Dodaj do ulubionych

Uroda nie jest najważniejsza

21.06.23, 09:40
Jak za nią gonią, prymitywni faceci.
Wielokrotnie zgwałcona,
a potem, .
Boleję nad jej losem,
tej dziewczyny z wyspy Kos.
W sumie dobrze, że córki nie urodziłam,
zawsze bym się o bała.
Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 09:56
      Czy Twoja potencjalna córka będąc gdzieś ze swoim chłopakiem by imprezowała bez niego za to z obcymi a potem najprawdopodobniej z jednym z nich pojechała do jego chaty nie wiadomo po co?
      NO kuwa chyba nie, więc już tak nie bolej nad cudzymi losami.
      • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:25
        Jakie to ma znaczenie, czy córka, czy syn...
        a Trynkiewicz?....zwabił 4 chłopców i też zakonczyło się tragedią...
        ale to były dzieci, inne czasy, a tu życie straciła 27 kobieta...
        powinna mieć świadomość, jak może się taka znajomość zakończyć...
        nie oceniam, bo cóż tu oceniać....zapłaciła najwyższą cenę...
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:33
          Bo Irsila pisała o córce.
          Trochę czytałem swego czasu o trynkiewiczu. Widzę taką możliwość, że on faktycznie platonicznie i ich nie zabił (były różne wątki w śledztwie) - ale kryje tego, co to zrobił. Czyli do piachu z nim.
          • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:52
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Bo Irsila pisała o córce.
            > Trochę czytałem swego czasu o trynkiewiczu. Widzę taką możliwość, że on faktycz
            > nie platonicznie i ich nie zabił (były różne wątki w śledztwie) - ale kryje teg
            > o, co to zrobił. Czyli do piachu z nim.

Tak, przytoczyłam tylko przykład, że bez względu na płeć nieszczęście może się zdażyć...
            Wszędzie trąbią, ostrzegają przed pigułką gwałtu, przygodnymi znajomościami....
            dziewczyna bywała w świecie, z internetem za pan brat....więc zero zaufania...
            wielka strata z którą muszą mierzyć się rodzice, chłopak....
            Trynkiewicz już do społeczeństwa nie wróci....
            i tak całe życie na koszt państwa...
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:55
              A pierwotnie zasądzili czapę...
              • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:01
                ...ale zdaje się amnestia go objeła i zmienili wyrok....

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:03
                  Owszem, tylko nie zauważyli, że w starym kodeksie nie było dożywocia. I tak do dziś się z nim bujają. Czyli płacimy za niego nie tylko koszty więzienne ale i sądowe. A mogli ubić przy próbie ucieczki - nawet jak jej w ogóle nie było...
                  • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:48
                    Jeśli strona grecka uzna za stosowne i przychyli się do prośby Morawieckiego, żeby był sądzony w Polsce, to na kolejnego śmiecia będziemy łożyć wszyscy i to długo...
                    bo ze schodów nie spadnie, ani nie zawiśnie na prześcieradle....
                    włos mu z głowy nie spadnie, w porównaniu z jego ojczyźnianą biedą i nędzą, to bedzie miał wieczne wczasy...
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:53
                      Tego nie wiesz. Polscy więźniowie mają dostęp do prasy a czasami i internetu...
                      • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 11:54
                        To rodzice małego Kamila powinni już gnić pod płotem....
                        a jednak system chroni przed samosądem...
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:02
                          Bo teraz nie ma czapy, ale jest dożywocie.
                          • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:51
                            Gdyby była, to Komenda już dawno byłby w piachu....
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 12:55
                              To prawda - dlatego się tego teraz nie stosuje. Ale jest koszt - dopóki ktoś nie udowodni niewinności trynkiewicza - będziemy za niego wszyscy płacić.
                              • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:10
                                I jak tu teraz po tym, normalnie żyć?
                                Partnerowi i rodzicom?
                                O wybaczenie prosić?
                                Stać ich n to?
                                Ja bardzo im współczuję.
                                Jeszcze z braku kary śmierci w wygodnych celach, złoczyńców utrzymywać?
                              • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:13

> To prawda - dlatego się tego teraz nie stosuje. Ale jest koszt - dopóki ktoś ni
                                > e udowodni niewinności trynkiewicza - będziemy za niego wszyscy płacić.

a gdyby udowodnił niewinność Trynkiewicza, to kolejne, ciężkie miliony odszkodowania...
                                też z naszych pieniędzy...
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:17
                                  To mówiłem - próba ucieczki...
                                  • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:23

> To mówiłem - próba ucieczki...

Albo mu coś zaszkodzi z więziennej stołówki...
                                    Ale szczerze? Nie sądzę...
                                    Chyba, że popełni samobója, gdy uświadomi sobie, że resztę długiego życia spędzi za kratami...
        • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:35
          ruda.replay napisała:

> Jakie to ma znaczenie, czy córka, czy syn...
          > a Trynkiewicz?....zwabił 4 chłopców i też zakonczyło się tragedią...
          > ale to były dzieci, inne czasy, a tu życie straciła 27 kobieta...
          > powinna mieć świadomość, jak może się taka znajomość zakończyć...
          > nie oceniam, bo cóż tu oceniać....zapłaciła najwyższą cenę...

Kolosalne znaczenie, jak się ma córkę to trzeba całe osiedle mieć na oku, syn już tak nie spędza snu z oczu wink
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:41
            Głupiś znów. Masz syna czy tak piedrolisz?
            • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:50
              I tu cię zagnę...dwóch, a gdybym pierdolił to bym dupą ruszał "mondralo".
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:53
                Tak ładnie do mnie mówisz gentelmenie?
                • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:55
                  Reguły gry ty ustaliłeś!
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:58
                    Fakt, sorki. "Gupiś, piedrolisz" to dla mnie takie pieszczotliwe określenia - bo często tak z przyjacielem do siebie mówimy.
                    a poważnie - nigdy nie uważałeś na to co nieletni synowie robią i w co się mogą z głupoty wpakować? Bo ja przynajmniej dla spokoju sumienia - owszem.
                    • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:01
                      Ogólnie, mądrość dzieci mądrością rodziców, przykład zawsze idzie z góry.
                      • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:06
                        friend_of_women napisał:

> Ogólnie, mądrość dzieci mądrością rodziców, przykład zawsze idzie z góry.

Chyba nie zawsze...wink
                        tata lekarz, syn kolejarz...ale to pewnie słyszałeś wink
                • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:56
                  O Trynkowiczu, mało co wiem
                  ale ten ostatni przypadek,
                  mocno mnie zbulwestrowałsad
                  • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 13:58
                    Zapewne każdego, ale nie ma dymu bez ognia.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:00
                    irsila napisała:

> O Trynkowiczu, mało co wiem

jeśli chcesz to mogę coś napisać - ale oczywiście wszystkiego nie wiem
                    • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:17

> irsila napisała:
                      >
                      > > O Trynkowiczu, mało co wiem
                      >
                      > jeśli chcesz to mogę coś napisać - ale oczywiście wszystkiego nie wiem

dzięki, ale takie sprawy mnie nie interesują.
                      Kiedyś w tv, film o nim oglądałam,
                      do końca nie dotrwałam.
                      życie potrafi być okrutne, niestety
                      Tylko w jakichś telewizjach, jest ono specjalnie, .wyreżysowane
                      jakie to ono piękne jest, bez problemowe.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 14:37
                        To po co zaczynasz temat? Albo chcesz pogłębić znajomość tematu albo wylewać krokodyle łzy nad dziewczyną, co sama świadomie podejmowała decyzje. Nikt jej nie porwał, nie podał tabletki gwałtu.
                        • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 15:14
                          nie mnie to rozkminiać,
                          ale żal takiej młodej osoby...
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 15:29
                            Młodej żal? A Ciebie by nie było różnym ludziom żal?!
                            • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:06
                              Ciągle mi czegoś żal,
                              ojca i matki,
                              i bratańca mego, który w wypadku tragicznym, zginął.
                              sam sobie samochód prowadząc,
                              do kochanki zmierzając,
                              dwóch synow z małzeńswa, pozostawi,pierwszej żonie....
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 16:07
                                Tylko co to ma do tej konkretnej sytuacji?
    • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:20
      Uroda nie ma znaczenia już nie piszę o tej dziewczynie bo nie chcę się dołować .Tyle hejtu spadło na jej rodzinę .Nie w tym miejscu się znalazła .Niech ją dobry Bóg ma w opiece .Wracając do medium mojej wypowiedzi .Nie uroda ,ale co w sercu .Mówienie codziennie o miłości ,ludzie zapominają o takich słowach- kocham ,jesteś cudowna .Co dla mnie znaczą zmarszczki ,nadawaga i inne pierdoły .To ta sama dziewczyna z iskierkami w oczach ,która odwzajemnia mi to samo .Reszta nic nie znaczy .
      • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:34
        Meritum sorry .
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 10:39
        taniarada napisał:

> Nie w tym miejscu się znalazła

Ojejej, normalnie szła z koszyczkiem do babci i wilk ją napadł...
    • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 17:19
      Ale faceci są tacy wrażliwi Ula i tak się przejmują kobietami .Takie wyznania miłości sobie dają 🤣🤣
    • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 17:58
      Może i uroda nie jest najważniejsza, ale wdzięku dodaje.
      • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 21.06.23, 18:58
        friend_of_women napisał:

> Może i uroda nie jest najważniejsza, ale wdzięku dodaje.

Ostatnio to babsko,coś na YT, reklamuje na bolące stawy,
        ciągle kasy jej mało .
        Nie wierzę jej, ani jej potrawom, że niby takie smaczne.
        • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 20:43
          Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może ,tejże bez kościoła .
          • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 06:45
            taniarada napisał:

> Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może ,tejże
            > bez kościoła .

Jak zwykle się mylisz i brednie wypisujesz, to twoja domena...więc po co dupę trujesz?
            • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 07:30
              Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.
              Nie bawię się w osądzanie, nawet adwokaci odmawiają i nie chcą się w tym babrać.
            • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 11:00
              friend_of_women napisał:

> taniarada napisał:
              >
              > > Fridenek dowcipas wkleił zdjęcie Kaczyńskiego bo bez niego żyć nie może ,
              > tejże
              > > bez kościoła .
              >
              > Jak zwykle się mylisz i brednie wypisujesz, to twoja domena...więc po co dupę t
              > rujesz?
              Miesza ci się w pacynie ideoligia polityczna i religijna i to od dawna .
              • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 24.06.23, 14:17
                >Miesza ci się w pacynie ideoligia polityczna i religijna i to od dawna .

Ty cały czas jesteś zmieszany, od czasu do czasu trzeba tobą wstrząsnąć wink
    • hana2 Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 07:51
      Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kiełkuje. Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musiało uśpić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie.

Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mając dwadzieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia.

• taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 10:40
        W takich krajach to nie ma szacunku dla kobiet .Wystarczy że kobieta się spojrzy lub uśmiechnie to już jest gotowa na seks i można ją brać .Przykre że młoda dziewczyna wyjechala do pracy ,miała marzenia .Nie nam jej oceniać .W Europie bez granic .
      • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 13:12
        hana2 napisała:

> Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kiełkuje.
        > Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musiało uśp
        > ić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie.
        >
        > Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mając dwad
        > zieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia.

Wczoraj oglądałem francuski film "I zapadła ciemność" Bohaterki, dwie młode Amerykanki spędzają wakacje w Argentynie. W filmie dobitnie przedstawiono do czego prowadzi głupota i bezmyślność młodych kobiet. Polecam oglądnąć.

• taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 20:47
          friend_of_women napisał:

> hana2 napisała:
          >
          > > Z perspektywy dwudziestu kilku lat jest ważna. Wszystko inne dopiero kieł
          > kuje.
          > > Jeśli kobieta traci instynkt samozachowawczy myślę, że jej czujność musia
          > ło uśp
          > > ić poczucie nieszczęścia. Może jakieś przekonania o sobie.
          > >
          > > Poza tym pewnie wiele z nas, kobiet, bywała w ryzykownych sytuacjach mają
          > c dwad
          > > zieścia kilka lat, czy będąc tuż przed 20 rokiem życia.
          >
          >
          > Wczoraj oglądałem francuski film "I zapadła ciemność" Bohaterki, dwie młode Ame
          > rykanki spędzają wakacje w Argentynie. W filmie dobitnie przedstawiono do czego
          > prowadzi głupota i bezmyślność młodych kobiet. Polecam oglądnąć.
          >
          Glupota młodych kobiet .Czyli jak napiją się drina z facetem to już gotowe na seks .Po tobie to można się tego spodziewać ,ale po Hanie to już nie .Taka bojowniczka o prawa kobiet i dzieci .
          • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 06:28
            taniarada napisał:

>Glupota młodych kobiet .Czyli jak napiją się drina z facetem to już gotowe na seks .Po tobie to można się >tego spodziewać ,ale po Hanie to już nie .Taka bojowniczka o prawa kobiet i dzieci .

Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach wink
            • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 08:08
              friend_of_women napisał:

> Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach wink

Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉
              • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 10:33
                ruda.replay napisała:

> friend_of_women napisał:
                >
                > > Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach wink
                >
                > Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉
                Tylko Fredka nieźle rżnie tutaj głupa .Jego praca to spędzanie czasu na 50 i na forum kobieta .Ale i tak nie ma farta załapać kogoś do gry .Może jedynie zastosować prawo ręki jeśli nie jest mańkutem 🤣
                • ruda.replay Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 10:46
                  Jak chłopina ustawiona w życiu, to czas jest i gaworzy sobie na forach wink
              • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:11
                ruda.replay napisała:

> friend_of_women napisał:
                >
                > > Bo do seksu dziadku trzeba się nadawać, a nie gawędzić na forach wink
                >
                > Gawędziarstwo, to taki rodzaj gry wstępnej 😉

Gawędzi, gawędzi, a później się drapie bo swędzi wink
                • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:51
                  Ileż to ofert na seks miałam,
                  podczas od liceum a nawet w podstawówce, już chcieli to ze mną robić.
                  Jedno przyzwolenie by wystarczyło.
                  Ale , że po katolicku byłam wychowana, wiedziałam, że nie wolno facetom ufać,
                  szczególnie gdy chcą się na tobie zaspokoić.
                  W ziemniaki cię wyprowadzą, i tam chcą to robić,
                  albo na miedzę, lub do samochodu zwabić,
                  jak taki jeden Włoch podczas studiów,
                  czy fotograf na chatę, czy wielu innych amantów,
                  by tylko chucie swoje zaspokoić.
                  • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:59
                    Gdybym na te oferty odpowiadała na tak,
                    to bym normalnie qrwą się stała.big_grin
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 14:59
                    irsila napisała:

> Ileż to ofert na seks miałam,
                    > Ale , że po katolicku byłam wychowana, wiedziałam, że nie wolno facetom ufać,

Tja, bo świeccy to normalnie gupi są i nie wiedzą, jak świat wygląda...
                    • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:08

> Tja, bo świeccy to normalnie gupi są i nie wiedzą, jak świat wygląda...

Nie wiem czy świeccy czy nieświetcy,
                      ale nimi tylko chuć rządzi.
                      Po jednej z prywatek w liceum,
                      synek lekarki wziął klucze od jej gabinetu
                      i tam chciał się zaspokajać na wiadomo jakim łózku.
                      Nawet kilka dziewcząt zwabił,
                      ale nie uległam,
                      tylko się przeraziłam,
                      gdyż skromną dziewczyną byłam, staroświecką w wartości i moralność, wyposażona.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:20
                        irsila napisała:

> Nie wiem czy świeccy czy nieświetcy,
                        > ale nimi tylko chuć rządzi.

Tak Cię nauczyli w kościele? Dziwne, bo jak jeszcze uczęszczałem na spotkania z wikariuszem NA PLEBANI (bo jeszcze religii nie wpiepszono do świeckiej szkoły) to były inne rozmowy.

> ale nie uległam,
                        > tylko się przeraziłam,

Rozumiem doświadczenia indywidualne, skądinąd też takie znam - ale to w żaden sposób nie uprawnia do generalizowania na całą populację facetów. Są pojeby, mordercy, gwałciciele, pedofile. Takich się tępi i TAK MA BYĆ także w świeckim świecie.
                        • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:22
                          Zastanowiła mnie twoja moralność,
                          ale bym jej nie zaufała.
                          • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:25
                            Jeśli facet ma potrzeby seksualnie, nieraz nad wyraz wybujane
                            niech do burdelu idzie a nie niewinne istoty pierdoli,
                            gdyż krzywdę im robi na całe życie.
                            • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:26
                              I dobrze, że jest to karalne i niewybaczalne!
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:35
                                irsila napisała:

> I dobrze, że jest to karalne i niewybaczalne!
                                >

Tak, bo to sprawia cierpnie KAŻDEJ społeczności - bez względu na to, jaką religię wyznaje / czy też żadnej.
                                NIKT nie chce mierzyć się ze zgwałceniem córki / syna - bo i takie przypadki się zdarzają.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:33
                              irsila napisała:

> Jeśli facet ma potrzeby seksualnie, nieraz nad wyraz wybujane
                              > niech do burdelu idzie

No i popatrz - tradycja burdeli jest odwieczna, nie raz z poparciem oficjalnych małżonek.
                              • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:37
                                No właśnie, burdele od dziesięcioleci są od tego.
                                by się facet zaspokoił,
                                a nie za darmoszkę, tanią cipkę miał do używania
                                ją pierdolil do woli, za darmo.
                                Nieraz wraz z kolegami!
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:41
                                  Ba, przy drodze tez stoją, za psie pieniądze. No na przykład ja nie korzystam.
                                  • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:11
                                    Wiadomo, każdy facet, wolalby nówkę, niż tirówkę.
                                    • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:11
                                      Ale na to, trzeba sobie zasłużyć!
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 16:16
                                        Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw.

A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólnego z prawdziwymi Gruzinkami.
                                        Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni...
                                        • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 20:07

> Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw.
                                          >
                                          > A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólnego z p
                                          > rawdziwymi Gruzinkami.
                                          > Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni...

Aż taki prymitywizm mnie nie interesuje, sorry.
                                          • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 21:41
                                            irsila napisała:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                                            >
                                            > > Otóż nie, tirowcom tirówki wystarczają. No niespodziewana! zbieżność nazw
                                            > .
                                            > >
                                            > > A słyszałaś, że jest też kategoria "gruzinki"? Nie, to nie ma nic wspólne
                                            > go z p
                                            > > rawdziwymi Gruzinkami.
                                            > > Tanie wino i idziemy w jakieś gruzy. I też są chętni...
                                            >
                                            > Aż taki prymitywizm mnie nie interesuje, sorry.
                                            >
                                            >
                                            I to jest motto na dzisiejszy wieczór .Szacun Urszulko .
                                            • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 23:33
                                              Rozpasanie seksualne niczemu dobremu nie służy.
                                              Jedynie nieliczne jednostki, mogą się z tego podnieść.
                                              Takie roz,urwienie od wczesnej młodości, niczemu dobremu nie sprzyja.
                                              • irsila Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 23:35
                                                To nie ma nic wspólnego z miłością.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uroda nie jest najważniejsza 23.06.23, 15:32
                            irsila napisała:

> Zastanowiła mnie twoja moralność,

To zapraszam do dyskusji.
                            Na początek powiem tak - moralność katolicka czy ogólniej: chrześcijańska; nie została nam przywieziona przez obcą cywilizację. Opiera się na odwiecznych zasadach współżycia w społeczności. Weź 10 przykazań, pomiń pierwsze 2 - czym to się różni od moralności świeckiej?
    • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 22.06.23, 11:47
      "Według Human Rights Watch w Bangladeszu, odsetek wyroków skazujących za gwałt jest wyjątkowo niski, a ofiary napotykają niezliczone trudności w zgłaszaniu przestępstw seksualnych i prowadzeniu spraw sądowych przeciwko domniemanym napastnikom. One Stop Crisis Center podaje, że od stycznia 2001 do lipca 2020 zaledwie 3,56 procent spraw wniesionych na podstawie ustawy o zapobieganiu uciskowi kobiet i dzieci zakończyło się wyrokiem sądu, a tylko 0,37 procent spraw zakończyło się wyrokiem skazującym.

Tylko w ciągu pierwszych dziewięciu miesięcy 2020 roku w Bangladeszu zgwałconych zostało co najmniej 975 kobiet i dziewcząt, a 41 kobiet zmarło w wyniku napaści – podaje Ain o Salish Kendra, bangladeska organizacja zajmująca się prawami człowieka i pomocą prawną .Widocznie w Grecji czuli się bezkarni .Tu jest link i www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.national-geographic.pl/artykul/kobiety-bangladeszu-maja-dosc-rzad-wprowadza-kare-smierci-dla-gwalcicieli&ved=2ahUKEwiy9Nibytb_AhXMUXcKHZzJAbQQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3Ld3DEpA0gC2dlDcLkukEE
    • taniarada Re: Uroda nie jest najważniejsza 07.07.23, 05:55
      W Grecji coraz więcej faktów wychodzi z napadami na kobiety . www.salon24.pl/newsroom/1312009,odurzanie-gwalty-morderstwa-czarna-seria-grecji-trwa-sa-kolejne-zgloszenia
      • friend_of_women Re: Uroda nie jest najważniejsza 07.07.23, 06:21
        Nie tylko w Grecji, a na naszym rodzimym podwórku jest inaczej, czytam...matka musi wstydzić się za syna łobuza i zawiesza działalność polityczną wydarzenia.interia.pl/kraj/news-iwona-arent-zawiesza-dzialalnosc-polityczna,nId,6886602

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka