taniarada Re: A gdzie się jest 20.09.23, 21:15 Już widzę jak Stachu pędzi na te obiadki i czyta z zapartym tchem . Odpowiedz Link
taniarada Re: A gdzie się jest 20.09.23, 21:28 Szacunek każdemu się należy .A tu rzucić piłeczkę i bawią się jak dzieci . Wyliczanki podwórkowe : Triumf,triumf misia bela. Misia Kasia konfacela. Misia a, misia be, Misia Kasia, konface . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A gdzie się jest 20.09.23, 21:34 Po czym masz taki odlot? gdyby dziś był poniedziałek, to można zrozumieć, że trzyma Cię % po weekendzie, ale w środę?! Odpowiedz Link
taniarada Re: A gdzie się jest 20.09.23, 23:17 Grzeczność ma pewne granice .Sama sobie kopiesz dołki ,toleruję cię i jestem wobec ciebie grzeczny .Ale przestań za mną biegać po forach bo to dziwne jest .Za dużo sobie pozwalasz .Jak ci się nudzi to zrób sobie liczenie zapałek na czas . Tu wkleja z pewnego forum .Może cię trzeba zgłosić za prześladowanie .Już robiłaś popelinę na forum Psychologia . " super.halusia Re: Gdyby wszyscy mieszkali w Polsce 20.09.23, 17:08 taniarada 02.09.23, 11:46 Można by zorganizować spotkanie .Ludzie by się poznali szanowali , fora były by takie miłe . I kto to pisze. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A gdzie się jest 21.09.23, 08:46 Głupcze, jak ma się taką sztukę przed sobą jak ty to trudno zachować kulturę. Innych upominasz, a sam smrodzisz i trujesz środowisko. I jeszcze jedno "kto za tobą biega?" Nie bądź śmieszniejszy niż jesteś Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A gdzie się jest 21.09.23, 16:34 Byłeś tu 20 w innym wątku Dlatego nie martwiłam się o Ciebie Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 23.09.23, 13:02 Dziękuję, fajnie że przynajmniej jedna osoba o mnie się,,martwi". Odpowiedz Link
super.halusia Re: A gdzie się jest 27.09.23, 20:31 No martwiłam się, nie wiedziałam, że jesteś na urlopie ,fajnie spędziłeś, poczta się kłania Odpowiedz Link
taniarada Re: A gdzie się jest 27.09.23, 22:05 Stasiek nie przyjdzie na twoje forum .Danę bardziej lubi i go nie ma na pogaduchach .Ma swoje fora i tam bywa .Nie możesz tak łapczywie naganiać ludzi .A drugie latać za mną i wypisywać idiotyczne komentarze bo to dziwnie wygląda .Już nie jedną stalkerkę pożegnałem .Jeśli masz taką potrzebę to pisz na pocztę i nie ogłaszaj całemu światu .Nie życzę sobie byś wymieniała mój nick na tych forach .Zajmij się sobą i swoim życiem .A widać że nudne masz . Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 01.10.23, 13:55 Myślałem że moja prywatna ale rada wyjaśnił mi. I w październiku dla odmiany dwa dni urlopu Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 07.10.23, 11:18 Z tym trudniej, niestety. Jeszcze dwa razy do pracy i urlop Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 25.10.23, 07:27 Uszło, za to powrót do Warszawy był utrudniony Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 03.11.23, 14:00 A w listopadzie nawet dnia urlopu nie mam. Dobrze że jest długi weekend Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A gdzie się jest 03.11.23, 18:59 My przywieźliśmy dziś dwie przyczepki drewna. Głównie sosna i trochę brzozy. Jeszcze z dziesięć w lesie zostało (podsuchów) Tatuś zadbał o to, byśmy nie marzli w zimie, sadził lasy. Ja mam wolne od środy do poniedziałku. Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 07.11.23, 06:43 To tak w zasadzie masz wolne jak ja. Kominiarz mi mówił żeby sosny nawat za darmo nie brać. Ona się sprawdzała w piecach kaflowych. Ja część drewna na plecach przynoszę Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A gdzie się jest 07.11.23, 06:58 Ja nie narzekam na drewno sosnowe, wczoraj nim paliłam, szybko się dom nagrzał. Wiadomo, że brzoza, olcha i dąb są lepszym drewnem na opał, ale sosną dobrze się rozpala w piecu, ma dużo żywicy. Miłego dzionka! Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 15.11.23, 00:27 Właśnie chodzi o tą żywicę, ona daje dużo sadzy Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A gdzie się jest 15.11.23, 07:33 Masz rację, dlatego trzeba te sadze usuwać. Mamy dużo lasów sosnowych i trzeba robić porządek z drzewami, które są chore. Pozdrawiam Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 16.11.23, 19:39 Też mam dużo, ale to dopiero są małe. Ale gałęzi to i tak jest Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A gdzie się jest 16.11.23, 19:51 Najstarszy las mamusia sadziła, gdy była podlotkiem, więc las ma pewnie z 70 lat, a może więcej. Dziś mąż dołożył 3 okrąglaki brzozy, od razu znać, gorąco w domu. Brzoza jest lepsza od sosny. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link
stasi1 Re: A gdzie się jest 18.11.23, 22:54 Zależy jakiej wielkości te okrąglaki. U mnie jest mały piec więc okrąglaków musi byc więcej Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: A gdzie się jest 17.10.23, 17:39 Przykro mi, Halusiu, ale Ci nie odpiszę na posty w wątkach na Twoim forum, bo znowu mnie z niego usunęłaś po godzinie. Czy mogłabyś jednak napisać po co ludzi przyjmujesz, usuwasz, przyjmujesz, usuwasz i tak w kółko? Jednocześńie wiąż zapraszając na forum? Bo mój rozum tego nie ogarnia. Odpowiedz Link
super.halusia Re: A gdzie się jest 17.10.23, 19:10 Jak pisałam, większość osób było usunięte ,musiałam na nowo ich przyjmować .Coś się działo z gazetą. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: A gdzie się jest 25.10.23, 15:18 Nie, kompletnie nic się nie działo z gazetą. Serio nie rozumiesz, że za każdym razem dostajemy maila kto nas usunął z forum? I za każdym razem to jesteś Ty? 6 lat jestem na innym forum ukrytym i nigdy nie było sytuacji, że „coś się działo z gazetą” i kogoś usunęło. Poza tym już w innym miejscu przeprosiłaś za to usuwanie a teraz znowu piszesz, że to nie Ty? Odpowiedz Link
engine8t Re: A gdzie się jest 26.10.23, 00:46 Z kobietami niestety tak jest.. I nalezy sie do tego przyzwyczaic. Myslalem ze same kobiety to rozumieja ale widac tez niekoniecznie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A gdzie się jest 26.10.23, 09:51 Ej no, ale bez przesady z tymi generalizacjami. Halusia bardzo specyficzną jest i pewnie równie dobrze można trafić w tym typie faceta. Odpowiedz Link
super.halusia Re: A gdzie się jest 26.10.23, 15:01 Tak, jestem wyróżniającą się osobą ,a dlaczego ja mam się dopasować do innych ,jestem sobą, która nie udaje ,że jest inna, bo to jest najgorsze co może być .Udawać kogoś innego ,kim się nie jest..Pozdrawiam Odpowiedz Link
engine8t Re: A gdzie się jest 26.10.23, 18:46 juz ja tam preferuje kobiety kobiece a nie te "inne" . Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: A gdzie się jest 26.10.23, 19:07 A ktoś pytał do ty preferujesz? Wcinasz się w dyskusję, ktora cię nie dotyczy, z bardzo seksistowskimi uwagami. Odpowiedz Link
piedziesiat-79 [...] 31.10.23, 23:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
piedziesiat-79 [...] 01.11.23, 17:39 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link