Dodaj do ulubionych

Ciągle jeszcze się boicie obcych?

04.08.05, 17:14
wink))))
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:23
      nie, miejmy nadzieje, ze juz nam trauma przeszla big_grinDD
      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:29
        To aż trauma była?smile
        Dawno mnie nie było, ciagle tylko same grzeczne dziewczynki?wink))
        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:31
          tak, same grzeczne, samotne, nudne i zakompleksionetongue_outPP
          Czy Ty tu juz byles? Chyba pod innym nickiem.
          • robert78 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:33
            Szkoda, czyli z podszczypywania w pupę nici;PPP
            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:36
              hahha, witam kolege ponowniesmile
              Ratched001smile)

PS coz za cwany lis z Ciebie z tym nowym nickiemwink
              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:39
                Eee.. nick sobie już dawno zmieniłem siostrzyczkowink
                Pomyliłem się wtedysmile))
                Ale swoją drogą pacjenci Ci uciekają na Randki z internetuwink))
                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:41
                  droga wolna, sama rzadko tu bywamwink)
                  PS widac moja terapia podzialala, skoro uciekajawink
                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:42
                    Tak, trochę się ośmielilismile))
                    A czemu rzadziej bywasz?
                    • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:44
                      jakos tak wyszlo, zyciowo ze tak powiemsmile
                      I forumowo takzesmile
                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:45
                        Widzę.. aleś wyrosłasmile)))
                        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:47
                          dobry psychiatra to jest totongue_outP
                          <rotfl>
                          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:50
                            Wciąż przeprowadzasz terapię na żywym organiźmie pacjentów?smile))
                            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:51
                              przeciez mowie, ze rzadkim gosciem tu jestem. Wole inne operacjetongue_out

PS btw, nigdy takowych nie przeprowadzalamsmile
                              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:53
                                Acha, źle zrozumiałem z tym psychiatrąwink))
                                A jak tam pentagon?smile
                                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:54
                                  zapytaj pentagonasmile)
                                  Ja stanowie tylko jego 1/5smile
                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:00
                                    Pytałem inną 1/5 konrada, nie chciał mi powiedzieć, dlaczego nie poderwał jeszcze żadnej z Waswink))
                                    • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:01
                                      poderwac to wiesz co moznatongue_outP
                                      My tu zreszta jak rodzinawink
                                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:08
                                        To jak to się teraz nazywa?wink))
                                        No to sam nie wiem na jaki seks można tu liczyć rodzinny, koleżeński..?smile))
                                        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:11
                                          na wirtualnytongue_outPP
                                          hhaha
                                          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:17
                                            Jakąś wizualizację poproszęsmile))
                                            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:27
                                              zamknij oczy i wez gleboki oddechbig_grinDDDDDDDDD
                                              • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:28
                                                Ania, pamiętaj, wersja light, bo chłopak nie przeżyjetongue_out
                                                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:30
                                                  hahahha, nie chce go wykonczyc, ale tak sie wlasnie wszystkie wizualizacje
                                                  zaczynajasmile
                                              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:32
                                                Wziąłem oddech aż mi oczy na wierzch wyszłysmile))
                                                Co dalej?wink))
                                                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:38
                                                  haha, cd sobie dospiewajsmile no nie mow, ze nie umieszwink)
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:41
                                                    Prześlij jakieś nutysmile))
                                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:43
                                                    do, re, mi etctongue_out
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:45
                                                    Takie bardziej niegrzeczne na lato proszę, mogą być w bikiniwink))
                                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:50
                                                    zamknij oczka, i ladnie ubierz kazda nutke z bikini.
                                                    Kolory modne tego lata to turkus i pomaranczowysmile
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:54
                                                    No no ale te nutki zaokrąglone pod bikinismile))
                                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:55
                                                    wyobraznia Twoja dziala niezawodnietongue_out
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:58
                                                    Ale chyba mi nie każesz na samej wyobraźni poprzestać?smile))
                                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 19:02
                                                    nie wnikam juz, co Ty zamierzasz z ta wyobraznia dalej robicsmile
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 19:07
                                                    No staremu pacjentowi mogłabyś coś na podwyższenie ciśnienia przesłaćwink
                                                    Ale nie męczę dłużej, real wzywa, miłego wieczorusmile))
                                                    Fajnie, że otworzyłaś zakładwink))
                                    • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:03
                                      pink.freud napisał:

> Pytałem inną 1/5 konrada, nie chciał mi powiedzieć, dlaczego nie poderwał
                                      jeszc
                                      > ze żadnej z Waswink))

<ROTFL> aż się oplułam
                                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:06
                                        Nie śmiej się z biednego chłopakasmile))
                                        • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:07
                                          no i znów się oplułambig_grinDD
                                          dobrebig_grinDDD
                                          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:22
                                            A może wcale się nie opluwasz tylko ślinka Ci cieknietongue_outPP
                                            • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:24
                                              nie jestem głodna, już się nasyciłamtongue_outPP
                                              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:25
                                                To musiało mu być dobrzewink))
                                                • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:27
                                                  oj Pinky, nieuleczalny jesteśsmile)))
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:28
                                                    Czyli dobrze trafiłemtongue_outPP
                                                  • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:31
                                                    erotoman-gawędziarz-monotematycznysmile))
                                                    słodki jesteś, jak ten rózik z twojego nickasmile
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:34
                                                    Znów mi się obrywa.. postaram się być niegrzecznysmile))
                                                  • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:38
                                                    no to życzę powodzenia i miłego wieczoru, ja znikamsmile
                                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:39
                                                    Dziękismile
                                                    Wzajemnie, baw się dobrzesmile))
    • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:36
      czesc Pinkysmile
      cóż za zaszczyt kopnął SWS;P
      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:41
        Cześćsmile))
        Już się zaczynacie z gości nabijać?wink))
        • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:42
          zawsze, wszędzie i przy każdej okazji... taka już moja wredna naturabig_grinDDD
          • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:44
            huuuuuugsmile)
          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:44
            Wiem do tej pory pamietam wątek z klapą i zmuszaniem do siusiania na siedzącowink))
            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:48
              znaczy, ze tez masz traume, skoro pamietasztongue_outP
              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:51
                Jeszcze się pytasz, nigdy wcześniej nie spotkałem tak okrutnych kobietsmile))
                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:52
                  a my tak pyskatych facetowwink
                  Mnie nikt wczesniej ani potem nie wyzwal od Ratchedsmile
                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:57
                    To była fatalna pomyłkasmile)) wszystko przez dziewczynki z blue oyster, które postanowiły wtedy założyć kołchoz z obowiązkowym pisaniem postów 1 na tydzieńwink))
                    • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:58
                      nie wiem czy pomylka, ale zabawa niezlasmile
                      No i ja zyskalam fajna ksywkewink
                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:14
                        Dopiero później się zorientowałem, że w ogóle do Ciebie nie pasujesmile))
                        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:31
                          mnie sie tam nawet podobalotongue_out
            • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:54
              pink.freud napisał:

> Wiem do tej pory pamietam wątek z klapą i zmuszaniem do siusiania na
              siedzącowink
              > ))

eee, to był lajciktongue_outPP
              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:59
                Może w takim razie trochę hardcoru, dzielnie zniosę;PPP
                • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:00
                  na hardcore trzeba zasłużyć, Kiciuśtongue_out
                  staraj się, staraj, masz duże szansebig_grin
                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:03
                    ale przyznasz, ze zlagodnial nam kolegasmile
                    • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:05
                      taki jakiś właśnie podejrzany mi się wydaje...
                      może chory?
                      • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:05
                        no i wlasnie do Ratched przyszedlbig_grinDDDDDDDDDDDDDDd
                        • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:06
                          no takbig_grin
                          • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:07
                            to co, uleczymy go??tongue_out
                            • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:08
                              lecz, ja może jutro pomogę, bo dzisiejszy wieczór zdecydowanie realny
                              będziesmile)))
                              • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:12
                                moj tez, chybasmile) u mnie sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopiesmile
                                • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:14
                                  ja co prawda czuję się paskudnie, pada deszcz, jest zimno, ale często na
                                  wieczór włącza mi się szwędacz i jak mus, to mus, trzeba iśćsmile))))
                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:31
                                    mnie tez sie nie chce dzis isc, ale kto wie co jeden czlowiek ma mi dzis do
                                    zaoferowaniawink))
                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:21
                    Eee.. sam wezmę bez pytaniasmile))
                    • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:26
                      inaczej będziesz mówił, jak po łapkach dostanieszsmile
                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:28
                        Mniammm.. na to też mogę liczyć?smile))
                        • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:29
                          pewnie, jakiś badyl do tłuczenia po łapach zawsze się znajdziesmile
                          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:36
                            Pewnie.. zawsze coś Ci w łapki wpadniewink))
                            • zoskaanka Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:37
                              noooooo, na przykład teraz myszkasmile
                              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:40
                                No z tą myszką to mogłabyś na moje łapki poczekaćtongue_outPP
    • dzika_zdzicha Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:55
      jak rany, co tu się dzieje??? smile)))) debata lepsza, niż u
      Durczoka! big_grinDDDDDDDDDDDD

obcych przestałam się bać tak mniej-więcej... 5 lat temu. wink))))))))))))))
      pozdro.
      • bogulo Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 17:58
        no i ja znowu na idiote wychodze, ale sie grzecznie pytam:
        1. kto lub co zacz te obce?
        2. kto sie ich boi?
        3. dlaczego sie mozna ich bac?
        • dzika_zdzicha Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:09
          ja JESTEM idiotką, ale może Pink miał na myśli te zadymy na forum jak było ono
          jeszcze otwarte? wtedy dużo ludzi przyłaziło i robiło zamieszanie. to m.in.
          dlatego Anula chciała ukryć forum. ale tu nie chodzi o jakiś strach! po prostu,
          tak mi się zdaje, Anula chciała, byśmy się szanowali i żeby nie było
          niepotrzebnego syfu na forum. można się z kimś nie zgadzać, kogoś nie lubić,
          ale powinno się umieć zachować i przede wszystkim szanować siebie wzajemnie -
          mimo wszystko.

ps. btw, nie martw się, ktoś mądry mi kiedyś powiedział, że dobrze jest, gdy
          uważają Cię za idiotę big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zgadzam się z nim.
      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:04
        Cześćsmile))
        O to jakieś zmiany, zaraz usłyszę, że lody też polubiłyściesmile))
        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:06
          Dziubek, lody lubimy od zawszetongue_outP
          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:12
            Obiecanki cacanki a głupiemu stoitongue_outPP
            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:12
              To Ty masz problemtongue_outP
              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:16
                Nie dość, że podpuszczasz, to jeszcze się wyśmiewaszwink))
                Faktycznie polepszyło się Wamsmile))
                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:28
                  bo juz nas ktos kochatongue_outPP Uleczeni jestesmytongue_outP
                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:29
                    Skąd się dowiedziałaś, nikomu przecież nie mówiłemtongue_outPP
                    • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:32
                      jakos tak wydedukowalamsmile
                      • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:38
                        Zuch dziewczyna.. pewnie nie tylko dedukować lubiszsmile))
                        • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:44
                          mhm, zgodnie z zawodem lubie jeszcze edukowac i rozkazywacwink
                          • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:47
                            No i dawać po łapkachsmile
                            Każesz po lekcjach zostawać na korepetycje?wink))
                            • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:49
                              o korepetycjach mi nie wspomnaj - wakacje mamsmile
                              • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:51
                                Ze mną by Ci się spodobały, lubię szlifować języksmile))
                                • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:52
                                  Racja, bez jezykow w tych czasach ani ruszsmile
                                  • pink.freud Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 04.08.05, 18:56
                                    Taa.. to obowiązuje też w drugą stronęwink))
                                    • anisua Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 21:49
                                      no proszę..............to kolega tu juz bywałwink)
                                      powrót na łono matki?;DDDDDDDDDD
                                      • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 21:53
                                        ja CI dam na lono matkismile)))))))
                                        • anisua Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 21:57
                                          no co ? syn marnotrawny wraca na łonowink
                                          • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 21:58
                                            siostre, sole trzezwiace poprosze, bo chyba zaslablamwink
                                            • anisua Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 22:03
                                              a masz ...<klepie po policzku>

a dlaczego właściwie taki tytuł watku?
                                              Anula czy myśmy kiedys obawiali się obcych???
                                              • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 22:04
                                                mysle, ze kolega pil do tego ze swego czasu forum stalo sie zamkniete.
                                                smile
                                                • anisua Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 22:10
                                                  hmmm...tylko, ze czasem mozna miec dość natrętów,
                                                  obrazających ludzi półgłówków..

a swoją drogą wtedy niektórzy byli trochę drażliwiwink
                                                  • anula001 Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 22:13
                                                    ale my tez troche wtedysmile)
                                                    ja osobiscie sie przyznajesmile
                                                  • anisua Re: Ciągle jeszcze się boicie obcych? 06.08.05, 22:15
                                                    a ja raczej niewink)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka