Dodaj do ulubionych

Czy rude są wredne ?

13.07.23, 21:10
I tu szok .Tymczasem posiadaczki naturalnie rudych włosów to prawdziwy naukowy fenomen: nie siwieją, częściej uprawiają seks, a podczas operacji wymagają większej dawki znieczulenia. Niemiecki seksuolog, dr Werner Habermel ustalił, że rudowłose kobiety są bardziej aktywne seksualnie niż posiadaczki innych kolorów włosów. Badania brytyjskie donoszą zaś, że rude kochają się trzykrotnie w ciągu tygodnia, a blondynki i brunetki średnio dwa razy na tydzień. Podobno częściej przeżywają też orgazmy. Niestety, ten fenomen dotyczy tylko kobiet naturalnie rudych .A ja miałem tylko blondynki smuteczek .

Czytaj więcej na kobieta.interia.pl/zycie-i-styl/news-czternascie-zaskakujacych-faktow-o-rudowlosych,nId,2646504#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Obserwuj wątek
    • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 07:53
      Czy rude są wredne ? Myślę, że to głupie pytanie, ale czuję podtekst. Rude są piękne smile Powiem więcej, czy każdy facet, który ma jaja jest mężczyzną? No NIE! Jest takie powiedzenie, "ta kobieta to ma jaja" i taka czapką nakrywa taniąradę. Wiele jest takich kobiet, a taniarada jeden! Z wydmuszkami taniarada może być tylko facetem wink
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 10:21
        Wygląda na farbowaną. bo oczy mało zielone...
        • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:09
          asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Wygląda na farbowaną. bo oczy mało zielone...

Farbowany lisek...prawdziwy rudzielec ma przeważnie piegi wink
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:12
            Na piegi to makijaż i fotoszop pomoże.
            Podobno naturalna blondynka zielonooka to dopiero jest genetyczny rarytas.
            • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:16
              A blondaski, to przeważnie oczka, jak ocean - błękitne.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:22
                No, tak se to natura wymyśliła, że pewne geny są "zaprzyjaźnione".
                • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:26
                  Zielonookie blondynki, rude, to już raczej taki unikat...
                  Spotkanie z kominiarzem, to guzik na szczęście trzeba łapać...
                  spotykasz rudego, to trzeba uciekać....przyniesie pecha...
                  zwykły przesąd...
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:33
                    Chyba, że ktoś celowo się farbuje tongue_out
                    • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:46

> Chyba, że ktoś celowo się farbuje tongue_out

Możliwe...smile ktoś się farbuje na rudo, bo dobrze mu w tym kolorze, pasuje do urody itp...
                      albo uważa ten kolor za "odważny" smile zbyt odważny wink
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:51
                        No z tego co ja wiem, a wiem nie wiele - to farbowanie NIE pasuje do tego co dala natura. Bo owszem, oczka możesz przykryć kontaktami - ale co zrobisz na karnację skóry?...
                        • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:57
                          Rasowego, że tak to ujmę rudzielca od razu poznać....
                          mleczna skóra, gruby, gęsty włos, piegi, kolor oczu...
                          farbowaniec zupełnie inny....
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:59
                            Oczywiście - tak dała natura. Nordyka tez poznasz na przykład.
                            • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:06

> Oczywiście - tak dała natura. Nordyka tez poznasz na przykład.

jaśniutki blond, niebieskie oczy....
                              tego nie da się nie zauważyć....
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:13
                                Bo słońca jak na lekarstwo to na co pigmenty. Oraz spora postura. W tym klimacie przewaga fizyczna dawała KIEDYŚ rezultaty.

A dziś to poplątanie z pomieszaniem...
                          • ta Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 14:40
                            ruda.replay napisała:

> Rasowego, że tak to ujmę rudzielca od razu poznać....
                            > mleczna skóra, gruby, gęsty włos, piegi, kolor oczu...

Występuje jeszcze „ rudy ukryty”.

Jest to niemal granatowy brunet/brunetka z bardzo jasną karnacją i piegami.
                            Na sto procent jego rodzice, lub jedno z nich jest rude i są wysokie szanse, ze rude będą jego dzieci.
                            A on niby brunet.

Wielki nietakt popełnialiśmy w młodości nazywając kolegę „ ukrytym rudym”, aż poznaliśmy jego mamę, piękną, naturalnie płomiennie rudą i gęsto piegowatą kobietę. Głupio było sad

Podobają mi się naturalnie rudzi ludzie. Ciekawe czy ludzie północy, gdzie przeważają rudości natrząsają się z szatynów i brunetów, zwłaszcza tych siwiejących i łysiejących ? OK, to było pytanie pedagogiczno- retoryczne.
              • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:29
                ruda.replay napisała:

> "A blondaski, to przeważnie oczka, jak ocean - błękitne.
                Moja miała jak błękit nieba i warkocz aż do ziemi .Ale to była kobieta z wsi .Dlatego lubię wiesniareczki .Była bo już nie jest .Ojciec też poślubił ze wsi jak zmarła moja matka + (nawiasem jak miałem 5 lat to była nauczycielka z synem .Ojciec fizol nie przetrwało długo te jego małżeństwo .Bardzo dokuczaliśmy Staszkowi jej synowi razem z siostrą .Później uczyła moją przyszłą żonę i została dyrektorem szkoły .Wiesniareczki to moje oczko w głowie i nauczycielki też 😁 Wrzuciłabyś Ruda foto to bym sobie pomarzył .
                • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:40
                  Nie ma znaczenia, czy z miasta, czy ze wsi. Byle człek był dobry. Nie wszyscy mogą mieszkać w Warszawie, w centrum....ktoś na tej wsi pracować musiał.....Dzisiaj "wieśniareczki", jak to je pieszczotliwie nazywasz, to dziewczyny/kobiety zadbane, wykształcone....różnice już dawno się zatarły....zresztą zapadłych wsi już nie ma...wszystko ogarniete, młodzi rządzą, a starsi na emeryturkach...
                  A po co Ci foto? jak się zdenerwujesz, to będziesz rzutkami rzucał smile
                  • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:47
                    Gdzie tam wiesz dobrze że do kobiet jestem łagodny jak baranek .Sorry za wcześniejsze .
                    • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:08
                      taniarada napisał:

> Gdzie tam wiesz dobrze że do kobiet jestem łagodny jak baranek .Sorry za wcześn
                      > iejsze .

Boguś...jesli mogę się tak zwrócić...ja nie noszę urazy....
                      mogę rozmawiać z wszystkimi, lubię ludzi i tak naprawdę nigdy nie wiemy, kto za monitorem....smile
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:16
                        Mów mu Teodor.
                        Bo w sumie ten Bogusław znaczy tyle samo, co Teodor. A zrobił kiedyś ze względu na bana i przylgnęło.
                        Ale niech skoryguje, bo może coś źle pamiętam.
                      • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 06:39
                        ruda.replay napisała:

> taniarada napisał:
                        >
                        > > Gdzie tam wiesz dobrze że do kobiet jestem łagodny jak baranek .Sorry za
                        > wcześn
                        > > iejsze .
                        >
                        >
                        > Boguś...jesli mogę się tak zwrócić...ja nie noszę urazy....
                        > mogę rozmawiać z wszystkimi, lubię ludzi i tak naprawdę nigdy nie wiemy, kto za
                        > monitorem....smile
                        Wiadomo że trzeba kilo soli zjeść ,by poznać .Monitor wyrzucasz i jest żywy człowiek .Pozdrówka .
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:45
                  taniarada napisał:

>.Ale to była kobieta z wsi .D

I co? Ja jestem chłopak ze wsi. No tak się mówiło na dzielni - Jeżyce to wieś otoczona Poznaniem. Takie historyczne zaszłości.

• taniarada Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:49
                    Czytałem wcześniej .W sumie powinniśmy się dogadać .Nie wiem co jest przyczyną tego że toczymy dziwne wojny .A ludzie czytają i to sporo takich ,których znam 😊
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:52
                      A ja też nie wiem. Masz pewną tendencję do "zaperzania się" i wtedy strzelasz jak z uzi. Po co? Nie wiem.
    • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 09:57
      Jak czytam wpisy to tak .
      • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 10:17
        Widać czytasz nie te dla dorosłych wink Jeszcze wiele musisz się nauczyć "celebryto"!
        • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:08
          To jakby powiedzieć, że blondynka jest głupia...
          banał, stereotyp....każdy może być wredny bez względu na kolor włosów...
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:14
            Akurat ten stereotyp to się wziął chyba z usa, ale nie pamiętam już powodu.
            • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:23
              I powielany do dziś.....
              weź na praykład Szkocję, czy Irlandię....tam rudych pod dostatkiem...
              a u nas? dawno nie spotkałam prawdziwiego rudzielca...bo tych farbowanych, to owszem....
              czyli nie taki diabeł straszny, że kobiety farbują włosy na rudo...
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:28
                A czy Szkoci i Irlandczycy się masowo osiedlają w Polsce? I czy w ogóle geny "rudo/zielone" są dominujące - czy jednak recesywne? Zobacz związek "białej" z "czarnym" - już to nie powstanie "biały".
                • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:48
                  Może się i osiedlają, ale nie taką skalę, by nam rudych dzieci w społeczeństwie przybywało...
                  blondynka i brunet...z tej mieszanki też rudzielec może być wink)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 11:56
                    MOŻE być. Tylko trzeba wiedzieć, który gen jest dominujący... Bo jak rudy jest recesywny to najczęściej niestety muszą się spotkać 2 rudzielce...
                    No chyba, że jakieś losowe wpływy promieniowania tła/kosmosu. Serio.

• ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:11
                      Gdyby rudych rodziło się więcej, to może te jednostki, które są szykanowane w szkole, miały by o wiele łatwiejsze życie....hm? wink
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:25
                        Skoro nie rodzi się, to znaczy, że gen jest recesywny. I w ogóle o czym teraz mówimy? Świecka szkoła powinna tępić wszelkie takie uprzedzenia!
                        • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:41
                          I robi to....z różnym skutkiem...
                          ale o współpracy szkoła rodzic słyszałeś....
                          • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:42
                            Wszystkiego nie da się scedować tylko na szkołe...
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:42
                            Nie no skąd - żona to ze mną tylko rozmawia: wynieś śmieci!!! big_grin
                            • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:44
                              Bo to taka krótka prośba..w formie polecenia suspicious big_grin
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:52
                                Nie trzeba mi przypominać przez tydzień!!!
                                • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:03

> Nie trzeba mi przypominać przez tydzień!!!

big_grin no jasne
                                  powinna położyć wór na butach i po co przypominać suspicious
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:17
                                    A co to, na klatkę nie można. Niech sąsiedzi walą w drzwi - Perfect.
                              • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:53
                                Piękny rudzielec...oryginalny....smile

https://www.pokoleniex.com/wp-content/uploads/2021/06/gabriel-silverio-u3WmDyKGsrY-unsplash-683x1024.jpg

/net/
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 12:59
                                  By nawaliła tonę tapety i by się człek bał dotknąć smile
                                  • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:05
                                    Gdzie z tymi rencami wink
                                    od podziwiania, a nie dotykannia wink
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:18
                                      No nie... do podziwiania to średnio. co innego intymność.
                                      • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:21
                                        Tonę tapety, to wtedy, gdy chce sie przykryć mankamenty wszelakie...
                                        a tu nic nie ma do tuszowania smile)
                                        usteczka ewentualnie przeciągnąć chusteczką, by na kołnierzyku koszulki szminka śladów nie pozostawiła i tyle smile))
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:26
                                          No właśnie - TROCHĘ to na drobne mankamenty. Ta to by musiała tonę - i przy najlżejszym dotknięciu by tym sypała. I po co? Albo ktoś ma tolerancję na piegi - albo niech w podskokach big_grin
                                          • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:35
                                            Albo akceptujesz taką urodę, albo z randki nici smile
                                            i szukasz blondynki z nienbieskim okiem, długonogiej
                                            z rzęskami, jak miotełki suspicious
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 14.07.23, 13:37
                                              No, jak masz IQ na poziomie rozwielitki chyba big_grin
                                • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 06:38
                                  ruda.replay napisała:

> Piękny rudzielec...oryginalny....smile

...a oryginalne zawsze lepsze wink
                                  • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 10:49
                                    ...na potwierdzenie

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 10:55
                                      Szkoda tylko, że odrosty wyglądają na "czarne". Ale może to tylko foto.
                                      • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:15
                                        Zdjęcie nie jest profesjonalne, więc wszystko jest możliwe.
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:19
                                          Oczywiście - nie ma to jak ogląd organoleptyczny big_grin
                                          • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:21
                                            No, i prokurator, bo to na zdjęciu, to młode suspicious
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:24
                                              Ale za co prokurator? Za patrzenie?!
                                              • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:28
                                                organoleptycznie...a dotykanie, to też metoda smile
                                                chyba, ze nie miałeś tego na mysli wink
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:31
                                                  Wzrok to też organ, prawda?
                                                  • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:39
                                                    nooo, jaaasneeee......
                                                    ale nie dopowiedziałeś, to rozłoczyłam na czynniki pierwsze smile)
                                                  • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 11:39
                                                    rozłożyłam*
                                                  • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 12:00
                                                    Fredka zna się na tych sprawach .Nawet o sadzeniu kwiatków .Na auto moto nie zabiera głosu jako facet i wcale mnie to nie dziwi .Wiesz Ruda włosy ,lakier papatki ,ochy i achy . Może by wkleił zdjęcie swoich pazurów .Tylko się nie odwodnij bo gorąco .Jakieś lody na ochłodę .Ja wyskoczę nad jezioro jest niedaleko stąd, zamiast siedzieć w oparach dymu tytoniowego i alkoholu .Bo co robi Polak w wolnym dniu na obczyźnie.Miłego .
                                                  • ruda.replay Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 12:08
                                                    Jeśli dzielisz z kimś mieszkanie, to nie zazdroszczę...znam życie Polaków poza granicami Polski....wiem, co potrafią....
                                                    nie wszyscy, bo to było by krzywdzące dla innych....
                                                    Ładna pogoda, to możesz wypoczywać nad jeziorkiem, trochę wytchnienia po tygodniu pracy nalezy się.
                                                    Może Friend w garniturze pracuje, taki wymóg pracowy, to i musi pachnieć dobrą wodą, gestykulować zadbanymi dłońmi....a że posiadała swoje włoście, to i pewnikiem o kwiatkach coś wie smile trudno przez monitor zweryfikować kto kim jest smile)
                                                    Miłego...smile
                                                  • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 13:10
                                                    Myślisz, że taki Boguś to rozumie, prosty facet, nieskomplikowane życie, byle do końca miesiąca starczyło. Tym się zadowoli i jestem w stanie to zrozumieć. Obśmieje to czego nigdy nie będzie miał, jego marzenia się nie spełnią, on żyje przeszłością, bo brak mu perspektyw i możliwości. Nie jest wart zainteresowania, więc jest tylko moją rozrywką wink
                                                  • ta Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 15:40
                                                    Ale miło wink,
                                                    „ja cie nie mogę” jak powiedział pan prezes do swojej krewnej w trakcie omawiania postawienia dwóch wież smile

Ja cie nie mogę big_grin !
                                                  • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 15:52
                                                    ,"Bo gdy nas nie stać na miłość, stać nas zawsze na zazdrość

Maria Dąbrowska, Noce i dnie .Daj mi raz wolną rękę do kobiet ,przyrzekam że będę grzeczny .Napewno nie zdradzę .Nawet lubię ,że mnie tak pilnujesz ,ale bez przesady .I tak ludzie gadają po kątach,że nas coś łączy 🤣🤣🤣🤣🤣
                                                  • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 15:56
                                                    taniarada napisał:

> ,"Bo gdy nas nie stać na miłość, stać nas zawsze na zazdrość
                                                    >
                                                    > Maria Dąbrowska, Noce i dnie .Daj mi raz wolną rękę do kobiet ,przyrzekam że bę
                                                    > dę grzeczny .Napewno nie zdradzę .Nawet lubię ,że mnie tak pilnujesz ,ale bez p
                                                    > rzesady .I tak ludzie gadają po kątach,że nas coś łączy 🤣🤣🤣🤣🤣

Czyżbyś nadrabiał szkolne zaległości? wink
                                                  • ta Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 16:33
                                                    Nie da rady, brak oprzyrządowania.
                                                  • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 16:37
                                                    Raz mi dasz poszaleć to cię ozlocę serio .Nie możesz tak oficjalnie gonić wszystkie kobiety na tych forach .Bo umrę w celibacie .
                                                  • taniarada Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 16:55
                                                    Wszyscy foty powrzucali u Asa ,a ty nic .Nie miałaś swojego dzieciństwa ,o Fredce już nie wspominam on cały duży się urodził .Dziwne to bo ja mam więcej zdjęć jak byłem mały ,siostra ,była też trzecia ale umarła mając 7 miesięcy .Dziwna z ciebie osoba tak mnie pilnujesz ,ja ci serce daję .A ty mi vaka .Nieładnie . Znowu wpadłem w depresję .
                                                  • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 20:15
                                                    Oszczędzę ci tego, jak swoją fotę wrzucę to z depresji nigdy nie wyjdziesz. Aż taki upierdliwy to nie jestem.
                                                  • friend_of_women Re: Czy rude są wredne ? 15.07.23, 15:55
                                                    ta napisała:

> Ja cie nie mogę big_grin !

E tam, mię możesz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka