effi23 06.09.07, 11:24 zodiaku, zobaczymy jakie znaki sa najbardziej pierdolowate w znalezieniu drugiej polowki Ja jestem nudną i bez polotu PANNą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toto1 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:30 hehe, dobre )) wiecej wiary w siebie Panno effi ) ja jestem waga Odpowiedz Link
ivis Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:37 jestem upierdliwą i czepialska Panną - ale za to juz po urodzinach ) Odpowiedz Link
effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:39 o, panny gora jak na razie! Tylko z czego tu sie cieszyc) Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:04 Mam tak samo. Odpowiedz Link
alo_ha Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:41 aspołeczny koziorożec Odpowiedz Link
a0921 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:44 JA też niestety panna. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:05 Byłam mężatką - żadne miody. Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:44 koziorożec i wszystko jasne Odpowiedz Link
allegretta Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:23 I jeszcze jeden samodzielny koziorozec pozdrawia Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:48 czemu pierdołowate? wodnik szuwarek Odpowiedz Link
il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:49 ... lew, tylko taki z grzyweczką a nie grzywą Odpowiedz Link
effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:53 Panny wciaz na prowadzeniu! moja spiskowa teoria zaczyna sie potwierdzac. a tak na przyszlosc nie robcie dzieci w okolicach sylwestra, bo beda miec problemy ze sparowaniem Odpowiedz Link
mumuja Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 11:55 impulsywny Strzelec Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 11:55 pierdołowaty Skorpion nie brzmi wiarygodnie ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:05 ano nie brzmi, wiec musisz sie lepiej postarac Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:10 toto1 napisał: > ano nie brzmi, wiec musisz sie lepiej postarac bo powinnam nauczyć się wreszcie grać w karty. Może w hazardzie miałabym więcej szczęścia))) Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:38 ja probowalem szczescia w totku ale okazalo sie ze i tam cienko mi idzie ) jak chcesz, to moge nauczyc Cie grac w wojne D Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:41 toto1 napisał: > ja probowalem szczescia w totku > ale okazalo sie ze i tam cienko mi idzie ) Tu od czasu do czasu trafiałam 3 > jak chcesz, to moge nauczyc Cie grac w wojne D W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera PP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 12:49 menk.a napisała: > Tu od czasu do czasu trafiałam 3 ja tylko raz, ale jaki raz > W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera PP umiem tylko rozbieranego, interesuje Cie?? )) Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:00 toto1 napisał: > menk.a napisała: > > > Tu od czasu do czasu trafiałam 3 > ja tylko raz, ale jaki raz > > > W wojnę potrafię. Wolałabym jakiegoś.. pokera PP > umiem tylko rozbieranego, interesuje Cie?? )) DD Interesuje Ale wiesz, rozebrać to ja się mogę bez wcześniejszego dotykania kart. W ogóle mogą nago zasiąść do stołu Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:03 a z czego bedziesz sie pozniej rozbierala?? ;> no chyba ze bedziemy grali na co innego?? )) Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:16 toto1 napisał: > a z czego bedziesz sie pozniej rozbierala?? ;> > no chyba ze bedziemy grali na co innego?? )) No wiesz, z uwagi na obecny u mnie brak jakichkolwiej umiejetności grania w karty, to i tak przegram w pokera. To więcej niż pewne, zatem mogę nago siadać do gry . A żeby mnie nie było 'łyso' to Ty na golaska będziesz grał PPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:21 eee, nie wierze, to pewnie taka podpucha P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:23 toto1 napisał: > eee, nie wierze, to pewnie taka podpucha P Niewierny Tomasz? Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:43 toto1 napisał: > oj, wierny i to jak P wierny? Ale pewnie nie Tomasz;PPPPP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 13:49 toto1 napisał: > pewnie nie PP wierny nie Tomasz Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:05 toto1 napisał: > na to wyglada A czemu czy komu bywasz wierny?))) Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:25 toto1 napisał: > sobie PP To całkiem przyzwoita wierność Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:38 toto1 napisał: > tez jestem tego samego zdania No weź. Zaraz nam się tematy skończą przez to zgadzanie się z sobą PPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:44 to wtedy sie poklucimy, a pozniej zaczniemy sie przepraszac P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 14:53 toto1 napisał: > to wtedy sie poklucimy, a pozniej zaczniemy sie przepraszac P Pokłócimy się o to ciągłe zgadzanie się? No od czegoś trzeba zacząć A godzenie się w jakiej formie?PP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:21 jak to w jakiej, w tej najlepszej P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:27 toto1 napisał: > jak to w jakiej, w tej najlepszej P Aaaa w TEJ PPPPPPPPP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:30 toto1 napisał: > no a o ktorej myslalas?? ;> O TEJ najlepszej oczywiście ;PPPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:31 no nie wiem, jakos nie wiem czemu ale nie wierze P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:42 toto1 napisał: > no nie wiem, jakos nie wiem czemu ale nie wierze P Czy ja wyglądam na taką, co to o tym nie myśli??? No wybaczPPPPPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:43 ja wole zawsze upewnic sie osobiscie, wtedy wiem napewno ze tak PP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:49 toto1 napisał: > ja wole zawsze upewnic sie osobiscie, wtedy wiem napewno ze tak PP No i gdzie Ty wierny, jak niewierny, skoro chcesz sprawdzać, macać?P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 15:55 toto1 napisał: > wierny niewierzacy PP wierny sobie, niewierzący innym zn mnie ot nie Tomasz D Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:08 toto1 napisał: > zuch dziewczynka PP Już ja Was znam nim Was poznałam PPPO Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:13 kurcze, to nas jest wiecej?? PP a ja zem myslal ze jeden jedyny PP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:14 toto1 napisał: > kurcze, to nas jest wiecej?? PP > a ja zem myslal ze jeden jedyny PP Nie słyszałeś nigdy: 'wszyscy jesteście tacy sami!' albo 'poznasz jednego, a czujesz jakbyś znała ich wszystkich' PPPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:16 kurcze, to gdzie zem ja byl, ze tam wszystkie mowily zem jedyny w swoim rodzaju PP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:17 toto1 napisał: > kurcze, to gdzie zem ja byl, ze tam wszystkie mowily > zem jedyny w swoim rodzaju PP Albo kłamały, albo to nie było do Ciebie P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:19 toto1 napisał: > kurcze, a ja im tak wierzylem P Naiwny czy co?;P Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:20 no ja glupi, jeszcze doszlo zem naiwny P a Ty chcialas zebym Tobie uwierzyl PP Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:21 toto1 napisał: > no ja glupi, jeszcze doszlo zem naiwny P > a Ty chcialas zebym Tobie uwierzyl PP Nie wierzysz, zn wyrabiasz się. Wierz mi: nie ufaj nikomu PPP Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:24 nie no, to w koncu wierz czy nie wierz? P Odpowiedz Link
menk.a Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:25 toto1 napisał: > nie no, to w koncu wierz czy nie wierz? P Woerz, ale gwarancji nie dam i reklamacji nie przyjmę Odpowiedz Link
toto1 Re: wspaniały Skorpion :PPPPP 06.09.07, 16:26 zaraz zaraz, przynajmniej jedno nocna gwarancje bys dala P Odpowiedz Link
ola_dom Bliźnięta 06.09.07, 12:14 chyba na razie jestem wyjątkiem? Co ja tu robię? To przez ten ascendent w Pannie... ;D Odpowiedz Link
effi23 Re: Bliźnięta 06.09.07, 12:23 To przez ten > ascendent w Pannie... ;D ojej wspolczuje ja nie dosc ze panna to jeszcze ascendent w strzelcu, to tak jak flaki z olejem serwowane z cieplymi kluskami no Odpowiedz Link
aleola1 a jak wyznaczyc sobei ascedent czy jak to sie tam 06.09.07, 12:37 nazywa bo ja nie wiem Odpowiedz Link
ola_dom Re: Bliźnięta 06.09.07, 12:44 effi23 napisała: > To przez ten > > ascendent w Pannie... ;D > > ojej wspolczuje ja nie dosc ze panna to jeszcze ascendent w > strzelcu, to tak jak flaki z olejem serwowane z cieplymi kluskami > no no co Ty piszesz??!!! Strzelec to jedna rewelacja, niewykluczone, że Cię ratuje . Zawsze chciałam być Strzelcem, albo chociaż mieć ascendent. Nie narzekaj. Mogło być o wiele gorzej. Odpowiedz Link
ola_dom Re: no dobra olewajcie mnie 06.09.07, 12:56 już, już, niektórzy muszą też popracować! Ascendent. Zawsze mam problem z definicjami, ale w każdym razie chodzi o to, że określa nas niemal tak samo, jak Słońce (czyli ten znak, który znamy jako znak zodiaku). Zależy od dokładnej daty i GODZINY urodzenia. Również od miejsca, ale w obrębie Polski różnice są znikome. Nie znalazłam w sieci (na szybko) lepszej strony niż jakaś taka dla dzieci, ale chyba można z niej skorzystać. Dokładniejszy horoskop to poważna sprawa. Tu jest link: www.disney.pl/Publishing/Witchmagazine/fun/ascendent.htm tylko proszę się nie śmiać ze strony! . Lepsza taka na początek, niż żadna. Tak. Odpowiedz Link
cafe_girl moge się podpiąć ? 06.09.07, 13:17 a co to znaczy jak wodnikowi wychodzi ascendent w wodniku? no jakby kurna innych znaków nie było... Odpowiedz Link
ola_dom Re: moge się podpiąć ? 06.09.07, 13:18 to znaczy 200% Wodnika . A na serio - wzmocnione cechy Wodnika. Ale przynajmniej bez rozdarcia, jak to bywa przy okazji połączenia dwóch znaków, które ze sobą nie grają. Odpowiedz Link
cafe_girl dzięki 06.09.07, 13:36 ola_dom napisała: > to znaczy 200% Wodnika . uff chociaż z drugiej strony może i nie uff - skoro, jak twierdzi moja siostra, z jednym wodnikiem trudno wytrzymać - to co dopiero z dwoma... Odpowiedz Link
aleola1 no to ładnie 06.09.07, 13:17 nie dość ze ze mnie Baran to jeszczse z ascedentem w Lwie... juz wszystko mi sie wyjasnilo Odpowiedz Link
condziu Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:24 To ja też dołączam się do pierdołowatych PANIEN Odpowiedz Link
effi23 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:32 mialo byc smieszno a wychodzi straszno... az tyle nas? My podobno z bykiem powinnysmy sie spiknac Tak kiedys na durex.pl wyczytalam, a oni sie znaja na milosci no nie? Byk - Panna Horoskop partnerski Wymarzony związek dla obu stron. Byk zrealizuje się jako ostateczna wyrocznia, a Panna z miłą chęcią podporządkuje się takiemu rozsądnemu i pracowitemu władcy. Znaki trygonu ziemskiego świetnie sprawdzają się w układach domowo-biznesowych. Trzeźwy sposób myślenia, bez neurotyczno-emocjonalnych, naleciałości gwarantuje wspólne rozwiązywanie problemów nie tylko w teorii, ale również w praktyce. Jednak uporowi Byka, który powala większość zodiakalnego zwierzyńca zostanie przeciwstawiona drobiazgowość Panny, spory zatem między partnerami będą dłuuugie, a dla postronnego obserwatora również bezsensowne. Sami będą jednak uważali, że problem jest istotny, bowiem zawsze będzie się toczył o coś, co można dotknąć. Kiedy wszystkie sprawy zostaną rozwikłane, a wymyślone prace zrobione, może się okazać, że jest im trochę nudno, brak bowiem jakiejś iskry w tym aż za bardzo zgodnym związku. Na pewno łóżko zostało wymyślone przez taką zodiakalną parę, gdyż w łóżku znajduje się rozwiązanie dla nudy w tym układzie. Jedno i drugie żądne mocnych fizycznych wrażeń akceptuje partnera w pełni, co pozwala na długie i bezwstydne harce. W związku z tym, że po figlach jedno myśli o następnym dniu w pracy, a drugie o kapiącym kranie, żadna ze stron nie jest rozczarowana przyziemnością partnera, a wręcz odwrotnie, są zachwyceni pragmatyzmem ich związku. Miejsce, w którym mieszkają, będzie zadbane i czyste, urządzone gustownie z dbałością o szczegóły. Odpowiedz Link
ardiss Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 14:24 to ze mną powinnaś ja jestem byk czy raczej Byczka! Odpowiedz Link
aleola1 o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:26 kojarzacy wszystko z sexem ale o dobrym sercu hehe Odpowiedz Link
alo_ha Re: o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:28 aleola1 napisała: > kojarzacy wszystko z sexem ale o dobrym sercu hehe nagrzany kierunkowskaz Odpowiedz Link
yes22 Re: o pierwszy BARAN impulsywny zadziorny 06.09.07, 12:32 pif paf Strzelec sie prezentuje, chyba narazie drugi tuu? Odpowiedz Link
mala_wredna Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:45 dlaczego żadnego lwa nie widze? zawsze byłam orginałem Odpowiedz Link
il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:56 mala_wredna napisała: > dlaczego żadnego lwa nie widze? zawsze byłam orginałem > ... a wcale, że nie, bo ja byłam pierwsza Odpowiedz Link
mala_wredna Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 12:58 soł sorry, biję się w pierś Odpowiedz Link
il100 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 13:01 mala_wredna napisała: > soł sorry, biję się w pierś ... zostało ci to wybaczone czyli, że tak powiem zostało to "między nami lwami" Odpowiedz Link
barimbowa Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:18 nie umiejące doprowadzić niczego do końca Odpowiedz Link
barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:18 Korekta - rzadko kończące zaczęte sprawy, o! Odpowiedz Link
ola_dom Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:21 barimbowa napisała: > Korekta - rzadko kończące zaczęte sprawy, o! > a po co kończyć, jak przestają być ciekawe ? pozdrawiam bliźniaczkę. Ola Odpowiedz Link
barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 13:24 No widzisz - rozumiesz o co chodzi )) A inni tylko mi wypominają Odpozdrawiam Odpowiedz Link
barimbowa Re: Bliźnięta po raz drugi ;-) 06.09.07, 17:51 znalazłam w skrzynce otrzymany kiedyś horoskop pt. seks i Bliźniaki zapomnialam juz o nim ale tak czytam i nadal pasuje )) Odpowiedz Link
cicade Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 14:57 koza wcale nieambitna z ascendentem w wadze (mogłaby być niższa dostanę odpowiedź? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Rybka! 06.09.07, 15:06 Niepospolita rybka ( jak na razie chyba jedyna ). Do tego asc. "rak", numerologiczna "9", urodzona w roku smoka - istny koszmar! Odpowiedz Link
cicade ? 06.09.07, 15:07 9 działają dla ludzkości. moja mama i ojciec: połowę plonów z działki jedzą sąsiedzi ale mnie to cieszy Odpowiedz Link
iktosia Re: Rybka! 06.09.07, 15:34 ravenheart1 napisał: > Niepospolita rybka ( jak na razie chyba jedyna ). > Do tego asc. "rak", numerologiczna "9", urodzona w roku smoka - istny koszmar! to ja się do ciebie dolanczam nie bedziesz sam... tez rybką jestem... do tego urodzona 13-tego Odpowiedz Link
miszpat słonecznik 06.09.07, 17:29 topola, albatros, dzik - czyli po prostu świnia, lew w asc. raka Odpowiedz Link
matysia_k Re: A Raki? 10.09.07, 12:48 Wolny rak facet w wieku rozplodowym ma sie do mnie zglosic w celu zalozenia podstawowej komorki spolecznej- ponoc mi sie dobrze z rakami uladac bedzie)) Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 17:46 Wodnik, pierwsza dekada lutego Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 06.09.07, 18:02 effi23 napisała: > Ja jestem nudną i bez polotu PANNą Mam tak samo. Odpowiedz Link
metaxxa1 Baran,czyli owca 06.09.07, 19:34 ale nie uważam siebie bynajmniej za pierdołowatą ,wręcz przeciwnie,w związku z czym pierdołowatych facetów przyciagam jako kobieta z silną osobowością Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Baran,czyli owca 06.09.07, 19:45 skorpion (najmilszy najfajniejszy i najbardziej przyjacielski znak zodiaku Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Baran,czyli owca 06.09.07, 19:48 paulina.galli napisała: > skorpion (najmilszy najfajniejszy i najbardziej przyjacielski znak zodiaku .............. może dla mężczyzn ,bo kobieta skorpion niszczy inne kobiety ,szczególnie młodsze i ładniejsze od niej Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Baran,czyli owca 07.09.07, 18:43 metaxxa1 napisała: szczególnie młodsze i ładniejsze od niej nie znam takich (zieeew) Odpowiedz Link
last-bluesik Również Skorpionek :) 07.09.07, 19:30 metaxxa1 napisała: > może dla mężczyzn ,bo kobieta skorpion niszczy inne > kobiety ,szczególnie młodsze i ładniejsze od niej ... ale nigdy nie atakujemy pierwsze Odpowiedz Link
banca niedoWAGA 06.09.07, 21:57 malo tu wag... biorac pod uwage badania autorki watku... to chyba dobrze dla mnie?! Odpowiedz Link
goska_32 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 07.09.07, 17:55 Ja powiększam grono PANIEN... ale czy pierdołowatych? chyba nie Odpowiedz Link