asdzxcvfsrggxdfsd 21.09.23, 16:27 gdybyśmy się wszyscy ostatecznie wynieśli z tego forum? Niech tutaj ten pan sam sobie pisze do siebie no i może do jednego innego nicka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friend_of_women Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 17:56 To jest jakieś rozwiązanie, ale pozostawić go samego to jeszcze bardziej się nakręci, zdziczeje, a nie o to chodzi. Trzeba go edukować, a jak inaczej jak nie przez konwersację? Niech się chłopina podciąga, może wyjdzie kiedyś na ludzi Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:05 Gorsza sprawa, jak tr się wyniesie i zostawi Was na forum tego wątkodawca nie przewidział Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:06 Od jakiego czasu go "edukujesz"? Przecież to go tylko nakręca... Ty jesteś jego prześladowcą, ja jestem prześladowcą, no wszyscy prawie są Oblężona twierdza i nic z tym nie zrobisz. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:11 ...ale jest tu podobno jakas królowa...coś wspomniał wczoraj.. "tylko jedna" - zaznaczył... to niech poskromi zapędy giermka... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:15 Oj oj bo nikt nie wiem, kto w jego przezroczystej manipulacji jest królową a kto giermkiem. No nikt! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:20 Szkoda forum...ktoś założył, istnieje tyle lat... przypelętała się taka wsza i zrobiła melinę... bezkarny, bo admina nie widać... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:27 A to już nie moja wina. Odpowiedz Link
uoia Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:04 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > gdybyśmy się wszyscy ostatecznie wynieśli z tego forum? > Niech tutaj ten pan sam sobie pisze do siebie no i może do jednego innego nicka Ja mysle, ze forum by na tym zyskalo. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:07 To na jakie się wspólnie przeniesiemy bez tego pana? Nie - nie proponuję krytycznie swojego, mnie jest wszystko jedno. Odpowiedz Link
uoia Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:21 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > To na jakie się wspólnie przeniesiemy bez tego pana? Nie - nie proponuję krytyc > znie swojego, mnie jest wszystko jedno. Forum by tylko zostalo, ale nie dlatego, ze >ten pan< by tylko zostal, ale dlatego, ze znikneliby nic nie wnoszacy do jakiejkolwiek proby rozmowy uczestnicy. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:29 Czy ja mam rozumieć, że tymi nic nie wnoszącymi jestem również ja, a jakby nas nie było to by forum z Twoim udziałem hulało? Bo wiesz, ja to jestem prosty chłopak ze wsi i mi trzeba jak krowie na rowie. Odpowiedz Link
uoia Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:34 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czy ja mam rozumieć, że tymi nic nie wnoszącymi jestem również ja, a jakby nas > nie było to by forum z Twoim udziałem hulało? > Bo wiesz, ja to jestem prosty chłopak ze wsi i mi trzeba jak krowie na rowie. Idz ty "wlascicielu" do siebie, pracuj na ilosc i nie czepiaj sie. Taniarada jest, chyba jedna z najbardziehj szczerych i otwartych osob na forum. nie odpowiada Ci, nie odzywaj sie do niego, w koncu sam nie masz nic do powiedzenia. Koniec, kropka. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:39 No to wszystko jasne. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 19:07 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No to wszystko jasne. trolliszcza pozmieniały ubranka... waleczne, nie odpuszczają... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 19:11 Co mnie to. Jak ktoś zagaduje to robię rozpoznanie bojem i tyle. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 19:13 uczycielka się przebrała masakra, co to za ludzie... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 19:16 Tego nie wiem i nie chcę wiedzieć. Zagadałem na spokojnie i efekt jest znany. No i uj no i cześć. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A co byście powiedzieli... 23.09.23, 23:11 . Dzięki, uoia, dobranoc. Odpowiedz Link
taniarada Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:37 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czy ja mam rozumieć, że tymi nic nie wnoszącymi jestem również ja, a jakby nas > nie było to by forum z Twoim udziałem hulało? > Bo wiesz, ja to jestem prosty chłopak ze wsi i mi trzeba jak krowie na rowie. Pisząc krótko swoje zaburzenia możesz leczyć na swoim forum .Żałosny się zrobiłeś. .Cały czas tu zerkasz .Ciężko ci zrozumieć że twój czas się skończył .Bez żalu . Odpowiedz Link
maszkaroni Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:26 Ha, ha, ha! Wy się przeniesiecie a on polezie za wami. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A co byście powiedzieli... 21.09.23, 18:30 Cóż, nie każde forum jest opuszczone przez adminów. O czym ten pan jakże boleśnie wie. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: A co byście powiedzieli... 23.09.23, 23:13 Po co Ci te prowokacje, lepiej się czujesz z tego powodu? Brzydko się bawisz, szkoda, bo fajnie nam się kiedyś rozmawiało. Odpowiedz Link
taniarada Re: A co byście powiedzieli... 24.09.23, 05:51 Nie wiem po co te dylematy jak temat zakończony .Co było kiedyś nie pisze się w rejestr .Zachowanie słonia w sklepie porcelany bo pamiętam te rozmowy .I więcej nie będę o tym pisał .Niech każdy sobie żyje i da innym żyć . Odpowiedz Link