singielka_1976 07.07.07, 20:40 przed tv ze szklaneczką sangrii w dłoni i oglądam Miasto Aniołów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 20:49 singielka_1976 napisała: > przed tv ze szklaneczką sangrii w dłoni i oglądam Miasto Aniołów Przyłączę się wirtualnie do ciebie mogę?? Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:26 Dzięki singielko No ja akurat w przeciwieństwie do pań piję piwo Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:12 i ja też po raz kolejny zresztą tyle, że w ręce szklanka pepsi Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:25 To zaś babski comber....GDZIE te chłopy??? Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:27 singielka_1976 napisała: > To zaś babski comber....GDZIE te chłopy??? Jestem jestem Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:30 sorrento_8 napisała: > o jak miło ))) Czasem facet też musi podbudować swoją wiarę w miłość i obejrzeć komedie romantyczną wprawdzie po raz chyba hmm 5 ale to nic nie szkodzi Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:38 toż to melodramat, komedię romantyczną masz na innym kanale Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:41 sorrento_8 napisała: > toż to melodramat, komedię romantyczną masz na innym kanale Różnie na ten film jednak wołają w opisach gazetowych, w jednym jest melodramat, w drugim komedia romantyczna. Przyjmijmy zgodne modus vivendi operandi: melodramat z elementami komedii romantycznej Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:31 Nie żebym wątpiła w Twe możliwości / umiejętności ale czy podołasz nam wszystkim? Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:33 singielka_1976 napisała: > Nie żebym wątpiła w Twe możliwości / umiejętności ale czy podołasz nam > wszystkim? Cytat ze znanego wszystkim klasyka polskiej komedii "Dam se rade")) Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:35 No no "ja kolegi nie poznaję" DDD P.S. nie wiem dlaczego ale założyłam, że jesteś kobietą, jak dobrze, że się pomyliłam. Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:38 singielka_1976 napisała: > No no "ja kolegi nie poznaję" DDD > > P.S. nie wiem dlaczego ale założyłam, że jesteś kobietą, jak dobrze, że się > pomyliłam. "Ja tylko niosę pomoc"DDD P.S. To z powodu pewnie mojego "miłomarzycielskiego" nicku nie pasującego do faceta. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:41 A kimże jesteś nieznajomy? P.S.Zawsze mogę wziąć na spytki Tysię Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:44 singielka_1976 napisała: > A kimże jesteś nieznajomy? > > P.S.Zawsze mogę wziąć na spytki Tysię Jasne że możesz wziąc na spytki Tysię nie mam nic przeciwko DD Jestem rodem z Lublina niewiele od was młodszy co nieco romantyczny Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:48 singielka_1976 napisała: > Sprawdzimy, sprawdzimy Oczywiście proszę bardzo Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:39 singielka_1976 napisała: > P.S. nie wiem dlaczego ale założyłam, że jesteś kobietą, jak dobrze, że się > pomyliłam. też tak zakładałam... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:40 Uff jak dobrze, że nie ja jedna Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:42 singielka_1976 napisała: > Uff jak dobrze, że nie ja jedna I tak stałem się kobietą) Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:43 Na szczęście chwilowo tylko i w dodatku wirtualnie Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:45 singielka_1976 napisała: > Na szczęście chwilowo tylko i w dodatku wirtualnie Spoko dopiszę sobie do cv Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:43 nie, nie, tak łatwo się nie podawaj... nam męskie towarzystwo, prawda Singielko?, wcale a wcale nie przeszkadza Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:47 Ja bym anwet rzekła, że jest baaaaaardzo wskazane , znaczy się zdrowe jesteśmyDD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:49 dziękuje Pani doktor za tak trafną diagnozę Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:50 singielka_1976 napisała: > Ja bym anwet rzekła, że jest baaaaaardzo wskazane , znaczy się zdrowe > jesteśmyDD I żadnego lekarza czy tez anioła nie potrzebujecie?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:51 potrzebujemy!!! ja wolę lekarza, bardziej realny niż anioł Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:52 sorrento_8 napisała: > potrzebujemy!!! > ja wolę lekarza, bardziej realny niż anioł Sorrento niestety lekarze zastrajkowali zostały ci tylko anioły)) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:57 w moim województwie trzymają się dzielnie, a na prowincję anioły nie przylatują Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:59 sorrento_8 napisała: > w moim województwie trzymają się dzielnie, a na prowincję anioły nie > przylatują Obyś nie zapeszyła- miła boć jeszcze może róznie moze być i moze poprosisz o pomoc jakiego anioła Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:12 jestem baaardzo miła , codziennie tak na wszelki wypadek usmiecham się do mojego pięknego ceramicznego anioła... Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:17 sorrento_8 napisała: > jestem baaardzo miła , > codziennie tak na wszelki wypadek usmiecham się do mojego pięknego ceramicznego > > anioła... No i tam w niebie doliczą ci to do zasług Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:59 zapewniam Cie sorrento, że lekarze to zaden cud miód;P chyba wole takiego anioła jeszcze z takimi oczami..... gotowego tyle poświęcić.... tylko,że takie anioły tylko w filmach Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:01 czarny.onyks napisała: > zapewniam Cie sorrento, że lekarze to zaden cud miód;P > chyba wole takiego anioła > jeszcze z takimi oczami..... > gotowego tyle poświęcić.... > > tylko,że takie anioły tylko w filmach Czasem mozna i trafić w rzeczywistości na takiego anioła > Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:08 to szybko pisz: gdzie,miasto, ulica, telefon;DDDD Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:11 czarny.onyks napisała: > > to szybko pisz: > gdzie,miasto, ulica, telefon;DDDD cierpliwość jest pierwsza bramą do spotkania takiego anioła Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:17 z wiekiem jestem zachłanna i niecierpliwa;DDDD zycie tak szybko ucieka nam przez palce chociaż...potrafię czekać Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:19 czarny.onyks napisała: > z wiekiem jestem zachłanna i niecierpliwa;DDDD > zycie tak szybko ucieka nam przez palce > > > chociaż...potrafię czekać Wiadomo z jakim wiekiem , młodość z wizytowki bije Warto poczekać Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:22 a gdzieś tu kolega wcześniej niezwykle subtelnie wspomniał, że trochę młodszy od nas, a teraz młodość z wizytówki wypomina ;P Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:26 sorrento_8 napisała: > a gdzieś tu kolega wcześniej niezwykle subtelnie wspomniał, że trochę młodszy > od nas, a teraz młodość z wizytówki wypomina ;P Nie wypomina i sie nie nabija tylko podkresla ze jestescie młode Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:26 też zauwazyłam;PPPP młody, ale jaki komplemenciarz;DDD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:06 wierzę, na słowo, co tych lekarzy a rzeczywiście oczy Cage to sam miód Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:07 sorrento_8 napisała: > wierzę, na słowo, co tych lekarzy > a rzeczywiście oczy Cage to sam miód Mam ładniejsze Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:08 chyba muszę uwierzyć na słowo w dodatku pisane Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:10 sorrento_8 napisała: > chyba muszę uwierzyć na słowo w dodatku pisane ) Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:48 sorrento_8 napisała: > nie, nie, tak łatwo się nie podawaj... > nam męskie towarzystwo, prawda Singielko?, wcale a wcale nie przeszkadza Tak to bardzo się cieszę dziewczyny ze wam odpowiada.. Zawsze to lepiej z dwoch perspektyw spojrzec na taki film Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:54 fakt co za duzo to nie zdrowo;P to ja se pójdę Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:56 nie uciekaj, w kupie zawsze cieplej, szczególnie przy tak upalnym lipcu Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:57 sorrento_8 napisała: > nie uciekaj, w kupie zawsze cieplej, szczególnie przy tak upalnym lipcu A dlaczego akurat w kupie?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:58 no fakt, w grupie było by bardziej dyplomatycznie Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:00 sorrento_8 napisała: > no fakt, w grupie było by bardziej dyplomatycznie i higienicznie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:03 nie wiem, czy lubie takie duze kupy;PPPP Odpowiedz Link
nice.dreamex Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:05 "Dlaczego Bóg dopuścił do tego, żebyśmy się spotkali skoro nie możemy być razem?" Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:08 Też się już nad tym w swoim życiu singla zastanawiałam, ale niestety nadal nie znam odpowiedzi. Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:09 singielka_1976 napisała: > Też się już nad tym w swoim życiu singla zastanawiałam, ale niestety nadal nie > znam odpowiedzi. Czasem na nią przychodzi troszkę poczekać ale na pewno tą odpowiedz poznasz Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:10 No tylko ile mogę czekać, za chwilę mnie w trumnę położą i umrę w nieświadomości. Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:13 singielka_1976 napisała: > No tylko ile mogę czekać, za chwilę mnie w trumnę położą i umrę w > nieświadomości. Spokojnie masz jeszcze tyle do zrobienia tyle do zobaczenia a przede wszystkim tego jednego do pokochania Nie ma sie co spieszyc Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:18 No niby racja, ale coraz bardziej zaczynam wątpić w ten ostatni element układanki. Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:20 singielka_1976 napisała: > No niby racja, ale coraz bardziej zaczynam wątpić w ten ostatni element > układanki. Za wczesnie by popadać w zwątpienie singielko Odpowiedz Link
nice.dreamex i kolejny cytat 07.07.07, 22:31 "-Nie wiesz jak smakuje gruszka? -Nie wiem jak smakuje Tobie.." (Maggie do Seth'a) Odpowiedz Link
nice.dreamex ... 07.07.07, 22:37 "Niektóre rzeczy są prawdą, czy w nie wierzysz czy nie." Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:16 sorrento_8 napisała: > no, właśnie dlaczego??? Dlatego że w życiu byłoby za fajnie gdybyśmy dostawali wszystko tak od razu czasem trzeba poczekać na szczescie Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:18 e tam czasami, tu sami czekający... a kto powiedział, że w życiu nie powinno być fajnie? Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Cytat z "Miasta" 07.07.07, 22:23 sorrento_8 napisała: > e tam czasami, tu sami czekający... > a kto powiedział, że w życiu nie powinno być fajnie? Ale tylko czasami I nikt nie mówił ze to masz byc ty. Nikt tego nie mówił akurat ze w zyciu ma byc niefajnie. lepiej jest jak jest fajnie Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 21:56 czarny.onyks napisała: > fakt > co za duzo to nie zdrowo;P > to ja se pójdę Ale onyksie zostań nikt cię nie wygania > Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:05 singielka_1976 napisała: > Ale się wątek rozwinął Co nie Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:07 Jestem bardzo tym faktem zaskoczona Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:08 singielka_1976 napisała: > Jestem bardzo tym faktem zaskoczona Mam nadzieje ze mile Odpowiedz Link
czarny.onyks zaskoczona??? 07.07.07, 22:14 bo nie wiesz jakie tu dawniej dyskusje sie odbywały... tasiemce.... wszystko zalezy od ludzi i wtedy rozmowa moze trwac, i trwać...... mnie jednak rozpraszają oczy i muzyka i nie mogę sie skupć na wątku Odpowiedz Link
miszpat Re: zaskoczona??? 07.07.07, 22:17 oczy wpatrzone w Twój kark i muzyka "zmniękczająca" zmysły? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: zaskoczona??? 07.07.07, 22:19 No zaskoczona, bo to chyba mój pierwszy taki długaśny wątek Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zaskoczona??? 07.07.07, 22:22 bo wszystko zalezy od ludzi) i tam w naszym prawdziwym zyciu i tu w wirtualnej rzeczywistosci fajne watki zależa od fajnych ludzi i głupawego nastroju) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: zaskoczona??? 07.07.07, 22:20 no własnie muzyka - rewelacyjna, ciekawe czy można nabyć gdzieś soundtrack? od jutra zaczynam szukać! Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: zaskoczona??? 07.07.07, 22:24 sorrento_8 napisała: > no własnie muzyka - rewelacyjna, > ciekawe czy można nabyć gdzieś soundtrack? od jutra zaczynam szukać! Tak posiadam go w swojej kolekcji Chcesz ? Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: The end 07.07.07, 22:51 singielka_1976 napisała: > Czy utwór na koniec to Alanis Morissette A nie Sarah McLachlan? Odpowiedz Link
nice.dreamex Sarah McLachlan- Arms of Angel 07.07.07, 23:01 I need some distraction, oh beautiful release Memories seep from my veins They may be empty and weightless, and maybe I'll find some peace tonight In the arms of an Angel, fly away from here From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage of your silent reverie You're in the arms of an Angel; may you find some comfort here So tired of the straight line, and everywhere you turn There's vultures and thieves at your back The storm keeps on twisting, you keep on building the lies That you make up for all that you lack It don't make no difference, escaping one last time It's easier to believe In this sweet madness, oh this glorious sadness That brings me to my knees In the arms of an Angel, far away from here From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage of your silent reverie In the arms of an Angel; may you find some comfort here Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Sarah McLachlan- Arms of Angel 07.07.07, 23:05 A czy mogę piosenkę dostać na maila gazetowego? <ladnie_prosi> Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Sarah McLachlan- Arms of Angel 07.07.07, 23:53 singielka_1976 napisała: > A czy mogę piosenkę dostać na maila gazetowego? <ladnie_prosi> Tak singielko już za momencik. Tak sie rozmarzyłem po tym filmie ze az podespałem na krzesle Odpowiedz Link
bujajaca_w_oblokach Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 22:57 I jak tu wątpić w cokolwiek dzięi takim filmom... A finałowa piosenka to Sarah McLachlan "Angel" Odpowiedz Link
cafe_girl Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 23:07 A ja dziś nie oglądałam, ale za każdym razem jak oglądam mam nadzieję że tym razem może się jakoś inaczej skończy... Odpowiedz Link
czarny.onyks a może warto popatrzec na to z innej strony? 07.07.07, 23:25 ze coś się kończy, lecz coś innnego się zaczyna? że warto ryzykować....nawet, jeśli utracimy coś, kogoś? że życie się nie kończy.... ze czasem zyjemy, ale nie wiemy jak smakuje gruszka? i warto sie obudzić? zaryzykować...zycie, które mieliśmy do tej pory? i tym optymistycznem akcentem zakończę dzisiejszy wieczór i odejde do mego teskniącego morfiego) Odpowiedz Link
cafe_girl Re: a może warto popatrzec na to z innej strony? 08.07.07, 20:58 Masz rację, warto - tylko jakoś tak mam że jak długo tego filmu nie oglądam to gdzieś mi uciekają te wszystkie motywy z gruszką, piaskiem na plaży... a w głowie kołacze mi tylko ta scena z ciężarówką Wniosek - częściej oglądać Ps. ale i tak nie miałabym nic przeciwko temu żeby akurat w tym filmie, uświadomiono mi to wszystko jakoś delikatniej Odpowiedz Link
raknor Re: A ja właśnie zasiadłam 08.07.07, 10:33 Mam tak samo, oglądać go mogę po raz, obecnie to chyba 10, a i tak liczą że tym razem Meg przeżyje, ale takie zakończenie niestety jest lepsze, "było warto ..." No pięknie, ale mogła by choć raz przeżyć i żyli by długo i szczęśliwie ... Odpowiedz Link
cafe_girl Re: A ja właśnie zasiadłam 08.07.07, 21:00 > No pięknie, ale mogła by choć raz przeżyć i żyli by długo i szczęśliwie ... Prawda? chociaż raz, taki mały cud w prezencie dla byłego anioła Odpowiedz Link
joannab36 Re: A ja właśnie zasiadłam 07.07.07, 23:15 Obejrzałam, z herbatą w towarzystwie. I jak zawsze sobie na koniec popłakałam, to chyba jednak melodramat był. Odpowiedz Link
nice.dreamex Singielko i Sorrento 8 08.07.07, 00:10 Ten cudowny utworek Sarah McLachlan jest juz na waszych pocztach Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: A ja właśnie zasiadłam 08.07.07, 00:12 Taa cudowny film ile bym dał...zresztą nieważne co bym dał i tak to bedzie puste co napisze Odpowiedz Link
nice.dreamex Dziękuję wszystkim paniom 08.07.07, 00:15 Za towarzystwo i rozmowę tego wieczoru Miłych snów. Anielskich snów.... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Dziękuję wszystkim paniom 08.07.07, 11:24 A ja dziękuję Tobie , za towarzystwo, miłe klikanie i maila z załącznikiem Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dziękuję wszystkim paniom 08.07.07, 11:33 Dziękuje również i polecamy się na przyszłość niestety żaden męski anioł mi się nie przyśnił, ale za to od rana słucham Sarah, ach... Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: Dziękuję wszystkim paniom 08.07.07, 11:47 Nie traćcie nadziei..Anioły przychodzą i pojawiają się w życiu nieoczekiwanie Odpowiedz Link
singielka_1976 The end song 08.07.07, 12:12 Ale to chyba nie jest ten utwór, który był na sam koniec filmu jak już napisy były. Odpowiedz Link
nice.dreamex Re: The end song 08.07.07, 12:39 singielka_1976 napisała: > Ale to chyba nie jest ten utwór, który był na sam koniec filmu jak już napisy > były. No dobra zaraz ci podesle Alanis Morissette - Uninvited Odpowiedz Link