kochamzapachfrezji 05.06.23, 23:27 Nie potrafimy pomoc ludziom, których kochamy, Serce pęka z żalu i bezradności, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: Życie boli 06.06.23, 00:11 Bo wiele ludzi nie chce pomocy - oni wola kase. A dopiera jak poczuja beton pod tylkime to zmieniaja zdanie i czasami pomoc na tym polega aby pozwilic im poczyc dno. Niestety ryzko jest ze poczuja dno ale trumny. Odpowiedz Link
engine8t Re: Życie boli 06.06.23, 17:51 I wtedy nie pozostaje czasami nic innego poza ta modlitwa Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Życie boli 06.06.23, 06:43 Bo ci, których najmocniej kochamy, potrafią nas najsilniej zranić. Świat nie jest czarno - biały, tylko my udajemy, że nie widzimy w nim kolorów. Odpowiedz Link
irsila Re: Życie boli 06.06.23, 07:45 Trudno mi się odnieść do problemu. Zbyt ogólnie nakreślony, powtarzałabym tylko banały. Odpowiedz Link
engine8t Re: Życie boli 06.06.23, 17:48 To sie nie odnos bo widac ze nie masz pojecia o co to moze biegac. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Życie boli 06.06.23, 18:02 Ty, Engine, wiesz, rozmawialiśmy o tym kiedyś, wtedy mi dobrze doradziles. Potrafisz czytać pomiędzy wierszami. Wróciłam z działki, w końcu deszcz pada. W deszczowcu obrabialam ogórki. Odpowiedz Link