Dodaj do ulubionych

Do friend_of_women

16.06.23, 09:49
Kim jesteś człowieku,
że tak atmosferę na tym forum psujesz.
Ostatnio mnie zbulwersowało,
że z pracy na budowlance sobie kpisz.
Przedstaw się, coś o sobie napisz,
bez tego jesteś tu tylko hejterem.
Obserwuj wątek
    • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 10:43
      Zostałem wywołany do tablicy więc muszę zaspokoić twoją ciekawość. Na pewno nie jestem osobą za jaką mnie bierze Boguś i tutaj przedstawia, wypisując bzdury na mój temat już od dawna. Jestem miłym, sympatycznym człowiekiem, dojrzałym, o ugruntowanych poglądach, dobrze wykształconym, a pasją wyprawy górskie...bo mam je w zasięgu ręki. Moja sytuacja materialna pozwala mi na dostanie życie, więc niczego sobie nie odmawiam, prowadzę firmę w branży IT ( internet jest moim polem do działania ), pracownicy są dla mnie jak rodzina. Status rodzinny? Po przejściach, z odpowiednim bagażem doświadczeń. Nie toleruję w życiu chamstwa, a wręcz zwalczam je. I jeszcze jedno, szanuję każdą pracę, z żadnej nie kpię...choć tak to może czasem wyglądać. Boguś cieszy się moimi szczególnymi "względami" , nasza "przyjaźń" jest szorstka, nie musimy się kochać, wystarczy, że każdy z nas z tej relacji wyciągnie coś dla siebie. Myślę, że tyle mogę o sobie napisać i choć w minimalnym stopniu rozwinąłem interesujący cię temat.
      • taniarada Re: Do friend_of_women 16.06.23, 10:58
        Prowadzę firmę i uganiam się za się za 50 latką i Bogusiem po wszystkich forach .Ostatnio na auto Moto .Fajną masz pracę w której nic nie robisz poza spędzaniem swojego cudownego życia na forach tam gdzie ja i osmieszaniem .Napisz ile razy cię wyrzucali z prywatnych forów bo nie umiałeś nic napisać poza personalnymi uwagami i amorami .Daj żyć bo to nie jest śmieszne .A ten wiersz co napisałeś dzisiaj to pokazuje że nie masz podstawowego wychowania .Zrobileś się takim psychofanem .Nie założysz tu żadnego wątku tylko jakieś bzdury wypisujesz i uwagi pode mną .
        • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 11:14
          Czy ty udajesz, czy ty faktycznie jesteś tak "mądry" jak piszesz, przecież to twoje odbicie w lustrze? Sam widzisz ile nas dzieli, zawsze będziesz tylko moim cieniem wink
    • taniarada Re: Do friend_of_women 16.06.23, 10:44
      Może zostawmy go w spokoju .Byty umierają w samotności jak nie mają pożywki .Miłego piątku Urszulko iskierko radości .
      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 11:15
        Głupcy też...wink
    • taniarada Re: Do friend_of_women 16.06.23, 11:12
      Fajne CV .Bez Bogusia i Danusi dzień stracony ."Boguś cieszy się moimi szczególnymi "względami" , nasza "przyjaźń" jest szorstka, nie musimy się kochać, wystarczy, że każdy z nas z tej relacji wyciągnie coś dla siebie. Myślę, że tyle mogę o sobie napisać i choć w minimalnym stopniu rozwinąłem interesujący cię temat. Ale ja nie potrzebuję misiu przyjaciela zwłaszcza do trójkąta .Już ci pisali że się marnujesz na tym forum. A ty uparty jak osioł .Tu cię nikt nie lubi .Takie teksty to dzieciom w przedszkolu .Jak siebie nie szanujesz to szanuj innych .Daj sobie siana i odpłyń w siną dał ,albo się zachowuj normalnie .
      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 11:21
        I już popadasz w jakieś urojenia, nie denerwuj się, nikt ci nie wyrządza krzywdy, sam się okaleczasz. Wasz duet interesuje mnie tyle co śnieg zeszłorocznej zimy. Nie musisz tak tego podkreślać na każdym kroku, bo wygląda na to, że niezły z ciebie pies ogrodnika. A ujadaj sobie...
        • irsila Re: Do friend_of_women 16.06.23, 13:16
          A wykłócajcie tu się sobie.
          Może jeden wątek wystarczy w tym celu,
          bo gdzie wcxoraj , nie spojrzałam,
          to nie na temat było,
          tylko wasze kłótnie.
          Jeszcze baby to bym zrozumiała,
          ale dwóch facetów się naparzających,
          to już nie.
          Friend _of_woman wypomina taniejrady pracę na budowie.....
          Jakże ja się cieszyłam,
          kiedy moi synowie w czasie studiów, Kościół Mariacki odnawiali,
          na rusztowania się wspinali,
          tyle, że potem pracodawca w "domu z krzyżem",
          nie chciał im za to zapłacić.
          Mąż ingerować musiał,
          tym bardziej kiedy najstarszego syna, na rusztowaniach zobaczył,
          kiedy on od dzieciństwa błędnik uszkodzony ma,
          i na prawe ucho nic nie słyszy...
          • taniarada Re: Do friend_of_women 16.06.23, 13:49
            Od pół roku klepie to samo .Poświęcił swoje życie na bieganie za mną . Nigdy go tu nie było i na forum Kobieta .Przecież widzisz że to nie ja się wpisuje pod nim .Ma włączone powiadomienia i się melduje . Sam pewnie nie ma wyższego wykształcenia .To widać po jego pisaniu .Gdyby tu był admin to by tak nie hulał Na forum kobieta za bardzo sobie pozwala .Ale to do czasu .Ktoś z nim dyskutuje i daje mu fory .Tak to by zniknął . Jestem technikiem elektronikiem pisałem kiedyś o tym i pracowałem przy panelach słonecznych .Kumpel mnie ściągnął na budowę bo nie ma z kimś jeździć .Z Tarnowa przyjeżdża i na zmianę autami jedziemy .Inżynier budowlany ,perfekt niemiecki ,dusza człowiek .Tylko nie może fizycznie pracować ,ale to moja tajemnica .Kiedyś prowadził duże budowy w Polsce .Jak skończyłem liceum i cofnełem się w rozwoju .Bo trzeba bo pracować by pomóc ojcu .Wygasilem go ,ale to nic nie daje .Jak miałem bana to specjalnie się nade mną znęcał psychicznie .A ja nie mogłem się bronić . Ten imicz to bzdura ,bo człowiek zapracowany nie siedzi od rana do wieczora na forum .Bzdury totalne .
          • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 14:21
            irsila napisała:

> A wykłócajcie tu się sobie.
            > Może jeden wątek wystarczy w tym celu,
            > bo gdzie wcxoraj , nie spojrzałam,
            > to nie na temat było,
            > tylko wasze kłótnie.
            > Jeszcze baby to bym zrozumiała,
            > ale dwóch facetów się naparzających,
            > to już nie.

Sama widzisz, wystarczyło kamyk wrzucić do wody, a Boguś już jest. Facet totalnie mnie z kimś myli, przypisuje mi dziwne historie, z Danutą nakręcają się wzajemnie, a co mnie do tego? Ani on, ani ona nie są w gestii mojego zainteresowania, piszę bo taką mam ochotę. Boguś, jaka sama pewnie dostrzegłaś chce wyznaczać trendy i robi za zawiadowcę w każdym wątku...kto i kiedy może pisać, co ma pisać, co mu wolno, a co nie. Dosłownie pogięło faceta, a ja traktuję to na luzie, lubię go, ale po swojemu wink
            • irsila Re: Do friend_of_women 16.06.23, 17:11
              Ja was nie oceniam,
              który to lepszy jest lub gorszy.
              Ale ostatnio na forum gościnnie po latach weszłam
              i ciągle te wasze spory widzę i nie chce mi się tego czytać....
              • friend_of_women Re: Do friend_of_women 16.06.23, 19:37
                A myślisz, że mi to sprawia przyjemność jak czytam i wszędzie jakieś przytyki do mojej osoby?
              • engine8t Re: Do friend_of_women 17.06.23, 00:07
                heheheheeh
                Mnie tez sie nie chce czytac ale czytam ) pomimo ze wyznaje zasade ze jak ci ktos powie raz kim jest to mu wierz i nie probuj sie upewniac ze jest inaczej....
                No ale tu ludzie nie sa tymi kim naprawde sa ale tymi co akurat chca byc.
                • irsila Re: Do friend_of_women 17.06.23, 06:23
                  engine8t napisał:

> heheheheeh
                  > Mnie tez sie nie chce czytac ale czytam ) pomimo ze wyznaje zasade ze jak ci
                  > ktos powie raz kim jest to mu wierz i nie probuj sie upewniac ze jest inaczej.
                  > ...
                  > No ale tu ludzie nie sa tymi kim naprawde sa ale tymi co akurat chca byc.

Wydaje mi się , że sam o sobie piszesz
                  ja tu jestem szczera, aż do bólubig_grin
                  • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 17.06.23, 06:31
                    Engine też jest szczery. Życzę wszystkim udanego weekendu.
                    • friend_of_women Re: Do friend_of_women 17.06.23, 06:59
                      Danusia też jest szczera, aż do bólu wink
                      • irsila Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:04
                        Jedynie zapłakać nad twoją szczerością,
                        asdzxcvfsrggxdfsd vel friend-of- woman.
                        Nie ze mną te numery.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:20
                          irsila napisała:

> asdzxcvfsrggxdfsd vel friend-of- woman.

Aha, zaczyna się...
                        • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:36
                          Nie masz racji, Urszulo. Asd nie jest taki złośliwy i zarozumiały jak Friend.
                          • irsila Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:40
                            Trudno mi się rozeznać w tych nickach,
                            za krótko tu jestem.
                            Za błędy i złe posądzenia, z góry przepraszam.
                            • taniarada Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:49
                              Szkoda gadki o kimś co robi ciągle zadymy na forum. Gdyby tu był admin lub pan Turecki to by tak się nie zachowywał .Prowokuje nic nie wnosi .Kiedy on tu jakiś wątek założył .To go tylko nakręca .Daj spokój Urszula .Jak chcesz to dyskutuj ,ja nie mam zamiaru .
                              • friend_of_women Re: Do friend_of_women 17.06.23, 11:48
                                taniarada napisał:

> Szkoda gadki o kimś co robi ciągle zadymy na forum. Gdyby tu był admin lub pan
                                > Turecki to by tak się nie zachowywał .Prowokuje nic nie wnosi .Kiedy on tu jak
                                > iś wątek założył .To go tylko nakręca .Daj spokój Urszula .Jak chcesz to dyskut
                                > uj ,ja nie mam zamiaru .

