mexykankaa 29.08.05, 11:00 dlaczego tak jest że niektórzy z nas ciagle trafiają nia niewłaściwe osoby..dlaczego ciągle szukamy miłości a jestesmy samotni..może ktoś zna odpowiedź na to pytanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gad_forumowy Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 11:01 Najwższy czas... przestać szukać Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 14:05 dokladnie... szukanie jest bez sensu. ta Wlasciwa osoba sama sie znajdzie predzej czy pozniej... Odpowiedz Link
herezja Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 11:22 Może dlatego, że szukamy niewłaściwych osób, bo sami nie wiemy co jest dla nas dobre? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 12:10 pewnie dlatego, że mają Wenus w Koziorożcu i Pluton w Wadze. to przynosi pecha! PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
kot_z_cheshire Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 14:18 Bo wypsikali mnie pecholzolem w dzieciństwie Odpowiedz Link
kobietka73 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 14:22 Bo człowiek po prostu nie uczy się na błędach. I w dodatku głupi jest - jak już ma wybrać to z całą premedytacją wybierze źle. Bo tak. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:08 nie znajdę odpowiedzi na to pytanie. a może nie warto szukać..jakoś nie wierzę że miłośc sama do mnie przyjdzie..tak sie zdarza tylko na filmach a nie w zwykłym życiu..najważniejsze to nie tracić nadzei ze kiedyś się uda.. Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:20 hmm, ja tez czasem zadaje sobie to pytanie. i chyba kiedys doszlam do wnisoku, ze po prostu przyciagam niewlasciwych facetow.. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:26 też o tym myślałam..jakiś magnes? przyciaganie?czemu czlowiek pcha się sam z własnej woli w toksyczny związek, cwiedząc ze będzie cierpiał..nie znam odpowiedzi... Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:28 ja tez, ale wiem juz jakie moje cechy przyciagaja tych nieodpowiednich (zeby nie uzyc innego przymiotnika), i staram sie owe cechy ukryc, lub zniwelowac jesli sie da. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:31 można ukryć swoje słabości, ale wtedy zamianiasz sie w maszynę..zimną i wyrachowaną. problemy biorą się stąd że ludzie nie szanują siebie nawzajem, nie szanują uczuć drugiej osoby..tak łatwo przychodzi im ranienie( mam na myśli niestety facetów..sorry jeżeli kogoś urażam) Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:33 ale te cechy, ktore staram sie ukryc nie sa slabosciami, w ogolnym mniemaniu sa zaletami, tylko ze panowie takich wlasnie cech nie doceniaja, wiec nie, prosic sie nie bede Odpowiedz Link
dreamweaver79 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 30.08.05, 01:39 zdradzisz jakie to sa cechy? Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:31 a mnie sie wydaje, ze tak po prostu ma byc i koniec same niewlasciwe pary dookola, z roznych wzgledow - kasa, uroda, profity itp zwiazki generalnie oparte sa na niewlasciwosciach, tylko ze jedni to umieja zaakceptowac i obnizyc wymagania a inni nie ja nie wierze w drugie polowki odkad moja najbardziej idealna (z otoczenia) para tez okazala sie niewlasciwie dobrana, ale pomimo wszystkiego umieja to zdusic w sobie i za 3 tyg biora slub, na ktorym bede wiernym gosciem to jest sztuka Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:33 tez nie wierze w polowki, tak jak nie wierze w przeznaczenie. wszystko to kwestia wyborow. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:35 no wlasnie niektorzy wola wieksze zlo niz samotna starosc hehehe dobrze ze jeszcze tyle lat przed nami Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:37 ale z drugiej strony, obecnie nie widze nikogo z kim moglabym byc,sprobowac byc. Smutne to. Moze faktycznie za wiele wymagam? moze jakas zimna sie zrobilam? Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:43 chyba cos w tym jest; ale juz najmniej mi sie podoba, jak w akcie despery kazdy bierze, co mu sie pod lape nawinie - i to doslownie, az mi sie zylki sciely, jak moja bliska kolezanka przywiozla z zagranicy podejrzanego obcokrajowca - nie powiem jakiej narodowosci, ale jest malo bezpieczna, poniekad tez w naszym mniemaniu nie wiem, czy to jest problem kazdego czlowieka albo wiekszosci, ze im sie nie chce szukac? czy to wynika z jakiejs rezygnacji czy strachu czasem mi sie smac chce, ze sasiada mam takiego - bardzo dobry i samotny, rok starszy hehehe moja mama mi go chce "wmowic" no i mam jakies nieodparte wrazenie, ze on na mnie czeka buahaha tylko checi z mojej strony brak;P Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:47 kurcze, desperka fajna nie jest, alesama czasem czuje jej macki.. Rodzina, ludzie w pracy, znajomi, norma spoleczna..ehh. ale trzeba sie wtedy w garsc wziac i tyle. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:50 o wlasnie wlasnie, rodzinka jest najlepsza w tym wszystkim, dobrze ze moj duzo starszy kuzyn przetarl szlaki zawsze powtarzal, ze popiera wolne zwiazki - rowniez przed starszyzna Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 18:58 jeżeli mam być z kimś hna siłe bo: tak wypada, bo nie chce być sama, bo każdy ma kogoś..to już wolę samotnośc..ale ciagle( naiwnie) wierzę że sie uda.. Nie chcę związku na silę..nic z tego nie wychodzi , dwie osoby tylko męczą się ze sobą..macie rację tyle widzę naokoło małżęństw które się nie szanują, które nie są dla siebie oparciem..dlaczego? Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:02 Pomijasz jedną kwestię. Samotność jest bardzo destrukcyjna. Szczególnie dla kobiet trudna do wytrzymania, dziwaczeją, wpadają w alkoholizm. Ludzie wybierają mniejsze zło. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:03 ano wlasnie niektorzy sa inni, nie wiedziec czemu tych samych uwarza sie za gorszych Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:07 Co masz na myśli? Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:11 ale walnelam orta kajam sie... nie no zwykle szuka sie przyczyn czyjejs samotnosci a raczej nie fenomenu niewlasciwie dobranej pary Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:17 Niestety w naszym s[ołeczeństwie nie można być sobą, każde odejście od tzw. normy jest uważane za dziwactwo i tępione. Kobieta ma być matką polką, gotować prać prasować i kończyć swoje żytcie na uslugach rodziny. Kocham dbać o swoją rodzinę ale chcę też realizować siebie, swoje hobby. Niestety podsumowano mnie że np. uczenie się jęz. Hiszpańskiego to fanaberie na które mój ( na szczęście eks ) mąz łaskawie wyraził zgodę. i powinnam mu być za to wdzieczna do śmierci ..buhahahaah..ale nie jestem :0 Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:23 a czemu (jesli moge wiedziec) wyszlas za eks meza? czy to byla jakas zwyczajowa presja? za dlugo sie znaliscie i z przyzwyczajenia czy moze wrecz odwrotnie - za krotko? tak z czystej ciekawosci pytam? Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:25 z czystej głupoty!!co 20 - latka może wiedzieć o miłości, życiu i tak dalej..po 15 latach stwierdziłam że się uduszę jeżeli tak dalej bedzie. Nie potrafię żyć pozorami..za wszystkie decyzje się płaci..ale wolę być sama niż w fikcyjnym związku bez miłości..a decyzja o rozwodzie była jedną z mądrzejszych w moim życiu.. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:31 no to w takim razie gratuluje odwagi ja ucieklam przed takim zwiazkiem, ale z kolei ja zarzucam sobie "niesprobowanie" Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:32 ja z kolei odeszlam po 5 latach. tez uwazam, ze lepszej decyzji podjac nie moglam. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:34 no ja wlasnie wiem, ze to sa na pewno dobre decyzji i stac na to raczej tylko silnych albo inaczej zaradnych ludzi tylko co mamy za to w zamian? oprocz domniemanej wolnosci Odpowiedz Link
anula001 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:56 zyjemy w zgodzie ze soba. tak mysle.. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:20 WOLNOŚĆ!!! warto wiele poświęcić dla wolności..I mam na myśli samodecydowanie o sobie a nie życie w feudalnym związku podzielonym na Pana i Chłopkę pańszczyźnianą.. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:24 okropnosc - mam na mysli pana i chlopke wolnosc jest super, do czasu, jak wszystko i badz tu czlowieku madry Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:27 wolność czy złota klatka? Nie można żyć w pełni nie będąc sobą..nie można żyć będac pozbawionym prawa do wyrażania swoich opinii, nie można żyć nie bęąc branym pod uwagę jako człowiek..TYLKO WOLNOŚĆ..nawet za cenę samotności..samotnośc można oswoić, można ją pokochać..ale być sobą..można tylko jako wolny człowiek ( nie mam na myśli stanu cywilnego) mam na myśli wolnośc duchowa..i tego nie dam sobie odebrać nikomu Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:33 jesli chodzi o wolnosc duchowa to masz racje; w zwiazku tez niezbedna do wypracowania lub nie do zabicia pewnie twoje decyzje wymagaly nielada odwagi i czasu, skoro dzieci sa juz nastolatkami; podoba mi sie, ze masz swoje postanowienia, pozostaje tylko zyczyc, aby ten partner sie pojawil, a biorac pod uwage liczbe nieudanych zwiazkow jest to nawet wiecej niz pewne Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:33 Nie zgadzam się. Jak można pokochać samotnośc? Na krótko moze tak, ale na dłużej nie. Samotnośc jest okropna, przytłaczjąca. Chcę dzielić swoje radości i smutki z Tą Osobą. Śmiać się z tych samych rzeczy, wypić razem poranną kawę, zachwycić się zachodem słońca i po prostu się do siebie przytulic.... Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:38 owszem i to jest ten piaty brakujący element za którym tęsknię..bo nigdy tak nie miałam..mój eks to tzw. bryła lodu, wiec nie wiem co to jest śmiech przy porannej kawie..ale mam też dzieci , pracę , psy, hobby i cały dom na głowie więc nie mam czasu aby siedzieć i sie zamartwiać..tylko są chwile kiedy przejmująco coś zakłuje w sercu, kiedy zobaczysz na ulicy zakochaną parę i odwracasz wzrok zacickając mocno powieki aby się nie rozpłakać..to jest to czego szukamy..własne małe szczęście.. Odpowiedz Link
sarna250 Do mexykanki 29.08.05, 19:34 No własnie też się nad tym zastanawiam. Jak to jest z tymi związkami z "niewłaściwymi"? Sama w takim byłam przez 4 lata. Czy to ze mną coś nie tak? Fakt, że facet dawał mi duże poczucie bezpieczeństwa, troszczył się o mnie i traktował jak królową, ale.... no właśnie było ich wiele, w tym problem z alkoholem i był totalnie zakręcony emocjonalnie. Teraz jestem sama już ponad 1,5 roku. On się niedawno ożenił a wydzwania do mnie i mówi że nadal mnie kocha, że kocha 2 kobiety. Po co mnie dręczy? Odpowiedz Link
mexykankaa do sarny 29.08.05, 19:44 Olej go moja droga.Po pierwsze. jeżeli facet ma problem alkocholowy to na pewno nie przestanie pić w imię siły miłości..będzie tylko gorzej ( wiem coś o tym), po drugie jak sie o9żenił to niech siedzi u żony. Nie daj sobą manip [ulować..faceci mają zestaw podrecznych kłamstw i kłamstewek..że kocha, że tęskni, że jesteś jedyną kobietą , że taki nieszczęśliwy..bla bla bloa..jest takie przysłowie..ten kjto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę hahaha..i to jest prawda...Pozdrawiam i nie daj sie kobieto Odpowiedz Link
sarna250 Re: do sarny 29.08.05, 19:51 Masz rację mexykanko, tylko że my kobiety czesto postępujemy irracjonalnie - zwłaszcza jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Ale po jego ostanim "występie" wiem na pewno, ze nie pozwolę mu się do mnie zbliżyć, to oznaczałoby brak szacunku dla samej siebie - i tyle. Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link
mexykankaa Re: do sarny 29.08.05, 19:54 w bagno bardzo łatwo wpaść..zapytaj sama siebie czy chcesz tkwić w upokarzającym trójkącie i czy chcesz krzywdzić kobietę która jest jego żoną? Miał swój czas, bo byliście razem..zmarnował go i nie ma powrotu..pozdrawiam cie.. Odpowiedz Link
sarna250 Re: do sarny 29.08.05, 19:57 Wszelakim trójkątom mówimy zdecydowanie NIE. Już raz to przerabiałam. Nigdy więcej!!!! Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:28 W dużych miastach singlom nikt poza rodziną nie ciosa kołków na głowie Z dziwactwem chodziło mi o co innego, nie chodzi o to, że ktoś uważa stare panny za dziwaczki, one faktycznie dziwaczeją, choć oczywiście w różnym stopniu i nie od razu. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:31 hehehe stare chlopy tez Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:31 Nie ma się z czego śmiać)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:33 jak to nie??? a wlasciwie ciekawe od kiedy to zaczyna sie stara panna, bo u mnie w slowniku nie ma czegos takiego za to stary zdewocialy kawaler jest - moj wujek hihi Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:36 Stara panna zaczyna się od momentu, w którym zaczynasz narzekać na brak odpowiednich kandydatów)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:45 otoz to kandydaci zawsze sa, tylko nie zawsze wolni i chetni Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:47 Właśnie narzekaszPP Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:57 I do tego jeszcze jesteś kłótliwa;PPP Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:58 hoho! sie znalazl znawca kobiet widze Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:11 No i kto się kłóci?)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:12 ja sie nigdy nie kloce tylko stwierdzam fakty hehe Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:31 Zawsze musisz mieć ostatni post?)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:34 hehehe tak sie nauczylam, ze nie lubie zostawiac kogos bez odpowiedzi, no chyba ze takowa nie ma juz sensu Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:37 Kłóć się kłóć, nikt nie będzie Cie chciał)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:39 heh jeszcze tylko jednen maly poscik Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:41 Kobiety puszczam zawsze przodem, lepiej zmykaj, bo przytrzasnę drzwiami)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:44 a dobra - to ide film ogladac, co prawda juz pol przelecialo, ale co tam Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:48 Ladies first)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:51 od kiedy? zamykam watek po mnie juz niewazne hehehehe Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:59 nie jestem kłótliwa..może raczej zdecydowana i bronie własnego zdania..co nie znaczy ze nie potrafię przeprosić i przyznać się do błędów. Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:12 )) Zbierasz cięgi za temedę, to do niej był post Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:37 zgadzam się z tobą.moja koleżanka ( znamy sie 20 lat) nie wyszła za mąz , jest sama i mówiąc szczerze palma jej odbiła..niestety nie widzi tego, narzeka na facetów ( nie ułożyła sobie żadnego związku) i nie widzi tego ze każdy facet ucieka od niej biegiem. skupiona jest na sobie =i tylko na sobie..cóż..myślę że jest już stracona.. Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:44 Tak już jest. Brak faceta rekompensuje sobie innymi zajęciami, z których nawet jak znajdzie się kandydat nie jest w stanie zrezygnować. Do tego dochodzą przyzwyczajenia i strach przed zmianami. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:48 ale to jest straszne!! Ciągle słyszę że faceci są dziwni, sami nie wiedzą czego chcą i tak dalej..czy w całej warszawie nie ma dla niej odpowiedniego faceta ? i jak się to9 dzieje że wszyscy tacy zachwyceni, że taka piękna i sexowna a po 1 , góra po dwóch randkach już sie nie odzywają..syndrom starokawalerskich ( staropanieńskich ) dziwactw polega również na tym że są oni zbyt skupieni na sobie i swoim wygodnym życiu..pozdrawiam Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:51 dochodzi jeszcze kwestia : gdzie kogoś poznać? No właśnie..w pracy? za nic w swiecie..praca to praca . jestem przeciwna związkom w pracy.. gdzie iść, gdzie bywać? a może przespaceruje się po ulicy z transparentem ( szukam faceta dla siebie 0 hahahaha..pozostaje sieć..a jaka to pułapka wie chyba większośc z nas..pozdrawiam Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:55 Wiesz mexykanko, wiem że wiele ludzi się tak poznaje - na gg, na chacie, na randkach w onecie itp. Co do ostatniego to mam wątpliwości - mam wystawić swoją kandydaturę jak na allegro, jakoś to do mnie nie przemawia, a moze po prostu odwagi brak..... Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:55 Jednak w necie, coraz więcej osób tak się poznaje, no i przez znajomych To też zależy od wieku i czy ma się dzieci. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:55 najgorzej jest w malych miastach i wcale nie narzekam, tylko stwierdzam fakt Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:58 właśnie..rozwódka z dziećmi..fahntastyczna partia tylko dla odważnych i zdeterminowanych Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:13 Rozwódka to żaden problem, z dziećmi gorzej, trudno wymagać, żeby facet wychowywał cudze dzieci, chyba, że ma własne. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:24 moje dzieci mają ojca..ja natomiast szukam partnera, kogoś kto dotrzyma mi kroku, z kim bede sie dzielić radościami i smutkami. Moje dzieci są nastolatkami, mają już własne życie. Poświęciłam już bardzo wiele ze swojego życia..teraz chcę odrobinę szczęścia dla siebie. Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:34 Nie chcę strzelać do własnej bramki, ale facetom to z wiekiem coraz mniej się chce i interesuje ich głównie seks Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:53 Faktycznie jest piekna i seksowna, czy tylko tak mówi? A ile ma lat? Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:56 jest w moim wieku a ja jestem wiecznie młoda i piękna ) podpytałam kiedyś wspólnego kolegę co w niej jest nie tak..i odpowiedział mi że ona owszem jest zadbana i elegancka ale zimna jak ryba..nie ma w niej szaleństwa, energii i sexu..ale czy to prawda..to musi ocenić mężczyzna Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 19:59 ja jestem ryba i wcale nie zimna;P Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:03 spotykam się z opiniami że w życiu radzą sobie tylko zimne i wyrachowane kobiety..a gdzie miejsce dla niepoprawnych marzycielek i idealistek? może jesteśmy śmieszne, może niedzisiejsze, może walczymy z wiatrakami.. ale miłość to dla mnie szacunek, zaufanie, wiernośc i pomaganie i wspieranie siebie nawzajem..tylko wtedy ma to sens. Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:06 Myślę, że dla nas (bo też się za taką uważam) jest gdzieś miejsce. Nie wierzę, że faceci wolą kobiety tego pokroju, tylko jak trudno się odnaleźć w tym tłumie Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:06 masz racje, a w dodatku ciezko zdecydowac sie na jakis tego ekwiwalent w postaci niedociaglosci w zwiazkach lub totalnej pomylki, dlatego podziwiam cie, nawet jesli mialas "tylko" 20 lat wychodzac za maz Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:09 mając 20 lat ma sie glowę pełną ideałów, i wierzy sie ze wszystko będzie szło po różach ..ale żeby się udało..muszą tego chciec dwie osoby. Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:15 moze jeszcze za krotko zyje, ale zawsze mi sie wydawalo, ze w wieku 20 wiedzialam juz, co jest dla mnie dobre i szczerze mowiac chyba nigdy nie wierzylam w zadne idealy, stad tez klopot w rozwiazywaniu problemow i podjeciu decyzji o ile o mnie chodzi, wole sie zawsze wycofac niz pozniej zalowac - co tez wbrew pozorom nie jest dobre Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:06 Nie przechwalaj sięPP Jakiś dowód proszę)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:09 dowod znakowy jest w urodzinach))) a co do reszty hm po czesku - tadi to se ne da na forum Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:28 Od razu se ne da Fotkę poproszę)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:35 ja ci dam zaraz fotke tyty wzrokowcu jeden;P;P Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:39 Fajnie, że zaraz.. a już myślałem, że też jesteś niezdecydowana)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:42 ja nie jestem, no i nie mam problemow typu wysylanie zdjec, ale hie zabrzmi wymijajaco, akurat jestem na sluzbowym kompie i nic tu takiego nie mam Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:46 Trudno, a kiedy będziesz w domu? Ale xero chyba macie? Wystarczą najistotniejsze detale;PPP Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:50 o w domu wlasnie - teraz juz jestem caly czas - w kraku w mieszkaniu byl necik, a tu nie mam spoko posle ci zdjecie - hehe z przyzwyczajenia - tylko jakowes znajde Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:53 Lubię takie przyzwyczajenia)) Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:05 Zimna ryba to najcięższy przypadek i nie chodzi o to, żeby kobieta miała jakiś specjalny temperament, ale o brak emocji. Ja zmywam się od razu)) Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:07 to ja nie wiedzialam, ze jest takie okreslenie juz sie nigdy nie przyznam do zodiaku hehehe bo o to mi chodzilo)))) Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:08 Ja nazwałałabym to raczej brakiem uczyć, empatii. Emocje ma każdy, tylko jeden je ukrywa, a drugi uzewnętrznia - niektórzy aż za bardzo Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:13 no właśnie..a ona się ciagle dziwi o co chodzi..ja sie śmieję i kiwam głową ..tak tak..z tymi facetami jest coś nie tak moja droga.. hahaha..także u takich kobiet wyczuwa sie coraz większa determinację ..cZas ucieka.. Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:15 Panny po 35 wypadają z rynku matrymonialnego.. naogół. Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:15 pink.freud napisał: > Panny po 35 wypadają z rynku matrymonialnego.. naogół. a rozwódki????? Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:19 Chodziło mi o dzieci. Jeśli facet chce mieć dziecko szuka kobiety do 35, obojętnie panny czy rozwódki. Jeśli juz ma własne, to po 35 woli raczej kobietę z dzieckiem. Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:30 cóż..rozwódki to tylko do muzeum osobliwości Odpowiedz Link
temeda24 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:38 obawiam sie, ze to juz nie jest osobliwe raczej chyba zwyczajnosci osobliwe ostatnio sa rozwody koscielne Odpowiedz Link
pink.freud Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:43 Czy kobiety naprawdę muszą się licytować, która ma najgorzej..panna, wdowa czy rozwódka?)) Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:18 a rynek jest kapryśny poznałam ostatnio parę..On 32 lata..zabójczo przystojny..Ona lat 50 ..sądziłam że nic mnie nie zdziwi..a jednak!!Oto siła miłości Odpowiedz Link
sarna250 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:21 mexykankaa napisała: > a rynek jest kapryśny poznałam ostatnio parę..On 32 lata..zabójczo > przystojny..Ona lat 50 ..sądziłam że nic mnie nie zdziwi..a jednak!!Oto siła > miłości Czy to aby na pewno miłośc?? Może miała jakieś "specjalne przymioty" np. pieniądze? Bo jakos momo wszystko mnie to dziwi... Odpowiedz Link
mexykankaa Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 29.08.05, 20:34 tego już nie wiem co ich łączy pomimo wielkiej miłości..ale szmal rządzi swiatem ..znam dziewczynę która dla kasy jest z bogatym facetem..daje się upokażac przy ludziach, robi sceny, mdleje kiedy on chce sie jej pozbyc..to jest chore..ale już mi jej nie żal a raczej nią gardze..odkłada to co od niego ddostaje na konto ale daje się traktować jak szmata...a gdzie szacunek do siebie?? a może to coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link
marek351 Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 02.09.05, 11:24 może dlatego, że przyciągają nas kontrastowe cechy w drugiej osobie, a potem okazuje się, że one jednak biorą górę i już dłużej nie możemy wytrzymać z partnerem. Marek Odpowiedz Link
czulaglista Re: niewłaściwy facet..niewłaściwa kobieta.. 09.09.05, 13:20 czasem nie mozna wytrzymac juz na poczatku gdy facet się zali Odpowiedz Link
sudione żale faceta 10.09.05, 03:05 zulaglista napisała: czasem nie mozna wytrzymac juz na poczatku gdy facet się zali Żali ??? W jaki sposób ??? I z czego ??? Odpowiedz Link
parendi Re: żale faceta 10.09.05, 03:13 każdy człowiek jest inny inne wartości otrzymuje od rodziców inne w trakcie nauki(podst, srednia, studia) inne gdy pracuje Każdy szuka ciepła, a zyjemy w czasach gdy usmiech, do mijanej osoby na ulicy, kosztuje zbyt wiele...;-/ Odpowiedz Link