Dodaj do ulubionych

Takie ciekawe znalazłem

19.09.23, 18:23
Miej umiar .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://fundacja.orange.pl/strefa-wiedzy/post/netykieta&ved=2ahUKEwj18seZireBAxXJIxAIHTl7DOQQFnoECDMQAQ&usg=AOvVaw2oQegDbjrpkDv2qpv0aQrx
Obserwuj wątek
    • friend_of_women Re: Takie ciekawe znalazłem 19.09.23, 18:37
      Przeczytaj dokładnie, to coś dla ciebie i zastosuj. Ucz się Boguś ucz...
    • maszkaroni Re: Takie ciekawe znalazłem 19.09.23, 19:21
      No i czego tani nie rozumiesz?
    • engine8t Re: Takie ciekawe znalazłem 19.09.23, 19:45
      Wniosek z tego ze przed wlaczeniem komputera i forum nalezy brac podwojan dawke tabletek uspokajacych aby wylaczyc czy wyciszyc emocje i reakcje.. ??

A le z drugiej strony pozwalja aby na forum nie bylo ludzi (ci maja twarz, imie i nazwiski, miesce zamieszknai etc) tylko sekretne "nicki: co automatycznie robi z nich nieludzi..
      • taniarada Re: Takie ciekawe znalazłem 19.09.23, 20:54
        Ludzie myślą ,że są anonimowi ,a nie są .A drugie wystarczy rozmawiać z tymi , z którymi czujesz pozytywną energię .A resztę omijać szerokim łukiem niech sobie gadają sami ze sobą .Ja tam za nim nie latam .Mam swoje fora .Tu ostatni akapit jest ważny . "Życie nie kończy się na świecie wirtualnym. Nie musisz być zawsze na górze newsfeedu wszystkich znajomych; nie musisz mieć zawsze ostatniego słowa. W wielu sytuacjach – na przykład ostrych dyskusji – warto po prostu skończyć rozmowę, wylogować się i pójść na spacer lub porozmawiać z kimś bliskim .Fajowe .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka