Dodaj do ulubionych

Wyznanie taniejrady

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 15:34
      big_grin
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 15:38
      A poważnie mówiąc - szkoda tego forumowicza. Bo potrafi czasem całkiem spokojnie, fajnie rozmawiać. W końcu każde zdanie może się okazać dla nas do czegoś przydatne, zmieniając nasz światopogląd.
      No ale niestety zazwyczaj krew go zalewa i "strzela z uzi" do wszystkich naokoło.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 15:46
          No ale sam widzisz, że nikt - w tym ja - nie potrafi go po prostu obojętnie obejść szerokim łukiem. A to w sumie by było dla takiego osobnika najbardziej bolesne...
          • banowanyzaprawde1 Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 15:58
            Dlatego ja tylko czytam i się śmieję. Trudno mi się zniżyć do jego poziomu.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 16:08
              Bo widzisz, ja go poznałem jako normalnego człowieka. Potem się poebało i chyba nie potrafię się wyzwolić z tego poczucia, że mógłby coś wartościowego wnosić. W końcu "nawet najmniejszy człowiek ma swoją opowieść" czy jakoś tak.
              • banowanyzaprawde1 Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 16:17
                Prześledziłem kilka jego wpisów na różnych forach. Wniosek, nie warto stukać w klawisze. Ten człowiek musi bardzo cierpieć. Może to schizofrenia paranoidalna skoro myśli, że wszyscy biegają po forach żeby mu dokuczyć, no i powtarzające się teksty co mi przypomina tade z forum religia.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wyznanie taniejrady 21.09.23, 16:23
                  Ja chyba trochę więcej poczytałem. O chorobę bym go nie posądzał - robi to zbyt regularnie.
                  • super.halusia Re: Wyznanie taniejrady 23.09.23, 08:30
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    • taniarada Re: Wyznanie taniejrady 23.09.23, 09:52
                      Też masz coś z deklem jak i tamte .Jesteś tak znudzona swoim życiem ,,że szok ..Fajnie że pokazujesz swoją prawdziwą twarz .Wystarczyło trochę poczekać .Nawet tej soli nie trzeba było zjeść .Zajmij się sobą i swoimi życiem .
                      • super.halusia Re: Wyznanie taniejrady 23.09.23, 13:43
                        https://www.youtube.com/watch?v=y5HgMrX-JhQ
                        • super.halusia Re: Wyznanie taniejrady 23.09.23, 13:43
                          Tekst linku
                          • super.halusia Re: Wyznanie taniejrady 23.09.23, 13:52
                            https://www.youtube.com/watch?v=-W64q4HV_X0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka