu? Wiesz ze sie chyba z tym w 100% zgadzam? Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 04.06.23, 00:38 Nie do końca prawda .Bo niepełnosprawny nie jest niezdolny do seksu i trzeba o tym pomyśleć .By nie było gorzej później.Tu jest link do przeczytania . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://zdrowie.pap.pl/intymnosc/kazdy-ma-prawo-do-milosci&ved=2ahUKEwjzhb-plKj_AhWll4sKHX5GDeUQFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw1kpGvWqNMs8BwAJT0C0owy Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 04.06.23, 05:01 Taniarado, tobie tylko seks na myśli. Tu jest w linku uogólnienie. Mój syn seksu nie potrzebuje, nie tłucze .... jak niektórzy chorzy i zdrowi na umyśle. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 04.06.23, 05:16 engine8t napisał: > Jeśli ktoś jest pozbawiony dostatecznego używania rozumu,, > wedle prawa kanonicznego i nie tylko, > to nie powinien związków poważnych zawierać. > > Aha, wiec wyglada ze 50% narodu ktora sie rozwodzi to powodem jest nie uzywanie > rozumu? > Wiesz ze sie chyba z tym w 100% zgadzam? > Są przypadki, że upośledzonym na umyśle, nie chcą ślubów małżeńskich udzielać czy świeckich czy kościelnych, a przy rozwodach czy unieważnieniach małżeństw, to jest atut nieodparty, gdyż tacy ludzie, nie są w stanie pełnić normalnie roli małżonka czy małżonki. Ładnie to się nazywa: Pozbawiony(a) dostatecznego używania rozumu. Podobnie jest z byciem żołnierzem,czy służbą wojskową nie każdy zdolny do tego. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Związki formalne i nieformalne 06.06.23, 20:22 A skąd ja mogłem wiedziec że jest chory? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 12:13 Teraz dużo ludzi młodych poznaje się przez internet. Covid, praca zdalna ograniczyła możliwości poznania w realu. To jest normalne. Odpowiedz Link
irsila Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 12:58 Ich życie,ich wybory, nie wtrącam się, nie moralizuję. Ważne, że szczęśliwi. Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 14:42 Na szybko .na dłużej .Na seks .Do wyboru do koloru .Jeśli się tylko chce . Odpowiedz Link
engine8t Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 18:29 O wlasnie - aby miec internetowe "zwiazki" potrzebna jest duza doza fantazji. Gdyby ludzi postudiowali jak mozgi nasze pracuja to by wiedzieli ze nasze mozgi zanikaja kiedy nie maja kontaktow z innymi mozgami bo wlasnie w realu i podswiadomie mozgi sie od siebie wzajemnie ucza i tak sie wlasnie rozwijamy socjalnie, spolecznie, mentalnie etc. Odpowiedz Link
engine8t Re: Związki formalne i nieformalne 31.05.23, 18:26 Tzn im sie wydaje ze sie poznaja na internecie- oni sie jedynie "znaja" wirtualnie i traktuja tak jak komputer- po jakims czasie albo sie wyladuje albo znudzi i taki "zwiazek" sie "wylacza". Odpowiedz Link
taniarada Re: Związki formalne i nieformalne 06.06.23, 20:18 Wirtual jest tylko na początek ,później spotkanie .Bo ile można klepać w klawiaturę .Jedynie trzeba komuś zaimponować ,a później się toczy . Odpowiedz Link