Czy ty czytasz to co piszesz, rozumiesz co piszesz, czy tylko piszesz by pisać? Odnoszę wrażenie, że ty sam nie rozumiesz tego co piszesz, a co dopiero swojego adwersarza. Wyjaśnij mi co ty wnosisz? Wklejasz wiedzę z Google (powielasz), to tak jakby ktoś sam nie umiał i nie potrafił odszukać. Nie rozśmieszaj mnie wink
                            • taniarada Re: Do friend_of_women 18.06.23, 04:18
                              irsila napisała:

> Trudno mi się rozeznać w tych nickach,
                              > za krótko tu jestem.
                              > Za błędy i złe posądzenia, z góry przepraszam.
                              >
                              Nie musisz przepraszać .Tu nikt nikogo nie przeprosił za swoje zachowanie lub pisanie .Tu i na innych forach .Wklejać gębę każdy potrafi .
                              • friend_of_women Re: Do friend_of_women 18.06.23, 06:14
                                taniarada napisał:

> irsila napisała:
                                >
                                > > Trudno mi się rozeznać w tych nickach,
                                > > za krótko tu jestem.
                                > > Za błędy i złe posądzenia, z góry przepraszam.
                                > >
                                > Nie musisz przepraszać .Tu nikt nikogo nie przeprosił za swoje zachowanie lub p
                                > isanie .Tu i na innych forach .Wklejać gębę każdy potrafi .

Zacznij chamie od siebie, swoich przeprosin, a później oceniaj innych. Zapoznałem się z wieloma twoimi wypocinami na różnych forach i uważam, że mam prawo tak napisać.Wiele krzywdy wyrządziłeś piszącym, a jesteś tylko lizodupem, dziwi mnie tylko, że kobiety są takie naiwne i na to się łapią, ale to już nie moja sprawa.
                          • taniarada Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:53
                            kochamzapachfrezji napisała:

> Nie masz racji, Urszulo. Asd nie jest taki złośliwy i zarozumiały jak Friend.
                            W tej kwestii po ostatnich wpisach to mam wątpliwości .Zresztą sama mówiłaś .
                            • irsila Re: Do friend_of_women 17.06.23, 08:58
                              Wy najlepiej wiecie kto jest tu" hu iz hu"
                              Mnie się już w mojej łepetynie różnie plecie.
                            • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 17.06.23, 14:58
                              Nie wrabiaj mnie, Asd i Friend to dwie różne osoby. Kolejny raz Cię prosze- nie wypowiadaj się za mnie.
                              • irsila Re: Do friend_of_women 17.06.23, 15:26
                                No nie wiedziałam o tym.
                              • taniarada Re: Do friend_of_women 17.06.23, 22:07

> Nie wrabiaj mnie, Asd i Friend to dwie różne osoby. Kolejny raz Cię prosze- nie
                                > wypowiadaj się za mnie.
                                Ale tu mówimy o dwóch innych osobach. Tylko ja nie zapominam jak mnie ktoś obgaduje .Sama się rzucałaś z pazurami .Szanujemy się i nie obrabiamy tyłka .Nie nawidzę bufonady .Masz skłonność do wybaczania ,za to Cię lubię.Ale facet powinien być facet i nie zdradzać męskich tajemnic i zalić się babom .Do tego Moni tyle co dla niej zrobiłem .Przykre .
                          • friend_of_women Re: Do friend_of_women 17.06.23, 11:54

> Nie masz racji, Urszulo. Asd nie jest taki złośliwy i zarozumiały jak Friend.

Nie masz racji Danusiu, sama siebie oszukujesz, w stosunku do mojej osoby cechuje cię brak obiektywizmu. Mnie ganisz, a Bogusia hołubisz bo lizus z niego!
                  • friend_of_women Re: Do friend_of_women 19.06.23, 12:20
                    irsila napisała:

> Wydaje mi się , że sam o sobie piszesz
                    > ja tu jestem szczera, aż do bólubig_grin

I ta szczerość cię gubi i przymyka oczy na świat, inny...pełen radości i szczęścia. Tak jakbyś innym zazdrościła, że są piękni, w miarę zdrowi i majętni. A tacy też przecież są.
                    • taniarada Re: Do friend_of_women 30.06.23, 12:41
                      Napisałem ci pocztę .Bądź łaskawy spłynąć z moich watków i mojego życia .Jeśli nie umiesz tu rozmawiać .Nie będę z tobą dyskutował bo nic nie potrafisz poza swoją promocją .Majętni nie siedzą na forach zwłaszcza na 50 .Nikt cię tu nie lubi .
                      • ruda.replay Re: Do friend_of_women 30.06.23, 13:55
                        Mów za siebie....ja go lubię....
                        robisz pan niepotrzebne zamieszanie, kto może, a kto nie może pisać....
                        jak ci wiatr w dupę zawieje, tak odpisujesz....
                        kto ci dał prawo do decydowania, to nie jest prywatny folwark...
                        tylko kawałek przestrzeni użyczonej...publicznej....
                        takie moje, twoje, jej, jego.....
                        bo dużo krzyczysz, a sam dymisz non stop...
                        • taniarada Re: Do friend_of_women 01.07.23, 07:12
                          ruda.replay napisała:

> Mów za siebie....ja go lubię....
                          > robisz pan niepotrzebne zamieszanie, kto może, a kto nie może pisać....
                          > jak ci wiatr w dupę zawieje, tak odpisujesz....
                          > kto ci dał prawo do decydowania, to nie jest prywatny folwark...
                          > tylko kawałek przestrzeni użyczonej...publicznej....
                          > takie moje, twoje, jej, jego.....
                          > bo dużo krzyczysz, a sam dymisz non stop...
                          Adoptuj go sobie kto ci broni .Najlepiej go zabierz bo.sie tu marnuje .Dupa jest od srania nie od dymienia .Nie wiem czy zrozumiesz córko młynarza .Ciężko dedykujesz ostatnio .Ale to nie mój problem .Każdy może pisać ,byle się nie przypierdalać .
                      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 30.06.23, 14:38
                        taniarada napisał:

> Napisałem ci pocztę .Bądź łaskawy spłynąć z moich watków i mojego życia .Jeśli
                        > nie umiesz tu rozmawiać .Nie będę z tobą dyskutował bo nic nie potrafisz poza s
                        > woją promocją .Majętni nie siedzą na forach zwłaszcza na 50 .Nikt cię tu nie lu
                        > bi .

Poczty gazetowej nie czytam. Zrobiłem wyjątek dla ciebie i co czytam?

"Spierdalaj dziadu. Ode mnie .Ile ci można pisać nędrzu .Jeśli nie rozumiesz po polsku .Na forum u Asda umiesz się odezwać bo ci da bana .Spieprzaj .Nie masz klasy ,ani stylu dziadu .Możesz sobie pisać ,ale i tak ci nie będę odpisywał .Załóż swój wątek bo tego nie potrafisz gazetowy dziadu na rencie i tam się wyprózniaj oszuście .Won ."

Sam nie wiem co ci mam odpisać. Chciałbym, ale do konwersacji w twoim stylu się nie zniżę, wolę przemilczeć i to potraktuj za moją odpowiedź...
                        • maszkaroni Re: Do friend_of_women 01.07.23, 07:22
                          Piękna, "literacka" polszczyzna. Taniarada pokazał swoją klasę i kulturę w całej okazałości. Jestem pod wrażeniem. Innych poucza a sam bluzga. Trzeba mieć tupet.
                • taniarada Re: Do friend_of_women 24.08.23, 00:32
                  engine8t napisał:

> heheheheeh
                  > Mnie tez sie nie chce czytac ale czytam ) pomimo ze wyznaje zasade ze jak ci
                  > ktos powie raz kim jest to mu wierz i nie probuj sie upewniac ze jest inaczej.
                  > ...
                  > No ale tu ludzie nie sa tymi kim naprawde sa ale tymi co akurat chca byc.
                  To jest racja . Piszemy na różnych forach i jakieś rozeznanie jest .Imicz można zmieniać jak się chce .Dla mnie to znaczą ci co mam kontakt prywatny i ci co z nimi są mi po drodze .
                  • irsila Re: Do friend_of_women 24.08.23, 08:22
                    taniarada napisał:

> engine8t napisał:
                    >
                    > > heheheheeh
                    > > Mnie tez sie nie chce czytac ale czytam ) pomimo ze wyznaje zasade ze
                    > jak ci
                    > > ktos powie raz kim jest to mu wierz i nie probuj sie upewniac ze jest in
                    > aczej.
                    > > ...
                    > > No ale tu ludzie nie sa tymi kim naprawde sa ale tymi co akurat chca byc.
                    >
                    > To jest racja . Piszemy na różnych forach i jakieś rozeznanie jest .Imicz można
                    > zmieniać jak się chce .Dla mnie to znaczą ci co mam kontakt prywatny i ci co z
                    > nimi są mi po drodze .

Skoro o tym wiesz, to dlaczego tyle piszesz na forach, wszędzie jesteś,
                    to musi dużo czasu zajmować. A gdzie czas na pracę i na ten kontakt prywatny?
                    P.S.
                    Kontaktów prywatnych przez pocztę gazety, nie utrzymuję,
                    choć wiadomość dostałam , że z pogaduch zostałam usunięta
                    ale to zapewne jest wiadomość automatyczna.
                    A czort s wami, pogaduchami, emocjonalnie niedojrzałymi osobami.
                    Pa ruski mnie nie nada zdjes gawarit.
                    • taniarada Re: Do friend_of_women 24.08.23, 18:06
                      irsila napisała:

> taniarada napisał:
                      >
                      > > engine8t napisał:
                      > >
                      > > > heheheheeh
                      > > > Mnie tez sie nie chce czytac ale czytam ) pomimo ze wyznaje zasa
                      > de ze
                      > > jak ci
                      > > > ktos powie raz kim jest to mu wierz i nie probuj sie upewniac ze j
                      > est in
                      > > aczej.
                      > > >
                      >
                      > Skoro o tym wiesz, to dlaczego tyle piszesz na forach, wszędzie jesteś,
                      > to musi dużo czasu zajmować.
                      >
                      O co Ci chodzi ,albo jesteś z nami ,albo przeciw nam .To raczej Ty masz problemy typu emocjonalnego .Robię co chcę ,pisze co chcę i gdzie chce .I tak mocno ograniczam pisanie .Z pierwszych pogaduch nie zostałaś usunięta .A tam jest wąskie i zacne grono. Musisz szanować ludzi bo tu sporo jest hejterów .Gdy Ciebie ktoś atakuje to ja nie milczę ,wręcz odwrotnie .Ja swoich przyjaciół wspieram i to tych co dobrze znam . Urszula czasami to mnie załamujesz .Bez przesady dalej jesteś tam gdzie ja .

• irsila Re: Do friend_of_women 24.08.23, 18:35
                        Dajmy spokój emocjonalnemu myśleniu a poddajmy się racjonalnemu.
                        Dobrze, że nie muszę na pogaduchy klikać, dla mnie lepiej,
                        i proszę mnie już tam nigdy nie dopisywać.

Nie broń mnie nigdzie, nie wstawiaj się za mną, ja tego nie potrzebuję.
                        Młócenie słomy mnie nie kręci, lubię konkrety.
                        • taniarada Re: Do friend_of_women 24.08.23, 19:51
                          Teraz patrzę nie ja Cię usnąłem .Ostatnio się kręcą jakieś afery na które nie mam wpływu .Nawet mnie nie ma na forach A przychodzę wieczorem ,a tu na sto fajerek wydarzenie .
    • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 09.07.23, 06:56
      Pokazałeś prawdziwe oblicze...
      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 09.07.23, 12:32
        Napisz konkretnie, co cię we mnie urzekło, jestem otwarty na każdą merytoryczną dyskusję. Pisz szczerze, nie lubię hipokryzji.
        • irsila Re: Do friend_of_women 09.07.23, 12:50
          Fajnie mi się z Tobą, dziś o świcie gadało.
          Z własnym mężem, takiej satysfakcji słownej, bym nie miała.
          • friend_of_women Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:12
            Sama widzisz, że nie taki diabeł straszny, jak go Boguś maluje wink
            • irsila Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:30
              A Boguś dziś zazdrosny jest)

o co?
              o te nasze dialogi?
              • irsila Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:35
                Wszak nikomu tu na blogu, na dobre czy złe, nie ślubowałambig_grin
              • friend_of_women Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:43
                Trochę zazdrości mu tu nie zaszkodzi,
                niech się uczy, jak postępują młodzi wink
          • taniarada Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:21
            irsila napisała:

> Fajnie mi się z Tobą, dziś o świcie gadało.
            > Z własnym mężem, takiej satysfakcji słownej, bym nie miała.
            >
            Krótki wiersz o tym ile są warte męskie starania: kadził jej kadził aż wsadził .A jak się tak starałem ,wiersze wynajdowalem .Smuteczek .Ale tak naprawdę ile warte serce kobiety ,lepszy bajer ugotowana .Drugie to kobiety łagodzą obyczaje i może to dobry pomysł ułagagodzić .Zresztą facio specjalnie się kobiet nie czepia ,tylko zwalcza konkurencję .Miłego obiadu .Dzisiaj mi gotuje kobieta hosanna.
            • friend_of_women Re: Do friend_of_women 09.07.23, 13:41
              Ty myślisz, że tu o wsadzenie chodzi?
              Twoje myślenie jest lekko wypaczone.
              Kobietom gra wstępna bardziej leży,
              niż akt kopulacji, lubią być pieszczone wink
              • irsila Re: Do friend_of_women 09.07.23, 16:28
                friend_of_women napisał:

> Ty myślisz, że tu o wsadzenie chodzi?
                > Twoje myślenie jest lekko wypaczone.
                > Kobietom gra wstępna bardziej leży,
                > niż akt kopulacji, lubią być pieszczone wink

Dokładnie tak jest.
                • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 06:42
                  Ja o tym wiem, ty o tym wiesz,
                  ale są i tacy co nie kumają.
                  Myślą, że jak z netu coś wkleją,
                  to tym zauroczą i rozkochają wink
      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 06:48
        No co, nic nie potrafisz napisać? Taka trudność sprawia ci napisanie kilku zdań, a może ty zakochana we mnie jesteś, to napisz lepiej na priv wink
        • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 10.07.23, 07:26
          Nie zakochuje się w zarozumiałych i złośliwych facetach. Nie kreci mnie to.
          • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 07:40
            Zarozumiałych i złośliwych? Bardziej pewnych siebie i przebojowych, wiesz ile tracisz? Życie jest krótkie, w małżeństwie różnie się układa, tego nie da ci Boguś...człowiek zawsze jest głodny, gdy nie dojada wink
            • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 07:46
              Dla lepszego zrozumienia, pewność siebie nie oznacza, że uważam się za kogoś lepszego. Pewność się oznacza, że jestem SOBĄ i nie muszę się z nikim dzielić.
            • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 10.07.23, 08:01
              Zostaw Bogusia w spokoju! Nie próbuj budować dobrych relacji ośmieszając drugiego człowieka.
              • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 08:10
                Jak z tobą budować dobre relacje jak jesteś niestabilna emocjonalnie? Z Bogusiem relacje mnie nie interesują.
                • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 10.07.23, 10:36
                  Nie potrafisz zbudować ze mną dobrych relacji, ponieważ jesteś zarozumiały. Lepiej zejdźmy sobie z drogi. Poszukaj sobie kogoś stabilnego emocjonalnie.
                  • ta Re: Do friend_of_women 10.07.23, 11:12
                    Danusiu, popracuj nad własną stabilnością i poczuciem wartości.

Te fochy, te „ obrażania się”, te pouczenia i rozstawiania obcych ludzi po kątach,
                    to nieustanne, rozpaczliwe wręcz zabieganie o uwagę jest tyle smutne, co dla ciebie niebezpieczne.
                    Podajesz siebie na tacy - jestem naiwna, jestem łatwowierna, jestem ofiarna i pomocna. Oszukuj mnie, a ja ci jeszcze podziękuję…

Szukasz guza Danusiu, albo konfliktu w małżeństwie.
                    Żaden mąż odpowiednio wyposażony w atuty męskości nie będzie tolerował takich niedwuznacznych zachowań żony. Jest czas siania i czas plonów.

• ta Re: Do friend_of_women 10.07.23, 11:34
                      Zwracam ci także uwagę na to, że jest dysonans między tym jak siebie kreujesz na osobę empatyczną, dobrą czułą, wrażliwą, generalnie pełną cnót i moralności, a tym jak lekceważysz/krzywdzisz swego męża poprzez swoje zachowania w sieci. Wysyłasz sygnały oczywiste i dla mężczyzn czytelne.
                      Podaruj swój czas człowiekowi obok.
                      • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:25
                        ta napisała:

> Zwracam ci także uwagę na to, że jest dysonans między tym jak siebie kreujesz n
                        > a osobę empatyczną, dobrą czułą, wrażliwą, generalnie pełną cnót i moralności,
                        > a tym jak lekceważysz/krzywdzisz swego męża poprzez swoje zachowania w sieci. W
                        > ysyłasz sygnały oczywiste i dla mężczyzn czytelne.
                        > Podaruj swój czas człowiekowi obok.
                        Ty jesteś chora pewnie sama masz problemy rodzinne .Kto by z tobą wytrzymał .
                  • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 14:02

> Nie potrafisz zbudować ze mną dobrych relacji, ponieważ jesteś zarozumiały. Lep
                    > iej zejdźmy sobie z drogi. Poszukaj sobie kogoś stabilnego emocjonalnie.

