Dodaj do ulubionych

Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znaki

06.09.07, 11:24
zodiaku, zobaczymy jakie znaki sa najbardziej pierdolowate w
znalezieniu drugiej polowkismile

Ja jestem nudną i bez polotu PANNąsmile
Obserwuj wątek
    • toto1 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:30
      hehe, dobre smile))
      wiecej wiary w siebie Panno effi wink)

ja jestem waga
      • violeta01 Waga 06.09.07, 13:50
        mój znak to też waga
    • ivis Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:37
      jestem upierdliwą i czepialska Panną - ale za to juz po
      urodzinach smile)
      • effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:39
        o, panny gora jak na razie! Tylko z czego tu sie cieszycsmile)
      • puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:04
        Mam tak samo.
    • alo_ha Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:41
      aspołeczny koziorożec wink
    • a0921 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:44
      JA też niestety panna.
      • puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:05
        Byłam mężatką - żadne miody.
    • gosiak_75 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:44
      koziorożec i wszystko jasne wink
      • allegretta Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:23
        I jeszcze jeden samodzielny koziorozec pozdrawia smile
        • czarny.onyks uparty jak koza ......koziorożec;) 08.09.07, 08:17
          a czasem jak muł;P
    • cafe_girl Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:48
      czemu pierdołowate?

wodnik szuwarek smile
    • il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:49
      ... lew, tylko taki z grzyweczką a nie grzywą wink
      • effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:53
        Panny wciaz na prowadzeniu! moja spiskowa teoria zaczyna sie
        potwierdzac. a tak na przyszlosc nie robcie dzieci w okolicach
        sylwestra, bo beda miec problemy ze sparowaniemsmile
    • mumuja Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:55
      impulsywny Strzelec
    • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 11:55
      pierdołowaty Skorpion nie brzmi wiarygodnie ;DDDDDDDDDDD
      • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:05
        ano nie brzmi, wiec musisz sie lepiej postarac tongue_out
        • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:10
          toto1 napisał:

> ano nie brzmi, wiec musisz sie lepiej postarac tongue_out

bo powinnam nauczyć się wreszcie grać w karty. Może w hazardzie
          miałabym więcej szczęściawink)))
          • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:38
            ja probowalem szczescia w totku
            ale okazalo sie ze i tam cienko mi idzie smile)

jak chcesz, to moge nauczyc Cie grac w wojne big_grinD
            • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:41
              toto1 napisał:

> ja probowalem szczescia w totku
              > ale okazalo sie ze i tam cienko mi idzie smile)

Tu od czasu do czasu trafiałam 3 tongue_out

> jak chcesz, to moge nauczyc Cie grac w wojne big_grinD

W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera tongue_outPP
              • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:49
                menk.a napisała:

> Tu od czasu do czasu trafiałam 3 tongue_out
                ja tylko raz, ale jaki raz tongue_out

> W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera tongue_outPP
                umiem tylko rozbieranego, interesuje Cie?? smile))
                • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:00
                  toto1 napisał:

> menk.a napisała:
                  >
                  > > Tu od czasu do czasu trafiałam 3 tongue_out
                  > ja tylko raz, ale jaki raz tongue_out
                  >
                  > > W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera tongue_outPP
                  > umiem tylko rozbieranego, interesuje Cie?? smile))

big_grinDD Interesuje tongue_out Ale wiesz, rozebrać to ja się mogę bez
                  wcześniejszego dotykania kart. W ogóle mogą nago zasiąść do stołutongue_out
                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:03
                    a z czego bedziesz sie pozniej rozbierala?? ;>
                    no chyba ze bedziemy grali na co innego?? smile))
                    • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:16
                      toto1 napisał:

> a z czego bedziesz sie pozniej rozbierala?? ;>
                      > no chyba ze bedziemy grali na co innego?? smile))

No wiesz, z uwagi na obecny u mnie brak jakichkolwiej umiejetności
                      grania w karty, to i tak przegram w pokera. To więcej niż pewne,
                      zatem mogę nago siadać do gry . A żeby mnie nie było 'łyso' to Ty na
                      golaska będziesz grał tongue_outPPtongue_outP
                      • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:21
                        eee, nie wierze, to pewnie taka podpucha tongue_outP
                        • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:23
                          toto1 napisał:

> eee, nie wierze, to pewnie taka podpucha tongue_outP

Niewierny Tomasz?tongue_out
                          • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:33
                            oj, wierny i to jak tongue_outP
                            • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:43
                              toto1 napisał:

> oj, wierny i to jak tongue_outP

wierny? Ale pewnie nie Tomasz;PPPPP
                              • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:46
                                pewnie nie tongue_outPP
                                • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:49
                                  toto1 napisał:

> pewnie nie tongue_outPP

wierny nie Tomasz big_grin
                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:55
                                    na to wyglada tongue_out
                                    • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:05
                                      toto1 napisał:

> na to wyglada tongue_out

A czemu czy komu bywasz wierny?wink)))
                                      • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:09
                                        sobie tongue_outPP
                                        • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:25
                                          toto1 napisał:

> sobie tongue_outPP

To całkiem przyzwoita wierność tongue_out
                                          • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:26
                                            tez jestem tego samego zdania tongue_out
                                            • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:38
                                              toto1 napisał:

> tez jestem tego samego zdania tongue_out

No weź. Zaraz nam się tematy skończą przez to zgadzanie się z
                                              sobą tongue_outPPP
                                              • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:44
                                                to wtedy sie poklucimy, a pozniej zaczniemy sie przepraszac tongue_outP
                                                • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:53
                                                  toto1 napisał:

> to wtedy sie poklucimy, a pozniej zaczniemy sie przepraszac tongue_outP

Pokłócimy się o to ciągłe zgadzanie się? No od czegoś trzeba
                                                  zacząćtongue_out A godzenie się w jakiej formie?tongue_outPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:21
                                                    jak to w jakiej, w tej najlepszej tongue_outP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:27
                                                    toto1 napisał:

> jak to w jakiej, w tej najlepszej tongue_outP

Aaaa w TEJ tongue_outPPPPPPPPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:28
                                                    no a o ktorej myslalas?? ;>
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:30
                                                    toto1 napisał:

> no a o ktorej myslalas?? ;>

O TEJ najlepszej oczywiście ;PPPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:31
                                                    no nie wiem, jakos nie wiem czemu ale nie wierze tongue_outP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:42
                                                    toto1 napisał:

> no nie wiem, jakos nie wiem czemu ale nie wierze tongue_outP

Czy ja wyglądam na taką, co to o tym nie myśli??? No wybacztongue_outPPPPPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:43
                                                    ja wole zawsze upewnic sie osobiscie, wtedy wiem napewno ze tak tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:49
                                                    toto1 napisał:

> ja wole zawsze upewnic sie osobiscie, wtedy wiem napewno ze
                                                    tak tongue_outPP

No i gdzie Ty wierny, jak niewierny, skoro chcesz sprawdzać,
                                                    macać?tongue_outP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:52
                                                    wierny niewierzacy tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:55
                                                    toto1 napisał:

> wierny niewierzacy tongue_outPP

wierny sobie, niewierzący innymtongue_out zn mnietongue_out ot nie Tomasz big_grinD
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:02
                                                    zuch dziewczynka tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:08
                                                    toto1 napisał:

> zuch dziewczynka tongue_outPP

Już ja Was znam nim Was poznałam tongue_outPPPO
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:13
                                                    kurcze, to nas jest wiecej?? tongue_outPP
                                                    a ja zem myslal ze jeden jedyny tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:14
                                                    toto1 napisał:

> kurcze, to nas jest wiecej?? tongue_outPP
                                                    > a ja zem myslal ze jeden jedyny tongue_outPP

Nie słyszałeś nigdy: 'wszyscy jesteście tacy sami!' albo 'poznasz
                                                    jednego, a czujesz jakbyś znała ich wszystkich' tongue_outPPPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:16
                                                    kurcze, to gdzie zem ja byl, ze tam wszystkie mowily
                                                    zem jedyny w swoim rodzaju tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:17
                                                    toto1 napisał:

> kurcze, to gdzie zem ja byl, ze tam wszystkie mowily
                                                    > zem jedyny w swoim rodzaju tongue_outPP

Albo kłamały, albo to nie było do Ciebie tongue_outP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:18
                                                    kurcze, a ja im tak wierzylem tongue_outP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:19
                                                    toto1 napisał:

> kurcze, a ja im tak wierzylem tongue_outP

Naiwny czy co?;P
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:20
                                                    no ja glupi, jeszcze doszlo zem naiwny tongue_outP
                                                    a Ty chcialas zebym Tobie uwierzyl tongue_outPP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:21
                                                    toto1 napisał:

> no ja glupi, jeszcze doszlo zem naiwny tongue_outP
                                                    > a Ty chcialas zebym Tobie uwierzyl tongue_outPP

Nie wierzysz, zn wyrabiasz się. Wierz mi: nie ufaj nikomu tongue_outPPP
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:24
                                                    nie no, to w koncu wierz czy nie wierz? tongue_outP
                                                  • menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:25
                                                    toto1 napisał:

> nie no, to w koncu wierz czy nie wierz? tongue_outP

Woerz, ale gwarancji nie dam i reklamacji nie przyjmę tongue_out
                                                  • toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:26
                                                    zaraz zaraz, przynajmniej jedno nocna gwarancje bys dala tongue_outP
                                        • puzzle33 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 18:09
                                          Ambitnie, kurka!
    • ola_dom Bliźnięta 06.09.07, 12:14
      chyba na razie jestem wyjątkiem? Co ja tu robię? To przez ten
      ascendent w Pannie... ;D
      • effi23 Re: Bliźnięta 06.09.07, 12:23
        To przez ten
        > ascendent w Pannie... ;D

ojej wspolczujesmile ja nie dosc ze panna to jeszcze ascendent w
        strzelcu, to tak jak flaki z olejem serwowane z cieplymi kluskami
        nosmile
        • aleola1 a jak wyznaczyc sobei ascedent czy jak to sie tam 06.09.07, 12:37
          nazywa
          bo ja nie wiem
        • ola_dom Re: Bliźnięta 06.09.07, 12:44
          effi23 napisała:

> To przez ten
          > > ascendent w Pannie... ;D
          >
          > ojej wspolczujesmile ja nie dosc ze panna to jeszcze ascendent w
          > strzelcu, to tak jak flaki z olejem serwowane z cieplymi kluskami
          > nosmile
          no co Ty piszesz??!!! Strzelec to jedna rewelacja, niewykluczone, że
          Cię ratuje wink. Zawsze chciałam być Strzelcem, albo chociaż mieć
          ascendent. Nie narzekaj. Mogło być o wiele gorzej.
          • aleola1 no dobra olewajcie mnie 06.09.07, 12:49
            wink
            • ola_dom Re: no dobra olewajcie mnie 06.09.07, 12:56
              już, już, niektórzy muszą też popracować!
              Ascendent. Zawsze mam problem z definicjami, ale w każdym razie
              chodzi o to, że określa nas niemal tak samo, jak Słońce (czyli ten
              znak, który znamy jako znak zodiaku). Zależy od dokładnej daty i
              GODZINY urodzenia. Również od miejsca, ale w obrębie Polski różnice
              są znikome.
              Nie znalazłam w sieci (na szybko) lepszej strony niż jakaś taka dla
              dzieci, ale chyba można z niej skorzystać. Dokładniejszy horoskop to
              poważna sprawa.
              Tu jest link:
              www.disney.pl/Publishing/Witchmagazine/fun/ascendent.htm
              tylko proszę się nie śmiać ze strony! wink. Lepsza taka na początek,
              niż żadna. Tak.
              • aleola1 DZIEKI :) 06.09.07, 13:08

• cafe_girl moge się podpiąć ? 06.09.07, 13:17
                a co to znaczy jak wodnikowi wychodzi ascendent w wodniku? no jakby
                kurna innych znaków nie było... smile
                • aleola1 ja tu czytalam 06.09.07, 13:18
                  www.astrolabium.pl/ascendent_w_znakach/
                • ola_dom Re: moge się podpiąć ? 06.09.07, 13:18
                  to znaczy 200% Wodnika wink.
                  A na serio - wzmocnione cechy Wodnika. Ale przynajmniej bez
                  rozdarcia, jak to bywa przy okazji połączenia dwóch znaków, które ze
                  sobą nie grają.
                  • cafe_girl dzięki 06.09.07, 13:36
                    ola_dom napisała:

> to znaczy 200% Wodnika wink.

uff smile

chociaż z drugiej strony może i nie uff - skoro, jak twierdzi moja
                    siostra, z jednym wodnikiem trudno wytrzymać - to co dopiero z
                    dwoma... wink
              • aleola1 no to ładnie 06.09.07, 13:17
                nie dość ze ze mnie Baran to jeszczse z ascedentem w Lwie... juz
                wszystko mi sie wyjasnilo
          • barimbowa Re: Bliźnięta 06.09.07, 17:46
            ja mam ascendent w Strzelcu smile
    • condziu Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:24
      To ja też dołączam się do pierdołowatych PANIEN wink
      • effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:32
        mialo byc smieszno a wychodzi straszno...smile az tyle nas? My podobno
        z bykiem powinnysmy sie spiknacsmile Tak kiedys na durex.pl
        wyczytalam, a oni sie znaja na milosci no nie?smile

Byk - Panna

Horoskop partnerski

Wymarzony związek dla obu stron. Byk zrealizuje się jako ostateczna
        wyrocznia, a Panna z miłą chęcią podporządkuje się takiemu
        rozsądnemu i pracowitemu władcy. Znaki trygonu ziemskiego świetnie
        sprawdzają się w układach domowo-biznesowych.

Trzeźwy sposób myślenia, bez neurotyczno-emocjonalnych,
        naleciałości gwarantuje wspólne rozwiązywanie problemów nie tylko w
        teorii, ale również w praktyce. Jednak uporowi Byka, który powala
        większość zodiakalnego zwierzyńca zostanie przeciwstawiona
        drobiazgowość Panny, spory zatem między partnerami będą dłuuugie, a
        dla postronnego obserwatora również bezsensowne. Sami będą jednak
        uważali, że problem jest istotny, bowiem zawsze będzie się toczył o
        coś, co można dotknąć. Kiedy wszystkie sprawy zostaną rozwikłane, a
        wymyślone prace zrobione, może się okazać, że jest im trochę nudno,
        brak bowiem jakiejś iskry w tym aż za bardzo zgodnym związku.

Na pewno łóżko zostało wymyślone przez taką zodiakalną parę, gdyż w
        łóżku znajduje się rozwiązanie dla nudy w tym układzie. Jedno i
        drugie żądne mocnych fizycznych wrażeń akceptuje partnera w pełni,
        co pozwala na długie i bezwstydne harce. W związku z tym, że po
        figlach jedno myśli o następnym dniu w pracy, a drugie o kapiącym
        kranie, żadna ze stron nie jest rozczarowana przyziemnością
        partnera, a wręcz odwrotnie, są zachwyceni pragmatyzmem ich
        związku. Miejsce, w którym mieszkają, będzie zadbane i czyste,
        urządzone gustownie z dbałością o szczegóły.
        • ardiss Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 14:24
          to ze mną powinnaśsmile ja jestem byksmile czy raczej Byczka!
    • aleola1 o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:26
      kojarzacy wszystko z sexem ale o dobrym sercu hehe
      • alo_ha Re: o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:28
        aleola1 napisała:

> kojarzacy wszystko z sexem ale o dobrym sercu hehe

smilesmilesmile nagrzany kierunkowskaz wink
        • yes22 Re: o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:32
          pif paf Strzelec sie prezentuje, chyba narazie drugi tuu? wink
    • mala_wredna Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:45
      dlaczego żadnego lwa nie widze? zawsze byłam orginałem wink
      • il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:56
        mala_wredna napisała:

> dlaczego żadnego lwa nie widze? zawsze byłam orginałem wink
        >
        ... a wcale, że nie, bo ja byłam pierwszawink
        • mala_wredna Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:58
          soł sorry, biję się w pierś wink
          • il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 13:01
            mala_wredna napisała:

> soł sorry, biję się w pierś wink

... zostało ci to wybaczone czyli, że tak powiem zostało to "między
            nami lwami" wink
            • barimbowa Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:18
              nie umiejące doprowadzić niczego do końca wink
              • barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:18
                Korekta - rzadko kończące zaczęte sprawy, o!
                • ola_dom Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:21
                  barimbowa napisała:

> Korekta - rzadko kończące zaczęte sprawy, o!
                  >
                  a po co kończyć, jak przestają być ciekawe ? wink
                  pozdrawiam bliźniaczkę.
                  Ola
                  • barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:24
                    No widzisz - rozumiesz o co chodzi smile)) A inni tylko mi
                    wypominają wink

Odpozdrawiam smile
                  • barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 17:51
                    znalazłam w skrzynce otrzymany kiedyś horoskop pt. seks i Bliźniaki wink zapomnialam juz o nim ale tak czytam i nadal pasuje wink))
    • cicade Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 14:57
      koza wcale nieambitna z ascendentem w wadze
      (mogłaby być niższa smile

dostanę odpowiedź?
      • ravenheart1 Re: Rybka! 06.09.07, 15:06
        Niepospolita rybka ( jak na razie chyba jedyna ).
        Do tego asc. "rak", numerologiczna "9", urodzona w roku smoka - istny koszmar!
        • cicade ? 06.09.07, 15:07
          9 działają dla ludzkości. moja mama i ojciec:
          połowę plonów z działki jedzą sąsiedzi smile
          ale mnie to cieszy smile
        • felerynka BYK 06.09.07, 15:09

byczek Fe..rnando ach.. Feleryneksmile
        • iktosia Re: Rybka! 06.09.07, 15:34
          ravenheart1 napisał:

> Niepospolita rybka ( jak na razie chyba jedyna ).
          > Do tego asc. "rak", numerologiczna "9", urodzona w roku smoka -
          istny koszmar!

to ja się do ciebie dolanczam nie bedziesz sam...
          tez rybką jestem... do tego urodzona 13-tego
    • koss.ania A Raki? 06.09.07, 15:38
      j.w
      • czandri Re: jak rak-to ja 06.09.07, 16:24
        jestem Rak
        • miszpat słonecznik 06.09.07, 17:29
          topola, albatros, dzik - czyli po prostu świnia, lew w asc. raka
      • rena.28 Re: A Raki? 10.09.07, 09:07
        ja tez rak
      • matysia_k Re: A Raki? 10.09.07, 12:48
        Wolny rak facet w wieku rozplodowym ma sie do mnie zglosic w celu
        zalozenia podstawowej komorki spolecznej- ponoc mi sie dobrze z
        rakami uladac bedziesmile))
    • aretah Byk 06.09.07, 17:38
      a właściwie byczyca
    • singielka_1976 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 17:46
      Wodnik, pierwsza dekada lutegosmile
    • puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:02
      effi23 napisała:

> Ja jestem nudną i bez polotu PANNąsmile
      Mam tak samo.
    • metaxxa1 Baran,czyli owca 06.09.07, 19:34
      ale nie uważam siebie bynajmniej za pierdołowatą ,wręcz przeciwnie,w
      związku z czym pierdołowatych facetów przyciagam jako kobieta z
      silną osobowością
      • paulina.galli Re: Baran,czyli owca 06.09.07, 19:45
        skorpion (najmilszy najfajniejszy i najbardziej przyjacielski znak zodiaku smile
        • metaxxa1 Re: Baran,czyli owca 06.09.07, 19:48
          paulina.galli napisała:

> skorpion (najmilszy najfajniejszy i najbardziej przyjacielski
          znak zodiaku smile

..............
          może dla mężczyzn ,bo kobieta skorpion niszczy inne
          kobiety ,szczególnie młodsze i ładniejsze od niej
          • paulina.galli Re: Baran,czyli owca 07.09.07, 18:43
            metaxxa1 napisała: szczególnie młodsze i ładniejsze od niej

nie znam takich (zieeew) smilesmilesmile
          • last-bluesik Również Skorpionek :) 07.09.07, 19:30
            metaxxa1 napisała:
            > może dla mężczyzn ,bo kobieta skorpion niszczy inne
            > kobiety ,szczególnie młodsze i ładniejsze od niej

... ale nigdy nie atakujemy pierwsze smile
    • banca niedoWAGA 06.09.07, 21:57
      malo tu wag... biorac pod uwage badania autorki watku... to chyba
      dobrze dla mnie?! wink
    • artur128 Skorpion czyli skorpion 06.09.07, 22:33

• matysia_k skorpionica.. 10.09.07, 16:21

• daniel.27 SKorpion:) 06.09.07, 22:45

• leelee74 Re: lew 06.09.07, 23:09
      cokolwiek leniwy wink
      • nikusia85 Re: lew 07.09.07, 15:48
        uczuciowa i sumienna PANNA smile
    • goska_32 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 07.09.07, 17:55
      Ja powiększam grono PANIEN... ale czy pierdołowatych? chyba niewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka