natla 19.01.06, 12:16 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 00:20 aatamm 20.01.06, 00:00 Wybaczcie,ze tak po nocy tu zagladam.Do piecdziesiatki troszke brakuje,ale milo u Was wiec przeczekamPisze z Trojmiasta.Na balkonowym termometrze -16,by moglo jeszcze sniegiem dosypac(lubie jasno okreslony stan rzeczy). yoanna 20.01.06, 00:12 Witaj aatamm Miło,że zaglądasz Rozgość się wygodnie,poczytaj i skrobnij coś do nas czasami))) Ponieważ godzina już dojrzała do snu dobrej nocki ----------------------------------- Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 00:23 Witaj Aatamm ) Przyda sie tu jakiś Szczeniaczek )) Mam duzą prośbę - pisz, pisz, pisz o sobie i swoim widzeniu świata. ps. Przeniosłam Cie do właściwego wątku i mam nadzieje, ze nie weźmiesz mi tego za złe.....w tamtym poszedłbyś prędko "do piwnicy" ) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 06:52 Też witam aatamm - zagość na dłużej, proszę. A czy możesz trochę więcej o sobie? (zainteresowania, płeć itp.) W Szczecinie w pobliżu -8, sypie drobniutki śnieg. Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 07:42 aatamm... powitankowo, super naprade od przybytkuglowka nie boli...klikaj, wczsniej wstan specjalnie)i klikaj ...aaTammm)) Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 07:44 Blekit jeziora dokola... a tam w odali gdzies biel.. przetrzen i lazur nas wola...... aaTmm to spiewane na powitanie)) Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 20.01.06, 10:19 Witam miło, cieszę się, że jesteś i piszesz. To ważny krok, potem idzie już jak "z płatka" )) Więc pisz, czytaj i witaj wśród nas, Aatmm ) Odpowiedz Link
regine Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 10:20 Aatamm, przepraszam, pokręciłam Twój nick ) Odpowiedz Link
aatamm Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 11:03 Dzien dobry wszystkim. Piekne powitanie-"Blekit jeziora dokola a tam w oddali gdzies biel.... W takich klimatach spedzilam ostatnia sobote.Pojechalysmy z kolezanka w Bory Tucholskie,od momentu wjechania w lasy byla to przygoda ekstremalna.Z grubsza odsniezone przez sluzby lesne,a to co zostalo na drodze zamienilo sie w lod.Mialysmy mniej wiecej lekko z gorki(ok 10km),wiec jadac "kujawiakiem"- niebezpiecznie zblizajac sie raz z lewa,raz z prawa do stojacych przy drodze drzew(w koncu Bory)dotarlysmy na miejsce.I bylo jezioro,co prawda blekit zamienil sie w szarosc lodu,za to drzewa wokol wygladaly przecudnie.Jak w basni o Krolowej sniegu.I widzialysmy sarenki i zajaczka. Grzejnikami udalo nam sie uzyskac temperature wewnatrz domu +5!!,co przy zimnie na zewnatrz wydawalo sie luksusem.A jak smakowala herbatka i bigosik. Jako roczniki z lat 50-tych,nie mogac dostac sie do pomieszczenia gospodarczego (zamarzniete klodki)celem zabrania lopaty i piasku na droge powrotna(pod gorke) wzielysmy siekiere i piaseczek,w ktory jesienia kotek,no wiecie...Nie wszystko musi pachniec. We krwi chyba mamy wszystkie radzenie sobie w naglych sytuacjach tzw materialami zastepczymi. Tu prosze o przyklady z Waszego zycia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 11:17 Hej, Atamanko, zrobiłam sobie z Ciebie chłopa....pardon, ale nick mnie zmylił ) Jeżeli mogę Cię prosić, takie śliczne opowiadanka pisz w wątku np. "Coś Wam opowiem", bo tu też z czasem zginie, a szkoda. Mam nadzieje, ze juz pooglądałaś układ forum. Zwróć uwagę na linki na górze naszej głównej strony. A tej chatki w Borach T. to Ci bardzo zazdroszczę i tej drogi do niej i tego widoku. Pięknie to opisałaś. Zaraz to skopiuje i wrzucę do w/w wątku. Odpowiedz Link
aatamm Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 11:28 Dzieki za podpowiedz. Moje aatamm to wyraz niemocy na to co dzieje sie w naszym kraju.Skorzystalam z przyslugujacego prawa wyborczego i tyle moge.Juz nie chce mi sie nawet o tym myslec,a co dopiero mowic.A tam... Z Atamanka))to chyba mam tylko tyle mam wspolnego,ze latem bylam na wyprawie krymskiej.I ja bylam naczelnikiem.Sklad wyprawy-ja i moja corka.Nietrudno wiec bylo objac dowodztwo. Odpowiedz Link
natla Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 11:41 No super, to jesteś światową dziewczyną, więc maszeruj juz do "Coś Wam opowiem" i złóż sprawozdanie z "atamańskiej wyprawy" ). Czasem atamanowanie córce moze być trudniejsze niż grupie )) A co do genezy nicku, to Cie rozumiem, bo gdybym teraz wymyślała swój nick, to też byłby pewnie tematyczny. Aha, stań w kolejce po berecikowe, a jak bę dziesz grzeczna, to nawet Cie puszczę przed siebie ))) Odpowiedz Link
natla Aha.... 20.01.06, 11:48 ......wpisz się Atamanko na jedyną słuszną listę obecnosci ))) (pierwszy wątek na stronie) Odpowiedz Link
aatamm Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 11:55 Postaram sie cos sklecic,ale troszke pozniej.Widze,ze przenioslas moj list,wygladaloby,ze jestem straszna gadula,jakby zaraz pojawil sie nastepny.A ja tak naprawde,lubie w nowym gronie najpierw z boczku posiedziec i posluchac,popatrzec. Odpowiedz Link
natla Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 12:07 To dobra metoda, ale tu gaduły są bardzo mile widziane ) Odpowiedz Link
kesaira Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 14:17 Witam Aatamm, pieknie opisałaś, co zresztą Natla również zauważyła i potwierdziła. Ten kujawiak na drodze mnie robawił) Jak uda mi sie to pokaże zime w innym wątku. Jak mi sie uda, rzecz jasna. Nie jestem takim gierojem komputerowym jak Axsa lub inne dziewczyny. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Aatamm, coś pokręciłam, sorry :)) 20.01.06, 15:44 Witaj Aatamm,bardo podoba mi Twój nick.Miło i wesoło zaczełaś,tak trzymaj i baw sie dobrze z nami)) Odpowiedz Link
regine Re: Aatamm :)) 20.01.06, 18:49 ładnie opisujesz swoje przygody z humorem wszystkie aż "błyszczą". A co do nart, to ten "kujawiak" to jakiś styl narciarski ??? Pytam bo nart w życiu na nogach nie miałam i podziwiam wszystkich, którzy potrafią jeździć lub nawet stać na tych "dwóch deskach"...) Odpowiedz Link
aatamm Re: Aatamm :)) 20.01.06, 19:40 A co do nart) Kochanie,my tym kujawiakiem to autkiem jechalysmy z gorki,przez las,po lodowej drodze.Opony niby zimowe,ale i tak nosilo nas z lewa na prawo,cudem drzew nie kosilysmy przy tej jezdzie.Ale faktycznie narty by sie przydaly,narty biegowe bylyby praktyczniejsze w tych warunkach. Tylko jak na nich te 100km z okladem doszusowac do Trojmiasta? Odpowiedz Link
regine Re: Aatamm :)) 20.01.06, 19:54 A Ty jedna, nie napisałaś, że autkiem....)) a ja tu kombinuję na wszystkie sposoby... Autem to wiem, jak się jeździ "kujawiakiem" po lodzie )) Odpowiedz Link
aatamm Re: Aatamm :)) 20.01.06, 20:14 Tez lepiej wychodzi mi jazda samochodem niz na nartach.Choc zapalu do nauki mi nie brak.Ale jeszcze sie naucze na tyle,zeby nie stanowic zagrozenia dla bliznich.Chciec to moc!W tym sezonie zimowym juz nie dam rady pojechac w gory,ale to,ze pory roku powtarzaja sie cyklicznie raczej nie ulegnie zmianie,wiec wszystko przede mna.Taki mam plan Odpowiedz Link
dankarol Re: Aatamm :)) 20.01.06, 20:55 witaj i jak najczęściej pisz o swoich przygodach. Odpowiedz Link
maliniaq Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 08:50 Witam Jesem juz zaawnsowana 50 latka bo rocznik 51 a wiec 55 lat.Od 3 lat jestem na nauczycielskiej emeryturze. Moja rodzinka to corcia ziec wnus Adas syn synowai i drugie wnusiatko od nich w sierpniu Do tego wspanialy maz 57lat wlasnie skonczyl57 lat. tez wczesnie emerytowany nauczyciel To wlasnie ja. Wnus wstal i domaga sie zabawy a wiec wiecej o sobie nastepnym razem. Pozdrawiam wszystkich Milego dnia cokolwiek robicie pa Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 10:00 Witaj, rozumiem, ze przejęłaj nick córci...... Witaj w emerycko-nauczycielskim klubie Ja od września już nie muszę ) A skąd klikasz? Odpowiedz Link
tesunia Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 10:34 witaj.... pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
maliniaq Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 11:01 Jetem z Tomaszowa Maz to 50 km od Lodzi. Pykam na corki kompie ale marzy mi sie wlasny .Moze uda mi sie taka frajda posknerze i zaszaleje buziaki Odpowiedz Link
maliniaq Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 11:17 Nie potrafie dzis miejsca sobie znalezc po tej tragedii w Katowicach . Nawet na zabawe z moim wnuniem nie mam ochoty. Ci ludzie mieli swoje plany marzenia i jedna chwila i koniec strszne Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 22:15 Witaj Malinia wiem ze powitalam Ciebie ale nie widac wiec jeszcze raz ,,witaj wsrod Nas)) Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 11:18 Witaj, i zaszalej nawet nie na swoim komputerze. Uściskaj wnusia, Malineczko ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 11:47 Witaj!!! Szalej razem z nami,musze Ci pogratulować!!! Masz wspaniałą córkę Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 12:35 Fajne są, bo to "ciało pedagogiczne" )))....choć na ten temat są jednak różne teorie A co do tragedii w Chorzowie nie jesteś odosobniona......to tkwi cały czas w nas i mysli uciekają ..... Odpowiedz Link
dankarol Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 30.01.06, 11:01 Witaj Maliniaczku, ucałuj od nas wnusia. Odpowiedz Link
graga21 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 31.01.06, 12:11 Jestem z Bielska-Bialej, juz 10 lat wolna 'like a bird', zona rowniez nauczyciela, oboje fani gor szczegolnie zima i to tych z wyciagami narciarskimi. W lecie dosiadamy rowerow, ale to nas mniej bawi ze wzgledu na gorzysty teren, wiec wtedy chetniej korzystamy z wody. Jedna corka i jej maz (czyli moj ziec, czyz nie?) rowniez nauczyciele, cha!cha!, 13-letni wnuczek oraz 7-letnia wnuczka. Nie jestem zwariowana babcia, dlatego nie bede nudzic o wnukach (interesujace sa tylko wlasne). Gdybym o czyms jeszcze zapomniala (ach, ten kalendarz!) prosze, pytajcie. Ale nie odpowiem zaraz, bo wlasnie jade na swoja gimnastyke, czyli na tonace w sloneczku Skrzyczne. Trzeba uciekac z zapyzialej mgly otulajacej doliny... Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 31.01.06, 12:21 Witaj Graga21, miło, że jeszcze jedno "ciało pedagogiczne" mamy wśród nas...) Masz poczucie humoru, jesteś pasjonatką gór, wycieczek, jazdy rowerowej, więc witaj wśród nas, bo wiele osób z tego forum prowadzi podobny tryb życia. Będzie jeszcze ciekawiej gdy podeślesz nam fotki ze swych "wojaży", niestety nie wszyscy mogą, z różnych powodów, uprawiać różnych sportów. Ale fotografią pasjonują się prawie większość, zajrzyj do kącika fotograficznego, zobaczysz sama. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 31.01.06, 12:49 Następna o rzut beretem. Mówisz, ze na Skrzycznym jest słońce? Rany, jak Ci zadroszczę. Dziś na Śląsku jest po prostu ohydnie, wszystko co be, leży tuż nad ziemią. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 31.01.06, 15:58 Witam nowa duszyczkę) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 31.01.06, 17:27 Witaj Grago z "karcianym oczkiem". Mamy nadzieję, że zostaniesz i będziesz się z nami dzielić swoimi myślami. I ja uwielbiam góry, i wyciągi narciarskie. Zwłaszcza wyciągi krzesełkowe. Mogę nimi jeździć "na okrągło" - w górę i w dół. )) Nart w góry nie zabieram, bo jak widzę po innych noszących je wszędzie ze sobą, to one im tylko przeszkadzają. )) Odpowiedz Link
wirella Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733. 02.02.06, 15:44 Jestemznów z Wami już nie jako wasia6 tylko wirella.Prawda, że to lepiej brzmi? No i mamnadzieję,że nie mam już dublerki. jak jużpisałam jestem poczatkującą internautką(dopiero od tygodnia mam stałe łącze) i sprzęt nie pierwszej młodości , więc narazie tylko czytam, czytam..., bo najbardziej interesują mnie ludzie. Bądźcie zdrowi. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733 02.02.06, 16:12 Witaj!!! Wirella..naprawde pieknie brzmi)) Dasz radę ja jak zaczynałam,to nie wiedziałam jak mam sie tu poruszać,jeszcze i tak wszystkiego nie umiem,grunt to dobre chęci,reszta przyjdzie sama. Czytaj,czytaj...a potem do roboty!!!)))) Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733 02.02.06, 16:50 No to witam Nowonarodzoną ) Wasiu.....tfu.. Wirello (100 razy lepiej brzmi) nie mysl sobie, że będziesz tylko nas wykorzystywać czyli czytać. Takich "darmozjadów" jest wielu. Jak sie juz ujawniłaś ....nawet dwukrotnie ), to zoobowiązuje do pracy. Ładnie podpisujesz liste obecności, ale w firmie forumowej sie lenisz ) Załoze Ci Prywatny wątek i jak tylko zobaczysz , że jest wysoko, to sprawdzaj, bo to ktoś czegoś od Ciebie chce......np. chce Ci podarować dużą kasę....szkoda byłoby przegapić, nie? ) Odpowiedz Link
aaj3 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733 02.02.06, 17:32 oczywiście i ja jak najbardziej witam witam witam to ja jestem ten " darmozjad" o którym Natla pisze ale naprawdę postaram sie poprawić Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733 02.02.06, 18:05 No nie przesadzaj, nie jesteś wprawdzie przodownicą pracy, ale trochę Cie widać ))) Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 733 09.02.06, 22:18 aha,,Wirella byla witana,,ale nowy nick i nowe powitanko)))) Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 22:17 Witaj Graga))) ogladalam zdjecia ,,,fajnie bedziesz Nas tu .. cieszyc pieknymi krajobrazami)) fajnie:) Odpowiedz Link
beika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:05 Witam wszystkich i przepraszam, że nie przedstawiłam się jak tylko zaczęłam zaglądać na Wasze forum. Piszę "Wasze", ponieważ nie czuję się jeszcze tu zadomowiona, ale obiecuję, że w miarę upływu czasu to się zmieni. Bardzo mi się TU podoba! Klikam z Warszawy. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:10 Witaj. To jest forum 50tek w szerokim tego słowa znaczeniu ())))))) (uśmiech) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:23 Witam nowa duszyczkę) To nasze forum,moze byc również Twoje,jak zechcesz z nami zostać,zapraszamy i do roboty)) Odpowiedz Link
beika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:45 Dziękuję za miłe przyjęcie i obiecuję wpadać tu tak często, jak to tylko będzie możliwe. ( Latem vogino55 podał mi link na interesujący mnie temat i nie pamiętam, czy Mu podziękowałam, więc czynię to niniejszym). Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:36 Jak Ci sie u nas bardzo podoba, to juz nie "Wasze" ale "nasze" forum...Jasne? )) Witaj oficjalnie. Odpowiedz Link
beika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 04.02.06, 23:46 Jasne ! Witam także. Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 00:01 Beiko, witaj !!! Miło, że wpisałaś się do nas, w tym powitalnym wątku ) Zaglądaj do nas częściej i pisz, bo ciekawie piszesz. Pozdrawiam ciepło. Regina Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 22:19 beika ,,witam Cie))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 00:08 Witam wszystkich nowych, których nie zdążyłam wcześniej przywitać Odpowiedz Link
lili50 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 09:23 Witam wszystkich na forum. Chciała bym się do was przyłączyć jesli mnie przyjmiecie będę bardzo wdzięczna.Kilka słów o sobie: mam 57 lat zamężna, dwie córki i trzech wnuków, mieszkam w Policach. Jak by tego było mało, to wziełam sobie kłopot na głowę(pieska ratlerka). Jestem na ręcie i zajmuję się wnukiem, ponieważ córka pracuje.I to by było wszystko. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 09:30 Witaj Lili. Bardzo sie ciesze, ze chcesz być z nami. Pogłaskaj ode mnie swojego pieseczka i napisz coś o nim w wątku "Nasze zwięta" Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 12:01 Witam Lili)) rówiesniczko moja Miło,ze tu zawitałaś i mam nadzieję,ze zostaniesz z nami na dłużej,baw sie dobrze,pozdrawiam) Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 12:07 Witaj Lili50, pozdrawiam Ciebie, wnuki no i psinę ) Miło,że jesteś, pisz, czytaj i rób co chcesz, Przyjmujemy wszystkich ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 12:30 witaj Lili! Czy to są "te" Police? Jezeli tam to mieszkamy w pobliżu w dwóch różnych gminach. Baw sie z nami na forum. Odpowiedz Link
lili50 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 13:10 Dziękuję wam serdecznie za miłe przyjęcie.Co do Polic to chyba to, te z nawozami.Krista57 jeśli możesz, to napisz z kąd jesteś, bo ja jeszcze nie mogę się połapać, gdzie czego szukać? Będę musiała kilka dni czytać, żeby sie coś o was dowiedzieć i zrobić spis. Ponieważ nie zapamiętam was wszystkie.Jeszcze raz dziękuję że mnie przyjełyście pod swoje skrzydła. Narazie kończę, bo muszę zrobić obiad dla swojich darmozjadów tj: dla męża i wnuka, który u nas mieszka. Pozdrawiam i całuski dla wszystkich! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 16:01 Witaj nam LiLijo serdecznie!!! Daj się bliżej poznać!! )) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 06.02.06, 07:54 Witaj, Lili! Jesteś trzecia z okolicy: Krista jest ze Szczecina (mieszka na Słonecznym) a ja poniekąd łaczę Was obie: mieszkam w Szczecinie, a pracuję w Policach. Napisz coś o piesku! Pozdrawam - Gośka Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 05.02.06, 13:11 Witaj Lili. Baw sie dobrze na forum. Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 22:19 witaj Lili)))).... bywaj ...badz))) Odpowiedz Link
lili50 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 06.02.06, 10:17 Goskaa.l cieszę się że jest nas coraz więcej z okolic Szczecina, ja kiedyś też mieszkałam w Szczecinie. O piesku napisałam w "Nasze zwierzaki" Odpowiedz Link
tesunia Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 06.02.06, 10:33 witam nowe duszyczki:beiko/lili pozdrawiam z "ciepelkiem skandynawskim" Odpowiedz Link
wloba07 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 20:52 Witajcie! Czy mogę się przyłączyć do Waszego grona? Parę słów o mnie: mieszkam w Bełchatowie, mam męża i dwoje dzieci i psa (a właściwie suczkę co nie chciała być psem). Córka Joanna z mężem i synem (moim wnukiem), Mikołajem mieszkają w Warszawie. Syn Adam od półtora roku mieszka i pracuje w Irlandii. Ja też jeszcze pracuję, i w tym roku skończę 50-tkę. Od dłuższego czasu przymierzałam się, żeby do Was napisać i w końcu się odważyłam. Pozdrwiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link
maladanka Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.02.06, 21:32 No i super,ja też się przymierzałam chyba z miesiąc! Ale teraz to czytania na forum,a czytania... Odpowiedz Link
czarny.humor Witaj Wloba! :))) 09.02.06, 21:49 Fajnie, że jesteś!! Jeśli się przymierzałaś od miesiąca, to już nas trochę znasz nie?! Najmłdszy leci po piwo!!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Witaj Wloba! :))) 09.02.06, 21:59 Witaj ...smarkata ) Cieszę się, że chcesz być z nami. Daj sie poznać Mam nadzieje, ze przez miesiac nas trochę poczytałaś. Aha. Tu panuje dyscyplina tj. listę obecności należy podpisać codziennie, po czym udać sie do .....solidnej pracy w naszej firmie. ))))) Jeszcze raz witaj i baw sie raxem z nami. Odpowiedz Link
lili50 Re: Witaj Wloba! :))) 10.02.06, 00:07 Bardzo miło Cie poznać, ja też jestem tu od nie dawna i bardzo jestem z tego zadowolona, atmosfera jest wspaniała. Z poczatku trudno mi się było połapać z tym wszystkim, ale pomału się zapoznaję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 07:48 Witaj, a jakże! Zapraszamy do wypełniania innych naszych wątków (o podróżach, o pasjach, o robótkach, o przygodach itp.) - tylko duuużo proszę! Odpowiedz Link
wloba07 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 08:09 Witam się szyciutko i spadam do pracy! Słoneczko pięknie świeci, zapowiada sie miły dzionek, a jeszcze milszy będzie po południu,bo przyjeżdża moja córcia z Mikołajem (aha, nie napisałam, że 07.01. skończył 2 latka, a urodził w 50 urodziny swojego dziadka! Dziękuję za przyjęcie mnie do grona, i obiecuję często tu zaglądać! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 15:00 O!! widze,ze mamy nowa duszyczkę!! Witam Cię Wloba07,jakis agent z Ciebie czy cóś?? Baw sie dobrze,tutaj jest sama miła wiara-zobaczysz) Odpowiedz Link
kesaira Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 17:26 Witam serdecznie nowoprzybyłych) Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.02.06, 21:22 Witam Wolba07, fajny nick, gdzie tak pędzisz dziewczyno, powoli bo ślisko Pozdrawiam serdecznie i ja ) Odpowiedz Link
wirella Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 12.02.06, 19:30 Wydawało mi się,że niedawno tu byłam, a dziś zobaczyłam,że powiększyło się nasze forum,jak ten czas leci...Pragnę więc nadrobić zaległości i przywitać równie serdecznie jak tu mnie powitano maliniaq,gragę,beikę i wlobę.Cieszę się podwójnie, bo nie jestem już jedyną nowicjuszką. Odpowiedz Link
wirella Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 12.02.06, 19:40 wydawało mi się,że niedawno tu zaglądałam, a dziś zobaczyłam,że nasze grono się powiększyło,jak ten czas leci....Przeto nadrabiam swoje niedopatrzenie i pragnę przywitać się równie serdecznie jak mnie przywitano z maliniaq,gragą beiką,lili iwlobą.Dodatkowy powód do radości to to,że nie jestem jedyną nowicjuszką. Odpowiedz Link
leciwa Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 16:42 Witam serdecznie. Mam 50 lat /Koziorożec/ mieszkam w Warszawie z 16-letnim synem.Jestem wdową.Prowadzę własną firmę. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do Swego grona. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 16:44 Witam Leciwą i tych , których jeszcze nie witałam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 17:04 Witaj, ziomal z Woli Ciebie wita i pozdrawia.Cześć. Cześć. Cześć) Odpowiedz Link
leciwa Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 17:35 Rzeczywiście ziomal, na Woli się wychowałam i chodziłam do szkółki. Miło, że od razu jest bratnia dusza. Odpowiedz Link
leciwa Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 17:36 Przepraszam Wiktorio, są. Odpowiedz Link
regine Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 17:41 Witaj, Leciwa, miło mi bardzo, rzut beretem mam do Woli ) Mieszkamy tak blisko, a jednocześnie "tak daleko". Witaj i zostań z nami !!! Odpowiedz Link
wirella Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 18:36 Witam serdecznie "leciwą". Ten nick to duża przesada.Żałuję ,że sama na to nie wpadłam, bo mam +++50. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 17:50 Mnie również miło. Szkoła podstawowa to 238 na Redutowej, czar wspomnień ale jeszcze pamiętam .Przyznam Ci się, że tak bratnich dusz jak tutaj, nigdzie nie znajdziesz . Jestem tutaj krótko ,jednak istoty otaczające Ciebie na tym forum to złoto nie kobiety, życzę Ci udanych i trwałych przyjaźni .)) Odpowiedz Link
leciwa Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 18:25 Regine aktualnie mieszkam na obrzeżach W-wy. Ale też nie daleko. Sagittariusie , ja chodziłam do 236 na Elekcyjnej, też czar wspomnień. Złoto nie kobiety mówisz? A co one mówią o Tobie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 18:45 Że jestem krwiopijca i drań bez dwóch zdań Odpowiedz Link
vogino55 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 13.02.06, 21:53 Witam. Hej 'ziomale' na wątek plotkarski proszę())))) Wojciech Odpowiedz Link
goskaa.l witam LECIWĄ 14.02.06, 07:23 Witam serdecznie i proszę o więcej wpisów. ODwiedź, proszę, wątki o robótkach, pasjach, podróżach. A może potrafisz sklecić jakiś wiersz? Pozwól się poznać bliżej. Gośka, która czasem coś napisze. Odpowiedz Link
vogino55 Re: witam Buszmen'a czterysta i cóś 18.02.06, 09:55 Andrzeju witam Wojciech PS zaraz Ciebie Panie no,,,powitają hehehe Wojciech Odpowiedz Link
maladanka Re: witam Buszmen'a czterysta i cóś 18.02.06, 10:29 wreszcie chłop z troszkę niżej na mapie! Witam z Beskidu Niskiego! I ewentualnie może w gawiarence coś wstawisz do biblioteczki? Odpowiedz Link
czarny.humor Witajcie "nówki" 18.02.06, 10:43 Leciwa Sądząc po nicku, to myślałem, że jesteś tak pi razy oko ze dwa razy starsza od nas, a tu się okazuje, że Ty prawie małolata jesteś. )) Buszmena też witam, choć nie widzę go tu. Ale może mi na wzrok padło?! Sprawdzę jeszcze raz. )) Odpowiedz Link
jana2706 Re: Witajcie "nówki" 18.02.06, 12:04 moja rodzina mieszkala w czasie wojny na Saskiej Kepie,potem na Woli, przy Elekcyjnej Odpowiedz Link
jana2706 Re: Witajcie "nówki" 18.02.06, 12:19 male wyjasnienie,na pewnym zamknietym forum pisze jako jana2706, z lenistwa nie loguje sie ponownie,jestem muraszka1,pozdrawiam Starych i Nowych Odpowiedz Link
tesunia Re: Witajcie "nówki" 18.02.06, 12:58 milo powitac nowych i nowe niki) zycze ciekawych wpisow i pozostania w naszym gronie) Odpowiedz Link
natla Buszmen się wita :) 18.02.06, 14:12 Re: Skad przybywamy Autor: buszmen471 Data: 18.02.06, 09:50 HALO WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IPOZDRAWIAM ANDRZEJ Z LUBLINA ________________________________________________________________________________ Witaj Andzreju, poczytaj nas, poznaj i baw sie razem z nami Odpowiedz Link
tofika Re: Buszmen się wita :) 19.02.06, 10:38 powitankowo, zawsze to na przedwiosenne prawie ))czasy ktos Nowy i Fajnie))) Odpowiedz Link
natla Powitanie Buszmana przez Lili i Reginę 21.02.06, 12:15 • Re: Skad przybywamy lili50 21.02.06, 11:53 Witaj buszmen471-coś skromnie o sobie napisałeś, podaj więcej szczegółów* Pozdrawiam. • Re: Skad przybywamy regine 21.02.06, 11:57 Witaj ziomku....Napisz Buszmenie471, coś więcej o sobie... Jest tyle miejsc...Lub załóż sobie swój watek... Miłego pobytu u nas ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Powitanie Buszmana przez Lili i Reginę 23.02.06, 21:04 Serdecznie witam nowo przybyłych,nie było mnie tu przez dwa tygodnie,toteż z wielką przyjemnością witam ''nowe duszyczki'' Pozdrawiam i bawcie się dobrze)))) Odpowiedz Link
lili50 Witaj leciwa 18.02.06, 15:30 miło mi Ciebie poznać, przepraszam że zwlekałam z powitaniem, ale moja drug a połowa, wciąż komputer okupuje, a ja między pauzami z doskoku mogę. Odpowiedz Link
kesaira Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 19.02.06, 00:41 Nowe koleżanki / kolegów - Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Grazyna10 26.02.06, 18:35 Nie jestem Ga 10. Meldowalam sie tu jak skonczylam 50 a bylo to w czerwcu, ale nic nie stoi na przeszkodzie zameldowac sie ponownie. Stosunkowo swieza 50, matka jednej corki, tesciowa jednego ziecia i babcia jednej wnuczki. Normalnie z Wroclawia ale od 4 lat mieszkam w Holandii. Zdecydowalam sie zaczac swoje zycie jeszcze raz od poczatku z nowym partnerem i w nowym kraju. Nie pracuje i jest to moja przemyslana decyzja, w zwiazku z tym mam czas dla siebie i swoich zainteresowan zanim przeszlam na emeryture. Pelna akceptacja siebie, wieku i wygladu. Za nic nie chcialabym cofnac czasu. Uwazam, ze jestem w najcudowniejszym wieku: jeszcze mloda i aktywna, a juz uwolniona od opieki nad dziecmi i od pracy. Ufff... niech zyje zycie po piecdziesiatce. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link
lili50 Re: Grazyna10 26.02.06, 18:53 Witaj Grażynko* Miło mi Ciebie powitać, ja tu jestem nowa, ale bardzo dobrze się czuję na forum. Byłam załamana,nie wiedziałam co z sobą zrobić, ale panie na tym forum, bardzo mi pomogły. Czułam sie nie potrzebna i bez użyteczna, One mmie podtrzymały na duchu. Jestem im bardzo wdzięczna. Życzę Ci zdrowia i miłości z nowym partnerem, żeby był dobry dla Ciebie i o Ciebie dbał. Odpowiedz Link
natla Re: Grazyna10 26.02.06, 19:09 Grażynko, masz takie same odczucia jak ja. Tez uważam, że to piękny okres naszego życia i żeby tylk trwał jak najdłużej, tj. żeby zdrowie było w normie. Po czerwcu niestety nie utrwaliłaś nam się, stąd moja upie......liwość ) Cieszę, że zaczynasz działać. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Grazyna10 26.02.06, 19:56 Witam Cie Grażynko,baw sie dobrze razem z nami))) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Grazyna10 26.02.06, 20:55 Dzieki za cieple przyjecie i bije sie w piers, ze juz nie bede tylko podczytywaczem. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link
wirella Re: Grazyna10 27.02.06, 11:59 Witaj Grażynko ! Cieszę się, że powiększyłaś grono nas "nowych". Ja też głównie podczytuję, ale bez wyrzutów sumienia, mimo niezadowolenia naszej Adminki. Jestem nieśmiała i najpierw chcę poznać ludzi. Jak " dojrzeję" zacznę czzzęściej zabierać głos. Odpowiedz Link
banitka51 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 28.02.06, 11:59 Witam wszystkich! Nie bardzo wiem, jak się poruszać - wejść łatwo, a co dalej? Jestem całkowicie (z krwi, kości i mentalności = bezinteresowna życzliwość) wrocławianką, rok urodzenia wyżej, przeniesiona w nierealny świat miasta Łodzi, gdzie od lat kilkunastu trwam przy mężu, w zupełnie obcej mi atmosferze, gdzie nie mam żadbych własnych przyjaciół (ci męża traktują mnie jak guzik przy jego marynarce) i muszę wyjeżdżać do wrocka, żeby poczuć, że żyję. Mam sporo pomysłów na spędzanie czasu, zainteresowań i nie nudzę się, pomimo wrażenia, że jestem na wygnaniu. Szukam - jak chyba wszyscy tutaj - dusz pokrewnych. Ze względu na częste wyskoki do Wrocławia do przyjaciół, nie jestem w stanie bywać tu codziennie. I nie bardzo wiem, jak się poruszać po tym forum, bo aż tyle czasu nie mam, żeby czytać wszystko. Proszę o podpowiedź, drogowskaz i życzliwość dla forumowego nowicjusza. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 28.02.06, 12:07 Witaj Banitko,poczatki są zawsze trudne,ale dasz radę,ja tez nie wiedziałam jak sie poruszać i dalej nie wszystko wiem,ale uczymy się,poczujesz sie tutaj jak u siebie-zobaczysz z Wrocławia jest(troche) ludzi,już zrobiłas piękny poczatek wpisując się /Skąd przybywamy/opowiadaj,pisz i baw się razem z nami))))) Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 28.02.06, 12:14 Witamy i zapraszamy. Nie jest tak źle z poruszaniem sie po forum. Poprzeglądaj sobie czerwone linki na górze naszej głównej strony, to pomoze Ci na pewno. Poza tym śledź bieżące wypowiedzi i włączaj się w nie. Będziesz miała problemy? Pisz do Biura Obsługi )))) Pozdrówka. Odpowiedz Link
krista57 Re: Banitko 28.02.06, 15:43 Witaj dziewczyno z pięknego Wrocławia i miasta Łodzi. W tajemicy Ci powiem,ze jest tu niewiele osób,które przynudzają cała reszta w s p a n i a ł a. Odpowiedz Link
wloba07 Re: Banitko 28.02.06, 16:41 Witaj Banitko!!! Ja też jestem z krwi i kości wrocławianką i doskonale Cię rozumiem! Od ponad 20-stu lat nie mieszkam we Wrocławiu, ale tam jest mój dom i gdybym mogła tam wrócić na stałe to nie zastanawiałabym się ani pół minuty. A obecnie mieszkam niedaleko Ciebie, bo w Bełchatowie! Też jestem nowa na tym forum, ale już czuję się zadomowiona! Odpowiedz Link
lili50 Re: Banitko 28.02.06, 16:51 Bardzo miło Ciebie witam, chociaż nie jestem z Wrocławia.Ja tu jestem od nie dawna, a czuję się świetnie, życzę Ci tego samego* Powodzenia Odpowiedz Link
banitka51 I co dalej? 28.02.06, 18:27 Dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie, nawet się nieco wzruszyłam... Jak siedzę w Łodzi to raczej mi się nie zdarza nic miłego usłyszeć (poza warzywniakiem, z którego taszcze siaty i zostawiam sporo, jak na roślinki kasy). Może jestem tępa (istnieje takie prawdopodobieństwo, więc biorę je pod uwagę), ale nie bardzo wiem, w jaki sposób (bez siedzenia godzinami, na które mnie nie stać) znaleźć w tym rogu obfitości tematów i osób te naj. Niektóre wątki ciągną się od lat i zanim się w nie wciągnę... No, chyba jednak jestem tępa. wloba07 - jestem z okolic placu Grunwaldzkiego, koło klinik. Może jesteś z okolicy? Kiedyś w Berlinie wpadłam przypadkowo na człowieka, z którym, jak się okazało po kilkunastu minutach rozmowy - znaliśmy się z piaskownicy... Gdziekolwiek wyrosłaś - ja Ciebie też rozumiem. Mam do Ciebie pytanie, tak z ciekawości - czy Twoja Połowa też to rozumie? Bo moja kompletnie nie, co jeszcze bardziej wpędza mnie w króciutkie "depry". Zdrówka wszystkim Odpowiedz Link
wloba07 Re: I co dalej? 28.02.06, 18:55 Ja mieszkałam na ul.Grabiszyńskiej prawie na samym końcu, koło zakładów Elwro, zresztą do tej pory mieszka tam mój brat i przyjaciółka, z którą się znamy odkąd sięgam pamięcią. A moja połowa raczej mnie rozumie, ponieważ też musiała opuścić swoje rodzinne strony. A na forum wcale nie jest tak trudno się poruszać, ja nie czytam wątków od początku, przeglądam te, które mnie interesują i co nieco dorzucam od siebie, np. wątek dla babć, albo o zwierzętach, albo o podróżach... Po prostu zacznij od takiego, który Cię zainteresuje! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
banitka51 Re: I co dalej? 01.03.06, 00:52 Dziękuję za rady, jestem kompletną nowicjuszką na forum, nigdy się nie udzielałam, bardzo trudno mi tutaj się poruszać, bo mam oszczędną wersję satelitarną internetu, w zw. z tym stronki otwierają mi się w tempie = zrób sobie kawę, herbatę i uzbrój się w cierpliwość... Jak usłyszałam "nie marudź" - poczułam się jak w Łodzi. Podobnie jak wtedy, gdy pierwszy raz miałam zatankować paliwo na samoobsługowej stacji CPN... Grabiszyńska jest daleko od hali ludowej, ale jest mi bardzo dobrze znana. Córka "robiła" szkołę grafiki komputerowej na Ostrowskiego, właśnie tuż koło ex- Elwro. A matka ją woziła. Miałam znajomych koło stadionu "Śląska". I rodzinę na Żelaznej. A przyjaciele mają prywatną przychodnię na Grochowej. Masz sporo szczęścia, że jesteście wspólnie "odkorzenieni". Mój nabytek małżeński jest urodzonym łodzianinem od kilku pokoleń. Przez kilka lat mnie zwodził, że się przeniesiemy. Ale przestał. A ja zakończyłam etap "życia nadzieją". I jakoś nie radzę sobie geograficznie. Mieszkanie własciwie we Wrocławiu jest (z mamą, która świetnie sobie radzi), ale praca... Serdecznie pozdrawiam, jak będę na Grochowej rzucę w Grabiszyńską buziaki od Ciebie. Odpowiedz Link
wirella Re: ? 01.03.06, 08:35 Witam cię cieplutko, cieszę się,że powiększyłaś nasze grono. napewno,podobnie jak ja będziesz się tu dobrze czuła. To najciekawsze forum, tu nie można się nudzić. Odpowiedz Link
banitka51 Re: ? 01.03.06, 12:51 witaj - ja też mam nadzieję, że o nudzie nie ma tu mowy. Mam tylko problem z kompem, bo zawiesza mi się i strasznie dużo czasu zjada. Dlatego muszę się skoncentrować na niewielu wątkach, bo czasowo nie dam rady wszędzie włazić. Odpowiedz Link
regine Re: Mia, Grażynko 10, Banitko !!! 01.03.06, 17:04 Nie wiem czy dobrze wpisałam Mia, ale tak widzę na monitorze telewizora, jśli coś pokręciłam przepraszam, Za 2 tygodnie się poprawię Pozdrawiam Was dziwczyny i witam bardzo serdecznie, bo chyba tylko ja Was nie witałam. Miłego pobytu, uśmiechów i czego tylko chcecie.To forum prawie umie wszystko: gotować, prasować, hodować kwiaty w ogródkach i doniczkachj. Zajmuje się polityką, humorem, czasami popłaczemy sobie w rękaw. Są piszący wiersze i opowiadania, są spece od komputerów. A więc cały przekrój ludzi, którzy kochają zwierzęta, góry i Mazury. Jesteści wśród "swoich", Witajcie Naprawdę miło,że jesteście. Ale się rozpisałam...)) Odpowiedz Link
banitka51 regine 01.03.06, 18:55 dzięki za powitanie, już się aklimatyzuję, choć nieco jeszcze nie oswoiłam się z systemem pisania do nieznanego odbiorcy, który nie wiadomo co i kiedy odpowie. Myślałam, ze może funkcjonuje tu czat - ale pokój zawsze pusty. Może z ciekawości, what is it chciałam na czacie pobyć, nie z potrzeby (czy można znać potrzeby, nie znając istoty?). powodzenia i Tobie! Odpowiedz Link
natla Re: regine 01.03.06, 19:38 Banitko, daj tylko hasło a skrzykniemy się na na czacie o określonej godzinie, najlepiej późnowieczorną. Odpowiedz Link
natla Re: I co dalej? 28.02.06, 19:03 Poczytaj "Naszą książkę", idź na kawę do Gawiarenki, pogadaj o zwierzętech w twoim życiu, poopwiadaj historyjki ze swojego życia.....i nie marudź ))) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: I co dalej? 28.02.06, 19:14 natla napisała: > Poczytaj "Naszą książkę", idź na kawę do Gawiarenki, pogadaj o zwierzętech w > twoim życiu, poopwiadaj historyjki ze swojego życia.....i nie marudź ))) O! i nie marudz, tak trzymac, dotyczy to nas wszystkich. Odpowiedz Link
grazyna10 Re:Banitko 01.03.06, 17:15 Ja tez z Wroclawia, na Stalowej (miedzy Pereca i Kwasna) mieszkalam jako dziecko. Tam mieszkaja nadal moi rodzice i tam zatrzymuje sie gdy jestem w Polsce. Pozdrwiam wroclawianke. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link
banitka51 grazyna10 01.03.06, 18:46 czyli niedaleko Żelaznej, gdzie mieszka moja rodzina. No, ale skoro piszesz "jak bywam w Polsce" -to Ciebie dalej niż do Łodzi wywiało. Mam nadzieję, że czujesz się tam na tyle dobrze, by tęsknota za wszystkim, co daleko, była z uśmiechem pt "moje wspomnienia, moje życie", bez żalu. Odpowiedz Link
bog_na Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.03.06, 00:01 Witam forumowiczów, bardzo serdecznie i bardzo wieczorowo, z mojego punktu widzenia oczywiście. Za moimi oknami ciemna noc, może jeszcze nie głęboka. Klikam z prawdziwego końca Polski - Przemyśla . Ostatni przystanek na mapie, jak mawia się tutaj. Liczę, że forum pozwoli mi "otworzyć", choć troszkę, "okno na świat". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ania091951 Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.03.06, 00:21 witamy bog_na Odpowiedz Link
goskaa.l Witaj bog_no! 09.03.06, 06:39 Witaj z drugiego krańca Polski! Opowiedz coś więcej o sobie - każdy czymś cię zajmuje (zawodowo niektórzy już nie), mamy różne pasje i zainteresowania. Podziel się z nami!!! Odpowiedz Link
axsa Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.03.06, 07:31 Witaj Bogna, nie przejmuj się. )) Polsks to jeśt coś nadzwyczajnego - ma cztery końce. )) Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 09.03.06, 08:20 Witaj, już Cię lubie, bo Twój login kojarzy mi się z ulubioną rodzinną Bogdą, no i z Bogną Sokorską, co to wysokie "c" koloraturowe wypuszczała ze swojego gardła. Z Przemysla i okolic chyba jeszcze nikogo nie mamy, więc możesz nam trochę poopowiadać. Jeżeli będziesz miała jakieś problemy, to leć "jak w dym" do biura obsługi ) Na początek przeglądnij sobie czerwone linki na górze naszej głównej strony, bo to pomaga w poruszaniu się po forum. Życzę Ci samych przyjemnosci u nas, w co nieskromnie nie wątpię. )) Odpowiedz Link
regine Re: Witaj Bog_na !! 09.03.06, 11:01 Witaj Bog_na, miło Cię widzieć u nas. No i to takie "nocne" wejście Twoje .. Cóż faktycznie piszesz z daleka, ale to jeszcze nie taki "koniec świata", Przemyś jest(był ), pięknym miastem. Zwano go miastem kościołów. Byłam tam 2 razy w latach 70-tych. Tam uczyła się i mieszkała moja siostra. Więc pozdrawiam piękne miasto i Ciebie !! Witaj na naszym Forum Piędziesięciolatki, to my... Witaj i pisz, coś o sobie , prosimy i zapraszamy !!! Odpowiedz Link
banitka51 Re: Witaj bogno!!! 09.03.06, 11:26 wita Cie najmłodsza forumowiczka - cieszę się, że doszłaś do nas! Jako nowicjusz (pod wieloma względami) mogę Ci zdradzić, że nowi nie są traktowani jak obcy, co nie znaczy, że nie ma SILNEJ GRUPY starych, dobrych znajomych. Życzę Ci, żebyś się do niej też niebawem zaliczała!!! Odpowiedz Link
natla Banitko, nie puszczaj plot ;))) 09.03.06, 12:40 Silna grupa nie zależy od długości pobytu na forum, ale od aktywności......... np. Regina dała sie poznać w przeciągu tygodnia, a i potem nie odpusczała.....do dziś ))) Odpowiedz Link
banitka51 Re: Banitko, nie puszczaj plot ;))) 09.03.06, 14:01 ales się natlo "tytułem" do mnie zwróciła, ze hoho! Jakie "ploty"? życzyłam bognie, żeby jaknajszybciej się poczuła w silnej grupie... no, gdybym świeżo nie nabyła wiedzy, co to )), to by mi moje poczucie humoru nie pomogło, hehe Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Banitko, nie puszczaj plot ;))) 09.03.06, 14:33 Witaj Bog_najest nas coraz więcej/Pań/rozgośc sie tutaj,poczytaj i mam nadzieję,ze zostaniesz z nami na dłużej,miłej zabawy życzę))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj Bog_na:))))))))))))) 09.03.06, 14:35 Kurcze,palnełam gaffffffęęęę,poprawiam się! Witam raz jeszcze Bog_na) Odpowiedz Link
natla Re: Banitko, nie puszczaj plot ;))) 09.03.06, 22:10 A Ty Banitko jedna co myslisz, że posądzałam Cie o brak humoru? ))) Odpowiedz Link
banitka51 Re: Banitko, nie puszczaj plot ;))) 10.03.06, 01:01 jakbyś mnie widziała, natlo, to byś nie mogła, bo ja podobno wyglądam jak beczka śmiechu, ale przez monitor się nie przepchnę.. przyznaję, że grono (STARA GRUPA i co młodsza ....) nie tylko z poczuciem, ale i inwencją humoru pod żaglami w "moim" stylu, więc włażę tu często, bo życie jest TYLKO po to, by nie brać go poważnie i smętnie. ale dęto mi wyszło... dmucham w foka zamiast w grota. ster się w nocny śnieżek (niż) zaplątał. Odpowiedz Link
lili50 Re: Witaj bogno!!! 09.03.06, 12:58 Miło mi Ciebie powitać, ja jestem z drugiego końca polski. Też jestem od nie dawna i jestem z tego zadowolana, Zyczę Ci tego samego. Odpowiedz Link
bog_na Dzięki za bardzo gorące przyjęcie 09.03.06, 21:45 Niezmiernie miło czytało mi się wasze posty. Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa. Oczywiście liczę na miłe dalsze klikanie na tym forum. Przepraszam, że nie dziękuję imiennie ale tyle nowych nicków jeszcze nie znanych. Mam nadzieję, że szybko Was poznam. Pozdrawiam słonecznie. www.przemysl.pl/galeria/index.htm Przyjemnego oglądania fotek. Odpowiedz Link
natla Re: Dzięki za bardzo gorące przyjęcie 09.03.06, 22:12 Śliczne miasto. Mam zamiar kiedyś obiejechać Polske dookoła i na mur zaglądne do Przemysla. Dzięki za fotki. A teraz dosć wstępów.....bierz się do roboty ))))) Odpowiedz Link
wirella Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 10.03.06, 07:55 Witaj Bog_na! Cieszę się że jesteś; jeśli miałabyś ochotę proponuję spotkanie w Gawiarence lub na wątku plotkarskim. Odpowiedz Link
kesaira Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 18.03.06, 17:04 Witam serdecznie Nowoprzybyłe rówieśnice. Coraz nas wiecej. I bardzo dobrze ! Bawcie sie dobrze. ) Odpowiedz Link
natla Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 18.03.06, 17:11 Byleby to nie była liczba, którą podał Sagi w liście obecności......wtedy ja spadam ) Odpowiedz Link
tofika Re: Skąd przybywamy............. 3 .......... 732 18.03.06, 17:11 ale ze mnie gapcia.... Witaj Banitko z Lodzi,teskniaca za Wroclawiem) Bog_no jestes ,przemyslalas i dotarlas z Przemysla.... Badzcie tu z nami... klikajcie....pozdrawiam powitankowo...)) Odpowiedz Link
maladanka Re: Banitko,Bogno 19.03.06, 01:54 przez śniegi i liczne zapory w rodzaju"nie można znależć serwera" przedarłam się z gałązką choinki z szyszeczką i witam - Banitkę /jam z Trójkąta Bermudzkiego we Wrocławiu i żyję! - teraz za to w Beskidzie Niskim/ i Bognę - bo do Przemyśla muszę w tym roku - to piękne miasto! Odpowiedz Link