Dodaj do ulubionych

wow, ktos jeszcze oprocz mnie...

20.03.05, 01:16
nie spi tudziez nie szlaja sie nigdzie po przybytkach rozpusty roznistej,
jestem w szoku tongue_out
Obserwuj wątek
    • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:19
      ja jestem, szukam fajnych motywow do decoupage smile
    • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:19
      ja jestem a co???
      masz cos do picia???
      • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:22
        ja mam smaka na jogurt do picia ummmmmmm...
        • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:23
          liczylem na cos innego tongue_outP
          • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:24
            wiem smile
            • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:26
              to przydalo by sie cos skabinowac smile))
              • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:27
                skombinowac
              • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:28
                przykro mi lykam tablety smile ale jogurcikiem nie pogardze...
                • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:31
                  wczoraj jak bylem na noc w pracy to sie napilem wink)
                  byl brzoskwiniowy, a na sniadanie byl truskawkowy wink)
                  • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:35
                    brzoskwinki ja lubie swieze... mdli mnie od takich topiacych sie w jogurcie,
                    serku itp. a dzemiku z tych owocow nie trawie... prosze truskawkowy smile
                    • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:38
                      juz zjadlem i byl pyyyszny, moj ulubiony wink)
                      • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:43
                        dobra... taki jestes... nawet mi wieczka nie zostawiles do wylizania?
                        • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:45
                          nastepnym razem zostawie wink
                          tylko ono male jest tongue_outPP
                          • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:51
                            no ale zawsze cos smile spijcie dobrze ja zmykam, jutro mam gotowac obiad do
                            prawie 10 ludzi tak ze musze byc sprawna smile
                            • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:52
                              ale mowilas ze nie umiesz gotowac tongue_outPP

milych i kororowych snow wink
                              a i o erotycznych nie zapomnij smile))
                              • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:54
                                nie powiedizalal tez ze to obiad dla kogos lubianego tongue_out co by tlumaczylo czemu
                                gotuje chociaz nie umie tongue_out
                                • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:56
                                  do bardzo lubianych ball... spij smacznie buraczku wink
                              • zapalniczka Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:55
                                wiem dlatego musze byc sprawna zeby zrozumiec instrukcje glownej kucharki
                                mojego domu, ktorej niestety nie bedzie... nie chce erotycznych... wole
                                bardziej hardcore tongue_out
      • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:27
        no kurde jakbys zgadl big_grin 0,7l, reflektujesz?
        • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:29
          do innego nie podchodze smile
          • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:31
            to po soczek lec w takim razie, ja poleje smile
            • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:32
              mam naleczowianke pod reka
              a nie ma sensu teraz leciec do sklepu
              bo szkoda czasu wink
              • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:33
                ostatecznie moze byc
                • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:37
                  w ostatecznosci to i bym skoczyl
                  ale jak juz polales to szkoda zeby te procenty uciekly smile
                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:39
                    tez fakt
                    • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:43
                      no to pod te noc smile
                      • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:45
                        big_grin
                        • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:48
                          to polej, bo tak dobrze weszla, ze az szkoda zeby czekala smile
                          • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:50
                            wiesz co, szkoda czasu na polewanie, ja wale z gwinta tongue_out
                            • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:53
                              tylko zostaw mi troche, bos sie dorwal jak mlody do cycka smile))
                              • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:55
                                cycek to chyba jedyne do czego bardziej lubie sie przyssac niz do butelki big_grin
                                • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:56
                                  to oddawaj ta butelke tongue_out
                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:58
                                    w tym momencie powinienem powiedziec ze jedynie jak Ty oddasz cycka, ale mogloby
                                    to zostac mylnie zinterpertowane przez gawiedz czytajaca wink))
                                    • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:00
                                      a kogo spodziewasz się spokac jako gawiedź czytająca o godz. 2 rano? (tak z
                                      ciekawości pytam smile
                                      • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:01
                                        co bys nie musiala szukac daleko - spojrz w lustro smile pozatym reszta pewnie
                                        przeczyta rano
                                        • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:03
                                          ale ja nie tylko czytam smile)) a o tej porze to ja sie boje patrzec w lustro....
                                          • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:04
                                            to pokaz, ja zerkne tongue_outPP
                                      • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:02
                                        oj nawet nie wiesz ile tu jest takich co tylko czytaja smile))
                                        • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:02
                                          nieujawnione łobuzy ?
                                          • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:03
                                            zeby tylko
                                            bo i podgladacze smile))
                                            • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:04
                                              i inni zazdrośnicy smile)))
                                              • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:09
                                                i nie zazdrosnicy tez wink)
                                    • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:02
                                      cycka nie oddam tongue_out
                                      • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:04
                                        a ja butelki tongue_out
                                        --
                                        Now I'm out
                                        Oh out of control
                                        Kozmo-Boys wink
                                        • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:05
                                          to się chłopaki dogadaliście smile
                                          • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:06
                                            bezproblemowo wedlug mnie, Konrado ma cycka a ja butelke i kazdy jest ze swojego
                                            zadowolony chyba tongue_out
                                            • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:08
                                              no ja do konca nie jestem usatysfakcjonowany takim podzialem tongue_outPP
                                              • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:09
                                                wolalbys pol butelki i pol cycka?
                                                • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:11
                                                  pewnie wolaby całą butelke i dwa cycki smile))))
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:17
                                                    tez tak mi sie wydaje, ale ja tez bym tak chcial wiec nie moge miec mu tego za
                                                    zle tongue_out
                                                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:19
                                                    kurde czytasz w moich myslach wink)
                                                • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:12
                                                  albo to bylaby zachlannosc....
                                                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:20
                                                    eee tam od razu zachlannosc wink)
                                                • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:15
                                                  cala butelke i calego cycka tongue_outPP
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:17
                                                    nie ma tak dobrze, woz albo przewoz tongue_out
                                                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:22
                                                    to ja wybieram kolo zapasowe tongue_outPP
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:22
                                                    ale mamy tylko dojazdowki (do nocnego)
                                                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:27
                                                    to musze wzias dwie, jakby jedna nie wytrzymala ciezaru tych litrow smile)
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:28
                                                    koniecznie! to by byla tragedia jakby sie butelki potrzaskaly!
                                            • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:09
                                              właśnie o to mi chodziło tongue_out
                                              • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:20
                                                caroline, ty tak z nimi siedzisz i gawedzisz i wcale nie protestujesz, ze oni
                                                sie twoimi cyckami obdzielaja???smile)))
                                                (no bo skad my mieli cycki? mieli tylko flaszke i ciebie do dyspozycjibig_grinDD)

Pauli
                                                • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:21
                                                  hmmmmm, jak dotąd nie było tak źle - nie dawali mi odczuc zadnych powodow do
                                                  protestu smile)))
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:25
                                                    widzisz Pauli? nie szukaj nam tutaj dziury w calym (hmm, nie wiem czy w tej
                                                    sytuacji to odpowiednio uzyte slowatongue_out) tylko podziel sie z nami swoimi cyckami
                                                    tongue_out bedizemy z konrado pewnie znacnzie bardziej zadowoleni, juz tylko po butli na
                                                    glowe bedzie do pelni szczescia brakowalo big_grin
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:25
                                                    to sie nazywa konstruktywne podejscie do problemu smile)))
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:27
                                                    no ba big_grin w koncu za to mi placa big_grin
                                                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:28
                                                    miales na mysli polewaja? tongue_outPP
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:29
                                                    od czasu do czasu tez big_grin
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:28
                                                    jedna butelka i dwa zestawy cycków - za to ci płacą ?????
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:31
                                                    niestety nie jestem jeszcze prezesem, ale pracuje nad tym tongue_out poki co przygladam
                                                    sie konstruktywnie problemom jesli ta konfiguracja w rekach prezesa takowe by
                                                    generowala tongue_out
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:33
                                                    tak.....
                                                    a jak prezes pieprz.... sie z sekretarka to robi dla przyjemnosci czy z
                                                    obowiazku?
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:34
                                                    prezes wszystko co robi robi dla dobra firmy! i nawet nie probuj tego podwazac! tongue_outPP
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:36
                                                    prezes pieprz.... sie z sekretarka z przyjemnosci, bo gdyby mial sie z nia
                                                    pieprz... z obowiazku, to przekazalby to zadajęcie swojemu zastepcy!
                                                    smile)))
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:38
                                                    co nie zmienia faktu ze robi to dla dobra firmy! dobra integracja miedzy
                                                    pracownikami to podstawa dobrych relacji w firmie, wysokiej produktywnosci i
                                                    poczucia silnego zwiazku z firma tongue_out
                                                • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:22
                                                  no nie! trzymajcie mie bo nie wyczymiem! cala zabawe nam popsula!
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:23
                                                    bez paniki!!!
                                                • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:24
                                                  no to teraz mamy dwie pary cyckow wink))
                                                  • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:30
                                                    ball... hmmm... to czym ty sie zajmujesz?? tzn za co ci placa?suspicious

Pauli
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:33
                                                    za konstruktywne podejscie i rozwiazywanie problemow tongue_out
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:32
                                                    ale butelki nadal nieparzyste smile
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:33
                                                    nie do konca, bo ja zapomnialem wspomniec na poczatku ze te 0,7 to w dwoch
                                                    butlach jest tongue_out
                                                  • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:35
                                                    no tak, tylko ze jest nas cztery osobybig_grinDD
                                                    no, mozna liczyc, ze trzy, bo ja nie pije...smile ale to i tak nie bardzo rownosmile

Pauli
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:36
                                                    jako ze ja wymagajacy chop nie jestem i wystarczy mi jedno z dwoch to z butli
                                                    moge zrezygnowac tongue_out
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:37
                                                    oj pauli, wyglada na to, ze my w tym towarzystwie to tylko dzieki cyckom
                                                    jestemy... (bo ja tez nie pije) smile))
                                                  • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:39
                                                    moja droga, zadne to odkrycie...smile))
                                                    tak to zazwyczaj z meskimi towarzyszami bywa...smile))

Pauli
                                                    cholera, no wlasnie...uncertain
                                                  • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:41
                                                    NO WŁAŚNIE

smile)))

i teraz my sobie gadamy a panowie sie zabawiają smile)))) (a moze jednak piją smile)))
                                                  • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:43
                                                    stanowczo zaprzeczam jakoby z premedytacja zaniedbywal wlascicielki
                                                    wzmiankownaych wczesniej cyckow tongue_out barszczyk sobie przyrzadzalem, ale juz jestem
                                                    spowrotem big_grin
                                                  • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 02:43
                                                    no ja akurat nie ich mialam na mysli... smile

Pauli
    • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:22
      i ja tez oczywiście nie śpię smile
      • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:23
        a to chyba nikogo nie powinno zdziwic tongue_outPP
        • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:28
          ha ha ha

smile
    • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:23
      masz na mysli na przyklad mnie?smile)

Pauli
      • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:24
        no prosze, niby 1:30
        a wszyscy przed kompem smile))
        • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:27
          hihi film sie skonczyl i wszyscy sie przeniesli od jednego monitora do
          drugiegosmile

Pauli
          • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:30
            a jaki? wink
            bo ja nie mam TV
            • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:37
              'Sleepers'
              R. DeNiro, B. Pitt, K. Bacon....itd

Pauli
              • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:42
                nie znam wink
                ostatnio wczoraj ogladalem TV
                ale tylko dlatego ze bylem w pracy smile))
                i lecial Blade 2 smile)
                • pauli7 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:44
                  mnie blade jakos nie skusilsmile
                  moze dlatego, ze nie widzialam czesci pierwszejsmile

Pauli
                  • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:47
                    a ja nawet nie wiem dlaczego ogladalem
                    bo to jest straszna bajka smile
                    • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:48
                      pierwsza to byla jedyna z trylogii ktora bylo warto obejrzec, w kolejnych bylo
                      za malo blade'a a za duzo matrixa
                      • konrado80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 01:55
                        matrixa jeszcze rozumiem
                        ale w blade matrix to juz kicha
    • ballbreaker zglodnialem... 20.03.05, 02:36
      wiec trzebaby cos sobie ugotowac...
      jak myslicie, barszcz czerwony czy pomidorowa? a moze makaron z sosem?
      • pauli7 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:36
        hehe goracy kubek oczywiscie?big_grinD

Pauli
        • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:38
          pytanie retoryczne tongue_out
          • pauli7 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:39
            owszembig_grinDDDD

Pauli
            • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:41
              ale za to uszami wsuwam od godziny Dżem big_grin
            • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:43
              kurcze, to jakies zbiorowe odczuwanie głodu!!! ja mam gorący kubek rosół z
              makaronem (ale wolałabym pomidorówke smile)
              • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:45
                ja gustuje glownie w barszczyku i kremie z borowikow big_grin o ile nie ma oczywiscie
                kurczaczka z vifonu akurat w zasiegu reki tongue_out
                • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:46
                  ja tez barszczyk, ale rozniez i przede wszytkim zurek. a kurczak tylko yum
                  yum smile)
                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:49
                    o wlasnie, o zurku zapomnialem big_grin a ja unikam wszystkiego poza vifonem, raz
                    zaeksperymentowalem i bynajmniej zadowolony z tego faktu nie bylem, od tego
                    czasu nie eksperymetnuje w kwestii moich podstawowych skladnikow diety tongue_out
                    • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:50
                      vifon jadam, ale poza domem i pracą (czyli np na stadninie) bo drazni mnie to
                      ze ma taki mocny zapach (ktorego nie moge potem wywietrzycsmile)))
                      • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:51
                        moze i mocny ale nie trzeba sobie nosa zatykac jedzac go big_grin
                        • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:53
                          to rzeczywiscie miales traumatyczne przezycia smile))
                          moze chcesz opowiedziec mi swoją historie? smile)))))))
                          • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:55
                            nie wiem czy Twoja psychika to wytrzyma... jeszcze mnie potem zaskarzysz ze
                            jakichs urazow Ci narobilem cy cus... tongue_out
                            • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:58
                              oj niedoceniasz mnie
                              • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:58
                                no nie wiem kto kogo nie docenia tutaj tongue_out
                                • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:01
                                  jestem wytrzymałą kobietką smile)) o tej porze przy kompie.... kto inny to
                                  zniesie? smile))
                                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:04
                                    no prawie mnie przekonalas tongue_out
                                    • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:06
                                      to ty nadal nie śpisz???
                                      • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:08
                                        a powinienem? suspicious
                                        • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:10
                                          nie, no ja tylko tak.... no wyraziłam swoje zdziwienie
                                          • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:13
                                            sama tez nie spisz przeciez smile
                                            a ja jako ze ostatnio rzadko mam czas i okazje zaspokajac najwiekszy ze swoich
                                            nalogow to cierpi na tym moj sen smile
                                            • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:14
                                              ale ja pisze moja prace magisterską.... (niestety) wolałabym nieco inaczej
                                              spedzac czas o tej porze (w ogole wolalabym inaczej spedzac czas smile)
                                              a co to za nałóg?
                                              • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:21
                                                muzyka smile

widze ze masz to samo co ja - pisanie czegokolwiek nad czym trzeba myslec
                                                najlepiej wychodzi mi po nocach smile
                                                • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:23
                                                  niestety właśnie tak jest... cisza spokój... i mozna pisać...
                                                  tylko niewielu ludzi a) wierzy mi jak to mówie; b) to rozumie... ehhhh
                                                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:27
                                                    z ta cisza u mnie nie do konca, bo ja sie wtedy skupic nie potrafie tongue_out
                                                    ale spokoj - jak najbardziej, nikt nie brzeczy za uchem, nie przeszkadza itd.
                                                  • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:41
                                                    i masz rację smile))
                                                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:42
                                                    wiem tongue_out
                                                  • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:45
                                                    ty zawsze masz rację smile
                                                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 03:51
                                                    no wreszcie ktos to powiedzal, bo zazwyczaj sie ze mna kloca ze nie tongue_out
                                                  • caroline_80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 04:01
                                                    nie wiedzą co czynią! smile
                                                  • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 04:04
                                                    otoz to, w poniedzialek zrobie z tym porzadek definitywnie! wink))
              • konrado80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:45
                ale mi smaka zescie narobili
                ide spac, bo to moze siakos przezyje do rana wink)
                • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:49
                  a Ty w robocie czy w domu?
                  • konrado80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:51
                    dzisiaj juz w domu smile)
                    bawcie sie dobrze, ja mialem wczoraj ciezki dzien wink
                    • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:52
                      do nastepnego
              • pauli7 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:46
                a ja mam tylko kubeksmile)))
                a z produktow w proszku to tylko make i cukiersmile
                kubek moge sobie podgrzac w mikrofalowce i tez bedzie goracy, ale nie wiem, czy
                sie najem obgryzajac goraca ceramikebig_grinD

Pauli
                • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:47
                  istotnie moze to byc problemowe tongue_out
                  • pauli7 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:52
                    z braku wkladki do kubka ja chyba tez juz pojdesmile)
                    milej nocki wszystkim, ide do mojego zimnego i pustego lozeczkasad

Pauli
                    • ballbreaker Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:54
                      papa
                    • konrado80 Re: zglodnialem... 20.03.05, 02:56
                      to chodz do mnie wink
                      razem zawsze bedzie cieplej wink)
    • tygrysio_misio Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 03:47
      ja nigdy bo 2-4 nie spie
      • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 04:04
        to gdzie sie szlajalas? tongue_out
        • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 04:11
          hmmmmm, nigdzie. cały wieczór grzecznie przed kompem siedzę - prace piszę. nie
          szlajam się aż ją skończę. a potem to... pewnie padnę trupem!
          • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 04:27
            to pytanie do Tygrysa bylo tongue_out ale milo wiedziec ze sie nie szlajalas nigdzie tongue_out
            • caroline_80 Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 04:38
              sorki, taka pora... smile
              • ballbreaker Re: wow, ktos jeszcze oprocz mnie... 20.03.05, 04:58
                oczywiscie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka