jolly_boatie
21.05.19, 20:16
Szukam miłości, lojalności i uczciwości na resztę życia i oferuję to samo. Chcę poznać zadbaną, zacną kobietę z zasadami i wartościami, w wieku do 50 lat, z proporcjonalną sylwetką, dobrym sercem i poczytalną osbowością.
Mieszkam część roku w PL i część w Hiszpanii. Poza krajem żyję od bardzo dawna, 30 lat za oceanem, a po rozwodzie kilka lat temu wróciłem do Europy i osiadłem na południu Hiszpanii. Teraz myślę coraz częściej o pełnym powrocie do PL, lub przynajmniej w większym stopniu, niż obecnie i chciałbym mieć dla kogo to zrobić. Nie szukam lokum ani wsparcia i nie oferuję tego. Jestem w pełni niezależny i to samo cenię u innych.
Jestem normalym mężczyzną, pogodny, spontaniczny, uczuciowy, nieraz zabawny, czasem filozof i gaduła, ale zawsze szczery i dżentelmen, 56 lat, 182cm, 100kg, rozwiedziony 6 lat, bezdzietny, bez nałogów, bezproblemowy, bezwyznaniowy, apolityczny, rozliczony, troskliwy i odpowiedzialny, aktywny fizycznie i intelektualnie. Kocham morze, przyrodę i psy. Pasjonuję się żeglarstwem i podróżami.
Odpowiem na przyzwoite, bezinteresowne zgłoszenia.