Dodaj do ulubionych

Znaki zodiaku

22.07.23, 06:03
Najwierniejsze i najtrwalsze relacje tworzą się wśród przedstawicieli ziemskiego żywiołu czyli np. Byk - Panna, Byk -Koziorożec, Koziorożec -Panna. Do dobrych i zgodnych par należą również mix Waga - Bliźnięta, Waga -Lew, Lew-Strzelec, Rak-Panna .Lew i lwica nie za bardzo.
Obserwuj wątek
    • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 22.07.23, 07:51
      >Najwierniejsze i najtrwalsze relacje tworzą się wśród przedstawicieli ziemskiego żywiołu

Naukowcy twierdzą, że jedynym gatunkiem tworzącym w 100 procentach związek monogamiczny jest pasożytująca na rybach słodkowodnych przywra Diplozoon paradoxum. Reszta to tylko nieudane kopie, ze skłonnościami do skoku w bok wink
    • maszkaroni Re: Znaki zodiaku 22.07.23, 07:57
      Stary a w takie brednie wierzy.
      • taniarada Re: Znaki zodiaku 22.07.23, 09:38
        Stary to jesteś ty .Ale tu trolli od rana ..

• maszkaroni Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 05:35
          Ha, ha, ha! Jestem dużo młodszy od ciebie staruszku.
          • irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 08:38
            Kiedyś w horoskopy wierzyłam,
            teraz wcale ich nie czytam.
            Coś tam może prawdy w nich jest.
            • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 10:55
              To jest zabawa .Każdy może wierzyć lub nie .Ja jestem spod znaku lwa i mam lwicę w otoczeniu .Obydwoje będziemy obchodzić urodziny .I taka jest prawda że nie do końca się zgadzamy ,ba nawet chcemy się zagryźć czasami .Póki były lwiątka było cacy .Teraz jest coraz gorzej .Dlatego czytam ,że z wagą mi było by po drodze 😉
              • irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 11:09
                Należałoby odrzucić zabobonne myślenie,
                gdyż jak widać nie pomaga,
                i tonie jest dobra zabawa,
                tylko przeszkadza
                i zacząć myśleć samodzielnie,
                taka na to moja rada big_grin
                • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 11:49
                  Co to za rada jak się nie układa .......
                  Czajka, ma się mieć do czajki,
                  Lew - do lwicy (ten już wie...).
                  Pchła się ma oddawać - pchle,
                  Sowa - z sową, to i owo,
                  (...nie za często, bo niezdrowo...).
                  Kogut z kurką swą czubatką,
                  (...też niezdrowo, gdy za rzadko...).
                  Boć od wieków się utarło -
                  Z rybą - ryba wchodzi w tarło,
                  Rolmops - ma być dla rolmopsa,
                  Małpa - z małpą... hopsa! hopsa!
                  Klacz - z konikiem nóżką grzebie.
                  (Eunuch ma być sam dla siebie...).
                  Kocur - w marcu i na dachu
                  Kotce ma napędzać strachu.
                  Tak jak całkiem jest do rzeczy,
                  Gdy do żaby - żaba skrzeczy.
                  Wąż - do węża niechaj syczy,
                  Pszczoła się do trutnia - bzdyczy.
                  Jak z gołębiem - gołąb grucha,
                  Tak na muszce - ma być mucha,
                  Wilk - z wilczycą pod jałowcem!
                  A kto rady nie posłucha,
                  Ten tak zejdzie na manowce,
                  Jak ów lew...
                  Co grając zucha,
                  Niepotrzebnie pieścił - owcę .Biskup Krasicki .

• irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 12:13
                    Cudny wierszyk.
                    Nie dla zboczeńców big_grin
                    i nieszczęśliwych, nieudanych związkówsad
                    Nic na siłę,lepiej wolnym być,niż się z kimś męczyć.
                    • irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 12:21
                      Zatem na próżno do lwów się porównywałeś,
                      gdyby tak było,
                      to i zgoda i szczęście by było,
                      ludzie,to bardziej skomplikowane istoty są.
                    • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 12:24
                      irsila napisała:

> Cudny wierszyk.
                      > Nie dla zboczeńców big_grin
                      > i nieszczęśliwych, nieudanych związkówsad
                      > Nic na siłę,lepiej wolnym być,niż się z kimś męczyć.
                      >
                      Jestem wolnym człowiekiem uwikłanym w beznadziejne układy niestety .
                      • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 12:26
                        Proszę nie pyskować bo od tego dnia król lew obejmuje swoje rządy .Które potrwają aż do 9 sierpnia .Czy zrozumiała to Urszulka 😊
                        • irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 12:45
                          Sodówa wali w łeb, czy raczej wóda?
                          Ja mam szczypce jako zodiak i potrafię jadem zabić,
                          więc się nie panosz, panie lwie,
                          bo dostaniesz po dupie.
                          • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 13:21
                            Wpuścić chłopa do biura to atrament wypije,
                            umiar znać to sztuka, inaczej ktoś obije wink
                            • banowanyzaprawde1 Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 13:35
                              friend_of_women napisał:

> Wpuścić chłopa do biura to atrament wypije,
                              > umiar znać to sztuka, inaczej ktoś obije wink

Chyba, że to będzie atrament do czwartej klasy.
                          • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 14:56
                            irsila napisała:

> Sodówa wali w łeb, czy raczej wóda?
                            > Ja mam szczypce jako zodiak i potrafię jadem zabić,
                            > więc się nie panosz, panie lwie,
                            > bo dostaniesz po dupie.
                            >
                            Nie pije alkoholu .Niedługo moje urodziny to odrobinę wina .Twój jad już dawno nie groźny .Co te łapki mogą zrobić 🤣🤣🤣😛 .Korzystaj z życia Urszula ,a nie marudź .Straciłaś poczucie humoru 😢
                            • irsila Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 16:10
                              Ja pyska nie mam i nie pyskowałam,
                              tylko grzecznie napisałam.
                              Nie mam już ochoty na dalszą dyskusję z Tobą.
                              Udowodnij, że rządzić potrafisz,
                              może siłą fizyczną i krzepę lwa, tak,
                              ale by rządzić na forum
                              do tego trzeba mieć intelekt.
                              • taniarada Re: Znaki zodiaku 23.07.23, 18:49
                                "Lew i Skorpion są jak ogień i woda, a na kosmogramie astrologicznym plasują się na dwóch przeciwległych krańcach. Różni je niemal wszystko – począwszy od osobowości przez podejście do życia aż spojrzenie na kwestie związkowe, w tym również życie erotyczne . Ryby ,Rak to dla Ciebie. Takie wyczytałem Ja tu nie rządzę jestem animatorem .Sama widzisz ,że lubisz dominować .Kto oprócz nas jest tu aktywny ,jedynie wklejanie mordki potrafią .Czyli dla mnie na plus 🤣
                        • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 11:46
                          taniarada napisał:

> Proszę nie pyskować bo od tego dnia król lew obejmuje swoje rządy .Które potrwa
                          > ją aż do 9 sierpnia .Czy zrozumiała to Urszulka 😊

Jakoś nie widzę, taniarado, tych twoich lwich tu rządów,
                          jako rak, nieborak, się przyczyniam do osądów,
                          "hu is hu" na tym forum,
                          kto hejtem i seksem tylko tu pała,
                          i wszystko neguje, jak ta zakuta pała.
                          No wiadomo, że friend_of _woman,
                          słynący ze swych urojonych rządów i sekciarskich poglądów.
                          Tak się wtrąciłam, by być temu forum miła,
                          gdyż mile po latach je wspominam, a tu kiła mogiła,
                          jeden troll, teraz już wiadomo jaki, wystarczy, by wszystko zepsuć.
                          Mnie to forum już zupełnie nie pasuje, jako siedemdziesiątce,
                          ale tak sobie myślę, że każdemu miłemu, dałam po piątce.
                          Żuczek, piąstka w piąstkę
                          już tu nie wrócę, 50 latką nie będę
                          • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 11:55
                            Poprawka,
                            nie sekciarskich ale seksistowskich poglądów,
                            frieng_of _womam
                            • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 12:00
                              A róbta tu sobie co chceta
                              ze mnie już starsza kobieta
                              Papatki!
                              • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 12:14
                                Oj!...Nie ma gorszej rzeczy jak starość z młodością wojuje,
                                warto się ośmieszać? Gdy koniec drogi bliski, a Pan miejsce szykuje...
                                • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 12:22
                                  Wszystkim tu wiadomo i młodszym i starszym,
                                  że ty jako menda i troll, będziesz tylko hejtował
                                  i tylko to potrafisz.
                                  Różne znaczenie słowo menda ma,
                                  ale dla mnie , jesteś jako człowiek,
                                  moralnie odrażający
                                  • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 12:25
                                    Taki sobie friend_of__womem,
                                    czy choćby kilka innych słówek,po angielsku zna.
                                    A szpanuje ile się da.
                                  • maszkaroni Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 15:50
                                    No właśnie. Słowo "menda" w ustach kobiety mocno dojrzałej rynsztokiem i patologią pachnie. Może poczytaj wpisy swojego pupilka nim zaczniesz kogoś wyzywać. Ty i taniarada jesteście siebie warci.
                                • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 13:00
                                  friend_of_women napisał:

> Oj!...Nie ma gorszej rzeczy jak starość z młodością wojuje,
                                  > warto się ośmieszać? Gdy koniec drogi bliski, a Pan miejsce szykuje...

Oj niedoczekanie twoje trollu, nigdy nie wiadomo, kto wczesniej umrze,
                                  skoro już do Pana Boga się odwołujesz.
                                  To Ty cały czas tu się ośmieszasz, jako troll i wszyscy to widzą,
                                  tylko sił i mądrości nie mają,
                                  by zareagować.
                                  Zepsułeś to forum, tu trollojuc.
                                  • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 13:56
                                    Jesteś chora, bierz leki...dodatkowo lecz swoją urażoną dumę. Choćbyś nie wiem jak się starała mnie poniżyć to nie robi na mnie wrażenia. Myślę, że każdy kto czyta twoje wypociny dostrzega to samo co ja. Tu nie o siły i mądrość chodzi, z twoim chamstwem mało kto się utożsamia...
                                    • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 14:06
                                      Pożyjemy, zobaczymy, opinie innych o Tobie.
                                      Żadnego wątku tu nie założyłeś,
                                      chodzisz tylko za innymi jak swąd
                                      jedynie co potrafisz, to krytykować i wyśmiewać innych,
                                      merytorycznie nigdy nie odpowiadając.
                                      Nadzwyczaj zdrowa psychicznie jestem i twoich porad odnośnie mego życia psychicznego,
                                      nie potrzebuję.
                                      To raczej sam się lecz z nienawiści i poniżania innych.
                                      Jesteś wybitnym hejterem i trollem, jakich wiele i mało w swym życiu poznałam.
                                      • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 14:23
                                        Nie masz nic ciekawszego do roboty, ględzisz i odnoszę wrażenie, że użalanie się nad sobą to twoje jedyne zajęcie. Nie każdy jest chory tak jak ty, są też ludzie zdrowi i normalni, którzy cieszą się życiem i miej to na uwadze.
                                        • taniarada Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 15:34
                                          Rozwaliles to forum swoim trollowaniem .A nie masz za krzty ambicji by z niego spłynąć .Udajesz kogoś innego niż jesteś .A zachowujesz się jak zwykły gówniarz ,który się wdaje w pyskówki z kobietą co ma więcej inteligencji i kultury. Wstyd człowieku .Dajesz pokaz swojej obłudy i zakłamania. Faktyczne twoje życie jest nudne i nie masz nic innego do roboty .Żenada.Lepiej czasami odpuścić i milczeć .
                                          • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 15:57
                                            >Lepiej czasami odpuścić i milczeć .

Więc milcz! Tyle chamstwa co oboje tutaj wnosicie trudno znaleźć w całym internecie. Brak ci kultury, a do tego zakompleksiony gnojku możesz mi tylko wszystkiego zazdrościć. Używasz wyrazów których znaczenia nie rozumiesz, czas się dokształcić miernoto.
                                            • irsila Re: Znaki zodiaku 25.07.23, 19:50
                                              Nie karmić trolli, nie pisać, zdechną z głodu, gdy nie będą mieli czego komentować,
                                              wszak sami niczego mądrego nie napisząbig_grin
                                              Na byle ochłapy czekają, i szczekają, hau, haubig_grin
                                              Cała dobę tu ślęczą, i tylko czekają na jakiś wpis, by osikać.
                                              A czego się spodziewaliście?
                                              Nawet Mazurka Dąbrowskiego nie uszanują a kultury się domagają.
                                              • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 26.07.23, 07:24
                                                I już pajęczyca Tekla sieć rozwija. Karmiąc się twoimi "mondrościami' to faktycznie można z głodu zdechnąć. Ja się niczego nie spodziewam, byle chamstwem nie wiało od ciebie. We mnie nie znajdziesz naśladowcy, pochodzę z pokolenia bardziej cywilizowanego wink
                                              • maszkaroni Re: Znaki zodiaku 26.07.23, 07:41
                                                Rozczarowujesz Urszulko jako kobieta sad
                                                • irsila Re: Znaki zodiaku 26.07.23, 08:27
                                                  Już dwa kocury,
                                                  strzępią pazury,
                                                  daj babo z rana mleczka.
                                                  No cóż, dziś pusta jest miseczka,
                                                  gdyż wszystko poszło dla pieska big_grin
                                                  • taniarada Re: Znaki zodiaku 26.07.23, 15:27
                                                    Były sobie dwa kocury.
                                                    Jeden szary, drugi bury.
                                                    Ostre zęby i pazury
                                                    miały obydwa.
                                                    Aaa…! Aaa…! Cicho sza!

Śpią kocury na kanapie.
                                                    Jeden sapie, drugi chrapie.
                                                    Ale gdy się zbudzą, uciekaj, a kysz!
                                                    Bo jak skoczą w lewo, w prawo,
                                                    każdy złapie sobie mysz.
                                                  • polamek100 Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 00:10
                                                    Moral?

Dom "zamyszony"?
                                              • polamek100 Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 00:09
                                                A moze oni az tak zle nie pisza tylko czytelnicy niekumaci i nie potrafia czytac?
                                                • maszkaroni Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 07:46
                                                  Oni wcale źle nie piszą ale nie jest to po lini partyjnej samozwańczych władców tego forum.
                                                  • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 11:38
                                                    maszkaroni napisał:

> Oni wcale źle nie piszą ale nie jest to po lini partyjnej samozwańczych władców
                                                    > tego forum.

Zgadzam się z tym wpisem, niektórzy tu chcą moralizować,
                                                    raz cię na jakieś własne forum wpuszczą, publicznie to tu deklarując,
                                                    choć się o nic nie prosiłeś, na drugi dzień, cię usuną,
                                                    by tylko swoją wyższość zaznaczyć.
                                                    Inni, w tym taniarada jako lew, obiecał, że od 23 lipca będzie tu rządził.
                                                    No i co?
                                                    No i pstro,rządów nie widać big_grin
                                                  • taniarada Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 13:58
                                                    irsila napisała:

> maszkaroni napisał:
                                                    >
                                                    > > Oni wcale źle nie piszą ale nie jest to po lini partyjnej samozwańczych w
                                                    > ładców
                                                    > > tego forum.
                                                    >
                                                    > Zgadzam się z tym wpisem, niektórzy tu chcą moralizować,
                                                    > raz cię na jakieś własne forum wpuszczą, publicznie to tu deklarując,
                                                    > choć się o nic nie prosiłeś, na drugi dzień, cię usuną,
                                                    > by tylko swoją wyższość zaznaczyć.
                                                    > Inni, w tym taniarada jako lew, obiecał, że od 23 lipca będzie tu rządził.
                                                    > No i co?
                                                    > No i pstro,rządów nie widać big_grin
                                                    >
                                                    > Nie widzę by Cię ktoś usunął z pierwszych pogaduch .A drugie napisałem że ograniczam pisanie ,bo raz jak Ciebie nie ma to z kim tu pisać lub kopać się z koniem .Są inne fora do rozmowy .Bardziej kameralne i tam admini pilnują porządku. Dla kogo się tu produkować i po co. Ty załozysz wątek ja i wpadają z pyskiem oprócz eniegne .Jedynie fajny gościu i pisze tu długo .Reszta nie jest nic warta .
                                                  • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 14:20
                                                    Na własnej poczcie, gazeta.pl to mam,
                                                    jako dowód, więc się już na prywatnych forach nie wypowiadam.
                                                    Wszak tajemnica korespondencji zobowiązuje.
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 14:33
                                                    Urszulo, jesteś pod innym nickiem dodana jako "eurytka", dlatego usunęłam " irsilę" , ale właśnie dodałam. Nie zmuszam nikogo do pisania na moich prywatnych forach, masz trudny charakter i nie do końca się z Tobą zgadzam, lubisz robić zadymy na tym forum, pozdrawiam.
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 14:41
                                                    Pytam, czy mam Cię usunąć z tych forów? Nie chcesz tam pisać?
                                                  • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 14:45
                                                    A pocałuj mnie w dupę.
                                                    Gdyż w dupie cię mam.
                                                  • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 15:20
                                                    I tak pisze tylko zwykły cham!
                                                    Przez wzgląd na twoją siwiznę,
                                                    wersem troszeczkę liznę,
                                                    spłycę tę "tfurczość" w zarodku,
                                                    nie rób kobieto tu smrodku!
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 15:22
                                                    Dzięki, Friendzie, okazałam Urszuli sporo cierpliwości i wyrozumiałości na tym forum, nie zawsze uczynione dobro powraca, pozdrawiam serdeczniesmile
                                                  • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 15:38
                                                    Nigdy nade mną nie będziecie władzy mieli,
                                                    no chyba , by byście oszaleli.
                                                  • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 15:55
                                                    Choć raz napisałaś prawdę, która nas nie boli,
                                                    jak nie zażyje się leków to tak się pie*doli wink
                                                  • friend_of_women Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 14:27
                                                    taniarada napisał:

>A drugie napisałem że ograniczam pisanie ,bo raz jak Ciebie nie ma to z kim tu >pisać lub kopać się z koniem .Są inne fora do rozmowy .Bardziej kameralne i tam >admini pilnują porządku. Dla kogo się tu produkować i po co. Ty załozysz wątek ja >i wpadają z pyskiem oprócz eniegne .Jedynie fajny gościu i pisze tu długo .Reszta >nie jest nic warta .

Nie wydaje ci się Bogusiu, że gwiazdorzysz? Nawet Majdan by ci nie dorównał. Wpadłeś w zachwyt samouwielbienia i żyjesz w tym zamkniętym kręgu dobierając sobie towarzystwo na swoim niskim poziomie. Gdy trzeba bardziej intelekt wysilić to kulisz ogon i znikasz. Tu nie potrzeba admina, wystarczy, że przestaniesz smęcić i kaleczyć język...wszystko na ten temat wink
                                  • polamek100 Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 00:16
                                    "forum" zepsul? Dzieki mu za to bo te forumy to przeciez twory diabelskie i im wiecej ich zepsuje tym lepiej dla ludzkosci. Moze zaczna z sasiadami i dziemci rozmwiac.
                                    Gdybysmy tyle czasu dzieciom poswoecali to o ile rodziny bylyby lepsze?
                                    A tak to tu pierd o niczym do nikogo (bo kto to sa te wymyslone nicki?) i ani my sie niczego nie uczymy od innych ani nikt od nas.
                                    Zabiajnie czasu pierd o pierdolach.
                                    Wypilem w tym czasie pol butelki i co? Leb mnie napierd.
                                    • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 12:01
                                      Polamek, Ty się zdecyduj kim w końcu jesteś czy bogiem czy diabłem,
                                      skoro fora jako diabelskie określasz
                                      a wcześniej w wątku sobota,
                                      forum.gazeta.pl/forum/w,23923,176390096,176390096,Sobota.html takie zdanie o sobie wypowiedziałeś te słowa:
                                      >Ja nie tylko widzialem ale byl mi podlegly i musial mnie sluchac.- jak sie ten nazywa?
                                      • irsila Re: Znaki zodiaku 27.07.23, 12:06
                                        Polamek,
                                        Może jednak, przestań pod wpływem alkoholu pisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka