Dodaj do ulubionych

Czy wszystkie single to kaszaloty?

20.08.05, 17:56
No cóż, niby oczywiste, po 25 wszystko na rynku przebrane, a już napewno w internecie-przytułku dla niechcianych. Jeśli dziewczyna jest sympatyczna i pisze do rzeczy to wygląda niezaciekawie. Zdarzały mi się oczywiście wyjątki, ale potwierdzały one najczęściej regułę, że jeśli chodzi o wygląd to najpierw matki z dzieckiem, mężatki a dopiero na końcu single.
Niestety ostatnio zostałem zmuszony do zastanowienia sięwink Dostaje coraz więcej fotek od singli, do których wyglądu nie bardzo da się doczepićsmile))
O co tu chodzi? Czy to możliwe, żeby sympatyczna, lubiąca facetów, inteligentna i ładna dziewczyna była sama???
Obserwuj wątek
    • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 18:44
      mały prowokatorwink

a kaszaloty to przecież fajne zwierzakiwink)
      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:11
        Eee nie, poprostu nie lubię sobie głowy łamać, jakaś podpowiedź?smile))
        Fajne, ale dużo jedząwink
        • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:33
          pink.freud napisał:

> Eee nie, poprostu nie lubię sobie głowy łamać, jakaś podpowiedź?smile))
          > Fajne, ale dużo jedząwink

gdybym wiedziała, to ...nie byłabym teraz samawink

może to mężczyżni jakich szukamy wyginęli?wink
          może los sprawia, że się mijamy?

i jeszcze jedno...ładna to dla każdego oznacza co innego....
          podobnie jak przystojny facet nie każdej bedzie się podobał,
          a na pewno nie z każdą jest w stanie stworzyć fajny związek....
          • anisua i jeszcze jedno;) 20.08.05, 19:35
            ja nie mam tych wszystkich cech, które wymieniłeśwink)
            • pink.freud Re: i jeszcze jedno;) 20.08.05, 19:38
              Acha.. asekurantkasmile))
          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:37
            Coś ściemniasz, pisałaś, że nie jesteś ładna;PPP
            No jeśli szukasz czegoś, co wyginęło, to sama rozumiesz z tą inteligencją..wink))
            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:44
              pink.freud napisał:

> Coś ściemniasz, pisałaś, że nie jesteś ładna;PPP
              > No jeśli szukasz czegoś, co wyginęło, to sama rozumiesz z tą
              inteligencją..wink))

ee gdzie tak pisałam?
              o swoim wygladzie się nie wypowiadałam...jest jaki jest;DDD

no wiem, wiem jak świadczy....wink
              czuję to;DD
              ale przeciez archeolodzy coś czasem znajdują...
              czasem też uda sie odnależć gatunek, który wydawało się, że wyginąłwink)
              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:50
                Musisz uważać co piszesz, faceci nie lubią się kłócić i wierzą na słowosmile
                To jak to z Tobą w końcu jest, pacjenci przewracają się na brzuch jak ich odwiedzasz?wink))
                • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:02
                  pink.freud napisał:

> Musisz uważać co piszesz, faceci nie lubią się kłócić i wierzą na słowosmile
                  > To jak to z Tobą w końcu jest, pacjenci przewracają się na brzuch jak ich
                  odwie
                  > dzasz?wink))

nie lubią się kłócić?????
                  i wierzą na słowo???????? AKURATwink

na brzuszku czasem też leżąwink)

a poważnie mówiąc praca to praca.....
                  a pacjent to pacjent....wink
                  masz chyba jakieś kudłate mysli;PP
                  pewnie za duzo filmów....wink
                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:10
                    Niech Ci będzie.. widzisz i kto tu lubi się kłócić?smile
                    Z wiagrą mi się skojarzyłosmile
                    Wynaleziono ją po pielęgniarki zauważyły, że po podaniu specyfiku na nadciśnienie, pacjenci przewracali się na brzuch, jak do nich wchodziłytongue_outPP
                    • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:16
                      pink.freud napisał:

> Niech Ci będzie.. widzisz i kto tu lubi się kłócić?smile
                      > Z wiagrą mi się skojarzyłosmile
                      > Wynaleziono ją po pielęgniarki zauważyły, że po podaniu specyfiku na
                      nadciśnien
                      > ie, pacjenci przewracali się na brzuch, jak do nich wchodziłytongue_outPP

ee ja sie kłócę??wink
                      Ty chyba nie wiesz, co znaczy kłótniawink)

właśnie czekałam na jakiŚ dowcip.....i siĘ nie pomyliłamwink)))
                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:22
                        A to akurat nie dowcip, Wiagra to specyfik, który był już od dawna stosowany, tyle, że na co innego, gdyby nie spostrzegawcze pielęgniarkiwink)) marnowałby się dalejsmile))
                        • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 21:38
                          no nie wiedziałam, że pielęgniarki się do tego przyczyniły, ale niech Ci
                          bedziewink
                          ważne, że są efekty i uszczęśliwia wiele osób....

wazny efekt końcowywink
    • heart_of_ice Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:13
      > O co tu chodzi? Czy to możliwe, żeby sympatyczna, lubiąca facetów, >inteligentna
      > i ładna dziewczyna była sama???

mozliwesmile
      przyklad? jawink)))))

Pauli
      --
      Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy.

EKGW
      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:16
        Jesteś pewna, że lubisz facetów?smile
        No tak, ale tak to każda mówiwink))
        • heart_of_ice Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:44
          oo, nawet bardzo pewnawink)

> No tak, ale tak to każda mówiwink))
          a co mamy mowic? ze jestesmy glupie i brzydkie?wink)

Pauli
          --
          Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy.

EKGW
          • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:45
            załóżmy klub głupich i brzydkich;DDD
          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:53
            O.k. na 2 punkty się łapiesz, może nawet na 3wink)) a co z wyglądem, mam wierzyć na słowo?smile))
            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:04
              pink.freud napisał:

> O.k. na 2 punkty się łapiesz, może nawet na 3wink)) a co z wyglądem, mam
              wierzyć
              > na słowo?smile))

a to jakiś konkurs jest?????
              mnie nie zalezy, ile punktów dostanęwink

wygląd...nie muszę wychodzić nocąwink))))
      • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:30
        I JA smile)
        • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:33
          Sorry nie łapiesz się z inteligencjąwink))
          • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:40
            Nie rozumiem, ja się nie łapię z inteligencją? Czyżbyś Ty był aż tak
            inteligentny, żeby po przeczytaniu 3 liter określić czyjeś IQ ?
            PRZEPRASZAM, ŻE SIĘ W OGÓLE WTRĄCIŁAM
            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:41
              riwka napisała:

> Nie rozumiem, ja się nie łapię z inteligencją? Czyżbyś Ty był aż tak
              > inteligentny, żeby po przeczytaniu 3 liter określić czyjeś IQ ?
              > PRZEPRASZAM, ŻE SIĘ W OGÓLE WTRĄCIŁAM

sama widzisz, jak to świadczy o jego inteligencjiwink)

nie denerwuj się maławink)
              • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:45
                Ależ ja się nie denerwuję, sam sobie wystawia świadectwo.
                Przez takich właśnie facetów, większość fajnych dziewczyn jest sama, bo i po co
                zadawać się z kimś, kto ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i nie jest mądrym
                człowiekiem?...Inteligencja i mądrość to dwie różne historie, wolę spotkać
                mądrego niż inteligentnego tak, jak nasz "kolega"
                • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:46
                  No i 25 lat to napewno nie maszsmile))
                  • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:48
                    nie, mam prawie 32 lata
                    • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:50
                      riwka napisała:

> nie, mam prawie 32 lata

żartujesz????

