irsila 21.06.23, 09:40 Jak za nią gonią, prymitywni faceci. Wielokrotnie zgwałcona, a potem, . Boleję nad jej losem, tej dziewczyny z wyspy Kos. W sumie dobrze, że córki nie urodziłam, zawsze bym się o bała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 09:56 Czy Twoja potencjalna córka będąc gdzieś ze swoim chłopakiem by imprezowała bez niego za to z obcymi a potem najprawdopodobniej z jednym z nich pojechała do jego chaty nie wiadomo po co? NO kuwa chyba nie, więc już tak nie bolej nad cudzymi losami. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:25 Jakie to ma znaczenie, czy córka, czy syn... a Trynkiewicz?....zwabił 4 chłopców i też zakonczyło się tragedią... ale to były dzieci, inne czasy, a tu życie straciła 27 kobieta... powinna mieć świadomość, jak może się taka znajomość zakończyć... nie oceniam, bo cóż tu oceniać....zapłaciła najwyższą cenę... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:33 Bo Irsila pisała o córce. Trochę czytałem swego czasu o trynkiewiczu. Widzę taką możliwość, że on faktycznie platonicznie i ich nie zabił (były różne wątki w śledztwie) - ale kryje tego, co to zrobił. Czyli do piachu z nim. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:52 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Bo Irsila pisała o córce. > Trochę czytałem swego czasu o trynkiewiczu. Widzę taką możliwość, że on faktycz > nie platonicznie i ich nie zabił (były różne wątki w śledztwie) - ale kryje teg > o, co to zrobił. Czyli do piachu z nim. Tak, przytoczyłam tylko przykład, że bez względu na płeć nieszczęście może się zdażyć... Wszędzie trąbią, ostrzegają przed pigułką gwałtu, przygodnymi znajomościami.... dziewczyna bywała w świecie, z internetem za pan brat....więc zero zaufania... wielka strata z którą muszą mierzyć się rodzice, chłopak.... Trynkiewicz już do społeczeństwa nie wróci.... i tak całe życie na koszt państwa... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:55 A pierwotnie zasądzili czapę... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:01 ...ale zdaje się amnestia go objeła i zmienili wyrok.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:03 Owszem, tylko nie zauważyli, że w starym kodeksie nie było dożywocia. I tak do dziś się z nim bujają. Czyli płacimy za niego nie tylko koszty więzienne ale i sądowe. A mogli ubić przy próbie ucieczki - nawet jak jej w ogóle nie było... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:48 Jeśli strona grecka uzna za stosowne i przychyli się do prośby Morawieckiego, żeby był sądzony w Polsce, to na kolejnego śmiecia będziemy łożyć wszyscy i to długo... bo ze schodów nie spadnie, ani nie zawiśnie na prześcieradle.... włos mu z głowy nie spadnie, w porównaniu z jego ojczyźnianą biedą i nędzą, to bedzie miał wieczne wczasy... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:53 Tego nie wiesz. Polscy więźniowie mają dostęp do prasy a czasami i internetu... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:54 To rodzice małego Kamila powinni już gnić pod płotem.... a jednak system chroni przed samosądem... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:02 Bo teraz nie ma czapy, ale jest dożywocie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:51 Gdyby była, to Komenda już dawno byłby w piachu.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:55 To prawda - dlatego się tego teraz nie stosuje. Ale jest koszt - dopóki ktoś nie udowodni niewinności trynkiewicza - będziemy za niego wszyscy płacić. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:10 I jak tu teraz po tym, normalnie żyć? Partnerowi i rodzicom? O wybaczenie prosić? Stać ich n to? Ja bardzo im współczuję. Jeszcze z braku kary śmierci w wygodnych celach, złoczyńców utrzymywać? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:13 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > To prawda - dlatego się tego teraz nie stosuje. Ale jest koszt - dopóki ktoś ni > e udowodni niewinności trynkiewicza - będziemy za niego wszyscy płacić. a gdyby udowodnił niewinność Trynkiewicza, to kolejne, ciężkie miliony odszkodowania... też z naszych pieniędzy... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:17 To mówiłem - próba ucieczki... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:23 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > To mówiłem - próba ucieczki... Albo mu coś zaszkodzi z więziennej stołówki... Ale szczerze? Nie sądzę... Chyba, że popełni samobója, gdy uświadomi sobie, że resztę długiego życia spędzi za kratami... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:35 ruda.replay napisała: > Jakie to ma znaczenie, czy córka, czy syn... > a Trynkiewicz?....zwabił 4 chłopców i też zakonczyło się tragedią... > ale to były dzieci, inne czasy, a tu życie straciła 27 kobieta... > powinna mieć świadomość, jak może się taka znajomość zakończyć... > nie oceniam, bo cóż tu oceniać....zapłaciła najwyższą cenę... Kolosalne znaczenie, jak się ma córkę to trzeba całe osiedle mieć na oku, syn już tak nie spędza snu z oczu Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:41 Głupiś znów. Masz syna czy tak piedrolisz? Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:50 I tu cię zagnę...dwóch, a gdybym pierdolił to bym dupą ruszał "mondralo". Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:53 Tak ładnie do mnie mówisz gentelmenie? Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:55 Reguły gry ty ustaliłeś! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:58 Fakt, sorki. "Gupiś, piedrolisz" to dla mnie takie pieszczotliwe określenia - bo często tak z przyjacielem do siebie mówimy. a poważnie - nigdy nie uważałeś na to co nieletni synowie robią i w co się mogą z głupoty wpakować? Bo ja przynajmniej dla spokoju sumienia - owszem. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:01 Ogólnie, mądrość dzieci mądrością rodziców, przykład zawsze idzie z góry. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:06 friend_of_women napisał: > Ogólnie, mądrość dzieci mądrością rodziców, przykład zawsze idzie z góry. Chyba nie zawsze... tata lekarz, syn kolejarz...ale to pewnie słyszałeś Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:56 O Trynkowiczu, mało co wiem ale ten ostatni przypadek, mocno mnie zbulwestrował Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:58 Zapewne każdego, ale nie ma dymu bez ognia. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:00 irsila napisała: > O Trynkowiczu, mało co wiem jeśli chcesz to mogę coś napisać - ale oczywiście wszystkiego nie wiem Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:17 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > irsila napisała: > > > O Trynkowiczu, mało co wiem > > jeśli chcesz to mogę coś napisać - ale oczywiście wszystkiego nie wiem dzięki, ale takie sprawy mnie nie interesują. Kiedyś w tv, film o nim oglądałam, do końca nie dotrwałam. życie potrafi być okrutne, niestety Tylko w jakichś telewizjach, jest ono specjalnie, .wyreżysowane jakie to ono piękne jest, bez problemowe. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:37 To po co zaczynasz temat? Albo chcesz pogłębić znajomość tematu albo wylewać krokodyle łzy nad dziewczyną, co sama świadomie podejmowała decyzje. Nikt jej nie porwał, nie podał tabletki gwałtu. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 15:14 nie mnie to rozkminiać, ale żal takiej młodej osoby... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 15:29 Młodej żal? A Ciebie by nie było różnym ludziom żal?! Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:06 Ciągle mi czegoś żal, ojca i matki, i bratańca mego, który w wypadku tragicznym, zginął. sam sobie samochód prowadząc, do kochanki zmierzając, dwóch synow z małzeńswa, pozostawi,pierwszej żonie.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:07 Tylko co to ma do tej konkretnej sytuacji? Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:20 Uroda nie ma znaczenia już nie piszę o tej dziewczynie bo nie chcę się dołować .Tyle hejtu spadło na jej rodzinę .Nie w tym miejscu się znalazła .Niech ją dobry Bóg ma w opiece .Wracając do medium mojej wypowiedzi .Nie uroda ,ale co w sercu .Mówienie codziennie o miłości ,ludzie zapominają o takich słowach- kocham ,jesteś cudowna .Co dla mnie znaczą zmarszczki ,nadawaga i inne pierdoły .To ta sama dziewczyna z iskierkami w oczach ,która odwzajemnia mi to samo .Reszta nic nie znaczy . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:39 taniarada napisał: > Nie w tym miejscu się znalazła Ojejej, normalnie szła z koszyczkiem do babci i wilk ją napadł... Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 17:19 Ale faceci są tacy wrażliwi Ula i tak się przejmują kobietami .Takie wyznania miłości sobie dają 🤣🤣 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 17:58 Może i uroda nie jest najważniejsza, ale wdzięku dodaje. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 18:58 friend_of_women napisał: > Może i uroda nie jest najważniejsza, ale wdzięku dodaje. Ostatnio to babsko,coś na YT, reklamuje na bolące stawy, ciągle kasy jej mało . Nie wierzę jej, ani jej potrawom, że niby takie smaczne. Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 20:43 Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może ,tejże bez kościoła . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 06:45 taniarada napisał: > Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może ,tejże > bez kościoła . Jak zwykle się mylisz i brednie wypisujesz, to twoja domena...więc po co dupę trujesz? Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 07:30 Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie. Nie bawię się w osądzanie, nawet adwokaci odmawiają i nie chcą się w tym babrać. Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 11:00 friend_of_women napisał: > taniarada napisał: > > > Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może , > tejże > > bez kościoła . > > Jak zwykle się mylisz i brednie wypisujesz, to twoja domena...więc po co dupę t > rujesz? Miesza ci się w pacynie ideoligia polityczna i religijna i to od dawna . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 14:17 >Miesza ci się w pacynie ideoligia polityczna i religijna i to od dawna . Ty cały czas jesteś zmieszany, od czasu do czasu trzeba tobą wstrząsnąć Odpowiedz Link
hana2 Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 07:51 Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kiełkuje. Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musiało uśpić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie. Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mając dwadzieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia. Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 10:40 W takich krajach to nie ma szacunku dla kobiet .Wystarczy że kobieta się spojrzy lub uśmiechnie to już jest gotowa na seks i można ją brać .Przykre że młoda dziewczyna wyjechala do pracy ,miała marzenia .Nie nam jej oceniać .W Europie bez granic . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 13:12 hana2 napisała: > Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kiełkuje. > Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musiało uśp > ić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie. > > Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mając dwad > zieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia. Wczoraj oglądałem francuski film "I zapadła ciemność" Bohaterki, dwie młode Amerykanki spędzają wakacje w Argentynie. W filmie dobitnie przedstawiono do czego prowadzi głupota i bezmyślność młodych kobiet. Polecam oglądnąć. Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 20:47 friend_of_women napisał: > hana2 napisała: > > > Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kieł > kuje. > > Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musia > ło uśp > > ić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie. > > > > Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mają > c dwad > > zieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia. > > > Wczoraj oglądałem francuski film "I zapadła ciemność" Bohaterki, dwie młode Ame > rykanki spędzają wakacje w Argentynie. W filmie dobitnie przedstawiono do czego > prowadzi głupota i bezmyślność młodych kobiet. Polecam oglądnąć. > Glupota młodych kobiet .Czyli jak napiją się drina z facetem to już gotowe na seks .Po tobie to można się tego spodziewać ,ale po Hanie to już nie .Taka bojowniczka o prawa kobiet i dzieci . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 06:28 taniarada napisał: >Glupota młodych kobiet .Czyli jak napiją się drina z facetem to już gotowe na seks .Po tobie to można się >tego spodziewać ,ale po Hanie to już nie .Taka bojowniczka o prawa kobiet i dzieci . Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 08:08 friend_of_women napisał: > Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉 Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 10:33 ruda.replay napisała: > friend_of_women napisał: > > > Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach > > Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉 Tylko Fredka nieźle rżnie tutaj głupa .Jego praca to spędzanie czasu na 50 i na forum kobieta .Ale i tak nie ma farta załapać kogoś do gry .Może jedynie zastosować prawo ręki jeśli nie jest mańkutem 🤣 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 10:46 Jak chłopina ustawiona w życiu, to czas jest i gaworzy sobie na forach Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:11 ruda.replay napisała: > friend_of_women napisał: > > > Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach > > Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉 Gawędzi, gawędzi, a później się drapie bo swędzi Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:51 Ileż to ofert na seks miałam, podczas od liceum a nawet w podstawówce, już chcieli to ze mną robić. Jedno przyzwolenie by wystarczyło. Ale , że po katolicku byłam wychowana, wiedziałam, że nie wolno facetom ufać, szczególnie gdy chcą się na tobie zaspokoić. W ziemniaki cię wyprowadzą, i tam chcą to robić, albo na miedzę, lub do samochodu zwabić, jak taki jeden Włoch podczas studiów, czy fotograf na chatę, czy wielu innych amantów, by tylko chucie swoje zaspokoić. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:59 Gdybym na te oferty odpowiadała na tak, to bym normalnie qrwą się stała. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:59 irsila napisała: > Ileż to ofert na seks miałam, > Ale , że po katolicku byłam wychowana, wiedziałam, że nie wolno facetom ufać, Tja, bo świeccy to normalnie gupi są i nie wiedzą, jak świat wygląda... Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:08 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Tja, bo świeccy to normalnie gupi są i nie wiedzą, jak świat wygląda... Nie wiem czy świeccy czy nieświetcy, ale nimi tylko chuć rządzi. Po jednej z prywatek w liceum, synek lekarki wziął klucze od jej gabinetu i tam chciał się zaspokajać na wiadomo jakim łózku. Nawet kilka dziewcząt zwabił, ale nie uległam, tylko się przeraziłam, gdyż skromną dziewczyną byłam, staroświecką w wartości i moralność, wyposażona. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:20 irsila napisała: > Nie wiem czy świeccy czy nieświetcy, > ale nimi tylko chuć rządzi. Tak Cię nauczyli w kościele? Dziwne, bo jak jeszcze uczęszczałem na spotkania z wikariuszem NA PLEBANI (bo jeszcze religii nie wpiepszono do świeckiej szkoły) to były inne rozmowy. > ale nie uległam, > tylko się przeraziłam, Rozumiem doświadczenia indywidualne, skądinąd też takie znam - ale to w żaden sposób nie uprawnia do generalizowania na całą populację facetów. Są pojeby, mordercy, gwałciciele, pedofile. Takich się tępi i TAK MA BYĆ także w świeckim świecie. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:22 Zastanowiła mnie twoja moralność, ale bym jej nie zaufała. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:25 Jeśli facet ma potrzeby seksualnie, nieraz nad wyraz wybujane niech do burdelu idzie a nie niewinne istoty pierdoli, gdyż krzywdę im robi na całe życie. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:26 I dobrze, że jest to karalne i niewybaczalne! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:35 irsila napisała: > I dobrze, że jest to karalne i niewybaczalne! > Tak, bo to sprawia cierpnie KAŻDEJ społeczności - bez względu na to, jaką religię wyznaje / czy też żadnej. NIKT nie chce mierzyć się ze zgwałceniem córki / syna - bo i takie przypadki się zdarzają. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:33 irsila napisała: > Jeśli facet ma potrzeby seksualnie, nieraz nad wyraz wybujane > niech do burdelu idzie No i popatrz - tradycja burdeli jest odwieczna, nie raz z poparciem oficjalnych małżonek. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:37 No właśnie, burdele od dziesięcioleci są od tego. by się facet zaspokoił, a nie za darmoszkę, tanią cipkę miał do używania ją pierdolil do woli, za darmo. Nieraz wraz z kolegami! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:41 Ba, przy drodze tez stoją, za psie pieniądze. No na przykład ja nie korzystam. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:11 Wiadomo, każdy facet, wolalby nówkę, niż tirówkę. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:11 Ale na to, trzeba sobie zasłużyć! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:16 Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw. A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólnego z prawdziwymi Gruzinkami. Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni... Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 20:07 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw. > > A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólnego z p > rawdziwymi Gruzinkami. > Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni... Aż taki prymitywizm mnie nie interesuje, sorry. Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 21:41 irsila napisała: > asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > > Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw > . > > > > A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólne > go z p > > rawdziwymi Gruzinkami. > > Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni... > > Aż taki prymitywizm mnie nie interesuje, sorry. > > I to jest motto na dzisiejszy wieczór .Szacun Urszulko . Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 23:33 Rozpasanie seksualne niczemu dobremu nie służy. Jedynie nieliczne jednostki, mogą się z tego podnieść. Takie roz,urwienie od wczesnej młodości, niczemu dobremu nie sprzyja. Odpowiedz Link
irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 23:35 To nie ma nic wspólnego z miłością. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:32 irsila napisała: > Zastanowiła mnie twoja moralność, To zapraszam do dyskusji. Na początek powiem tak - moralność katolicka czy ogólniej: chrześcijańska; nie została nam przywieziona przez obcą cywilizację. Opiera się na odwiecznych zasadach współżycia w społeczności. Weź 10 przykazań, pomiń pierwsze 2 - czym to się różni od moralności świeckiej? Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 11:47 "Według Human Rights Watch w Bangladeszu, odsetek wyroków skazujących za gwałt jest wyjątkowo niski, a ofiary napotykają niezliczone trudności w zgłaszaniu przestępstw seksualnych i prowadzeniu spraw sądowych przeciwko domniemanym napastnikom. One Stop Crisis Center podaje, że od stycznia 2001 do lipca 2020 zaledwie 3,56 procent spraw wniesionych na podstawie ustawy o zapobieganiu uciskowi kobiet i dzieci zakończyło się wyrokiem sądu, a tylko 0,37 procent spraw zakończyło się wyrokiem skazującym. Tylko w ciągu pierwszych dziewięciu miesięcy 2020 roku w Bangladeszu zgwałconych zostało co najmniej 975 kobiet i dziewcząt, a 41 kobiet zmarło w wyniku napaści – podaje Ain o Salish Kendra, bangladeska organizacja zajmująca się prawami człowieka i pomocą prawną .Widocznie w Grecji czuli się bezkarni .Tu jest link i www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.national-geographic.pl/artykul/kobiety-bangladeszu-maja-dosc-rzad-wprowadza-kare-smierci-dla-gwalcicieli&ved=2ahUKEwiy9Nibytb_AhXMUXcKHZzJAbQQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3Ld3DEpA0gC2dlDcLkukEE Odpowiedz Link
taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 07.07.23, 05:55 W Grecji coraz więcej faktów wychodzi z napadami na kobiety . www.salon24.pl/newsroom/1312009,odurzanie-gwalty-morderstwa-czarna-seria-grecji-trwa-sa-kolejne-zgloszenia Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 07.07.23, 06:21 Nie tylko w Grecji, a na naszym rodzimym podwórku jest inaczej, czytam...matka musi wstydzić się za syna łobuza i zawiesza działalność polityczną wydarzenia.interia.pl/kraj/news-iwona-arent-zawiesza-dzialalnosc-polityczna,nId,6886602 Odpowiedz Link