wiktoria53 22.06.05, 22:48 Tak cicho na forum? Gdzie jesteście? Czyżby w łóżeczkach? No to ja też idę sobie o ! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Gdzie są wszyscy? 22.06.05, 23:04 Ja przykładnie pracuję, ale juz nie mogę........dziesiatki durnych tabelek i podsumowań......beeeee. Idę spać, a komunikatywna bardziej będę od niedzieli wieczorem, wtedy Wam opowiem o spotkaniu z Takąsiaką ))))))))) ..........a moze już w piątek dam porządny głos ))))))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Gdzie są wszyscy? 22.06.05, 23:09 Natluś! szurnij tabelkami! Na emeryturze juz ich nie ma,chyba,że kalorii - hihi. A wiesz, ja na poczatku emerytury nastawiałam budzik na tą godzinę, o której zawsze musiałam wstac po to tylko,żeby go wdusić i mówić sobie,że to mnie nie dotyczy,panie budzik!... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 22.06.05, 23:15 Pewnikiem ćwiczą puszczanie wianków,latarki sprawdzają na poszukiwanie KWIATU PAPROCI Odpowiedz Link
maladanka Re: Gdzie są wszyscy? 22.06.05, 23:17 ....wiła wianki i rzucała je do GOTUJĄCEJ wody... nie wiem czemu,ale długo tak spiewałam,zamiast je wrzucać do falującej wody. Zupe z tych wianków chciałam gotowac, czy co? Odpowiedz Link
mira54 Re: Gdzie są wszyscy? 22.06.05, 23:31 No wlasnie, jutro noc swietojanska. Pewnie wszyscy wija wianki, ale tak naprawde, to juz pora na spanko. Odpowiedz Link
danurn Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 00:02 Ta noc świętojańska to jutro czy była wczoraj? Pogubiłam się? Wczoraj było pzresilenie wiosenne. Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 00:37 Danusiu ,będzie ,będzie...))Jutro tz. już dziś 23na 24 w nocy)) Wianuszki już się wiją,jak poczytałaś.. Odpowiedz Link
yoanna Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 00:54 No to szykujmy się na falowanki, wianki)) Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 00:57 yoanno ,obejrzyj dziś w nocy księżyc ,jaki wielki!!! Odpowiedz Link
yoanna Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 01:04 Biegnę do okna Może gdzies między kominami..? )))) Odpowiedz Link
maria581 Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 01:27 Wlasnie wrocilam ze spaceru z psina ktora wykorzystala chwile mojej nieuwagi i skonsumowala ok pol kilograma truskawek .Efekt uczty jest taki ze juz trzeci raz schodzilysmy na wieczorny spacer.Przy okazji dokladnie obejrzalam sobie ksiezyc.Jest rzeczywiscie ogromny. Odpowiedz Link
bubliczka Re: Gdzie są wszyscy? 23.06.05, 09:08 Jestem,jestem ale w fazie ukrytej - czytam, czytam,czytam - czyli nadrabiam. Do tego mam imieniny Wandy wsrod najblizszych i wnusia ze zwichnieta nozka, ktorego ze wzgledu na odleglosc nie moge nawet przytulic, co bardzo frustruje. Ksiezyc byl niesamowity - myslalam, ze to przedluzony zachod slonca - bo taki zolto-oranzowy. Odpowiedz Link
tesunia Re: Gdzie są wszyscy? /maryja 23.06.05, 09:24 a co Twa psiunka lubi truskawki?? nasz pierwszy dobreman uwielbial maliny,dopuki byl szczeniakiem, pozniej niechcial nawet na to spojzec) bubliczka i maryja a to u Was tez byl taki piekny ksiezyc jak u mnie?? ) widze zawsze go z okna gdzie siedze,zawieszony na szczytach dachu, lub chowajacy sie w drzewach...piekny widok,lubie go podziwiac) Odpowiedz Link
tesunia Re: noc swietojanska 23.06.05, 09:30 tu sie zbiera siedem kwiatow na lace i robi bukieci... moze pia wiecej cos by napisala a pozatem to wielkie swieto dla svenssna cala szwcja swietuje, przy krzyzu oplecionym kwieciem z zawieszonymi dwoma wiankami na ich ramionach,zajadaja sledziki w roznych postaciach zapijac setunia co kesek Odpowiedz Link
tofika Re: noc swietojanska 23.06.05, 16:12 za tatusia i kesek sledzika i kesek i zdrowia i setunia , bardzo by mi to pasowalo )))) tesuniu ...to sa bbbbb dobre rady )))) Odpowiedz Link
pia.ed Re: noc swietojanska 23.06.05, 16:24 W jakim kierunku jest ten ksiezyc? Mieszkam w centrum miasta i nie widze nawet gwiazd... Odpowiedz Link
tesunia Re: noc swietojanska 23.06.05, 16:58 pia u mnie widac go poludniowym wschodzie, pieknie swieci lysy) pozdrawaim cieplunio. Odpowiedz Link
tesunia Re: noc swietojanska 23.06.05, 17:03 tofiko) tez mi sie podobaja te obchody,bo tradycyjnego obiadku nie trzeba robic, tylo zdziebko inne wiecej rybki roznorakiej na stole no i setunia) choc jak mam to robie groga(zdziebko wodeczki i dopelniam do pelna woda gazowana-orezadka)na desr obowiazkowo tort truskawkowy lu truskawki ze smietana) Odpowiedz Link
natla Re: Śpiochy, spiochy.......;)))) 25.06.05, 09:10 Właśnie się przeciągam i głośno ziewam i myślę sobie, czy by jeszcze nie pospać) Co za luz!!!)))))))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Natlo, pośpij, pośpij 25.06.05, 11:36 sobie, przecież masz już labę! Więc nie zrywaj się z łoża, a przytul głowę do poduszki.Aha Natlo, myślę, że mając teraz tyle czasu popstrykasz tym nowym aparacikiem i pokażesz nam coś ładnego ))))) ))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Natlo, pośpij, pośpij 25.06.05, 11:50 ale nie za dlugo, bo sie rozluzujesz i bedziesz klekotac )))) ale fajnie sie spi jak nie trzeba wstawac na okreslona godzinke prawda? Odpowiedz Link
natla Re: Natlo, pośpij, pośpij 25.06.05, 12:19 Jasne, że fajnie. Przed chwilą wylazłam z koszuli nocnej ) Zdjęć to ja mam już ok. 200, teraz muszę znalezć czas na ich pomniejszenie i wysłanie. Pstrykam jak najęta, ale instrukcji nie doczytałam) Na nia trzeba więcej czasu, niz na pokombinowanie bez niej, jak robić zdjęcia. )))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Natlo, pośpij, pośpij 25.06.05, 12:35 No to wyskocz już z tej nocnej kreacji... Ale Ci się dziś poleniuchowało... Miło prawda, tak bez stresu,że Cię coś pili,połazić w piżamach...))) Odpowiedz Link
regine Re: pusto na forum od 15.35 27.06.05, 19:40 Żywej duszy na forum....od 3 godzin ....Co jest epidemia jakaś,Wszystkich obłożyła do łóżek????? Odpowiedz Link
krista57 Re: pusto na forum od 15.35 27.06.05, 20:06 Nie jest tak zle. Panie bardziej aktywne takanietaka i axa wyjechały na urlop. Mira wypoczywa po baletach. Dzwoneczek nie moze nagadac się z coreczką. Reszta wciąż robi przetwory z truskawek. Natla,kiedy do mnie dotrze chociaz jedno z tych 400 zdjęć ? Reniu,jak znosisz upał ? Odpowiedz Link
natla Re: pusto na forum od 15.35 27.06.05, 21:57 Po pierwsze - weźcie się do pracy, bo sił jakby mniej. Po drugie - jeszcze kilka dni, lada moment zdjęcia zacznę wysyłać...... a niektóre mam nadzieję niezłe. Głównie rośliny. Sobie też robię, ale na odległość ręki wychodzą koszmarki )))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Kristo!!!! 27.06.05, 22:17 Kristo ,walczę z komputerem ,2 skanowania,coś mi się pokićkało... Muszę troszkę podłubać,zobaczyć co z czym, się je)) Upału dziś nie miałam ,ale fatalnie się dziś czuję,boli mnie strasznie głowa, jakieś takie dziwne dziś mam samopoczucie ,no paskudnie się czuję... Może do jutra minie ,nam cichą nadzieję)) Pozdrawiam cieplutko ))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy ????? 27.06.05, 22:38 No tu jestem!!!!!!! Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy ????? 27.06.05, 22:44 ..następna ...........na moment..........ech życie........ Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy ????? 27.06.05, 22:43 Ty nie masz być, Ty masz się wziać do roboty!!!! ;P))))))))))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy ????? 27.06.05, 22:51 natla napisała: > Ty nie masz być, Ty masz się wziać do roboty!!!! ;P))))))))))))) A mówiłem Wojtek łapy z klawiatury()))) lenia jakowegoś złapałem czy co?????? Odpowiedz Link
krista57 Re: Gdzie są wszyscy ????? 28.06.05, 10:20 Jest tzw okres kanikuły. Kto teraz siedzi przy kompie? Adminko nie zaganiaj do pracy! Wszyscy gdzies planują wyjazdy,goszczą najblizszych lub korzystają z pogody,kto teraz chce "siedzieć" i powiększac swoja panią kowalską? Odpowiedz Link
tesunia Re: Gdzie są wszyscy ????? 28.06.05, 10:22 to prawda kristo, u mnie urlopik zaplanowany,w miedzyczasie krotkie wypady wycieczkowe, po powrocie do domku juz nic sie niechce.... moze po urlopie bedzie lepiej. milego urlopowania wszystkim. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy ????? 30.06.05, 16:40 Oto mamy 30 czerwca, godzina 16.37 i na forum od dwóch godzin żywej duszy.Ludzie, czy odpoczywacie już pod gruszę? ) Ja powstałam po małej drzemce.I tak sobie myślę czy nie siąść na rowerek.Co prawda trochę wieje, ale co tam odpowiednią wagę mam, do rowu mnie nie zdmuchnie ) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy ????? 30.06.05, 16:57 I co, pojechałaś? Ja właśnie wróciłam z basenu (km intensywnego pływania) i odżyłam po całym dniu żmudnej i wykańczającej pracy sprawozdawczej (dane sufitowe też trzeba umiejętnie wymyślać )) Odpowiedz Link
marylka9 Re: Gdzie są wszyscy ????? 30.06.05, 17:39 Witam gorąco! Już jestem. Ostatnio miałam niewesoły nastrój, dlatego nie odzywałam się. Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy ????? 30.06.05, 17:42 jak moge bywac ... jesli mi komputer ledwo co dal sie namowic .. walcze prawie 3 dzien ... urlop sobie wymyslil , a ja nie moge do Was ,, odezwac ))))pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy ????? 01.07.05, 20:35 Szarmancki Wojtus i Auguscik , maja niesamowity guscik... Czas napisac cos do ludzi ,ktorzy maja Swiat ... obudzic... Piszcie ,mowcie ,co tylko chcecie.... Auguscik i Wojtus ... powiedza o Was Najpiekniejsze jestescie na swiecie)))) 03 05 (z szufladki) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy ????? 01.07.05, 20:39 Rany, Tofiko! NAJPIĘKNIESI, bo się obrażą, wyszło, że pochodzą z lechstaniiiiiii )))))))))))))))))))))))))))) Ale wierszyk w ogóle fajny i na temat) Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy ????? 01.07.05, 20:57 a kuku ,mnie nie ma w razie czego....lew waleczny jestem !!! uszy zagrzywe i tyle mnie widac))))) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy ????? 01.07.05, 21:01 Myślę, że w Twoim przypadku - odpuszczą.....przecież Cię nie widać. )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Gdzie są wszyscy ?????No gdzie? 10.07.05, 22:30 Rety! Cwiartka pekła - a tu cisza? Co jest? Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 15:46 Czas na poobiednia kawę, a tu jakby makiem zasiał. Upał Was ściął z nóg? Ale tutaj swą obecność zaznacza się rękami. )) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 16:21 Ja waruję cały czas, z dodkoku, bo z doskoku ale jezzzzdem..... lecę na kawę do Gawiarenki.....czekaj Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 17:02 Chyba jednak, nie tyle upał wymiótł,wszystkich ile sezon urlopowy... My jak widzę też we 3 z doskoku, tu działamy... Może ktoś odezwie się jeszcze po południu,bo pogoda piękna, więc niektórzy wygrzewają kostki,opalając przy okazji co nieco... Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 17:07 A co jest z Augustem ???? Też na urlop pobrał druczek ??? Tesunia jak wjechała do Polski ,tak znaku życia nie daje ??? To tyle o Polonii.... Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 17:31 August bardzo grzecznie pobrał druczek i uciekł od upałów na kilka dni nad ocean. Siedział już chyba na walizkach, bo ledwo zdążył wypełnić druk... Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 20:00 Renia opowiada,bajeczki do snu wnusi.. ja po wizycie moich czterech synow ...wciaz spiewam Jakas ich piesn "PIJE wino ze swoja dziewczyna... Natla do sasiadow pomknela na wieczorne pogaduszki ,,, wiem ze Wiktoria buszuje nad morzem ,Axsa rozmysla czy nam cos powiedziec. Danusia moze jednak te slupy z okna widoczne gdziec przemieszcza , jak postanowi to nie popusci ... i nic chyba wiecej juz nie wiem Gdzie sa wszyscy(((((jak ktos cos wie niech dopisze ...August .. schladza sie.. Odpowiedz Link
mira21 Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 21:10 Nie wiem gdzie są wszyscy, ale ja jestem ciągle i nieustannie. Związałam się z Wami emocjonalnie i uzależniłam od klikania, chociaż w tej dziedzinie orlem nie jestem. W innych zresztą tez nie. Podczytuje codziennie, albo co drugi dzień, no, moze co trzeci. A zrobiło mi się smutno i depresyjnie pod groźbą skreslenia. Nie piszę na różnych watkach głównie z nieśmiałości a po wtóre dlatego, że tyle warto byłoby z Wami obgadać, że czuję się jak żaba, co się przecież nie rozerwie, albo jak osiołek przed wybornym żłobem. Odpowiedz Link
leontynia Re: Gdzie są wszyscy? 12.07.05, 21:29 gwiazda to ja nie jestem ale bywam tu czasami)) pozdrawiam wieczorowo... Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? Mira 21:) 12.07.05, 21:47 Coś mi dziesiaj diabełek za dużo po klawiaturze skacze..... Mira, cieszę się, że jesteś, juz Cię tyle razy namawiałyśmy do pisania....przynajmniej trochę, tak żebyśmy wiedzieli , że jesteś z nami.... Nikt tu nikogo nie wykreśla, no z małymi wyjątkami....))) Juz Cię nie ma na wątku poszukiwanych. Widzę, że odważyłaś się i superowo!!! Temat mi znany z jednego filmu, więc chętnie poczytam o egzorcyzmach...... Odpowiedz Link
w5w7 Re: Gdzie są wszyscy? Mira 21:) 12.07.05, 21:57 Ja jestem) Odwiedzilam miasto Kraka, niestety zawodowo, a teraz znów siec mnie wciągnęła. Wkleiłam apetyczny link (tam gdzie nalezalo,czyli: nasze linki) Wnada Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 07:20 Tofiko, masz czterech Budrysów?? Jeśli każdy z nich był choć troche takim diabełkiem jak mój pojedynczy, to Ty wieeeeeeelka jesteś. )) No siedzę i rozmyślam, ale tylko jak mam czas, bo jak nie mam czasu to tylko siedzę. Nie wiem natomiast jak określić taki stan: trochę żyję, a głównie siedzę, prowadzę forumowa statystykę, z której mi wynika, że wczoraj z mojego przebierania łapkami po klawiaturze wyniknęło dobrze ponad 50 listów. Nie ponad 5!! Ponad 50 !!! )) Moze nie wszystkie zupełnie poprawne i takie jak należy. Co jednak naczęściej widać dopiero jak zaistnieje "na łamach". Cofnąć sama nie mogę, a Natla nie chce się zatrudnić u mnie na etacie. )) Zresztą, jakby się dorwała z nożycami to by dopiero wycinka ludowa powstała. )) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 09:01 Jakie tam wycinanki ludowe, ja własnym biustem bedę Wasych liścików bronić, a Ty Axsa nie siedź i nie udawaj, że myslisz albo co gorsze liczysz, tylko bier sie do pisania.....albo kopania.......jasne? )))) Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 09:30 Natla, to ty mi powiedz jaka dzienna stawka obowiązuje??? Jak już gdzieś napisałam - wczoraj na tym forum przybyło ponad 50 moich listów. Jeszcze za mało???????? To niech się dowiem ile Cię wreszcie zadowoli. Proszę równiez zrównać wymagania w stosunku do mnie i do pozostałych !!!!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 09:45 Ty sie tu nie migaj od roboty, tylko klep. Mam Ci porównać? Ja 2 razy wiecej nie licząc zaprzyjaźnionych forrrrr....i poproszę równać do mnie, a nie do zapracowanych leniuchów. Jasne??? W końcu to ja jestem przodownica pracy ))) Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 09:54 Ja tam z nałogowcami równać się nie mam zamiaru. )) I tak kombinuje jakby się zapisać na jakąś forumową odwykówkę. Podjęłam nawet jedno takie konstruktywne postanowienie, ale co z tego??? Ja mam słabą silną wolę. )) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 09:58 ...z pasożytami.....) ...i żadne inne fora, tu jest Twoje miejsce i korzenie. ))))))))) Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 13.07.05, 10:02 Miejsce - tak, zgadzam się. Forumowe korzenie to jednak bardzo daleko, a nawet glęboko "ukryte". )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 15.07.05, 20:14 Wiem, wiem, macie obawy czy aby nie wpadniecie w sidła necika.Próbujecie ograniczać klikanie. Mnie też nie było dawno.Chyba nie oszukujecie sami siebie? Co? Może klikacie tylko,czytacie, jesteście obecni na innych forach, a nie ujawniacie się ? ))))))))))))))) Nie możliwe, taka długa przerwa bez żadnej duszyczki? Ja jestem. Hej! Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy? 17.07.05, 09:23 Wreszcie po wielu godzinach snu... ciasto na buleczki drozdzowe wyplynelo siuuuuuuuuuuuuupppppppp, tak dopiela swego upalna spiekota..po dzialce padlam jak muszka troszke w nocy popadalo wreszcie, ale to wcale nic a nic do potrzeb ... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 25.07.05, 19:48 No własnie, juz od ponad 2 godzin nie ma nikogo.Pogoda nie sprzyja spacerom, więc co robicie? Czytacie lekturkę, a może gościcie pana Lenia? Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 02.08.05, 23:00 Jak tak blisko siedzisz, obok tego 27999, to może wiesz kto trafił 28000 )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 02.08.05, 23:05 regine napisała: > Jak tak blisko siedzisz, obok tego 27999, to może wiesz kto trafił 28000 )) Lenia mam i siem mi nie chce()))) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: Gdzie są wszyscy? 02.08.05, 23:22 Ty leniuszku, wpadłeś ma forum i się lenisz ) Policzyć Ci się nie chciało ??? Ja nie zwróciłam uwagi, bo wpadłam na forum jak burza ) Coś troszkę popisać, poczytać, na numerki nie patrzyłam, a ładny był)) Już niedługo będzie 30000 !!! To BĘDZIE DOPIERO NUMER !!!!!!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 11.08.05, 12:35 Tylko 8 listów do kolejnego rekordu........gdzie jesteście? Odpowiedz Link
yoanna Re: Gdzie są wszyscy? 11.08.05, 12:37 Juz nawet tylko pięć postów...trzeba wycelować Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 21:44 Słuchajcie, bo nawet nie zdążymy do weekendu złapać 30000 ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 21:55 Jak to gdzie ? Ja tam sie przyznam ,oglądam horror pt "Omen 2" Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 22:08 Czy Ty się Krista za bardzo nie rozbestwiłas???? Włuczysz się ciagle, horrory oglądasz......i co jeszcze?)))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 22:24 Krista się oczywiście włÓczy )) pardon. Ja sie na Was właśnie obraziłam, trzaskam drzawiami i idę spać ))))))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 22:26 Przeciąg czy co? Drzwi trzaskają,nawet poczytać nie można spokojnie ())))) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
krista57 Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 22:41 Natla ! juz sie nie bocz !!! A widziałas te piękne bzy ...a w nim s.....? Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 16.08.05, 22:46 Widziałam, śliczne....) Słyszycie mnie przez drzwi? ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 20.08.05, 19:35 Natlo, mało nas - upijemy się tym szampanem)))))))))) Odpowiedz Link
kryzar coś tu pusto 27.08.05, 07:49 od rana,pewnie jeszcze śpicie. Dzień dziś ładny więc pora wstawać i do roboty/do pisania/ Odpowiedz Link
axsa Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 08:35 Nie wiem, gdzie oni /wszyscy/ są. Ja jestem tutaj, z nosem przed monitorem. Wróciłam po wielu wędrówkowych dniach, wyspałam się, chwilkę tu pobędę i wychodzę na słoneczko, bo pięknie świeci. )) Odpowiedz Link
tesunia Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 09:48 mysle,ze piekne pozne lato, zacheca do przebywania poza domowymi pieleszami, lub "upychaniem lata w sloiki/do spizarni" Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 09:52 No to idxcie na słoneczko......ja też pójdę )) Axsa, Twoje szczescie, ze juz wróciłas......tylko nie migaj sie od roboty, bo wychodzi......a to rodzina, a to słoneczko......co jeszcze wymyslisz )))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 15:51 Za chwillke wybywam na Festyn z okazji "Dnia Działkowca"()))))) wesoło pozdrawiam Wociech Odpowiedz Link
axsa Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 19:42 Natla, wobec mnie nie musisz "robić" za żandarma i nie musisz mnie poganiać. )) Przecież nie mieszkam na forum i nie tu jestem odpowiedzialna za organizację kolejnych dni mojego życia. Ja tu tylko bywam, jak wszyscy. Bywam, bo tak chcę lub "wychodzę", bo "wołają" inne sprawy. )) Czasem "szkoda pisać, szkoda czytać - trzeba żyć" jak mawia mój sympatyczny znajomy z sąsiedniego zaprzyjaźnionego forum. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 22:28 Pamietam gdy dzieci juz troszkemoje podrosly ,przyszlo mi do glowy zapytac tesciowej :jak to bedzie ,jak bede sie czula,gdy beda poza domem ,.....co wtedy sie czuje... a tesciowa mowi tak : wiec bedziesz wiedziala ,ze ten pojechal tu ,tamten niedlugo wroci ,jeszcze nastepny jest u dziewczyny... aha ... A na forum gdy nie ma nikogo ?? teraz np ... to tez wiem troszke gdzie kto ? o paru osobach wiem Ale zapytam GDZIE sa wszyscy?))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 22:43 Tofika napisała: Ale zapytam GDZIE sa wszyscy?))) też sie pytam Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gdzie są wszyscy? 27.08.05, 22:44 w cieplych skarpetkach jednym okiem patrze w TV drugim w komputer Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 30.08.05, 07:47 Wczoraj, o tej porze, gdy trwało ty "dochodzenie" ja zwyczajnie ogladałam telewizję, no... może jakby jednym okiem, bo drugie już spało. )) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 30.08.05, 09:06 Czekaj, czekaj....w sądzie sie bedziesz tłumaczyc )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Gdzie są wszyscy? 30.08.05, 10:13 dziecko wróciło z dalekiej Szkocji, musze sie Nim cieszyc miłego dnia... Odpowiedz Link
axsa Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 21:46 A teraz - gdzie jesteście??? Bo na forum to tylko jakieś trzy sierotki. Proszę sie wypowiedzieć choćby tylko w sprawach nadrzędnych. Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 21:50 Tylko nie sirotki poproszę )) Młócą TV..... Przypominam: OD DZIŚ NORMA 40 LIŚCIKÓW NA DZIEŃ NA OSOBĘ.) Cel: 50000 na rocznicę......dacie radę? ....jasne!!! Do pracy rodacy! Odpowiedz Link
dankarol Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 22:46 Mam pytanie, a będzie galeria za zakładem przodowników ( to przeciaż tradycja ) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 22:49 Dobra! wszystko bedzie , tylko pisz )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 22:56 Znam przyjemniejsze słowa na de..... Nawet dentystka...jest do przyjęcia))) Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 31.08.05, 23:33 o nie, tylko nie dentysta.....!!!! Poszliscie sobie? to ja też, a co tu bedę sama robić....( Odpowiedz Link
amicula na dobry dzień... 01.09.05, 08:25 Witaj, może jeszcze nie wstali, napotkałam to co poniżej, nie zanotowałam który z mądrych np. mędrców/filozofów to powiedział, ale spodobało mi się...zadumawszy się chwilkę nad tym, pomyślałam, czy i jak naprawdę z tym stanem samotności jest...? Samotność to stan niemożności bycia, człowiek jest tylko swoim odbiciem w oczach innych. Miłego dnia, wszystkim, którzy tutaj wstąpią. Anka Odpowiedz Link
natla Re: na dobry dzień... 01.09.05, 09:16 Ładne zdanie Anka.....ja jednak myśle, że samotnosć tkwi wewnątrz człowieka i niepotrzebnie zabląda do lustra innych. Zostajesz z nami? Zamelduj sie, jak masz ochote, na wątku "Skąd przybywamy" - link na głównej str. naszego forum, na górze. Bardzo potrzebujemy "nowej siły roboczej" )))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Gdzie są wszyscy? 09.09.05, 18:18 Ten upał tak mnie rozleniwił, że tylko was czytam, a nic nie chce mi się napisać. Może to się poprawi? Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 12.09.05, 22:03 No, upały się kończą, do roboty poproszę...!!! )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 15.09.05, 19:44 No cóż,postawię tylko znaki zapytania ??????????? Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gdzie są wszyscy? 15.09.05, 20:59 bawie sie pilotem TV, moze na czyms sie zatrzymam, jak narazie ciagle szukam odpowiedniego kanalu )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 13:01 Piękna pogoda to może na grzybobraniu? Albo w ogródkach albo na spacerkach hm. Odpowiedz Link
natla Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 19:32 To nasze lenistwo zaczyna być chorobliwe.....poproszę mi sie do pracy wreszcie wziąć...., bo jak nie, to ja zaczne opisywać moje codzienne sprawy, a wtedy zdechniecie ze śmiechu lub nudy ) Odpowiedz Link
august2 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 20:09 Natlo zaczynaj wiec... chcemy sie troche z ciebie posmiac... ..teraz wracam do ogrodka posadzic troche cebulek kwiatowych... jak wroce chce widziec jakies wpisy! Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 21:48 Cicho,sennie,jesiennie,,,ech chyba pójdę do drewutni()) Wojciech Odpowiedz Link
august2 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 22:04 ..a co to jest DREWUTNIA? to do Wojciecha Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 22:15 Troszkę pamiętam film, w którym często karano niegrzecznego Emila zamykając go w drewutni. Był to film prod. chyba szwedzkiej.Ciągle było słychać : Emil, do drewutni! Odpowiedz Link
tesunia Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 22:34 dobrze pamietasz wiktorio, film szwedzki,szwedzkiej pisarki Astrid Lindgren,ktora juz nie zyje napisala "Emil z Leneberii"(zapis fonetyczny) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 23:23 Dzięki tesuniu za przypomnienie tytułu.Lindgren znam z "Dzieci z Bullerbyn",ale nie wiedziałam ,że napisała też o Emilu. Odpowiedz Link
pia.ed Emil fran Löneberga 25.09.05, 01:50 W szwedzkiej telewizji szlo to w odcinkach, w kinie nie pokazywano. Ta seria ma juz chyba 20 lat, ale od czasu do czasu ja pokazuja, a piosenki z niej zna kazde dziecko. Natomiast jest film "Pippi Langstrup". Grajaca role Pippi spotkalam osobiscie, bo mieszkalam w tej samej miejscowosci co ona. "Pippi Langstrump" grano tez jako sztuke w teatrze. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Gdzie są wszyscy? 24.09.05, 23:40 august2 napisał: > ..a co to jest DREWUTNIA? > > Auguście,to przydomowy składzik na polana,drwa i szczapy do palenia w piecach ongiś kaflowych dziś popularnych kominkach,,,,,,,,a teraz oddalam się do drewutni()) Wojciech Odpowiedz Link
august2 Re: drewutnia... 25.09.05, 00:52 domyslalem sie troche ze to musi byc jakies pomieszczenie... Wojciechu wspomniales o popularnych kominkach, czy wy tez macie? Ja mam kominek ale uzywam w nim gaz, ktory grzeje "fikcyjne szczapy drewna"..czasami go wlaczam jak deszcz lub z okazji "zimy"- ktorej tak naprawde to u nas nie ma.. ale popatrzec na ogien w polmroku jest fajnie... Odpowiedz Link
tofika Re: Gdzie są wszyscy? 28.09.05, 09:17 Wiktorio.. tu ..pije kawe w towarzystwie komputera pozdrawiam ...wszystkich ...piszemy ,zeby Natlunia miala co poczytac .... Odpowiedz Link
dankarol Re: Gdzie są wszyscy? 28.09.05, 10:02 wpadłam na chwilkę zobaczyć czy ktoś się obudził, a potem czeka mnie mycie okna. Odpowiedz Link
tesunia Re: Gdzie są wszyscy? 28.09.05, 22:02 a to nie Ona co miala do dziec poleciec w cieple kraje?? czyli by byla jeszcze team.... ale moge sie mylic, ostanio cos sie zagubilam) Odpowiedz Link
leontynia Re: Gdzie są wszyscy? 28.09.05, 22:11 tak,to Reginka pojechała do Izraela, do dzieci,tesuniu,ja tez nie nadążam )) Odpowiedz Link