Dodaj do ulubionych

del.wa.57!!!!!!!!!!!!

11.11.05, 01:21
Napisz do mnie na pocztę gazety.....
Obserwuj wątek
    • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 13:24
      Dwa razy juz pisałam kurka i nie wiem czemu to..to..nie idzie? wystapił
      nieznany błąd....jaki bład..nie kapuję.
      • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 13:26
        wreszcie poszło.....
        • fleur1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 14:37
          to napisz też do mnie na ten sam temat ...
          • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 17:07
            Fleurko i Regine,jak pragne zdrowia-nie wiem dziewczyny o co biega?coś
            przegapilam?na jaki temat mam napisać?
            • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 17:37
              Zwyczaj,dobry zwyczaj nakazuje,żeby odpowiadac na listy otrzymywane
              ...i tylko oto tu chodzi !
              • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 17:48
                Ale, ja nie dostałam zadnego listu,kurcze albo jestem taka tępa??wink))
    • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.11.05, 19:35
      Reginko daj znak jak doszło.Bużka.
      • natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 27.11.05, 17:05
        Delwa, do raportu....co to za włóczenie się poza forum......juz nie wspomnę, że
        nie pobrałaś różowego druczku....wink)
        • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 27.11.05, 21:26
          Natluniu,kochanie nie miałam czasu,zajrzalam wczoraj czy jeszcze wczesniej,ale
          nie moglam nic napisac,miałam gosci to raz,potem...kurcze potem wzieło mnie na
          pierogi z kapustka i grzybkami,dwa dni sie przy nich pieprzy.....ale mam juz na
          swieta,ugotowane,zamrozone a jakie smaczne mniam,,mniam robie najlepsze pierogi
          na swiecie...a co!!! eeeeaaaaaa...jaki druczek miałam pobrać? Natluniu oswieć
          mnie..proszęwink))
          • fleur1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.12.05, 10:55
            Dziękuję za list, ciekawe gdzie złapalaś wirusa?
            Jaki masz program antywirusowy i czy masz program aktualizowany
            na bieżąco.
            Jakbyś dostała wirusa ode mnie, to inni też by go dostali,
            a takiej wiadomości nie miałam.
            Pozdrawiam serdecznie i życzę bezpiecznego komputerka.
            • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.12.05, 14:05
              Witam Cie Fluerko,nie mówiłam,ze dostalam go od Ciebie skarbie,sama nie wiem
              skąd to /cudo/do mnie przypełzło,mam rodzine w Irlandii,wysylali mi zdjęcia byc
              moze stamtąd-nie mam zielonego pojecia,mam AVG Anti-Virus program,nie bardzo
              sie na tym znam,ale mój wnuk mnie /prowadził/Pozdrówka Joluwink))
              • fleur1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.12.05, 21:07
                Od zdjęć wirusa nie złapiesz, to musiało być coś innego,
                może z jakiejś stronki internetowej sciągałaś jakieś inne pliki!!!
                Z Twojego listu wynikało, że zlapałaś wirusa ode mnie.
                Już nie będę robiła nic abyś nie miała problemów
                nawet w myślach.
                • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.12.05, 19:01
                  No właśnie , a gdzie ty się podziewasz ???
                  Ja Ci tu wątek założyłam, a Ciebie nie ma....sad
                  • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.12.05, 19:56
                    Jestem,Reginko jestem,popisuje przeciez troszke z Wamiwink))) nie zawsze mam czas
                    a dzisiaj szczególnie czuje sie/podle/pogoda u nas spiaca,przez cały dzien
                    przechodziłam dzisiaj w szlafroku(to do mnie nie podobne)mam nadzieje,ze jutro
                    bedzie lepiej,pewnie kazdy z nas ma takie dni...Pozdrawiam Cie Reginko
                    cieplutkowink)))
    • del.wa.57 Ujarzmić wscibskość!! 16.12.05, 16:05
      Macie napewno takich znajomych,w rodzinie czy sasiadow,sa takie osoby,które
      lubia byc najlepiej poinformowane o wszystkim...od innych.Tworza wokół siebie
      aure osoby wszystkowiedzacej.

Przez cztery lata mieszkałam w bloku (6-rodzin) gdzie na parterze mieszkala
      taka pani,wzsystko wiedzaca,bardzo ciekawa,wscibska i wszystko chciala
      wiedzieć,wracajac z zakupów,juz mnie dopadala na klatce;gdzie bylam,co
      kupiłam,ile kosztowało,albo..przyjechała do mnie siostra ze szwagrem na pare
      dni,był wieczór zasiedlismy do kolacji i zaczelismy wspominki,smiechu było do
      łez,na drugi dzien dopada mnie znów moja kochana sasiadka i nie moze sie
      nadziwić,jak mozna tak gługo siedzieć,smiać sie i opowiadać-nie rozumiem.
      Znacie takie/aktywne/panie?? doswiadczyłyście cos takiego??
      • natla Re: Ujarzmić wscibskość!! 17.12.05, 16:29
        Delwiątko, nic prostszego...
        na głównej stronie masz na górze po prawej, pod czerwonymi linkami,a nad
        watkami, napisane "rozpocznij nowy wątek".....klikasz w toto i już masz.
        W temacie wpisujesz "ujarzmić wścibskosć" i rozwijasz treść wink po prostu skopjuj
        co tu napisałaś.
        • del.wa.57 Re: Ujarzmić wscibskość!! 17.12.05, 16:44
          Dzieki..dzięki..dzięki..buzkawink)))
          • vogino55 Re: Ujarzmić wscibskość!! 18.12.05, 21:43
            del.wa.57 napisała:

> Dzieki..dzięki..dzięki..buzkawink)))
            za to że podciągam wątek(smile))
            • natla Delwa.... 19.12.05, 22:51
              ....TY się nie przejmuj błędami, Ty pisz smile)
              • natla Re: Delwa.... 02.01.06, 15:57
                Helenko, jeszcze raz przepraszam. Dziś przegladałam pocztę i znalazłam
                Twój "raport" wink) .....przypomniałam sobie, że jak go czytałam, weszli goście,
                miałam później zapisać gdzie należy, ale mi umknęło. smile
                • del.wa.57 Do Natlusi!!!! 02.01.06, 20:04
                  Adminko!!wcale sie nie gniewam,ani ociupinkę,masz dużo na głowie-normalkawink))
                  Tez mi sie darza..czasami.Pozdrawiam Cie Natluśwink)))
    • dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 12:25
      no wiesz chemia wszystko może wink)) zrób sobie też wizytówkę.
      • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 15:19
        wklejania? jak tak, to napisz, czy potrafisz kopiować.
        To jest bardzo proste....jak sie juz wie wink)
        • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 15:37
          Tez pytanko!!!Natluś..jasne,ze chce,a kopiowania sama mnie uczyłaśsmile)
          Zaznaczam to co chce,na niebiesko-kopiuje,potem wklijam tam gdzie chce,tak??
          • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 16:34
            No, to juz 3/4 mamy z głowy wink).
            A wklejanie linków, to nic innego jak ich kopiowanie i wklejanie. Jednak musisz
            wiedzieć, że wysłany link będzie będzie aktywny (podświetlony na czerwono,
            gdzie indziej na niebiesko) tylko wtedy, gdy bezpośrednio przed nim napiszesz
            MAŁYMI LITERAMI - HTTP:// Np. jeżeli skopiujesz adres na górze naszej strony,
            to on będzie aktywny, bo zaczyna się od HTTP:// (małymi lityerami) ale jeżeli
            poniższy link skopiuję taki jaki jest i wkleje....
            www.naszepsy.pl/anegdoty.asp
            to jak widzisz jest nieaktywny, bo nie napisałam przed nim HTTP:// (małymi
            literami)
            Jezeli napiszę tuż przd nim MAŁYMI LITERAMI
            HTTP://www.naszepsy.pl/anegdoty.asp.....to zobacz.......
            www.naszepsy.pl/anegdoty.asp
            .... robi sie aktywny, tyle, że Ty moich małych literek (HTTP://) nie widzisz.
            • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 16:43
              forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=23923&w=31804778&wv.x=2&a=35265386&rep=1
              skopiowałam link do naszego forum i wkleiłam i jest na czarno,cos nie tak
              zrobiłam?
              • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 16:48
                acha,zakapowałam,jak go wklejam to jest na czarno,czyli tak ma być? jak wysle
                to robi sie aktywny?czyli udało mi się!!! wow...JESTEM BOSKAsmile))
                Dzieki Ci o Panismile))
                a jak wysylac np;jakies /smieszne zdjecia/czy kwiaty,to jak to zrobic Natlus?
                wysyłałyscie dla mnie kwiaty,bukiety na urodzinki,jak to sie robi?podpowiesz mi
                Adminko Ty nasza?smile))
                • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 17:02
                  No super, chyba niepotrzebnie tłumaczę Ci wszystko "na krasnoludkach" wink)
                  Zobacz sobie wątek "pps-y" i pierwszy wpis Axsy
                  • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 17:13
                    A jeszcze mi powiedz Natluś,gdzie mam szukac ten wątek ''pps-y'' co to jest?
                    • jana2706 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 17:25
                      dzisiaj poczta gazety byle jak chodzila
                      • regine Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 18:03
                        Dankarol wkleiła ten link, z wywiadem z J.Korwinem Mikke.
                        Ciągle Was obie mylę, przepraszam Del.wo smile)
                        • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 18:56
                          Reginko,wcale sie nie gniewam,ja równiez myle /Dankarol z Maladanka/smile))
                          • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 18:58
                            Dziękuję Natlo,przy okazji zrobie próbę,fajna z Ciebie nauczycielkasmile))
                            DZIĘKIwink)
                            • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:11
                              img491.imageshack.us/img491/7149/bojowykotek0ao.jpg
                              próba generalna!!
                              • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:12
                                O nie wierze udało mi się hura!!!hura!!!smile))
                                Dziękuję za pomoc Natluśsmile)))
                                • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:14
                                  No!!!kurcze,,,,zrobiłam próbę przecież,nie widziałaś Natlus?????
                                  • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:17
                                    img491.imageshack.us/img491/9351/jacekagatka23mz.jpg
                                    jeszcze raz..
                                    • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:18
                                      No....i co Ty na to Natluś??jaka ze mnie zdolna uczennica !!!smile)))
                                      • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:23
                                        Jezdem z Ciebie baaaardzo dumna. Aż przyjemnosć Cię "uczyć" wink)))
                                      • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:23
                                        img491.imageshack.us/img491/1446/tragedia8gi.jpg
                                        Wielka tragedia!!!!!
                                        • regine Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 21.01.06, 11:50
                                          Jutro do Ciebie zawita mróz i śnieg, może i Ty zobaczysz prawdziwą zimę.
                                          Pozdrawiam cieplutko, poczytaj o tym na 1-szej stronie gazety, mapka nawet
                                          jest, możesz miec nawet -17 stopni ...Ubieraj się ciepło smile)
                                          • del.wa.57 Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 21.01.06, 13:43
                                            Wow!!wreszcie...śnieg już mieliśmy Reginko,piękny,bialutki,puszysty przez dwa
                                            dni,u mnie dzisiaj przelotny deszcz,wiaterek i +7.
                                            Pozdrawiamsmile)))
                                            • fleur1 małe pytanko!!1 23.01.06, 23:00
                                              W jakiej cześci Niemiec mieszkasz Delwuś?
                                              Chcę pojechać na tydzień do Dortmundu,
                                              a potem dalej, chyba nie potrzebuję za ciepło się
                                              ubierać. Spędziłam zime 2004/2005 w Nurnberg
                                              i było czasem śnieżnie i mroźnie, ale nigdy tak chłodno
                                              jak w moich stronach, na Dolnym Śląsku.
                                              Jeżeli nie możesz tutaj to proszę o krótką odpowiedź
                                              na moją pocztę gazetową.
                                              -----------------------
                                              Cieszymy się, że jesteśmy na tym świecie;
                                              jesteśmy z nim związani niezliczonymi nićmi,
                                              które rozciągają się od ziemi do gwiazd.
                                              • del.wa.57 Re: małe pytanko!!1 24.01.06, 13:28
                                                Odpowiedz poszła na pocz,gazety.Dolny Śląsk? to gdzies w moich stronach? ja z
                                                Zielona Góra a dokładnie Szprotawasmile)
                                                • regine Re: małe pytanko!! n/t 06.02.06, 13:09

• natla Dołączam bliźniaczy wątek 06.02.06, 16:23
                                                    • Del.wa !!!
                                                    regine 14.11.05, 17:03

Leć na wątek biuro obsługi, na górze są linki do Natli.
                                                    Tam napisz...Wtedy Ci pomożesmile)

• Re: Del.wa !!!
                                                    regine 14.11.05, 17:05

Podrzuciłam Ci wątek...Napisz w nim o co chodzi, bo Natli chyba teraz nie ma w
                                                    domu...
                                                    del.wa.57 14.11.05, 17:09

Dzieki Regine juz napisalam do Natli,cos pokickałam,smiesznie wyszło,

regine 14.11.05, 17:35

Też wiele razy wołałam o pomoc,
                                                    zaraz poprawi wytnie, wklei tam gdzie potrzeba.
                                                    Pomocna w tych sprawach jest i umie to robić.
                                                    Adminka, jakby nie było smile)

del.wa.57 14.11.05, 17:58

Dzieki regine...mnie zdarzylo sie to pierwszy raz(oby ostatni)to glupio...mam
                                                    kompa od przeszlo pół roku i ciagle sie uczę,fajnie,ze mamy Adminkę
                                                    pod /rękę/raz jeszcze dziekiwink))

regine 14.11.05, 18:18

Ja już prawie 2 lata siedzę i nadal błędy(byki) robię jak nie wiem, cóż nie
                                                    nadążamy i już, a technika idzie do przodu.
                                                    Cały czas jakieś nowości dochodząsmile)
                                                    Musimy się ciągle uczyć.

del.wa.57 14.11.05, 18:29
                                                    To prawda,człek do smierci sie uczywink)))
                                                  • del.wa.57 Re: Dołączam bliźniaczy wątek 06.02.06, 17:08
                                                    Dzieki Szefowa,ładnie to teraz wyglądasmile)
                                                  • krista57 Re: Wystawa kwiatow 07.02.06, 17:28
                                                    Delwo daleko masz do Lipska ?
                                                    Będę tam 26 lutego.
                                                  • del.wa.57 Re: Wystawa kwiatow 07.02.06, 19:35
                                                    Oj,Krystyno dosc daleko około 400km,mieszkam na północnym zachodzie,także
                                                    bardzo załuję,ale nie bede mogła tam dojechać Krysiusad

• natla Re: Wystawa kwiatow 08.02.06, 14:34
                                                    Ty lepiej pilnuj Strzelca, bo on sie podczepił pod Regine i dlatego go nie było.
                                                    wink))
                                                    _____________________________________________________
                                                    Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!!wink
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923
                                                  • del.wa.57 Re: Wystawa kwiatow 08.02.06, 16:28
                                                    A to bestia!!!!nie bede taka jędza,ja mam jednego w domu,a Reginka samasmile)
                                                    Poszumi..poszumi i wrócismile)))
                                                    Jest moim honorowym dawcą! albo ja jego?smile)))))))
                            • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 19:11
                              Tylko pamiętaj, że nie lubię krnąbrnych i leniwych uczniów, którzy wszystko
                              odkładają na jutro wink)))))
                    • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 18:06
                      Wrzucę Ci go na pierwsze miejsce, ale w przyszłosci musoisz sama szukać wśród
                      wątków na pierwszej, a czasem na wszystkich stronach smile)
                      Jeżeli znasz dokładnie tytuł wątku, to wpisujesz go na górze strony w okienku -
                      szukaj na tym forum (musisz zaciemnić jak przy koiowaniu) - klikasz w krope pt.
                      tytuł i szukaj.
                      • natla Re: del.wa.57....chcesz się nauczyć...... 19.01.06, 18:46
                        Jeżeli masz w swoich dokumentach zdjecie lub obrazek, który chcesz umieścić na
                        forum, to korzystasz z tego programu:
                        www.imageshack.us/
                        Klikasz w przeglądaj i otwiera Ci się okienko, w którym zobaczysz swoje dok.
                        Wtedy musiasz poszukać interesującego Cię zdjecia i klkinąć szybko na niego 2
                        razy. Następnie klikasz w "host it" i czekasz dłuższą niestety chwilę. Pokaże
                        Ci się Twoje zdjęcie w pomniejszeniu. Wtedy pod zdjęciem skopiujesz ostatni link
                        i już masz. smile
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 20:20
      Del.wo dostałem kołkiem osikowym w samo serce.Krwawięcrying
      • axsa Sagi 08.02.06, 20:23
        Wezwij karetkę - oni Cię uratują.
        Potem my Cię wykurujemy.
        smile))
        • sagittarius954 Re: Sagi 08.02.06, 20:26
          Czy dostanę Pawulon?
          • del.wa.57 Re: Sagi 08.02.06, 21:31
            O przybądż do mnie uratuję Cię bestyjo!!!Mam tą samą grupę krwismile)))
            • regine Re: Sagi 26.02.06, 11:57
              Też miał to samo, musisz Delwo, zmienić w tytule napis, na małe literki.
              Pojawiał mi się ten komunikat kilka dni, ale dziś już było w porządku.
              To wina gazety. Więc zrób tak jak ja smile) Będzie OK !!!
              • natla No a ja wysłałam do Was informacje DUZYMI LITERAMI 26.02.06, 12:45
                ........i przeszły. Śmieszne to.
                • del.wa.57 Re: No a ja wysłałam do Was informacje małymi lit. 26.02.06, 14:24
                  Musiałam zmienić na małe liretki,duze nie przejdą ,jak dorwe tego zezłolika to
                  mu nogi z d......y powyrywam a co!!! taka jestemsmile)))
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 13:46
      Delwo może ja bym i napisał jak w tym więźniu mogłbym Wam umilać życie ale
      nachodzą mnie same wątpliwości, skroń siwa a jak na forum zawita małolatek i
      przeczytałby takie zbereźne rzeczy? Troszkę jeszcze poczucia wstydu mam a może
      mam go za wiele? Co za czasy człowiek sam siebie cenzuruje...smile))
      • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 14:14
        Delwo co za traf! popatrz otej samej porze 14 11na liście obecności, proszę
        bardzo i dla Ciebie się posunę odrobinkę:dddd
      • del.wa.57 Re;Sagi:)))) 01.03.06, 14:17
        Napisz Sagi,napisz a młodzi niech sie uczą!!!!muszą mieć jakis wzór co??
        Od młodych to my /czasami/ sie uczymy.My mozemy juz być/niecenzurowani/smile)))))
        Tyle nam wolno,a co!!smile)
        • sagittarius954 Re: Re;Sagi:)))) 01.03.06, 14:23
          A jak się to pisanie oprze o pornolka AŻ...:-d
          • del.wa.57 Re: Re;Sagi:)))) 01.03.06, 15:00
            No co Ty?? pornusy bedziesz kręcił w pace?? czy torturował nas,młodzi mieli by
            ubaw,my ttteeeeeeżżżżżżżsmile)) smile)))
            • krista57 Re: delwo 01.03.06, 15:22
              ..opisałam na moim osobistym topiku
              dzięki za współczucie...dobrze jest.
            • sagittarius954 Re: Re;Sagi:)))) 01.03.06, 15:42
              To bardzo proszę del.wo na wątek nasza książka i zacznij pisać bo tam
              zauważyłem, że nerwowo chodzisz a o tortury to proszę się nie martw, piórkiem
              pod paszkami nie będę Was rozśmieszał....:d
              • del.wa.57 Re: Re;Sagi:)))) 01.03.06, 17:02
                Pod paszkami??tylko!!!
                smile)))) smile))))
                Nerwowo chodzę?? Bo jaki rocznik nerwowysmile)
                • tesunia Re: delwusiu 02.03.06, 09:56
                  wszystkiego najwspanialeszgo na dzis i nastepne dni,
                  niech sloneczko nigdy nie gasnie nad Twa glowa,
                  raduj sie zyciem i wszystkim...usciski i caluskikiss
    • wirella Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 10:11
      Składam Ci najlepsze życzenia w dniu Twojego Swięta.Życzę dużo i wzdrowia ,
      radości,spełnienia marzeń,pogody duch i wiele miłości.
    • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 15:05
      Bardzo,bardzo,bardzo goraco dziękuje wszystkim,za pamięć i wspaniałe zyczeniasmile)
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 16:03
      Helenko nie boli Cię główka? :-ddd
      • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 16:59
        Sagi,gorzej!!! nie tylko główka,kurcze..gdzies Tys sie podział? tak
        prosiłam,zebys mnie tulił/do tanca/a Ty co? kurcze! biegam,szukam,do drywutni
        zagladam,za moim tancerzem!! a Sagi ...lezy za tapczanem,spi nieboga,po tym
        mocnych turunkach,no i przeziębiłam sie przez Ciebie!ganiając po dworze bez
        okryciasmile)))))
        • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 17:04
          Wybacz staremu opojowi, zawiodłem Ciebie, chyba muszę się zabanować w takiej
          sytuacji , tak mi przykro że Ciebie zawiodłemcrying(
          • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 17:09
            Zeby mi to było ostatni raz!!!!
            smile)))) smile)))))
            • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 17:13
              O Pani!!! Twoje słowa leczaą moją skołowaną głowę, rąbka Twej sukni niegodnym
              całować !!!! Mea culpa!!! smile))))
              • del.wa.57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 17:40
                Jesteś bardzo miły Sagismile)))
                Mnie naprawde dzisiaj głowa pęka z nosa leci,mój małzon jest na
                zwolnieniu/grypa/a ja tak sie cieszyłam,ze mnie nie bierzesmile)
                no i przedwczesna radość ten /skubany/wirusek dobrze sie u nas czuje,dopadł
                mnie!!
                Powstań z kolan! o Panie!!! daruje Ci zyciesmile)))))
    • basiader Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.03.06, 17:09
      bardzo chcialam od razu odpisac tylko nie bardzo wiedzialam gdzie. Oj pewnie z
      ta maszyna to dluga droga przede mna .Weszlam na ten spis od A do K i mysle ze
      tedy dojdzie. A do gawiarenki nie weszlam bo to nie ten jezyk i zupelnie nie
      wiem o co chodzi.Jestem uparciuch i na pewno bede probowac.Narazi przymierzam
      sie czasem cos odpisuje i nabieram wprawy. Wolno sie rozkrecam ale popracuje
      nad soba . Pozdrawiam serdecznie i licze na pomoc.
      • dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.03.06, 14:25
        www.apis.pl/
        przesyłam Ci grzańca, może pomoże na przeziębienie. Wiosna idzie
        • dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 05.03.06, 14:35
          A ja grzańca wypiję na Twoje zdrowie. pozdrówka
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.03.06, 12:31
      Del. wo chciałbym opisać" spotkanie z Tobą" na wątku a co wy na to. Czy masz
      ochotę ? Zastanawiam się tylko w jakich okolicznościach i miejscu. Chętnie
      spełnie Twoje marzenie lub prośbę . Pomożesz mi? SARGOPHAGUS.
      • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.03.06, 13:47
        Wiem mieszkasz za granicą północ Niemiec, granic a Holenderska? Ja z kraju nie
        wyjeżdżam chyba, że marzy Ci się spotkanie w tropikach może wolisz w kraju nie
        wiem prawdę powiedziawszy z Tob a gadam najwięcej a znam najmniej.smile)
        • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.03.06, 15:19
          Del. wo NIC WIĘCEJ NIE MÓW. to przebłysk ale wiem jak nazwę spotkanie z Tobą
          BUTTERFLY
          • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.03.06, 15:24
            cZYTAJ OMNIE w wątku a co ty na to troszkę jest a przedstawię ci się
            opowiadaniu które napiszę
            • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.03.06, 20:22
              Tak się kurcze blade w czwartek w Warszawie załatwiłam, niech to licho.
              Aż jakąś opryszczkę w nosie mam z ciagłego wycierania kapek. A o kichaniu i
              dreszczach nie wspomnę. Muszę się koniecznie do niedzieli wykurować, mam ważne
              spotkanie, a tu kapie z nosa jak licho. No jak ja się pokażę, z takim czerwonym
              nochalem sad(( Mam nadzieję,że przejdzie kichanie i katar, aby coś gorszego nie
              przyplątało się.
              Ale świetnie umiesz handlować katarem, ma słup go i już z głowy smile)
              • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 07.03.06, 18:24
                Nic z tego, chyba będzie siedział tydzień, lub 7 dni. Jutro idę do lekarza, w
                innej sprawie, ale niech mnie osłucha, bo kłuje mnie strasznie pod prawą
                łopatką.
                Boję się , bo już z przeciągu, 2 lata temu miałam zapalenie opłucnej z wodą w
                lewym boku. Muszę teraz chuchać i dmuchać, bo pioruństwo może się zagnieździć
                gdzieś. Starość nie radość,. kiedyś człowiek kichał na katar, a teraz płacze,ze
                strachu, że go ma.Takie życie... Nos mnie boli jak licho...sad(
                Nigdzie się pokazać nie można, taka prychająco- kichająca jestem...
                A może to "ptasia grypa", była w Toruniu, do W-wy ma niedaleko...Odpukać w
                niemalowane...Ministerstwo i tak za tydzień ogłosi albo dwa,że był taki
                przypadek. No chyba,że faktycznie plastrów zabraknie i ktoś, gdzieś klapnie
                jęzorem... Wtedy się wyda,że była "ptasia" . Oj nie do śmiechu mi, a na żarty
                mi się zebrało, głupie...
                • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 08.03.06, 15:21
                  Nic mi Dewuś nie będzie, to tylko katar paskudny. Z serduchem też niby w
                  porządku, choć czasami pika za mocno. Dostałam leki do powtórzenia i za miesiąc
                  znowu do kontroli. Już dawno mi dokucza, ale nie jest źle...Idzie wiosna więc
                  oczekuję poprawy, może się unormuje.
    • axsa Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 08.03.06, 21:11
      Bardzo Ci dziękuję za język...
      Przyszło zwyczajnie i przez wyślij To też.
      Dzięki.
      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 14:46
        Delwuś, zerknij na poczę, zrobisz jak zechcesz....
        Ale odpowiedz tylko na priv. Dziękuję z górysmile
        A jak nie to możesz się po mnie "przejechać", nie pogniewam się smile)
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 16:41
          Doszło, dzięki, odpowiedziałam w e-mailu smile))
          • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 16:43
            Doszedł jeden i wystarczy !!!! A z pocztą tak bywa, ze wracają, kichowa poczta
            i tyle.
            • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 18:43
              Napisałam sobie, zamiast Tobie smile
              Już wklejam :
              Nic nie dostałam...Aż się dziwię..Bo od Humorka i jeszcze kilka.
              Wszystko działa u mnie...
              • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 20:48
                YES !!! YES !!! I ja zapraszam smile))))))))))))
                Ja nie miałam odwagi ...Jestem strasznie nieśmiała, ale 5 minutek i już
                po "bólu". Dziękuję smile)) Piękna Heleno smile)
                • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 21:26
                  Napisałam, wysłałam, poszło, udało się !!!
                  Tylko nie przestrasz sięsmile)
                  • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 22:59
                    Dziś już ledwo widzę, jutro spokojne i poukładam sobie co i jak.
                    Bo widzę u siebie bałagan...Jutro się poprawię, po południu.
                    Dziękuję smile))
                    • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 12:24
                      Dziękuję !!!! Jest, ten Twój "post" smile))))
                      Mój poszedł, tylko nie dostałam potwierdzenia. Może dojdzie, daj znać.
                      Dziękuję. Reszta w liscie na poczciesmile)
                      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 16:54
                        Wszystko doszło, nie chcę dzioś już przeszkadzać, bo coś słyszałam o
                        urodzinkach ślubnegosmile)
                        Życz mu Wszystkiego Naj,Naj, wart jest tego smile)
                      • natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 16:55
                        Dzięki, ale mam defekt w poczcie i chyba wieczorem albo jutro będe mogła
                        dopiero odczytać Twoją i drugą Czarnego przsyłkę. sad
                        • mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 21.06.06, 13:38
                          Bede szukac w bibliotece-gdzies znajde na pewno.Znalam ja tylko z gazet,tych
                          porad,ktore udzielala.I jakis czas temu byl wywiad z nia,ale jej ksiazki
                          kompletnie mi umknely.
                        • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 09:47
                          Heleno, Dzięki za przesyłkę , dopiero po powrocie za tydzień będę mógł się nią
                          zająć , pozdrowienia całusy ,sagi.smile)
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 19:48
      zAWIODŁEM HELENKO! Dałem niebywałą plamę choć dziś próbowałem zmyć winę na
      basenie Warszawianki, nawet jej się podobało to pływanie na słonecznym dworkuwink))
      • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 20:19
        Tego to nie jestem taki pewny, tylko czekam jak mnie zapędzi do farbek i pędzelka.
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 13.03.06, 17:57
          Dzięki Dewuś, dochodzę do siebie smile)
          • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 13.03.06, 18:26
            Helenko,dziękuję za zyczenia.
            Myslę,ze zdrowko wroci...gorzej z kasą.
            Fajnie,ze ozdrowiałas.Trzymaj sie ciepło.
            • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 19:31
              Daj spokój sad(( Nie głupi powiedział : "Nie ruszaj g....a, bo będzie
              śmierdzieć".
              A mi się zachciało zaczynać.No to mam za swoje. Dobrze mi tak.
              Sama sobie to coś na kark ściągnęłam...
              A było tak dobrze...Znikam po pierwszym, będzie spokój na jakiś czas...
              • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 23:05
                Sorry, ale zagadało mnie szefostwo, potem restartowałam "dziadostwo", ale Ty
                już pewnie w łóżeczku. Więc do jutra, rano będę, gdzieś od 10.00-11.00
      • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 20:54
        Helenko , dziękuję za pokój będę do niego wchodził i jak się spojrzę na firanki
        to zobaczę gospodarnę regine , szklaneczki napełnione winem Ciebie i szklaneczkę
        piwa dankarol .wink)
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 19.03.06, 23:12
          I tak ma być przed snem, wesoło smile)))))))))))
          • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 21.03.06, 19:58
            Jestem, z lekka jeszcze zaspana, ale jestem, razem z kawą popołudniową smile)))
            • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.03.06, 14:59
              Wiesz jak to jest,kiedy osobę z natury "ruchliwą" sytuacja zmusza do
              przesiadywania w domowych pieleszach smile))
              Długo sie koncentruję zanim zdecyduję się cos zrobić.
              Rany! A jak mi zostanie taki "tumiwisizm"?
              Przede mną leżą ksiązki do przeczytania,posegregowałam niteczki do haftu
              krzyzykowego,zamówilam fachowca do kompletnego remontu pokoju ,
              nie zaplanowałam "letnich" wyjazdów...szkoda mówic...czuje,ze życie ucieka
              a ja jestem jakby zawieszona sad((
              • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.03.06, 15:00
                Miałam szczere chęci, coś Ci wysłać i Dankarolce, ale serwer nieczynny.
                Wyślę jak go do ładu doprowadzą, później może.
                • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.03.06, 19:15
                  Uważaj, uważaj, nigdy nic nie wiadomo smile
                  • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.03.06, 20:07
                    Zwłasza, NAZWISKO, na to też zwracam uwagę smile))))))))))))
                    • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 14:46
                      Delwuś , moje gratulacjesmile)))))))))
                      "Ustrzeliłaś" piękny numerek 69000 !!!!!
                      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 15:39
                        Delwuś, już padam, zaraz o 16.00, będą smile))))))
                        Wszystko dopięte na ostatni guzik....
                        Żyję jeszcze, ale co to za życie, jak tyle szczęścia na raz, czy to nie może
                        być dozowane smile)))))))))))))))
                        • wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 16:01
                          Helenko, to chyba jakaś stara przesyłka bo ostatnio nie wysyłałam żadnych.
                          Pozdrawiam.
                          • wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.04.06, 16:02
                            Napisz mi co to było Ok?
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.04.06, 19:17
      No masz szczęście, że Cię lubię ....smile))))
      • tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.04.06, 20:45
        Delwus,,
        moj okaz to sum ,moj maz nie moze darowac ,ze nie on tylko ja wlasnie zlowilam
        85cm dlugosci,lecz sama nie dalabym rady go wyciagnac ,pomoc byla konieczna,
        fakt ze jesli lowimy w poblizu drzew to moje slubne ma sie ze mna, bo nie
        jestem najlepsza w przewidywaniu zazrzucania i bywa, ze haczyk z przyneta
        zaczepia mocno za wysokie galezie drzewsmile))jest poprostu wesolo...
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 13:21
          Delwuś, podałam Ci zły numer telefonu.
          Po 15- tej będę na GG, podam poprawny.
          Pozdrawiam i przepraszamsmile))
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 13:06
      Helenko, dziękuję za życzenia, Tobie również spokojnych Wesołych Świąt
      Wielkanocnych w rodzinnej atmosferze, mokrego dyngusa, udanego urlopu, niech
      słońce gładzi Twoje ściezki tam gdzie Twoja stopa dotknie ziemi.wink
      • tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 16:57
        Helenko,
        to Malwinka u dentysty,ale dobrze ze TY czuwasz ,,za mnie trzymalas kciuki a
        poszly one na korzysc Malwinki,,, mnie tez owszem przydadza na przyszloscsmile

Szczesliwej podrozy Ci zycze,gdzies tam mignelo mi gdy czytalam ze jestes juz
        prawie wyszykowana na podroz do kraju,wiec szczesliwie przyjezdzaj .
        Milego pobytu.
    • tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 17:37
      Helenko,tak Malwinka jest GrazynkĄsmile
      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 18:05
        Delwuś, co ja bez Ciebie pocznę na forum, na GG...sad(
        Kto mnie zawoła na kawę do Gawiarenki..??
        Ale przylatuj, odwiedzaj i ciesz się córcią i wnukami...
        To jest piękne smile))))))))
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 18:07
          Spokojnych, zdrowych świąt w gronie rodziny i miłego pobytu w kraju.
          WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
          • dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 18:10
            Halutka szczęśliwej podróży i radosnych jajecznych świąt, mokrego dyngusa, a po
            pierwsze primo pogody ciepłej na cały pobyt.
            • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 18:25
              Helenko życzę Ci miłej rodzinnej,domowej atmosfery.
              Ale masz fajnie ominęło Cię sprzatanie i zakupy związane ze Swiętami.
              Na sobotę szerokiej drogi i spokojnej jazdy.Ile godzin będzie trwała podróż?
              Czy zamierzasz jakies zwiedzanie?
              Prezenty na "zajączka" masz juz pewnie zrobione.
    • malwina52 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 19:03
      dzieki Helenko za zyczenia
      i cieple slowko,
      odpoczywaj, ciesz oko i cialo
      wracaj ubogacona i wypoczeta do nas
      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 19:15
        Delwuś, nic nie mam sad
        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 19:27
          Nie Delwuś, nie dostałam, naprawdę...po huk bym kłamała...
          Dzięki, za chęći to ważne i pamięć smile)
          Reszta, nie taka ważna...
          • tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 19:52
            Helenko,oczywiscie ,ze zawiadomie Ciebie jesli tylko poczta nadejdzie...
            ale juz pieknie dziekuje,bo moj komp jest licha wart,,moge nie wrocic do swiat
            az mi .. pfu pfu,, oby tak nie stalosmile
            • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 07.05.06, 00:51
              Jest, jest !!! Dziękuję smile)
    • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 13.05.06, 22:11
      Helenko , bardzo dziękuję za uznanie , gdyby nie Wy nic by nie powstało a tak
      przynajmniej mam dla kogo pisać te małe historyjki z życia ludzi.Pozdrawiam .smile))
      Już zastanawiam się czy nie uruchomić Sargophagusa choć wiosna to nie pora na
      krwiożercze opowiadaniawink
      • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.05.06, 18:36
        Wiśta wio, łatwo powiedzieć . A czytałąś moje ławeczkowe spotkania bo byłaś
        wtedy na urlopie. Helenko potrzebuje ten program do zdjęć , przedstawiłbym Wam
        moją działkę i może coś by powstało . Czas pochwalic się wnuczką, no niestety
        bez tej żabki nie dam rady nic zrobić , choc przygotowuję opowiadanie pod
        tytułem " Listy do Karoliny B " Pisałyście o pokusie , jaka ona bedzie sami
        ocenicie ale to jeszcze choć tydzień trzeba sie wstrzymać.
        • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.05.06, 19:15
          Helenko , wielkie dzięki , biorę się do pracy.smile))
          • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.05.06, 19:30
            Wpisz w wyszukiwarkę na stronie forum " Moje ławeczkowe spotkania" w temacie
            klikasz ok i czytajsmile)))
            • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.05.06, 19:39
              To życzę smacznego, ja wczoraj jadłem ze swojego szczawiu zupę
              pyyyyyycccchhhhaaaasmile)))
              • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 21:03
                Helenko będę nieskromny , TAKczekałem na te całusy smile))))DZIĘKI!!!
                • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.05.06, 18:45
                  Dewuś, dzięki. Wróciło po 39 latach...Z wielkim lękiem wkleiłam ten wiersz,
                  choć piszę, "to co w duszy gra", już od pewnego czasu. Może nbędę wklejać po
                  kolei, chronologicznie.Zobaczę...Dedykacja , mówisz..Cóż niech pozostanie bez.
                  Kiedyś, Tej osobie zrobię "wieczór autorski", tak będzie lepiej...smile
                  Ale gdzie mi do innych naszych poetów, daleko w "polu" jestem...
                  • sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.05.06, 19:24
                    Helenko, doszło wysłałem odpowiedź, jestem nie tylko kontent...smile)))
                    • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.05.06, 20:48
                      Helenko wysłalam zaległosci!
                      • krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 21.05.06, 12:58
                        Dostalam.Dziękuje.
                        Odpiszę pózniej.Teraz mam goscia.
                        • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 21.05.06, 18:51
                          Delwuś, kochana, już jestem smile) Dzięki za pamięć. Kochana jesteś smile)
                          -----------------------------------------------------
                          ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                          • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 22.05.06, 19:10
                            Delwuś, nie ma za co, naprawdę, nie ma za co ..Dziękuję, za miłe słowa, za to,
                            że moje różne tam, takie bazgroły tak sercem odbierasz.
                            Cieszę się. Dzięki za kwiaty smile)
    • dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 22.05.06, 21:22
      Padam na twarz i pokłony biję aleś jest gracz,Powiedz mi jak się takie rekordy
      bije, bo mi sie tylko 84653 udało, a potem mnie znudziło
      • regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.05.06, 16:56