uważaj, bo pinki wyciagnie z Ciebie wszystkie infomacjewink)
                      za chwile zapyta o inne wymiarywink))
                      • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:53
                        a dlaczego mam żartować? ... hhhmmmm, dałaś mi do myślenia... za stara, czy za
                        młoda? ... a może zamało inteligentna jak na swój wiek? .. hahahaa
                        • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:56
                          No widzisz anisua też Ci dawała 16wink))
                          • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:58
                            ależ to komplementsmile
                            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:05
                              riwka napisała:

> ależ to komplementsmile

bez urazy...
                              nie czytam wszystkich postów, tak jakos mi się zakodowało,
                              nawet nie pamietam w związku z czym...
                              • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:08
                                z wiekiem aniusa, w związku z tym, że też niby myślałaś, żem 16 to latka wink
                                • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:22
                                  riwka napisała:

> z wiekiem aniusa, w związku z tym, że też niby myślałaś, żem 16 to latka wink

no wiem,wiem...
                                  tylko zastanawiam sie, dlaczego tak mi sie skojarzyłowink)))))))
                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:55
                        Wszystkie długonogie biuściaste blondynki wystąpsmile))
              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:45
                I do tego jeszcze mała.. pewnie wszystko ściematongue_outPP
                • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:46
                  No nie zbyt mała, bo mam 179cm wzrostu .....:p
                  • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:49
                    riwka napisała:

> No nie zbyt mała, bo mam 179cm wzrostu .....:p

noooooooo toś kochana wyrosławink
                    • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:52
                      a tak jakoś przychamować nie mogłam wink ale zawsze sądziłam, żę to zaleta,
                      WYZWANIE DLA FACETÓW wink)) no i spokój na koncertach wink))
                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:00
                        No ja to wzrostu siedzącego psa jestem i mogłabyś mnie całować w łysinęsmile
                        Mógłbym dzięki temu pewnie cieszyć wzrok bez schylania sięwink))
                        • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:04
                          łysinę powiadasz? Dobra rzecz,,, oszczędność na szamponach, odrzywkach,
                          grzebieniach, suszarkach, żelach, brylantynach itd, itp... Dobry materiał na
                          męża z Ciebie wink
                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:16
                            Eeee.. szamponu i tak dużo wychodzi na plecy, a tupecik też trzeba zmieniaćsmile
                            Pewnie, że dobry, nawet tuczyć mnie już nie trzebasmile))
                      • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:07
                        riwka napisała:

> a tak jakoś przychamować nie mogłam wink ale zawsze sądziłam, żę to zaleta,
                        > WYZWANIE DLA FACETÓW wink)) no i spokój na koncertach wink))

zazdroszczę trochęsmile
                        hahaha...chociaz może niektórzy lubia miec kogos na ramionachwink
                        byle drobnegowink)
                        • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:10
                          skłamałabym, gdybym powiedziała, że zawsze cieszyłam się ze swojego wzrostu,,i
                          tu właśnie trafiłaś w sedno! ... Nosić na rękach mogą mnie TYLKO (raczej)
                          wysocy i silni mężczyźni smilesmilesmile
                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:19
                            Mamy równouprawnienie, mnie się wygodnie nosi, poręczny jestem i pękatysmile))
            • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:44
              No i nie lubisz facetówwink
              A czemu jesteś taka drażliwa, nie pisałem, że to wada, małomówna kobieta to skarbwink))
              • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:46
                Jestem drażliwa, gdy ktoś określa drugą osobę nie mając o niej bladego pojęcia
                • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:48
                  riwka napisała:

> Jestem drażliwa, gdy ktoś określa drugą osobę nie mając o niej bladego pojęcia

pinki po prostu trochę złośliwy jest;PP
                  a w necie wiele rzeczy odbiera się inaczej niz w realu...

a może sie umówicie, wtedy bedzie wszystko jasnewink
                  i moze pare rzeczy się wyjasniwink
                  • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 19:51
                    ależ ja wiem, że to zupełnie inny świat, poprostu troszkę się zdrzaźniłam, ale
                    już jest ok, nie będę sobie pierdołami przecież głowy zawracać, a spotkanie?...
                    hhhmmm, no cóż, lubię poznawać nowych ludzi, to zawsze jest doświadczenie,
                    tylko nie sądzę, że "pinki" chciałby spotkać się z nie 25latką i to mało
                    inteligentną wink))
                    • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:04
                      Hmmm.. najpierw fotki, a dopiero później ewentualnie lodywink))
                      • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:06
                        lody?,,, uwielbiam, na Starowiejskiej w Justynce mają genialne jogurtowe,,,a
                        jeśli mowa o fotce, to nie rozdaję ich na prawo i lewo, więc chyba sama na te
                        lody się wybiorę wink
                        • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:09
                          ja uwielbiam na starowiślnejwink)
                          • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:11
                            starowiślna to w Krakowie?! ... buuuu, ja chcę do Krakowaaaa
                            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:12
                              riwka napisała:

> starowiślna to w Krakowie?! ... buuuu, ja chcę do Krakowaaaa

yepwink))))
                              znamy te lody, co?wink)
                              • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:14
                                oj znamy! w ubiegłym roku się nimi "zarzerałam" ... no chyba spakuję walizkę,
                                wsiądę w pociąg i .... cóż to, 7h45min i jestem
                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:11
                            Echh.. te krzaki nad Wisłąwink))
                            • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:12
                              i ławeczki ...
                        • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:11
                          Nie dość, że nieużyta, to jeszcze Miriam;PPP
                          • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:12
                            hhhmmmmmm,,,, znowu do mnie "pijesz" ?
                            • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:13
                              riwka napisała:

> hhhmmmmmm,,,, znowu do mnie "pijesz" ?

Z zazdrości;DDDDDD
                              • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:15
                                hahaha, ale o co?, że też chciałby nibi Miriam zostać? ... NIE KAŻDY MOŻE! wink
                                • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:17
                                  IDĘ SKOŃCZYĆ SKŁADAĆ KOMODĘ,,,GGRRRRR, JESZCZE SZUFLADKI MI ZOSTAŁY wink
                                  • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:19
                                    riwka napisała:

> IDĘ SKOŃCZYĆ SKŁADAĆ KOMODĘ,,,GGRRRRR, JESZCZE SZUFLADKI MI ZOSTAŁY wink

znam to....fajna zabawawink
                                    miłego składania, i oby wszystkie części pasowały;DDDDD

a ja się bawię nową zabawkąwink))
                                • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:17
                                  riwka napisała:

> hahaha, ale o co?, że też chciałby nibi Miriam zostać? ... NIE KAŻDY MOŻE! wink

i nie kazdy potrafiłby tak sie kamuflować i tak...chować;PPPP
    • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:12
      to absolutnie niemożliwe. singiel=>kaszalot, a jeżeli singiel=>~kaszalot, to
      znaczy ~singiel=>~kaszalot. te ładne nie tylko nie są same, ale wręcz
      kolekcjonują facetów (albo sponsorów), sprawiając, że dla kaszalotów nic nie
      zostaje. facet, nie bądź naiwny! mam nadzieję, że będziesz ostrożny!
      pozdro.
      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:20
        Zdzicha czemu jesteś taka dzika?smile))
        Co ty biedny jestem, nic się ze mnie nie da wyciągnąćsmile
        • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:23
          pink.freud napisał:

> Zdzicha czemu jesteś taka dzika?smile))
          > Co ty biedny jestem, nic się ze mnie nie da wyciągnąćsmile

biedny, pekaty, łysy....i zaczepnywink)))
          wybuchowa mieszanka z Ciebiewink))))
        • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:26
          no to dobrze, bo już się o Ciebie bałam. smile uważaj na kaszaloty! noś dopasowane
          gacie, bo jak taki zdesperowany kaszalot się na Ciebie rzuci, nie będzie dla
          nich - i Ciebie - ratunku!
          pozdro.
          Zdzicha, czyli dzika świnia w akcji big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:37
            Lubisz robić świńskie akcje?;PPPPP
            • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:42
              czemu nie? jestem świnką! tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              pozdro.
              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:46
                O to pewnie nie przepadasz za dietą, za to lubisz błotkosmile))))
                • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:49
                  cholera, jak byś mnie znał osobiście! aż się boję! big_grinDDDDDDDDDDDDD
                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:52
                    Mógłbym nawet uwierzyć, ale pewnie do tego lubisz podpuszczaćtongue_outPP
                    • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:00
                      ale czemu nie możesz uwierzyć??? przecież mówię prawdę! smile)))))

> Mógłbym nawet uwierzyć, ale pewnie do tego lubisz podpuszczaćtongue_outPP
                      co lubię, huh? smile
                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:07
                        A masz jakąś fotkę w błotku?smile))))
                        • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:09
                          kiedyś próbowałam, ale klisza się prześwietliła ;DDDDDDDDDDDDD co za pech! wink))
                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:13
                            W cyfrówce?wink))
                            Nie bądź świnia, ślijsmile))
                            • dzika_zdzicha Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:15
                              o nie nie nie, jam jest dzika świnia! big_grinDDDDDDDDDD

to dla Twojego dobra, damn. smile))))
                              pozdro.
                              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:21
                                Pewnie, że dla mojego, dawajn.smile))))
    • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:25
      Fajnie się pisze, ale muszę zmykać, na kutrze wielorybniczym nie ma weekendówwink))
      Udanego wieczorusmile))
      • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:34
        udanych łowówwink))
        niech Ci rybki wpadają w siećwink
        • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:43
          AHOJ ŻEGLARZU!
        • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 20:45
          komoda złożona, ale chyba po raz 3 będę reklamowała...5 części mam za dużo a
          pasujących 4 za mało ...ggrrrr ,... BOŻE, ZA CO?!?!
          • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:13
            riwka napisała:

> komoda złożona, ale chyba po raz 3 będę reklamowała...5 części mam za dużo a
            > pasujących 4 za mało ...ggrrrr ,... BOŻE, ZA CO?!?!

mnie zawsze zostawało trochę częściwink
            współczuję....
            • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:26
              A MI NIGDY, TYLKO TA KOMODA JAKAŚ PECHOWA, 3 RAZY JUŻ REKLAMOWAŁAM, BO CZĘŚCI
              BRAKOWAŁO, BYŁY DZIURY ŹLE NAWIERCONE ALBO NIE TE DESKI, NO ALE NIC, MAM ICH W
              NOSIE, PÓJDĘ DO STOLARZA I MI big_grinOROBI" wink
              Trzeba chyba się kłaść i zasnąć snem sprawiedliwych ... jutro do pracy sad
              • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:29
                masz pecha....

ja też jutro do pracy, ale spać już??????????
                żartujeszwink
                • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:32
                  taaaaa,, tylko jak mi ktoś na wątek odpowie, bo zastrajkuję t tv wyłączę wink
                  DO ROBOTY, DO ROBOTY ,,, ale od poniedziałku znowu urlopik smile) i słonko i
                  plaża smile)
                  • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:34
                    riwka napisała:

> taaaaa,, tylko jak mi ktoś na wątek odpowie, bo zastrajkuję t tv wyłączę wink
                    odpowiedziała taka jedna...wink)
                    > DO ROBOTY, DO ROBOTY ,,, ale od poniedziałku znowu urlopik smile) i słonko i
                    > plaża smile)

a fe......
                    urlop;/
                    ale zaaaaazdroszczęwink
                    • riwka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 21:39
                      ja też zazdrościłam koleżankom jak urlopowały, miałam pecha, dwa urlopy po 2
                      tygodnie spędziłam w szpitalu (z dzidzią siostry adoptowaną na operacji
                      serduszka w łodzi) a jak wróciłam do pracy to gorąc i wszyscy na plaży. Teraz
                      sobie odbiję smile
                      • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 22:55
                        riwka napisała:

> ja też zazdrościłam koleżankom jak urlopowały, miałam pecha, dwa urlopy po 2
                        > tygodnie spędziłam w szpitalu (z dzidzią siostry adoptowaną na operacji
                        > serduszka w łodzi) a jak wróciłam do pracy to gorąc i wszyscy na plaży. Teraz
                        > sobie odbiję smile

to życzę ...hmmm jak najmniej kaszalotów;DD
                        i słońca duzosmile
    • zapalniczka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 20.08.05, 23:23
      duza czesc singli jest piekna i madra, uczynna i rewelacyjna prawie we wszystkim ;P czasem jest tez za pewne siebie i swoich zdolnosci, a to polaczone razem daje niekiedy substancje odpychajaca plec przeciwna...
      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:19
        A mogłabyś napisać tak ,żeby facet też zrozumiałwink))
        • zapalniczka Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 23:22
          nie chce mi sie...
    • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 11:42
      pink.freud napisał:
      > O co tu chodzi? Czy to możliwe, żeby sympatyczna, lubiąca facetów, > >
      >inteligentna i ładna dziewczyna była sama???

Otoz to jest mozliwetongue_out
      • tamara_t Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:03
        Myślę, że częściowo wyjaśnia sprawę artykuł poniżej [częściowo - podkreślam raz
        jeszcze] - nie wszyscy panowie się jeszcze przestawili.
        kobieta.interia.pl/psychologia/news?inf=657396
        Pomyślałam o tych wszystkich singielkach jakie znam - w większości atrakcyjne,
        inteligentne, dowcipne - które kiedyś zostały zranione tak bardzo, że przestały
        angażować się w związki z mężczyznami profilaktycznie - żeby uniknąć powtórki z
        rozrywki....

Nie znam przyczyny tego fenomenu. Może by tak jakieś badania na szerszą skalę?
        • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:12
          O rany ale wdepłem.. dziewice lecące na wytrawnych podrywaczytongue_outPP

No tak ale ja nie pisałem o zranionych, tylko o lubiących facetówwink
          • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:15
            ale my przeciez uwielbiamy facetow..dreczycwink)
            • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:17
              Nie pisałem o żonatychsmile))
              • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:21
                zonaty to nie facettongue_out
                • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:24
                  To faceci dają dręczyć się też przed ślubem?wink))
                  • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:26
                    juz nie pamietasz jak to bylo przed slubem? ach, ten czas..tongue_out
                    • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:30
                      Hehe.. dobry żart tynfa wartwink))
          • tamara_t Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:24
            Widzisz, ja nie mówię o rozgoryczonych, sfrustrowanych kobietach. Kiedy ktoś
            dostał mocno po dupie [a takie kopy są za zwyczaj mocne], trudno dać kredyt
            zaufania, dopóki nie pozna się kogoś naprawdę wyjątkowego.
            Artykuł - jak to artykuł - wyolbrzymia zjawisko, ale myślę, że to prawda, że
            mężczyźni zachłysnęli się modą na kobiecą bezpruderyjność i chętnie korzystają
            z okoliczności sprzyjających. Ci, których niespecjalnie to interesuje -
            najczęściej znaleźli sobie taką "pruderyjną", która nie poleci za innym
            rozporkiem, "bo był miły" - więc są po prostu zajęci. Czasem trudno jest
            wyłowić wśród tych wolnych, zachłyśniętych faceta wartościowego. Więc kobiety
            często CZEKAJĄ aż oni je wyłowią - no i koło się zamyka.
            • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:33
              Acha.. czyli są nieufne, nieśmiałe i nie robią pierwszego kroku?smile
      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:16
        To już wiemwink
        Nie chciałabyś się załapać na 3 punkt i rozwinąć ten temat?smile))
        Na razie podpadasz tylko pod 1, na 2 i 4 ciężko mi będzie uwierzyć na słowowink
        • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:19
          Odnosnie pkt 3 - testy na IQ robilam kilka ladnych lat temu.
          Co do pkt 2 i 4 - nie chce mi sie nic udowadniac, ot taki charakterwink Jesli juz,
          to lubie udowadniac cos tylko sobie.
          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 14:30
            Trochę szkoda, że nie chcesz rozwinąć tematu, nie przejmuj się ja też mam 3cyfrowysmile
            Na paskudny charakter to faktycznie nic nie poradzi, pewnie jedynaczka, która nie lubi się dzielićwink))
            • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:10
              blad-mam dwoje rodzenstwasmile
              Paskudnego charakteru uczylam sie od najlepszych w tej materiiwink)
              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:16
                Hehe, ale pewnie starszewink))
                Zgodny jestem, to i kłócić się nie będęwink
                Lubisz skąpić, Twoja sprawasmile))
                • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:19
                  znowu blad-ja jestem najstarsza.
                  Oj, Freudzie, wroc na studia psychologiczne, bo cos za duzo tych pomylekwink)
                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:22
                    No to pewnie siostrzyczki.. wścibskie i kablowały na Ciebiewink))
                    • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:31
                      nietongue_out
                      Pinki, przeciez ja jestem mila, slodka i kochanasmile co Ty mi tu wkrecasz, co?smile
                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:35
                        Duży już jestem, mam wierzyć na słowo?wink))
                        • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:36
                          Nie to zebym cos sugerowala, no ale czy taka Anula001 moglaby byc niemila i
                          nieslodka?smile))))
                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:40
                            Nie kłóć się ze mną i prześlij fotki, mój IQ jest wyższy Pink007 ;PPP
                            • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:42
                              nie wysylam fotki jako pierwszatongue_out
                              • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:45
                                Nie martw się, nie będziesz, już mam kilka z tego forumtongue_outPP
                                • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:55
                                  wink)))

i co, chcialbys jeszcze jedno do kolekcji?smile
                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:57
                                    Nie potrafiłbym odmówićwink))))
                                    • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:58
                                      haha
                                      ale nie boisz sie ujrzec kaszalota?wink
                                      tongue_out
                                      • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 15:59
                                        Trzymam harpun w pogotowiutongue_outPP
                                        • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 16:01
                                          uwazaj, bo nasle na Ciebie Animalsow i WWFsmile))))
                                          • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 16:04
                                            Będę się później martwiłwink))
                                            • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 18:15
                                              nie bedzie zadnego pozniej, nasle ich zarazsmile
                                              • anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:30
                                                odnoszę wrażenie, że UKRYTYM celem tego wątku jest ...zebranie kolekcji zdjęć
                                                kobiet singli...

bo pinki kochany mysli, ze każda będzie chciała mu udowodnić, że nie jest
                                                kaszalotem;PPP
                                                • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:31
                                                  widze, ze mamy podobne odczuciasmile
                                                  przebiegly ten nasz Freud, prawda?wink)
                                                • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:51
                                                  No tak, to oczywiście teżsmile))
                                                  Ale głównie chodziło mi o to "Czy to możliwe, żeby sympatyczna, lubiąca facetów, inteligentna i ładna dziewczyna była sama???"
                                                  Dostałem ostatnio fotki od sympatycznych i ładnych singli m.in. z tego forumwink
                                                  Ale wątek wysmarowałem, jak dostałem fotki od supersympatycznej i inteligentnej dziewczyny, która okazała się zajebistą, wygladającą na 10 lat mniej, laską. No i właśnie zastanawiam się, jeśli taka dziewczyna jest sama, o co chodziwink))
                                                  • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:54
                                                    my tez chcialybysmy wiedziec o co chodzismile))
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:57
                                                    Bezinteresowne wścibstwo?wink))
                                                  • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 19:59
                                                    nie pytaj mnie, bo nie wiemtongue_out
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:03
                                                    Pytałem się dlaczego też chciałabyś to wiedziećwink
                                                    Znowu podpuszczasz?.. 2 raz nie dam się nabraćsmile))
                                                  • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:06
                                                    zadales pytanie,to samo po raz drugi lub trzeci w tym watku.
                                                    Ja zas chcialabym na nie znac odpowiedz, bo tak sie sklada, ze singlem jestem,
                                                    lecz nie jestem kaszalotem. Z charakterem i cechami, o ktorych piszesz tez nie
                                                    mam problemow wiekszych.
                                                    chociaz, snu z powiek mi nie spedza fakt, ze nie znam odpowiedzi na to wlasnie
                                                    pytaniesmile

I tym razem nie podpuszczamtongue_out

PS dajesz w zamian swoje zdjecie, czy tylko kolekcjonujesz?smile
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:23
                                                    No dobrze, może wyraziłem się niejasnosmile Pytanie o kaszaloty było oczywiście żartem, chodziło mi o to drugie pytanie, dla mnie jest to zagadka i bardziej chodziło mi o to, że kontaktowa, nie mająca urazów czy problemów z facetami i do tego śliczna dziewczyna jest sama i byłem ciekaw Waszego zdania, a niestety jakoś brak nawet hipotezywink
                                                    Nie handluję ani nie kolekcjonuję ,jeśli wystarczy Ci, że Cię grzecznie poproszę to prześlijsmile
                                                  • anula001 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:26
                                                    no widzisz, jak chcesz to fajnie mowiszsmile
                                                    Zdjecie Ci moge przeslac, jak wroce.
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:28
                                                    Chyba mnie źle zrozumiałaśwink))
                                                  • maraiss Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:17
                                                    pink.freud napisał:

> Ale głównie chodziło mi o to "Czy to możliwe, żeby sympatyczna, lubiąca
                                                    facetów
                                                    > , inteligentna i ładna dziewczyna była sama???
                                                    > dziewczyny, która okazała się zajebistą, wygladającą na 10 lat mniej, laską.
                                                    N
                                                    > o i właśnie zastanawiam się, jeśli taka dziewczyna jest sama, o co chodziwink))

a skąd masz pewność, że ta dziewczyna przysłała swoje zdjecie a nie
                                                    np. koleżanki?smile
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:26
                                                    To wiem napewno skądinąndwink))
                                                    A dziewczyna jest w porządku pod każdym względem i nie robi takich numerówsmile
                                                  • maraiss Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:36
                                                    pink.freud napisał:

> To wiem napewno skądinąndwink))
                                                    > A dziewczyna jest w porządku pod każdym względem i nie robi takich numerówsmile

skoro tak uważasz to na co czekasz skoro jest sama...
                                                    bierz sie za nią yogobig_grinDDDDD
                                                  • pink.freud Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:40
                                                    Nieśmiały jestem no i te odstające uszysmile))
                                                  • maraiss Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:48
                                                    pink.freud napisał:

> Nieśmiały jestem no i te odstające uszysmile))
                                                    no tak...odstające i spiczaste uszysmile)) nooo i ten mizerny wzrostsmile))

• anisua Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 21.08.05, 20:49
                                                    maraiss napisała:

> pink.freud napisał:
                                                    >
                                                    > > Nieśmiały jestem no i te odstające uszysmile))
                                                    > no tak...odstające i spiczaste uszysmile)) nooo i ten mizerny wzrostsmile))

i jeszcze łysinka, brzuszek....i złosliwiec mały z niego;PPPPP
    • losiek75 Re: Czy wszystkie single to kaszaloty? 22.08.05, 18:10
      Ja jestem kaszalotem, duzo plywam i jestem singlem...
      jedna uwaga, po 25 nie wszystko na rynku przebrane,
      mozna trafic na prawdziwy diament wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka