9b9 18.10.07, 18:00 Genialny, kurwa, pomysł z sąsiedniego wątku. Można rzucać chujami i innymi. Jak komu źle, to proszę bardzo. Treść nieistotna, byle ulżyło. Ja pierdolę, ale dzień miałem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 18:41 damom nie wypada klnąc ... &^%^$^%$%^ze46tdiw76qv5trcbtyfoyvctg faerh;gaker hgnfbiuvrhoiavrgh/' mialam dzisiaj ochote wszystkim rzucac ja kazda wizyte w szpitalu odchorowuje psychicznie i mam ochote jak mantre powtarzac "dżizaskurwajapierdole" bo tez dzien mialam do... bani. Odpowiedz Link
jebolum Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 05.02.10, 20:36 .........pip........pip..........pip .........treść nie ważna Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 18:51 aaa wrzucę tu pl.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0&eurl Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 20:08 A jam się wkurwił w ostatnim tygodniu na: - swoją głupotę - atmosferę w pracy - bezmyślność - PKP - dezorganizację i bałagan - marazm - ceny mieszkań do wynajęcia A wczoraj na to, że miałem kurewską, zajebista chandrę (a może handrę? No kto mnie poprawi zanim sprawdzę w słowniku?) I co? I chuj, nawet z kim sie napić nie miałem kurwa mać... I chuj to kogo obchodził. Odpowiedz Link
altu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 21:24 ja tez mialam.. ech.. ale zeby od razu tymi dziewczetami uczciwie pracującymi rzucac?? toż to nie przystoi Odpowiedz Link
9b9 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 21:34 Proszę nie zaśmiecać wątku. Posty bez chuku będą usuwane. Topik się nie liczy Odpowiedz Link
aleola1 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 21:39 9b9 napisał: > Proszę nie zaśmiecać wątku. Posty bez chuku będą usuwane. Topik się nie liczy > Zapomniales dodac k***a albo "proszę nie zaśmiecać wątku do chuja wafla." czy cos Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 21:49 to się przyznam że chciałem w tym tyg za*****ć jedną babę ciężkim młotkiem, grrrrrr Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 22:23 ale mi przeszło po 10 minutach, no nie potrafię się wkurzać Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 23:18 U mnie było to samo ale wobec wszystkich z jednym wyjątkiem, który to wyjątek zrobiłby najchętniej tak: "zajebawszy mnie ciężkim młotkiem, zajebałby mnie jeszcze raz". A może nadinterpretacja. Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 23:35 mnie tylko jedna wkurzyła właśnie z mieszkaniem, przekładała na jutro na jutro na jutro na 13, zerwałem sie z pracy dzwonię do niej a ta "wynajęłam właśnie studentkom" no to myślałem że ją zabiję, ale mi przeszło. Odpowiedz Link
matysia_k Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 00:37 Co to za wykorzustywanie mojej sygnaturki? ale musiałes niezle kogos wkurwic,s, skoro doszłoby do podwojengo morderstwa. Ale wcale sie nie dziwnie Bo faceci tu chuje i kurwy! Odpowiedz Link
9b9 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 09:05 matysia_k napisała: > Bo faceci tu chuje i kurwy! A wszystko inne to gówno. Oprócz moczu. Odpowiedz Link
altu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 21:52 ojojoj.. uff.. wreszcie bede usunieta za obraze moralnosci tzn. za trzymanie morale czy jakoś tak.. Odpowiedz Link
emzecik Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 18.10.07, 22:36 no wreszcie ktoś po ludzku zaczął tu gadać ;P Odpowiedz Link
9b9 No szkurwa!!!! 18.10.07, 22:51 Czy ktoś może wie jak w Operze wyłączyć jebane skróty klawiaturowe? Automatycznie, bo ręcznie odkryłem... Odpowiedz Link
raknor Re: No szkurwa!!!! 18.10.07, 23:00 zgodnie ze starą prawdą "Nie rób nic na siłę - weź większy młotek" Odpowiedz Link
emzecik Re: No szkurwa!!!! 18.10.07, 23:04 narzędzia-preferencje-zaawansowane-mysz i klawiatura-konfiguracja klawiatury-edytuj miłej zabawy ale to juz kurwa przecież wiesz :] a automatycznie to pralka pierze ;P Odpowiedz Link
9b9 Re: No szkurwa!!!! 19.10.07, 08:55 MZ, to jest, w te i nazad, zabawa na dwa wojtki %^&$^%$& Nie ma czegoś, kurwa, prostszego? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: No szkurwa!!!! 19.10.07, 09:47 9b9 napisał: > MZ, to jest, w te i nazad, zabawa na dwa wojtki %^&$^%$& > Nie ma czegoś, kurwa, prostszego? jest: formatowanie dysku Odpowiedz Link
9b9 Re: No szkurwa!!!! 19.10.07, 10:21 Można też w ogóle zrezygnować z klawiatury. Tylko po chuja?* *Miało być "po co", ale zasady zobowiązują. Odpowiedz Link
9b9 Re: No szkurwa!!!! 20.10.07, 00:50 Nie no, to jest do chuja niepodobne. Z z kropką przeskakuje na kolejną karte i cofa strone. Wypierdolę zaraz monitor!!! ż o udało sie... Odpowiedz Link
nikka777 Re: a mi się nie podoba ten pomysl 19.10.07, 01:42 bezsenni pozdrawiają spiących.... dobry wątek.. tzw. brzydkie słowa są po to żeby ich używać, czasem nie da się da inaczej niż odpowiednio "przprawioną" kurwą rzucić... nawet bywa wskazane byle do piątku.... to już!!!! ))))) Odpowiedz Link
osiolek113 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 06:46 No dobrze, moment policzony, wpust policzony, siły obwodowe policzone, teraz odczytać z norm nominalną wartość... Zaraz. Skrypt został w domu. Motyla noga... Odpowiedz Link
krynia26 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 09:06 zajebisty pomysł...szacuneczek Odpowiedz Link
niemoge Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 10:42 jest zajeku rwabiście zgubiłam 24 diamenty i jeden szafir pięknie skomponowane w kołeczko na palec nie żeby cos, ale kupiłam go sobie w prezencie na rozwód Odpowiedz Link
niemoge Re: Wygrałaś... n/t 19.10.07, 10:51 tak się kurwa kończy odchudzanie, schudły mi palce, było zimno i pieścionek się zsunął Odpowiedz Link
niemoge Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 14:57 kurwa, za chwilę mam powiedziec do kamery 2 zdania, ale wcześniej wywróci mi się żołądek, bleee Odpowiedz Link
9b9 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 15:07 To powiedz jak klasyk: "Lejdys end dzentylmen, kurwaaaaaaaaaaaaa". Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu tylko zeby nie bylo tak 19.10.07, 16:35 www.youtube.com/watch?v=_tXzKpmRrFs Odpowiedz Link
color niech sie za mnie wypowiedza inni ;)) 19.10.07, 18:29 www.youtube.com/watch?v=saqI3tjHzCU Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 19.10.07, 18:45 z dedykacją dla pana, który w 200 rekordach zamiast przecinka wstawił kropkę a w części z nich (chyba po to żebym nie znalazła tego tak szybko jak te kropki) zamiast zera literkę o... : kurwa mać, ty pojebany debilu!!! już mi lepiej Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 00:03 ponieważ popiem dzisiaj (70% przepijane piwem bywa zdradliwe) to chciałbym zacytować Marka Konrada z "Dnia Świra" "ja pierdole kurwa jego mać" nie wiem czy świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia ale czasem na fazie całkowicie nie jest. Odpowiedz Link
raknor Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 00:12 i ten cytat to klasyk Drodzy Państwo Odpowiedz Link
nikka777 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 00:45 pierdolę taki piatek na trzeźwo jako kierowca i w sobotę pracuję!!!!! a wszyscy się bawią! Odpowiedz Link
nikka777 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 01:27 nie? a czym? pociesz mnie, że masz gorzej )) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 10:00 powiem tak, ja pierdolę co za życie... Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 10:02 wyć mi się chce, krótka wymiana zdań na gg i weekend do bani pip ...pip...pip... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 10:04 a w tej krótkiej wymianie zdań pip pip powiedziałaś? płacz maleńka, ulży Ci.. niestety tylko na chwilę... Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 10:15 rozmowa została kulturalnie zakończona, a może nie, bo ja siedzę i wyję. znów się okazało że straciłam czas, że byłam zapchaj dziurą jak się komuś nudziło w pracy, a mnie już zaczyna skręcać na myśl o 31 grudnia... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 20.10.07, 11:44 31 grudnia myśl, że to data jak każda inna, dzień minie, zacznie się nowy... nie myśl za to, że traciłaś czas, jesteś bogatsza o nowe fakty niekoniecznie miłe doświadczenie cholera jakie ja głupoty pierdolę* * trzymając się konwencji wątku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 21:50 gosiaku... nie Ty jedna wiem,zadne to pocieszenie, ale takie dupki są wszędzie.... a za pare dni walnij sobie fajny opis na gg....niech go poskreca z zazdrości i trzymaj się pomyśl, że inni w ten dzień maja urodziny i prawdopodobnie spedza je w pracy........ ppip...ipip...ppip...ippip..ipppip..pipp........ Odpowiedz Link
nie_zapytalas Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 27.11.09, 22:23 Nie potrafie kulturalnie konczyc rozmowy. okazało się, że spotykałam się z jebanym ch..m z pracy, którego dziewczyna, k...wa mać, pracuje w tej samej firmie, ale to i tak moja wina była, bo przecież mogłam ZAPYTAĆ. Czy ja coś, kurwa, przeoczyłam? Każdego nowopoznanego chłopaka mam pytać: przepraszam, czy masz dziewczynę? A czy pracuje z nami w tej samej firmie? cipapizdachuj. Odpowiedz Link
9b9 No szurwa kolejny raz 23.10.07, 08:47 Ten link nadaje się tylko do tego wątku miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4603742.html Za dużo mamy w Warszawie _starych_ zabytków czy co??? Odpowiedz Link
raknor Re: No szurwa kolejny raz 23.10.07, 10:45 szlag mnie zawsze trafia jak czytam takie newsy po co ma byc ciekawie jak lepsze jest szare blokowisko ... ehhhh Odpowiedz Link
ta_ann Re: No szurwa kolejny raz 23.10.07, 10:51 O ile dobrze się orientuję taka Mińska 25 w pobliżu po b. PZO została np. sensownie zagospodarowana... 9b9, Ty pewnie lepiej wiesz, powiedz? GłÓpki. Odpowiedz Link
ta_ann Patrzcie, państwo... 23.10.07, 10:57 www.pzo.com.pl/ pracowałam w tym budynku kilka m-cy. nie był taki ładny (to jak rozumiem, projekt jeszcze) Czyli - można. GłÓpki. Odpowiedz Link
matysia_k Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 21:40 Nosz kurwa jebana mac.. jak mnie napierdala głowa, jak mnie wkurwiaja te lampucery, o ktorych kurwa nie wpoinnam tak mowic, i przepraszam.kurwa mac, Panem Bogiem mkurwa nie jestem , ja pierdole.. I chujnz tym wszystkim kurwa, jeszce mi kase kurwa chca zabrac chuje jebane od stycznia nbo kurwa jakies niby pierdlolone nadgodziny kurwa dostaje, do chujaw zyciu ich kuwrwa nie widzialam, a w ogole mammkurwa tyle wolnego ze w pizdu powinnam kurwa mac z urlopu oddwac tej jebajnej ksiegowej.. Pizdzie!! Odpowiedz Link
matysia_k Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 21:42 STOOP kurwa, za malo kurwa, kurwa! Ja pierdole, jak ja sie potzrebuje tak wyzyc kurwa werbalnie albo nie wiem jak to kurtwa jeszce nazwac.. i co? u mnie jest taki jebany kurwa feudalizm ze ja tu kurwa gówno kurwa moge, ja pierdole kurwa mac! a jak sie nie podoba to wypierdalaj kurwa ale pmaietaj kurwa,ze tu siedzi specjalista kurwa krakowy i kurwa wyzej dupy kuyrwa nie podskoczysz kurwa! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 21:53 ożesz.... zabrakło mi słów...... matysia policz do 100 oddychaj dziewczyno.... choć złości lepiej nie trzymac w sobie używaj sobie, ile chcesz Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 22:19 no pieknie, pieknie <podaje kieliszek> wszystko rozumiem za wyjatkiem slowa "lampucery" ktos mnie oswieci? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 22:44 pomysl.po.wypiciu napisał: > wszystko rozumiem za wyjatkiem slowa "lampucery" > ktos mnie oswieci? byłam ciekawa co na to google i proszę www.miejski.pl/slowo-Lampucera Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 22:47 ooo no tak google no no czlowiek uczy sie cale zycie xD Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 22:52 ale matysi chyba nie chodziło o takie panie.. "2. Kobieta, która czyści lampy (niem. putzen - czyścić)" Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 22:57 mysle ze jednak miala na mysli dziwki Odpowiedz Link
podemos_hablar Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 23:17 widziałam kiedyś takie fajne nalepki na drzwi - kółeczko z napisem "tu walić głową". wydaje mi się, że to jednak efektywniejsza metoda pozbycia się stresu... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 25.10.07, 23:18 mozna przykleic i na sciane Odpowiedz Link
podemos_hablar Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 26.10.07, 11:32 to były drzwi urzędu, jeśli to cokolwiek wyjaśnia urzędnik miał poczucie humoru. podobnie zresztą jak zdecydowana większość urzędników, których znam... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 26.10.07, 19:56 rewelacyjny pomysł;DDDD przekażę szefowej;P Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 26.10.07, 11:26 Nie nosz kurwa, co dzien to nowe gówno spowodowane daniem dupy. Bardzo bardzo przepraszam, ale czy to tylko ja tak daje dupy? Czy jest ktos jeszcze kto daje dupy a później żałuje? Bardzo kurwa mi przykro, że moje dawanie dupy bije po innych. I kazdorazowo źle. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 26.10.07, 12:23 szymon przestan dawc dupy bo widze ze Cie to frustruje Odpowiedz Link
czandri Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 27.10.07, 01:33 Jarkaczor to kawał zakłamanego kutasa! (nie) Żartowałam... choć on niestety owszem tak. "Lepiej założyć sandały, niż całą ziemię zasłać dywanami" Odpowiedz Link
czandri Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 27.10.07, 01:38 A, bo polityka jakoś mnie wkurwia, a zwłaszcza... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4617854.htmlDebil... Odpowiedz Link
9b9 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 30.10.07, 08:35 Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! To miasto jest za małe!!! Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 31.10.07, 12:56 Też tak uważam. Kurwa, facet ma prawo miec wszystkiego dośc i hustawke nastrojów. Ale sie wkurwiłem, nosz do chuja wafla. Pierdole to kurwa, że jestem w budynku a piździ, jakbym w majtach na śnieg wyszedł. Ten deszcz co tak znienacka przyszedł tez pierdole. I chuj. Odpowiedz Link
krynia26 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 31.10.07, 13:02 o fuck fuck fuck...bankowsc internetowa miała zycie ułatwic a tu fuck Odpowiedz Link
niemoge Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 31.10.07, 14:20 podoba mi się! dajmy mężczyznom prawo do huśtawki nastrojów!! tylko trzeba ostrzec z rana i ok Odpowiedz Link
9b9 Wkurw 01.11.07, 21:44 Dlaczego sok jabłkowy kończy się szybciej niż żubrówka. Mam ją teraz, kurwa, z pepsi dopić??? Odpowiedz Link
salatka-warzywna Re: Wkurw 01.11.07, 22:07 dokładnie kurwa. francuzi podobno nawet wino z colą piją, to i żubrówkę z colą się da. Odpowiedz Link
9b9 Re: Wkurw 01.11.07, 22:10 No i wjebałem z tą pepsi. Do chuja niepodobne, ale przynajmniej się, kurwa, teraz wyspię. Ja pierdolę, zycie to rzyyyg. Nie no, teraz to przegiąłem Odpowiedz Link
kajak3 Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 01.11.07, 23:11 Mój szef nie chce płacić VAT-u więc mimo, że nie mamy prawa do zerowej stawki VAT, kazał mi ją zastosować, powiedział cyt: niech Pani zrobi tak, żeby nie było VAT-u"; a co ja kurwa cudotwórczynią jestem???pierdole to i szukam roboty, nie chcę tam być, gdy przyjdzie kontrola z urzędu skarbowego, spierd.... z tej firmy Odpowiedz Link
levanto Re: Nosz do chuja wafla @%#&^$ 02.11.07, 09:40 dawno nie miałam tak zajefajnego 1 listopada a wszystko przez Haloween, czy bilans przyjemnosci musi wyjść na 0? żeby chociaż... o żesz kruca bomba ja pingole i jeszcze w robocie dzisiaj, dobrze ze do 13:00 tylko P.S. o własnie szefowa kazała: pakuj sie i wyp... za to ją lubie, solidarność jajników Odpowiedz Link