Rozczaruję cię, z każdym potrafię zbudować dobre relacje. Jeżeli widzisz mnie jako osobę zarozumiałą to z tego można wysnuć taki wniosek, że różnimy się bardzo w ocenie różnych spraw i wcale nie oznacza to, że ty masz rację. Każdy ocenia według siebie i jest to zazwyczaj ocena subiektywna. Ale pójście na kompromis mogłoby wiele uprościć.
                    • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:34
                      friend_of_women napisał:

> kochamzapachfrezji napisała:
                      >
                      > > Nie potrafisz zbudować ze mną dobrych relacji, ponieważ jesteś zarozumiał
                      > y. Lep
                      > > iej zejdźmy sobie z drogi. Poszukaj sobie kogoś stabilnego emocjonalnie.
                      >
                      > Rozczaruję cię, z każdym potrafię zbudować dobre relacje. Jeżeli widzisz mnie j
                      > ako osobę zarozumiałą to z tego można wysnuć taki wniosek, że różnimy się bardz
                      > o w ocenie różnych spraw i wcale nie oznacza to, że ty masz rację. Każdy ocenia
                      > według siebie i jest to zazwyczaj ocena subiektywna. Ale pójście na kompromis
                      > mogłoby wiele uprościć.
                      Po ch.. tu siedzisz od rana do wieczora ? Po jakiego .Gdyby pracował to byś nie miał czasu na uganianie się po tym forum .Są młodsze laski ,a ty tu się bujasz popierdółko .Wieczorami cię zawija żona .Bo kto się będzie wiązał z człowiekiem co ma ewidentnie problem jak sam napisałeś .
                      • maszkaroni Re: Do friend_of_women 11.07.23, 02:40
                        Cały Boguś czarujący. Wszystkie swoje przywary rozpisuje na innych.
                • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 14:04
                  friend_of_women napisał:

> Jak z tobą budować dobre relacje jak jesteś niestabilna emocjonalnie? Z Bogusie
                  > m relacje mnie nie interesują.
                  Za to ty jesteś zupełnie zdrowy .Bo gdzie bym się nie ruszył to jesteś tuż za mną i żyć nie możesz .Cały czas się błąkasz w moim otoczeniu .Komentujesz moje wpisy .Wcześniej to sraczki chciałeś dostać ze mną .Jedynie ci zależy na kłótniach i zadymach .I promocji się się siebie jaki ty jesteś idealny kochanek i naj ,naj .A na prywatnych pogaduchach to wstawiłeś fałszywe zdjęcie .Widoczne jestes bardzo brzydki .Nawet do Urszuli zwróciłeś się z ludzkim językiem bo zobaczyłeś że z nią fajnie rozmawiam .Taka papuga jesteś jak z tym zdjęciem wklejonym .Żyć tu nie możesz beze mnie 🤣🤣🤣🤣
                  • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 14:26
                    Chłopcze, możesz tylko ogrzać się w moim cieniu. Nie chcę robić ci przykrości, ale takiej tępoty umysłowej to jeszcze nie spotkałem. I ty jesteś mężczyzną? Jesteś miernotą, która by zaistnieć wciska się w d*pę każdej kobiecie i myśli, że bryluje. Ogarnij się i czytaj to co chcesz puścić w obieg...to co robisz do tej pory jest ŻAŁOSNE! wink
                    • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 10.07.23, 19:52
                      Wygaszam Cię, Friendzie! Bez odbioru!
                      • ta Re: Do friend_of_women 10.07.23, 21:47
                        Danusiu, a ty swoje, wygaszam, nie wygaszam.

Wygaszam, ale jednym okiem czytam.
                        Nie wygaszam, ale nie czytam.
                        Nie wiem czy wygasiłam, więc nie czytam na wszelki wypadek, bo może jednak wygasiłam.
                        Jedno oko otworzę, to będzie prawie tak, jakbym miała oba zamknięte, mogę czytać i twierdzić, że wygasiłam.
                        Odwrócę się profilem z zamkniętym okiem, a za chwilę profilem z otwartym.
                        No dobrze, przeczytam pół zdania i wygaszę.
                        Nie, dziś odgaszę ale tylko na chwilę.
                        Nie, jednak nie, wygasiłam to będzie wygaszone.
                        Ktoś mi skopiuje na priv, to będzie i wilk syty i owca cała. Wygasiłam, a czytam!
                        ——
                        Danusiu, ty na prawdę uważasz, że jak kogoś „ wygasisz”, to jest to dla kogokolwiek jakaś „kara” smile))?
                        Serio uważasz, że to kogokolwiek obejdzie? Serio? Oprócz tego, że się pośmieje to wiesz, gdzie ma twoje wygaszania?

Komedyi c.d.
                        • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:07
                          Czy to Ty, Ewo, też pisałas: na prawdę.
                          • ta Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:28
                            Teraz jakąś Ewą że niby smile ?

Jeszcze mnie nie przeprosiłaś za posądzanie o bycie inną osobą, która pisze na e-mamie, za publiczne zarzucanie mi, że „ podstępem” wtargnęłam na twoje prywatne forum czyli zrobiłaś ze mnie oszustkę tak ot
                            i dalej brniesz, tym razem w jakieś „ewy”.

Sama zmieniasz co i rusz nicki i uwierzyć ci Danuto trudno, że ktoś może mieć przez 20 lat JEDEN nick?

Swoją drogą piękne imię - Ewa, mam do Ew szczęście. Wszystkie, które spotkałam w swoim życiu są mądrymi, dzielnymi i empatycznymi osobami.
                            • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:38
                              ta napisała:

> Teraz jakąś Ewą że niby smile ?
                              >
                              > Jeszcze mnie nie przeprosiłaś za posądzanie o bycie inną osobą, która pisze na
                              > e-mamie, za publiczne zarzucanie mi, że „ podstępem” wtargnęłam na twoje prywat
                              > ne forum czyli zrobiłaś ze mnie oszustkę tak ot
                              > i dalej brniesz, tym razem w jakieś „ewy”.
                              >
                              > Sama zmieniasz co i rusz nicki i uwierzyć ci Danuto trudno, że ktoś może mieć p
                              > rzez 20 lat JEDEN nick?
                              >
                              > Swoją drogą piękne imię - Ewa, mam do Ew szczęście. Wszystkie, które spotkałam
                              > w swoim życiu są mądrymi, dzielnymi i empatycznymi osobami.
                              Nasturcja i ty to dwie takie mocno zaburzone osoby .Podobne pisanie i bieganie za innymi .Ta prześladowała Princessę i za Danusią też latała .Chora kobieta tak jak ty .
                        • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 22:21
                          Idź spać bo nic nie jarzysz o co chodzi .Weszłaś tu z buciorami .Pamiętasz co mówił wariant na moderacji .Pamiętasz i to dobrze.I jak feelek z tobą rozmawiał pamiętasz. Tylko oni wtedy cię nie znali .Teraz feelek sam ma problemy z forum religia bo jadą po nim jak po łysej kobyle .Sam się wpisałem ,ale Kasia wszystko usuneła .Na ematce też założyłaś wątek ,ale Ematki cię pogoniły pamiętasz .Gdy pojawil się Astro pod innym nickiem to brałaś udział w krucjacie przeciwko mnie pamiętasz i to z innymi ave i inną .Cały czas krzyczalaś że jestem zbanowany na wieki .Danuta zawsze mnie broniła i walczyła ty za nią łazilas wszędzie .Nawet na forum zdrowie .Daj sobie siana bo już nikt z dawnych przyjaciół ci nie wierzy .Zniknij stąd i przestań prześladować bo nie znasz całej historii i ludzi.
                      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 11.07.23, 01:53

> Wygaszam Cię, Friendzie! Bez odbioru!

By wygasić to najpierw trzeba rozpalić. Jesteś pewna, że mógłbym ulec twojemu urokowi i nakręcić się by później móc żałować swojego błędnego postępowania? Przekonaj mnie, a przyznam ci rację...
                      • maszkaroni Re: Do friend_of_women 11.07.23, 02:42
                        Powinaś jednak zmienić nick na wygaszaczka.
                        • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 11:54
                          Friend_of_woman,
                          szczęście masz, że na takie forum trafiłeś,
                          niemoderowane.
                          Każdego poniżyć tu potrafisz i za to żadnych,
                          konsekwencji nie ponosisz.
                          Na każdym się wyżywasz,
                          ile tylko się da.
                          Jednak do czasu.
                          • taniarada Re: Do friend_of_women 29.07.23, 12:08
                            irsila napisała:

> Friend_of_woman,
                            > szczęście masz, że na takie forum trafiłeś,
                            > niemoderowane.
                            > Każdego poniżyć tu potrafisz i za to żadnych,
                            > konsekwencji nie ponosisz.
                            > Na każdym się wyżywasz,
                            > ile tylko się da.
                            > Jednak do czasu.
                            >
                            Przecież na moderowanym nie podskoczy .Już tak trolluje od zeszłego roku . Udaje kogoś innego niż jest .Inaczej pisze gdy jest admin .Robi sztuczny dym ,wypisuje mnóstwo durnych postów nie związanych z tematem .Pokazują mu się powiadomienia to od razu reaguje . Żadnego wątku tu nie założy tylko idiotyczne komentarze .Najlepiej nie odpisywać i nie drażnić trolla .Trzeba mieć czas na to ,a on ma .Pozdrówka .
                          • friend_of_women Re: Do friend_of_women 29.07.23, 12:10
                            irsila napisała:

> Friend_of_woman,
                            > szczęście masz, że na takie forum trafiłeś,
                            > niemoderowane.
                            > Każdego poniżyć tu potrafisz i za to żadnych,
                            > konsekwencji nie ponosisz.
                            > Na każdym się wyżywasz,
                            > ile tylko się da.
                            > Jednak do czasu.
                            >

Z całym szacunkiem miłościwa pani,
                            mowa twoja jest trudna i niezrozumiała.
                            Nawet dla mnie, geniusza ciętej riposty,
                            jak to skomentować? By nie były to wodorosty wink
                            • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 12:18
                              Ty jesteś geniuszem od poniżania,
                              ale nie odciętej riposty.
                              • taniarada Re: Do friend_of_women 29.07.23, 12:42
                                Nie może być by facet zachował się tak jak zwykła popierdółka .Kłócił się o wszystko .Nawet nic przystoi facetowi .Sam pracuje na swoją opinię .
                                • taniarada Re: Do friend_of_women 29.07.23, 12:42
                                  Nie .
                                • friend_of_women Re: Do friend_of_women 29.07.23, 18:30
                                  taniarada napisał:

> Nie może być by facet zachował się tak jak zwykła popierdółka .Kłócił się o ws
                                  > zystko .Nawet nic przystoi facetowi .Sam pracuje na swoją opinię .

Więc czego się tak zachowujesz? Wykłócasz się o wszystko, czy facetowi tak przystoi?
                                  • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 19:15
                                    friend_of_women napisał:

> Możesz mnie obrażać,
                                    > różne bzdety wypisywać.
                                    > Tobie bliżej do końca,
                                    > a po mnie to spływa wink

Co za kanalia upierdliwa,
                                    starej baby się czepił,
                                    gdyż już nie ma kogo.
                                    Tylko przytoczyć Tuwima,
                                    ale nawet w dupie cię nie mam,
                                    tylko w kanale jako g.wno spływasz.
                                    • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 29.07.23, 19:40
                                      Urszulo, byłabym ostrożna na Twoim miejscu. Przecież takie inwektywy może ktoś zgłosić na policję. Ja nie odważyłbym się tak pisać do drugiego człowieka. Bądź ostrożna, być może znam osobiście Frienda.
                                      • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 29.07.23, 19:43
                                        odwazylabym
                                        • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 19:57
                                          Osobiście frien_of_woman znasz?
                                          To współczuję takiej znajomości.
                                          On lubi mocno dyskutować, innych poniżać,
                                          zatem czego się spodziewa?
                                          a ja też nie odpuszczę.
                                          Policji nie należy wzywać, gdyż pośmiewisko by było, big_grin
                                          gdyby taką siwą kobicinę zobaczyli i kolesia jurnego, hahahabig_grin
                                          • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 29.07.23, 20:02
                                            Nie wiem, to tylko moje przypuszczenia, że go znam. Nawet mając siwe włosy nie można obrażać drugiego człowieka. Byłabym na Twoim miejscu ostrożna, rób, co chcesz.
                                            • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 20:07
                                              Frezjo, nie przejmuj się mną,
                                              on wielu ludzi tu ośmieszył i znieważył.
                                              Jestem ostra w słowach, innych bronię od typa takiego.
                                              Tu jedynie samosądy pomogą, by gościa jakoś okrzesać.
                                              • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 29.07.23, 20:10
                                                Ok
                                                • kochamzapachfrezji Re: Do friend_of_women 29.07.23, 20:33
                                                  "Frezjo, nie przejmuj się mną"- do tych słów odnosi się moje ok.
                                                  • taniarada Re: Do friend_of_women 29.07.23, 21:19
                                                    " Tobie bliżej do końca.Tak napisać do kobiety .Obojętnie do kogo .Dlaczego ten człowiek nie zniknie z tego forum .Przykre .
                                              • maszkaroni Re: Do friend_of_women 29.07.23, 21:49
                                                To już Urszulo nie masz zapachufrezji w doopie?
                                                • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 22:00
                                                  No jej nie,
                                                  ale ciebie tak big_grin
                                                  • irsila Re: Do friend_of_women 29.07.23, 23:50
                                                    Przed chwilą w toalecie byłam
                                                    i w kanał cię spuściłam,
                                                    skoro już miejsca w mym życiu się domagasz.
                                                    Tylko na tyle sobie zasłużyłeś.
                                                    Moja dupa wolna od hejterów, wszelkiej maści.
                                                  • maszkaroni Re: Do friend_of_women 30.07.23, 05:45
                                                    Kobieta jednak zmienna jest sad
                                    • friend_of_women Re: Do friend_of_women 30.07.23, 06:32
                                      irsila napisała:

> Co za kanalia upierdliwa,
                                      > starej baby się czepił,
                                      > gdyż już nie ma kogo.
                                      > Tylko przytoczyć Tuwima,
                                      > ale nawet w dupie cię nie mam,
                                      > tylko w kanale jako g.wno spływasz.
                                      >

Budzę się rano i czuję, że mnie coś w d*pie uwiera,
                                      wyciągam, patrzę - a tu twoja opinia, o cholera.
                                      Postanowiłem więc sprostać, myśl twoją rozwinąć,
                                      trudno przejść obojętnie, choć g*wno wypada ominąć.
                                      --
                                      • irsila Re: Do friend_of_women 30.07.23, 08:36
                                        Dzisiejszej mszy wysłuchałam
                                        i o mądrość proszę.
                                        Bo rzeczywiście głupoty u mnie zanadto było.
                                        To chyba z przemęczenia człowiek głupieje.
                                        • friend_of_women Re: Do friend_of_women 30.07.23, 12:33
                                          I już mowa inna, bardziej zrozumiała,
                                          wiem, że potrafisz, tylko żebyś chciała!
    • taniarada Re: Do friend_of_women 10.07.23, 14:19
      Danusia wierzy ludziom bo tak ją nauczyli rodzice ,,studia i szkoła .Może jest łatwowierna .Ale nie powód ,by różne trolle i nicki typu Ta lub jakiś friden co ma mnóstwo czasu ją obrażali .Niech się każdy zajmie swoim usranym życiem nie cudzym .Niech się połączą w pary i zrobią wypad stąd .Jak można tak ciągle pieprzyć bez sensu .U spędzać czas na szpiegowaniu kogoś .Upierdliwe mendy .
      • friend_of_women Re: Do friend_of_women 10.07.23, 14:29
        taniarada napisał:

> Danusia wierzy ludziom bo tak ją nauczyli rodzice ,,studia i szkoła .Może jest
        > łatwowierna .Ale nie powód ,by różne trolle i nicki typu Ta lub jakiś friden co
        > ma mnóstwo czasu ją obrażali .Niech się każdy zajmie swoim usranym życiem nie
        > cudzym .Niech się połączą w pary i zrobią wypad stąd .Jak można tak ciągle pie
        > przyć bez sensu .U spędzać czas na szpiegowaniu kogoś .Upierdliwe mendy .

Więc zajmij się swoim usranym życiem i przestań mendo pieprzyć bez sensu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka