Dodaj do ulubionych

Hejo-jest tu kto i co robi?

16.05.05, 21:46
bo ja aktualnie umieram, chodzenie na w butach na obcasach lubie, ale
padaaaaaaaaaaam po calym dniusmile eh, byc kobietawink)
Obserwuj wątek
    • anisua Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:47
      ja byłam tylko na sekundę i ...już znikamwink))))
      wiesz do czegosmile
      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:51
        wiem, wiem
        ale myslalam ze pogadasz ze mna na gg wieczorem, jak juz wroce z pracy, chlip
    • monikson Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:48
      o, to ja w temacie obuwniczym jestem smile)))
      od godziny oglądam w necie butki i się zastanawiam za co kupię te 3 pary które
      MUSZĘ mieć bo bez nich nie przeżyję ani miesiąca dłużejwink
      • candycandy Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:54
        no jak to za co? za wirtualną kasę z karty! tylko pamietaj, że potem przychodzi
        realne choć papierowe wezwanie do spłaty debetusmile
    • zapalniczka Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:50
      ja sie ucze... z netu... i zagladam czasem bo takie to nudne...
    • gosialska Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:58
      Ja jestem i Was wszystkich całujesmile
      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:58
        no prosze jak domowo sie zrobilosmile widze, ze mialas piekny dzioneksmile
        • gosialska Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:02
          A tak... pieknysmile I pierwszy raz od wiekow wyszlam z pracy po szesnastej.
          Niesamowitesmile)
          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:04
            to faktycznie rozumiem Ciesmile
            Ja dzis skonczylam nauczanie w tym semstrze w LO dla doroslych-teraz tylko 2
            egzaminy w czerwcu -pisemny i ustny -przeprowadze i finalsmile
      • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:59
        mnie pierwszego, oki? wink))
        • gosialska Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:03
          okismile)
          • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:04
            czuję się wyróżniony wink)
      • candycandy Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:00
        o matko! jaki cmok z dubeltówki!smile
        zgłodniałam - idę znaleść coś lekkiego, fajnego i smacznego w lodówcesmile

--
        CandyCandy
        / I am but mad north-north-west: when the wind is
        southerly I know a hawk from a handsaw. /
    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:58
      a ja aktualnie się nuuudzę niesamowicie...
      żadnej imprezki nie ma wink) Pentagon mógłby coś zarządzić smile
      PS. zawiało mnie i głowy odwracać nie mogę sad((
      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 21:59
        oj, bidoku, no chodz niech Cie przytulesmile

Pentagon spi, dzis poniedzialek, sam rozumiesz-caly wekeend na baby chodzilwink))
        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:02
          anula001 napisała:

> oj, bidoku, no chodz niech Cie przytulesmile

rozczuliłem się, normalnie jak mamusia chcesz przytulać smile

> Pentagon spi, dzis poniedzialek, sam rozumiesz-caly wekeend na baby chodzilwink))

Rozumiem ;PDDDD
          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:04
            no czy ja wiem jak mamusia, jak anula mozewink))
            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:10
              oki, jak mamusia Anula ;DD
              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:10
                oj, widze ze juz tak zostanie-no skoro sie upieraszwink
                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:15
                  mamusia mi wybaczy moją upartość wink)
                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:15
                    matka jest tylko jedna, hahahahahaaaaaaaaaa wiec Ci synu wybacze zes jak osiolwink)
                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:18
                      kiepska z Ciebie matka, syna od osłów wyzywać crying((
                      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:20
                        pamietaj-matka tylko jedna wiec sie ja kocha taka jaka jestsmile)
                        za matka chyba taki uparty jesteswink)
                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:22
                          anula001 napisała:

> pamietaj-matka tylko jedna wiec sie ja kocha taka jaka jestsmile)

nie da się ukryć

> za matka chyba taki uparty jesteswink)

nie sądzę smile
                          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:28
                            to za kim jak nie za mna??smile
                            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:34
                              sam już nie wiem wink)) tyle mamuś mi się nagle zrobiło wink))
                              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:36
                                cholerka jakie tyle? jakie tyle? matka jest tylko jedna powtarzam, Boszzzz,
                                dzieci juz matki nie rozumieja..
                                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:39
                                  pseplasam mamusiu, jus nie bede wink)
                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:40
                                    no juz juz dobrze, a teraz szoruj do lozka bo juz poznowink))
                                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:42
                                      a pocytas mi bajke ? wink
                                      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:45
                                        pocytam, a masz ulubiona??wink)
                                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:50
                                          mam big_grin ctelej pancelni i salik smile
                                          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:51
                                            nie zrozumiesz, wybierz cos innegowink
                                            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:53
                                              dżony bravo? smile
                                              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:54
                                                a moze cos z cyklu: czerwony katurek??wink)
                                                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:57
                                                  eeee, te bajki są dla mientczaków wink) ja chcem mamuś coś dla twardzieli, jakieś
                                                  Atomówki moze?
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:00
                                                    Boze co za dzieciak - moze Ci o Suddumie Hussainie poczytam, chcesz??wink)
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:01
                                                    nieee, wolę o wujku Osamie smile dobze?? plose smile
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:05
                                                    O Osamie jeszcze nic nie wydali bo nadal zyje,ale o Hussajnie Ci moge poczytacwink)
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:08
                                                    no dobze, niech bedzie o Saddamie... Ale na głos cytaj, zebym sybciej usnął smile
                                                    a to muse wpiernicyc Józiowi, bo mówił ze Osama jus zdechnął wink))
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:10
                                                    nie mowi sie tak brzydko o czyjejs smierci - czego Was tam w tej szkole ucza???wink

Ps poczytam na glos, az sie sasiedzi zleca, bo to bedzie piekna bajeczkawink
      • zapalniczka Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:01
        auuuu to musi bolec... wskakuj do lozka i sie poowijaj, najlepiej natrzyj
        spirytusem jak babcia mowi...
        • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:03
          zaraz bede sobie robic domowe SPA-ekskluzywna kapiel stop z dodatkiem soli
          relaksujacej prosto z CIechocinkawink)
          • anula001 Zapalniczka pomylilam sie;)) 16.05.05, 22:08
            myslalam ze to do mnie post, a to do emzetawink hahahaha
            • zapalniczka Re: Zapalniczka pomylilam sie;)) 16.05.05, 22:16
              heheheh...... spoko... zabawne to bylo... smile
        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:03
          spirytusem szyję nacieram jedynie od środka big_grinDD
          zresztą nie przesadzajmy, nie jest to aż takie uciążliwe zawianie smile
          • monikson Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:04
            Uciążliwie czy nie, ale fajnie jak się tak kobiety poużalają nad Tobą ? wink)))
            A już miałam się przyłączyć do grona pocieszycielek ale skoro mówisz ze nie jest
            tak źle... wink))
            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:09
              monikson napisała:
              > Uciążliwie czy nie, ale fajnie jak się tak kobiety poużalają nad Tobą ? wink)))

Uwielbiam to wink)))

> A już miałam się przyłączyć do grona pocieszycielek ale skoro mówisz ze nie
              > jest tak źle... wink))

bo nie jest big_grin jeszcze mnie rozpuścicie tymi czułościami wink))
              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:11
                kazdy facet to uwielbia - ma np, zadrasniety palec ale urasta to do rangi
                sikajacego krwia kawalka miesawink)
                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:17
                  hmmm... nie do końca smile jeśli jakaś mamusia by się zaopiekowała draśnięciem, to oczywiście, w innych przypadkach twardym trza być nie mientkim wink
                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:19
                    przeciez jedna mamusia sie zaopiekowala Toba kilka linijek wyzej dziecko drogiewink
                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:23
                      no właśnie, więc się zbytnio rozpuściłem, jak osioł wink))
                      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:28
                        i badz tu czlowieku dobry dla osla, oj sorry, dla syna mialo bycwink)
                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:33
                          ze mną trzeba krótko... bo się rozleniwiam wink)
                          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:34
                            koniec gadania-idz do kuchni naczynia pomyc! smile
                            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:37
                              to jeszcze nie pozmywałaś po sobotniej imprezie? wink))
                              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:39
                                miales mi pomoc, ale sie nawachales zdzbla trawy z zubrowki i po ptakachwink)
                                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:42
                                  byłem zwarty i gotowy rano...
                                  to Ty nie miałaś siły smile)
                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:45
                                    ah te tance i turlanie po dywanie-sam rozumieszwink)
                                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:47
                                      no tak, turlanie męczy smile i głowa boli ;DD
                                      • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:52
                                        a jak sie w glowie krecilo, ze ho howink))
                                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:53
                                          i to ho ho musiało huczeć jeszcze rano big_grin
                                          • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:54
                                            jak dobrze ucho przylozyc to huczy do terazwink)
                                            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:55
                                              big_grinD
                                              • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:57
                                                nie smiej sie tak glosno, bo glowa mnie boliwink)
                                                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:58
                                                  hehe, kac - gigant smile długo coś trzyma mamusię wink więcej z rodziną nie piję ;DD
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:00
                                                    najlepsze jest to ze ja nie pilam, bop biore leki na alergiewink)
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:03
                                                    najlepsze jest to że JA nie piłem, co w weekend mi się nie zdarza big_grin
                                                    a to ciekawe że od leków się ma kaca... lekomanka? wink
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:06
                                                    nie, bynajmniej nie lekomanka, to efekt uboczny tych lekowsad(

PS w ten weekend nadrobisz piciewink
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:09
                                                    heh, chciałbym smile i już mnie zapraszają wink)
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:13
                                                    to sie nie podsmiewaj tylko przymij zaproszeniesmile)
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:16
                                                    obawiam się, że jak przyjmę piątkowe zaproszenie to w sobotę do roboty nie dotrę wink)
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:17
                                                    oj tam emzet nie przesadzaj - do 1-2 posiedzisz, na 9 do pracy sie wyspiszwink
                                                    poza tym mozesz isc na imoreze w sobotesmile
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:20
                                                    do której posiedzę, to zależy od ilości litrów do spożycia smile, a wstać zawsze jest baaardzo ciężko... i jeszcze czasem trzeba muszlę postraszyć wink))
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:22
                                                    to pij tyle zebys nie musial straszycwink
                                                    cos za cos, ale pamietaj do mnie w te sobote wpasc juz na impreze nie mozesz-mam
                                                    inne planywink
                                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:24
                                                    buuuu crying((( dam sobie radę smile
                                                  • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:29
                                                    wierze w Ciebiesmile)))
              • monikson Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:11
                > bo nie jest big_grin jeszcze mnie rozpuścicie tymi czułościami wink))

pierwszy raz widzę że facet się obawia że go kobiety rozpuszczą...
                świat się wali wink))))
          • zapalniczka Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:17
            uwazaj na siebie... bo Ci amputuja...
    • zoskaanka joł, joł, joł 16.05.05, 22:06
      głupawka mnie dopadłasmile
      znikam, bo roboty końca nie widać, a na rano ma być zrobione
      papa
      • monikson Re: joł, joł, joł 16.05.05, 22:10
        hehe, Zośka, normalnie jak kometa przeleciałaśsmile

Ja znikam też!
        Pasmile
    • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:16
      ktoś właśnie robi sobie przerwę w oglądaniu kaberetu Potem i zajadaniu ptasiego
      mleczka. Przerwa z założenia miała być na żubrówkę, ale mam nadzieję, że
      odrobina forum wystarczy smile
      • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:17

a masz sok jabłkowy? wink
        • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:19
          chyba mam nie sprawdzałam jeszcze....
          a jak nie to mam mleko do malibu smile)
        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:19
          źdźbło trawy z butli wystarczy wink
          • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:21
            tak? wystarcza? wink
            • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:22
              emzeci to zdzblo powacha i juz ma fazkewink)
              • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:23

i nawet teraz nie zaprzeczy, bo przez ten wiatr nie może kręcić głową smile))

zresztą może nie ma potrzeby zaprzeczać smile
                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:26
                  beate1 napisała:

>
                  > i nawet teraz nie zaprzeczy, bo przez ten wiatr nie może kręcić głową smile))

big_grinDDD

> zresztą może nie ma potrzeby zaprzeczać smile

może...
                  • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:29
                    emzecik napisał:

> > zresztą może nie ma potrzeby zaprzeczać smile
                    >
                    > może...

tajemnicą powiało... smile
              • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:26
                anula001 napisała:

> emzeci to zdzblo powacha i juz ma fazkewink)

wolę nosem wąchać coś innego wink))) a żubrówki nie lubię bo kiedyś poleciała mi
                w nieodpowiednią dziurę w gardle i mam uraz tongue_out
                • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:27
                  oj biedaku Ty - chcesz o tym pogadac?smile)))
                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:31
                    tak... chciałbym się mamusi zwierzyć z mych szczenięcych problemów wink))
                    • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:36
                      no mow, mow nie krepuj sie-wyslucham, od tego w koncu jestemwink
                      • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:39
                        tu się wstydzę bo jakieś obce mamusie czytają wink
                        • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:41
                          powiedz na ucho, wiem ze w towarzystwie nie wypada ale co tamwink
                          • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:43
                            jak powiem na ucho to Ci zwiędnie wink))
                            • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:46
                              bardziej juz nie moze mi zwiednacwink) mow, mowwink
                              • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:52
                                eeee, do zwiędniętego ucha gadać nie będę wink))
                                • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:53
                                  dziecko, Ty mamie przykrosci nie rob-lodem sobie oblozylam, zaraz sie zrobi
                                  jedrne to uchowink)
                                  • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:10
                                    mamuś, ja się wstydzę takie bezeceństwa gadać wink
                                    • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:12
                                      dzieko jakie bezecenstwa, o co Ty mnie posadziasz? ja dziecko o uchu mowilam,a
                                      Ty? Ty w ogole uszy dzis mysles, bo cos slabo widze slyszyszwink)
                                      • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:17
                                        nie myłem crying buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie bij! plose wink)
                                        • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:18
                                          no wlasnie, moglam sie tego spodziewacwink a potem sie dziwi ze polowe bajeczki a
                                          saddamie nie slyszyszwink
                                          szoruj do lazienki!
                                          • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:21
                                            dobze, ide... papa smile
                                            • anula001 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:23
                                              jak Ty sie mnie pieknie sluchaszwink papa
                • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:28
                  to naści trawkę, a ja zaopiekuję się resztą suspicious
            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:24
              beate1 napisała:

> tak? wystarcza? wink

wręcz za dużo tego wink
              • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:30
                emzecik napisał:
                >
                > wręcz za dużo tego wink

to ekonomicznie, nie potrzeba Ci dużo do poprawy humoru wink
                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:32
                  beate1 napisała:

> nie potrzeba Ci dużo do poprawy humoru wink

podsumowując dyskusję wyszedłem na totalnego amatora crying( i jak ja teraz kolegom forum pokażę? wink))
                  • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:40
                    nie wyszedłeś na amatora, wykazałeś się umiejętnością artykułowania swoich
                    potrzeb smile

niektórzy koledzy mogliby się podszkolić wink
                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:44
                      beate1 napisała:

> nie wyszedłeś na amatora, wykazałeś się umiejętnością artykułowania swoich
                      > potrzeb smile

smile

> niektórzy koledzy mogliby się podszkolić wink

którzy? wink
                      • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:47

tak ogólnie to było, proszę nie łapać mnie za słówka smile
                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:51
                          uwielbiam łapać smile za słówka szczególnie smile
                          • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:53
                            emzecik napisał:

> uwielbiam łapać smile za słówka szczególnie smile

a za co jeszcze? smile
                            • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:55
                              za stringi wink)
                              • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:59
                                nosisz koniakowskie koronki??
                                • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:04
                                  herezja napisała:

> nosisz koniakowskie koronki??

WHAT ?????????????
                                  • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:17
                                    No o stringi heklowane mi chodzi smile
                                    (mam nadzieję, że to się przez takie "H" pisze smile )
                                    • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:22
                                      ja nie noszę smile a łapać lubię wink)
                                      • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:25
                                        Czyli za cudze łapiesz zbereźniku jeden?!
                                        To ja uciekam smile)
                                        • emzecik Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:29
                                          big_grinD nie uciekaj, bo Cię złapię wink))
                                          • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 23:30
                                            hmmm czy aby nie za szybko uciekam??
                              • beate1 Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:59
                                stara mądrość ludowa powiada, żeby nie łapać dwóch (...) na raz wink
          • herezja Re: Hejo-jest tu kto i co robi? 16.05.05, 22:23
            zależy do czego smile
            mam dziś ogromna ochotę wstawić się nieco, a zamiary należy przekuć w czyny tongue_out
            z zapałem godnym lepszej sprawy udaję się po szklaneczkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka