Dodaj do ulubionych

kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczynę

03.10.05, 21:58
taką na dłuższą znajomość. . . jeśli są tu takie desperatkiwink to pliz dajcie
znać.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • emzecik Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:05
      to żeś chłopaku trafił kulą w płot ;-PPP
    • mr_maks Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:08
      Anula jest chętna, ale nie wie jak zagadać smile
      pzdr.
      • emzecik Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:14
        rotfl
      • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:17
        oo Ty dzieciaku jeden, jak Cie dorwesmile)

To ze Ci w tajemnicy na gg to napisalam nie znaczy ze masz paplactongue_outPPPPPPPPP
        • mr_maks Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:25
          hehehe dobre sobie
          ok
          niech już będzie oficjalnie że niby nie chciałaś żebym to napisał smile
          pzdr.
          • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:26
            heh, dobra to ja nie powiem jaki sobie misz masz na zoladek zapodales i na co
            teraz cierpisztongue_outPP
            • emzecik Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:27
              sranie? ;-DDD
              • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:28
                Emzet na Boga, coz za subtelnosc.
                a taka dobra sobie herbate pijetongue_out
                • emzecik Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:30
                  Anula, ja też piję herbatkę i to dobrą smile antybiegunkową ;-DDDD
                  • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:32
                    no to faktycznie musi byc delicja z tej herbatkitongue_outPP
                    • emzecik Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:35
                      hehehe, już była big_grin
            • mr_maks Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:28
              kto cierpi?
              Anula mam młody żołądek, więc dobrze to znosze tongue_out
              pzdr.
              • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:28
                no to co sie skarzysz na forum obok i porad oczekujesz?tongue_outP
                • mr_maks Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:30
                  szukam jeno przyczyny ciotka
                  czytaj! tylko czytaj!
                  myslenie zostaw innym tongue_out
                  pzdr.
                  • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:31
                    dziecko, ale co tu szukac skoro przycztne sam opsales w pierwszym poscie? oj, z
                    logika mamy problemy jak widzesmile)

PS w pracy musze glowa pracowac wiec nie wymagaj ode mnie myslenia ok 23tongue_outP
                    • mr_maks Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:33
                      ja wcale od Ciebie myślenia nie wymagam wink)))
                      pzdr.
                      • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:34
                        Ty nie musisztongue_outP

ja tez pozdrsmile
    • indiana20 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:25
      Drogi baronie-zdefiniuj pojemne znaczeniowo "fajna"smile bo jak sie okaze ze
      odpadam w przedbiegach ,to po co sie porywac z motyka na sloncewink
      • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:49
        baron chyba sie przestraszyl i uciekl smile)
        • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:51
          hehe, bo mu troche jakby watek zepsulismy, w inna strone poszla rozmowawink)
          • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:53
            zwlaszcza kolezanka z ta motyka smile))
            baron szuka dziewczyny a ta o robiemiu w polu smile)))
            • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 22:57
              albo uwaga emzecikawink)))

ide spac, bo o 6 trzeba wstacuncertain
              dobranoc ( i zdrowiej Konrad)
              • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 03.10.05, 23:00
                kororowych i erotycznych wink
                dzieki
                papa
              • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 09:04
                baron żyje ale też musi zarabiać na kieliszek chlebawink
                • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 09:58
                  to jak zaklada sie watek, to tez pisze sie w nim, a nie zalozyles watek i
                  poszedles sobie, tak mozesz robic na innych forach
                  nastepnym razem bede kasowal takie watki
                  • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:00
                    Konrado, ależ ty groźny dzisiaj jesteś! fiu fiu smile
                    • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:39
                      teraz radzilbym uwazac tongue_outP
                      • pentagon001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:43
                        Niedługo możesz narobić w portki
                        bo sam sie siebie wystraszyszwink)))))))))))))))))))
                        • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:51
                          bo zaraz zdejmę pasek i zrobie co trzeba suspicious tongue_outP
                          • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:07
                            Przy ludziach?? Wstydziłbyś się tongue_out
                            • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:18
                              a co, tez chcesz smile))
                  • anisua Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:18
                    konrado80 napisał:

> to jak zaklada sie watek, to tez pisze sie w nim, a nie zalozyles watek i
                    > poszedles sobie, tak mozesz robic na innych forach
                    > nastepnym razem bede kasowal takie watki

co będziesz kasował, skoro ludzie sobie piszą
                    pomyśl o innychwink
                    ja nie pozwolę kasować;P
                    • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:39
                      a co mnie obchodzi ze nie pozwolisz tongue_outP

nie lubie jak ktos zaklada watek i nic w nim nie pisze
                      wiem teraz napisal, ale to po dwuch dniach dopiero
                      • anisua Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:50

to musiałbyś kasować wiele wypowiedzi,
                        bo nie wszyscy są w stanie pisać non stop.....wyluzujwink

ja stanę w obronie pokrzywdzonych i kasowanychwink
                        • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:52
                          to bede kasowal, na samotnych kasuja za nic i jest sporo ludzi wiec czemu i
                          tutaj tak nie robic?
                          • anisua Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:56
                            konrado80 napisał:

> to bede kasowal, na samotnych kasuja za nic i jest sporo ludzi wiec czemu i
                            > tutaj tak nie robic?

nie zachowuj się jak małe dziecko;D
                            samotni samotnymi, u nas inaczej
                            dltego, ze nie siedzimy przy komputerze cały czas
                            dlatego, ze nie łamie regulaminu..itd

a może obawasz się konkurenta?;DDDDDDDDDDDDDDD
                            ps.inni też mają władzę, pamietaj;P
                            • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:59
                              nie pisz ze nie siedzimy caly czas, bo wiecej czasu spedzasz tam tongue_out
                              a regulamin zaraz zmienie tongue_out
                              • anisua Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:03

no nieee...jeszcze wymówki mi czyni;DDD
                                tu też lukamwink
                                a teraz znikam z netuwink
                                tylko się nie tu nie rządż za bardzowink)
                              • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:05
                                Konrado... nie przeciągaj struny....
                                • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:18
                                  Herezja, uwazaj bo mam Cie na oku smile)))))
                                  • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:23
                                    Ja niczego się nie boję! Choćby niedźwiedź to dostoję tongue_out
                                    • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:25
                                      takas twarda smile))
                                      czekaj tylko pojawie sie w 3-miescie smile))
                                      • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:33
                                        <biała flaga>
                                        hi hi
                                        • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:38
                                          hehe smile)
                                          ale muszą się zastanowić czy tak poprostu Tobie odpóścić tongue_outP
                                          • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:43
                                            Hilfe, help, aiuto! Kto mnie obroni nieszczęsną! tongue_out
                                            Ja się tak strasznie boję aj, aj, aj!!
                                            • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 11:54
                                              no dobrze, dzisiaj mam dobry humor, więc tym razem daruj ale miej się na
                                              baczności smile))))
                  • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 17:52
                    konrado nie nerwujsia, nie wiedziałem że jest jakiś limit publikacji na tym
                    forumsmilepo prostu nie miałem wtedy czasu dłużej siedziec przy kompie, a jak
                    będe miał chwilę to postaram się nadrobić, ok?
                    • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 22:45
                      daj spokoj, nie ma zadnego przymusu czy limitubig_grin
                      • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 22:48
                        tak tylko żartowałem, domyslałem się że konrado wstał dziś lewą nogąwink
                      • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 22:50
                        a ty jeszcze nie śpisz?
                        • anula001 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 22:56
                          a nie spiesmile) mam dzis nowa fryzure i jakos pod wrazeniem jestemwink)

zaraz bede sie zbierac, bo o 6:15 trzeba wstac.
                          • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 23:20
                            ja chyba też niedługo pójdę. właśnie zjadłem kolację, coś tam jeszcze poczytam i
                            do łóżka
                          • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 23:26
                            jeśli juz spisz, to życzę kolorowychsmile
    • skrzydlate Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 04.10.05, 08:50
      Boże uchroń mnie przed desparatami i desperatkami wink
    • wredna.suka ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mnie ;) 04.10.05, 13:51
      ja ja ja smile)))
      • baron.munchausen Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 05.10.05, 08:59
        hmmmm
        • wredna.suka Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 05.10.05, 10:14
          ożenic? cieple obiadki? łeeeeee
          to ty musisz byc bardzo staryuncertain łeeee to ja sie wycofuje....
          • baron.munchausen Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 05.10.05, 17:48
            a kto, wg Ciebie, jest stary?zapodaj jakieś przedziały
            • wredna.suka Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 05.10.05, 20:41
              37-....
              smile)))
              • baron.munchausen Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 05.10.05, 22:53
                ufffffff, to jeszcze długo mi to nie grozi...
                smile
                • wredna.suka Re: ja ja ja ja chce, ja ja... weź mnie, mnie mni 06.10.05, 11:01
                  suspicious nie możliwe wink
    • nika-k Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 04.10.05, 14:32
      Uwazaj tylko moj drogi ,bo w takim akcie desperacji a raczej uporczywego szukaia
      mozna sie pomylic....i stworzyc zwiazek dosc chory . Mysle tu o wiazaniu sie z
      niewwlasciwym czlowiekiem tylko po to by z kims byc.....nawet nie robiac tego w
      pelni swiadomie.
      Zycze ci wszystkiego co najlepsze pozdrawiam smile
      • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 08:57
        ale ja nie jestem zdesperowany ani uporczywnie nie szukam, po prostu chciałbym
        poznać jakąś fajną kobitkę bo w końcu trzeba się ożenić. . . wink Zawsze
        przyjemniej jest wrócić do domu jak czeka gorący obiad i nie tylkowink
        pozdr.
        • szamanica Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 09:50
          he he
          • anisua Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:16
            teraz na pewno wszystkie rzucą się na Ciebie po takiej zachęcie;DDDD

nie ma to jak facet, który chce się ożenić i czeka na obiadek....
            • anisua kurde, to ja bym poznała fajnego faceta 05.10.05, 10:19
              nie wariata, nie desperatawink
              ale ciepłe obiadki i wyjście za mąż na razie nie wchodzą w grę;DDD
              • herezja Re: kurde, to ja bym poznała fajnego faceta 05.10.05, 10:32
                a gdyby to on chciał gotować obiadki? smile
                • anisua Re: kurde, to ja bym poznała fajnego faceta 05.10.05, 10:33
                  herezja napisała:

> a gdyby to on chciał gotować obiadki? smile

biorę w ciemno;DDDD
                  • samentu Re: kurde, to ja bym poznała fajnego faceta 05.10.05, 10:54
                    to ja się zgłaszambig_grinDDDD
                    • anisua Re: kurde, to ja bym poznała fajnego faceta 05.10.05, 10:57

oooooowink))
                      nie sadziłam,że będą chetni;DDD
                      ale pamietaj, że to nie jedyne wymagania...;P

tylko jak te obiadki zorganizujesz, skoro jestes daleko?wink
        • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 10:40
          ale zona tez pracuje, a wiec po powrocie bedzie wraz trzeba samemu cos ugotowac
    • nika-k Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 14:33
      no wszystko ladnie ,pieknie....cieply obiadek i nietylko....milosc itd
      aczkolwiek nie do konca. Nie wiem czemu ,ale kiedy juz wydaje sie nam ,badz
      faktycznie spotkamy ta osobe,zakochujemy sie i cholera jasna prawie zawsze cos
      staje na przeszkodzie naszemu szczesciu. czy to bedzie wizja
      wyprowadzki,kariery w innym miescie. Wtedy sa bezsenne noce i
      zastanawianie...co zrobic. pamietaj,milosc to komplikacje winkwiec zastanow sie
      za czym gonisz moj drogi.... Wiem co pisze,sama mam taki problem.
      • baron.munchausen Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 05.10.05, 17:45

oj chyba więcej optymizmu by się przydało. . . wink
        • cytryna15 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:13
          No, proszę, proszę... człowiek zapracowany jak dziki osioł, a tutaj propozycje
          matrymonialne koło nosa fiiuuuut przechodzą smile))
          Swoją drogą też bym chciała mieć taką żoneczkę, która będzie na mnie czekać z
          obiadem, robić pranie, sprzątać mieszkanie... ach rozmarzyłam się
          Konradzie drogi, a od kiedy Ty taki groźny jesteś?
          • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:16
            od kąd jestem chory
            witaj, dawno Cie u nas nie było
            • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:19
              Czy to znaczy, że ja też tak zgroźnieję? tongue_out
              Kto mi szybko powie jak wyzdrowieć?!
              • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:22
                mnie się nie pytaj, bo byłem w pracy po to żeby szef powiedział żebym pojechał
                do domu i wrócił dopiero w poniedziałek, a wczoraj już było ok
                zresztą złapałem doła
                • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:33
                  Doła?
                  Coś się stało, czy to taki dół ogólny?
                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:36
                    taki dół że poznaje kogoś, fajnie sie rozmawia (mailuje) wymiana zdjęć
                    i nagle nie wiedzieć czemu, kontakt się urywa, konto skasowane
                    a mieliśmy się w przyszłym tygodniu spotkać
                    • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 10:48
                      Moze bedzie tego zalowac i jeszcze sie u Ciebie zamelduje?
                      Czasami czlowiek dziala pod wplywem jakiegos impulsu bardzo nierozwaznie, ale po
                      pewnym czasie uswiadamiy sobie ze to nie bylo o.k.
                      Moze jeszcze powroci, ale czy Ty bedziesz mial do niej zaufanie?
                      • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:02
                        napisała, widocznie było coś nie tak jak zwykle gazeta
                        ale myślałem że skasowała, bo jak do niej wysyłałem maila to dostawałem taką
                        samą informacje jak do Ciebie na tamten stary adres pisałem, więc byłem
                        przekonany że skasowała
                        • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:06
                          tzn, wszystko znowu jest o.k.?
                          • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:08
                            chyba tak wink
                            na maila odpisze za chwile
                    • herezja Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:04
                      Przykra sprawa sad
                      Pamiętaj tylko o tym, co zawsze mówiłeś innym - będzie dobrze, nie ma sensu się
                      tym zamartwiać smile
                      • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:09
                        dzięki, ale już jest ok wink
                        • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:11
                          No to mamy jeden problem z glowy, ufffsmile
                          • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:12
                            teraz trzeba rozwiązać drugi
                            • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:17
                              znam ten drugi?
                              • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:18
                                tak i przez to nie wiem czy spróbować? bo pewnie nie będziesz chciała
                                odpowiedzieć
                                • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:21
                                  Gdybym nie chciala, nie napisalabymsmile
                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:23
                                    chodzi o coś innego
                                    za chwile napisze i będziesz wiedziała co

PS. dziekuje
                                    • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:25
                                      Czekamsmile
                                      • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:39
                                        już wysłałem, ale znowu był problem co z tamtą dziewczyna o której pisałem wyżej
                                        wysłałem z innego konta, może dojdzie
                                        • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:41
                                          Juz zajrzalam, ale jeszcze nic nie doszlosad
                                          • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:43
                                            powinno już być
                                            • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 11:52
                                              >nic, cierpliwosci musze sie uczycsmile

Mam do Ciebie pytanie z innej beczki:
                                              Nie wiem jak wprowadza sie taka sygnaturke, na dole przy kazdej odpowiedzi, ale
                                              nie aktywnej. Chodzi mi o zwykly tekst, ale nie chcialabym tego stale manualnie
                                              wpisywac. Mozesz mi w tym poomoc? A moze to wcale nie jest mozliwe?
                                              Czekam na odpowiedzsmile
                                              • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:00
                                                pod baberem pajacyka i gazety na górze jest "Moje forum"
                                                wejdź tam i na samym dole jest okienko sygnaturka i tam wpisz po prostu tekst a
                                                potem pod okienkiem jest "ok"
                                              • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:02
                                                prześlij mi pustego maila jak masz jakieś inne konto
                                                bo tutaj cały czas wyskakuje że nie dostarczono
                                                • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:22
                                                  Juz doszedl i odpisalamsmile
                                                  Dzieki Twojej aktywnej sygnaturce dotarlam do tego pokojusmile, a reszte juz sam
                                                  znaszsmile
                                                  Ps. dziekuje za wskazowki, sprobuje:=)
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:24
                                                    jak coś to pytaj
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:29
                                                    Przeprowadze teraz test i ciekawa jestem, czy sie pojawi?
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:28
                                                    jeszcze nie doszło
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:31
                                                    Musisz pewnie tez tak dlugo czekac jak jasmile)
                                                    Moja sygnaturka niestety sie nie ukazalacrying
                                                    Co ja zle zrobilam?...pytam sama siebie...
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:32
                                                    wejdź jeszcze raz do "moje forum" i sprawdź czy jest w okienku wpisany tekst??
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:36
                                                    Tak, byl nadal wpisany, wiec jeszcze raz kliknelam.
                                                    Obraz sie zatrzaslsmile ale nie zniknal, wiec kliknelam na forum i znowu tu jestemsmile))
                                                    .....ale bez sygnaturkisad(((
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:40
                                                    Teraz doszla Twoja wiadomosc z adresu gazety z taaaaaaakim opuznieniem!
                                                    Widac, ze tu panuje prawdziwy ruch w interesiesmile)
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:48
                                                    nie wiem co poradzić
                                                    jeżeli jest tekst tam gdzie być powinien, to powinno być ok
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 12:53
                                                    Oh, nagle sie pojawil!!!!
                                                    to pewnie to "gazetowe opuznienie surprised",
                                                    a juz myslalam, ze jestem calkowity komputerowy antytalent!
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:02
                                                    i udało się wink
                                                    gratutule wink
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:03
                                                    Tylko dzieki Twojej pomocysmile)
                                                    bo sama nie wpadlabym na ten pomyslsad
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:07
                                                    wpadłabyś wink
                                                    więcej wiary w siebie wink
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:08
                                                    Chyba bede musiala zmienic moja sygnaturke...cos w tylu: "wierze w siebie"????
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:14
                                                    hehe smile)
                                                    ta jest fajna
                                                    a maila jak nie było tak nie ma sad
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:22
                                                    Narazie zostawie aniolki, one dodaja mi otuchysmile

Z tym brakiem wiary w siebie, to juz albo u mnie wrodzone, albo nabyte, sama tak
                                                    naprawde nie wiem...Juz nie raz musialam uslyszec te slowa skierowane do mniesad
                                                    Moze z czasem w to uwierzesmile)
                                                    Ja tez dluuuugo czekalam, nic na to nie poradzimysad
                                                    Szkoda tylko, ze ja znowu musze stad zniknac, ale moze uda mi sie jeszcze w
                                                    ciagu dnia tu zajrzecsmile
                                                    A wiec, milego i slonecznego dnia, Konradsmile
                                                  • konrado80 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:38
                                                    juz dostałem, odpisałem i mam nadzieję że zmienisz zdanie
                                                    co do wiary to wszystko siedzi w naszej głowie, więc zacznij myśleć pozytywnie,
                                                    a zobaczysz że będzie lepiej wink

dziekuję i Tobie też miłego
                                                    i do miłego
                                                  • bettina75 Re: kurde, chciałbym poznac jakąś fajną dziewczyn 06.10.05, 13:02
                                                    "opoznienie"- chcialam napisacsmile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka