Dodaj do ulubionych

Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierciu

18.02.08, 12:02
Sprostowanie: nie myślę tutaj o planowanym primaaprylisowyym spotkaniu w
zawierciańskim Exclusive i szalonych tańcach na parkiecie, lecz niezależnie od
tego proponuję spotkanie w nowootwartym lokalu- tzw. Żyrafie - o eleganckich
wnętrzach i miłym klimacie. Terminu sama nie ustalam, bo chciałabym, aby
wszystkim pasowało, wstępnie jedynie proponuję dwa pierwsze weekendy marca.
Czekam na Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 12:43
      Ale weekend w sensie weekend czy 1 dzieńsmile?
      Jakby nie było jest post, więc chyba do Wielkanocy nic nie
      zwojujemy, ale może się mylę?
      • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 13:34
        Jolu, wiem że jest post, więc myślę o spotkaniu przy piwie albo soku. Na razie
        balety nie są mi w głowie, poczekajmy do 5 kwietnia smile
        • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 13:36
          To proponuję 8 marca, co Wy na to? smile
          • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 13:40
            w dzień kobiet, to co faceci będą nam wszystko stawiać????????Jak tak to by było
            fajnie. Bożydar smęci, że chyba to mu się nie podoba i ten termin jest dla niego
            nieodpowiedni.
            • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 13:41
              z tym smęceniem to był żart, wiesz jaki on jest!
            • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:26
              Coooo? Smęcę? I mam stawiać? Jasne, co najwyżej bańki wam postawię tongue_out
              • grzespelc Schizofrenia? 18.02.08, 17:48
                Zielona stała się Jedzosławem i dyskutuje sama ze sobą smile)
                • zielone_wzgorze Re: Schizofrenia? 19.02.08, 09:20
                  grzespelc napisał:

> Zielona stała się Jedzosławem i dyskutuje sama ze sobą smile)
                  Na szczęście Grzesiu ja nie choruje na tą chorobę, a Jedzosław przez nieuwagę stał się mną przez krótką chwilęsmile, ale szybko się zorientował i dobrze. Gdyby dłużej był mną to narobiłby wielkiego zamieszania. O jo joj!!!
                  • jedzoslaw Re: Schizofrenia? 19.02.08, 12:54
                    Jedzosław przez nieuwagę s
                    > tał się mną przez krótką chwilęsmile, ale szybko się zorientował i dobrze. Gdyby d
                    > łużej był mną to narobiłby wielkiego zamieszania. O jo joj!!!

Bycie kobietą na kilkanaście minut to było b.ciekawe doznanie. Jednak
                    na dłużej to nie byłoby fajnie. Trudno byłoby mi się przyzwyczaić do tego, że
                    faceci mierzą mnie wzrokiem, patrzą w okolice klatki piersiowej. No i kosmetyki
                    są cholernie drogie. Nieee... Dobrze, że już wróciłem do swej tożsamości (i
                    ciała tongue_out).
      • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 13:37
        A jeżeli chodzi o weekend to do wyboru mamy sobotę, albo niedzielę. Myślę sobie,
        że jakbyśmy spędzili ze sobą cały weekend to mielibyśmy już siebie dość smile
    • salsa13 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:17
      to ja może się podłączę
      ale w tej Żyrafie obsługa makabrycznasmile
      • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:19
        Jak to makabryczna?Brzydka czy nieprofesjonalna?
        • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:40
          singielka_1976 napisała:

> Jak to makabryczna?Brzydka czy nieprofesjonalna?

Wcale ta obsługa nie jest makabryczna,obsługująca tam dziewczyna jest młoda i
          niedoświadczona -to może to jest ten brak profesjonalizmu?? Ale wcale nie jest
          tak źle.
      • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:24
        Hej Salsa, jesteś z Zawiercia? Pewnie, że możesz się podłączyć, zapraszamy!
        • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:28
          No, zdaje się, że grono singli jurajskich się poszerza. Szanowną koleżankę
          zapraszamy też oczywiście na spotkanie wojewódzkie, niech żałuje, że nie była w
          ostatnią sobotę!
          • jedzoslaw Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:34
            No żesz, kurde, sorry was wszystkich, to o stawianiu baniek i poszerzaniu grona
            jurajskich singli to ja powiedziałem, tylko nie wylogowałem Zielonej z kompa.
            Tak to jest, gdy się korzysta z jednego komputera na dwie osoby uncertain W każdym
            razie to moje słowa były. Teraz Zielona chce mnie zabić (a nawet uprzednio
            usiłowała maltretować tongue_out). A i powiedziała właśnie, że jestem ciemny jak noc smile
            • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:40
              No bo już myślałam, że Zielony Wzgórek sama ze sobą piszesmile.
              • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 14:54
                Wiesz, bez sensu by było pisać ze samą sobą smile
                • tysia131 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 09:35
                  A ja tam Aniu lubie sama ze soba... podyskutowac wink Zawsze to mam
                  pewność że z kimś inteligentnym rozmawiam wink)
                  • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 12:20
                    tysia131 napisała:

> A ja tam Aniu lubie sama ze soba... podyskutowac wink Zawsze to mam
                    > pewność że z kimś inteligentnym rozmawiam wink)

Dziękuję Justysiu za wsparcie i zapraszam Cię serdecznie do Zawiercia będzie fajnie się spotkać i pogadać. A jak wiesz jest zawsze wiele tematów, które można poruszyć.
                    • czarnyaniolek Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 12:48
                      smile)))

pogadać samemu ze sobą można też w dużym pokoju.. na kanapie..
                      otulonym kocem.. z kubkiem gorącej kawą w dłoni.. lub kieliszkiem
                      wina.. obok mając książkę.. słuchając delikatnego jazzu..

rozmarzyłem się smile)
                      i w sumie.. to ja mógłbym to gadanie samemu ze sobą uskuteczniać z
                      kimś <mysli> wink
                      • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 13:14

czarnyaniolek napisał:

> smile)))
                        >
                        > pogadać samemu ze sobą można też w dużym pokoju.. na kanapie..
                        > otulonym kocem.. z kubkiem gorącej kawą w dłoni.. lub kieliszkiem
                        > wina.. obok mając książkę.. słuchając delikatnego jazzu..
                        >
                        > rozmarzyłem się smile)
                        > i w sumie.. to ja mógłbym to gadanie samemu ze sobą uskuteczniać z
                        > kimś <mysli> wink
                        >
                        A ja też czasami gadam do siebie od rzeczy kiedy mam doła albo jestem bardzo samotna co zdarza się rzadkosmile, ale i tak wolę kiedy jest ktoś ze mną i mogę na niego patrzeć i do niego bezpośrednio się zwracać. Ten model rozmowy wybieram na 1000%.
                        • tysia131 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 13:47
                          Jaki piekny obraz Wojtku wink Tez lubie wink
                          Ale lubie tez ludzi i "nocne Polakow rozmowy" wink
                          Wychodzi moja podwojna natura wink

Anus, ... "ale i tak wolę kiedy jest ktoś ze mną i mogę na niego
                          patrzeć" ... uwielbiam cie ;D
                          • czarnyaniolek Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 15:09
                            ach... te "nocne Polakow rozmowy".. wink
                      • jedzoslaw Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 18:43
                        zarnyaniolek napisał:

> smile)))
                        >
                        > pogadać samemu ze sobą można też w dużym pokoju.. na kanapie..
                        > otulonym kocem.. z kubkiem gorącej kawą w dłoni.. lub kieliszkiem
                        > wina.. obok mając książkę.. słuchając delikatnego jazzu..
                        >
                        > rozmarzyłem się smile)
                        > i w sumie.. to ja mógłbym to gadanie samemu ze sobą uskuteczniać z
                        > kimś <mysli> wink
                        >
                        Uderzająca zbieżność potrzeb z moimi smile Rozumiem, że (podobnie jak ja) lubisz
                        się zapomnieć np. przy "trójkowej" sjeście Kydryńskiego, smoothjazz cafe albo
                        wieczorem przy Ptaszynie Wróblewskim (wreszcie się zlitowali i puszczają jego
                        "Trzy kwadranse z jazzem" o normalniejszej godzinie) ? Popieram Kolegę w całej
                        rozciągłości.
                        • czarnyaniolek Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 18:48
                          doskonale rozumiemy swoje potrzeby Michale smile))
                        • grzespelc Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 19:18
                          Mógłbym się dopisać, ale coś mi od jakiego czasu trójka kiepsko odbiera...
                        • tysia131 sjesta 19.02.08, 22:12
                          A mi Kydrynski nie podchodzi wink Osobiscie mam dwie plytki ze sjesta,
                          ale jakos tak tylko wybiorcze kawalki lubie wink

Za to smooth jazz cafe i lazy hours - jak najbardziej wink
                          • jedzoslaw Re: sjesta 22.02.08, 19:55
                            Co do audycji radiowych... w Radiu Katowice jest pewien program pt.
                            Gwiaździarnia, w którym astronom Jan Dyselberger omawia i prognozuje ruchy ciał
                            niebieskich. Towarzyszy temu b.ciepły i odprężający jazzik z trąbką w roli
                            głównej, zaś głos astronoma jest równie miły. Co jakiś czas jest przerywnik
                            muzyczny z muzyką co prawda z innej beczki, ale całość programu niezmiennie
                            odpręża. Świetne na zimowe wieczory, co tydzień w czwartki, między 20 a 21h.
          • salsa13 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 16:49
            żałuję
            a za zaproszenie dziękujęsmile
        • salsa13 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 16:54
          nie jestem z Zawiercia
          ale w zeszłym tygodniu wylądowaliśmy ze znajomymi w Żyrafiesmile
          • clio2006 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 18.02.08, 21:06
            Hello! to moze i ja sie dołaczę...Pozdrawiam
            singielka wink
            • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 19.02.08, 09:07
              clio2006 napisała:

> Hello! to moze i ja sie dołaczę...Pozdrawiam
              > singielka wink
              Zapraszam serdecznie.
            • ania19610 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 23.02.08, 12:26
              Na nowo jestem singielką sad
              w związku z czym zapytuję Was smile
              czy i ja mogłabym się dołączyć do Waszego spotkania w Zawierciu?

Pozdrowienia przesyłam.
              • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 23.02.08, 15:03
                ZA PRA SZA MY smile
    • singielka_1976 Jakieś konkrety?Szczegóły? 19.02.08, 15:31
      Padła propozycja spotkania, padł termin to może się określmy?smile

Czy i komu pasuje sobota 8 marca ?
      Mnie pasuje, mam w aucie 3-4 miejsca wolne tongue_out.
      • grzespelc Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 19.02.08, 18:19
        > Czy i komu pasuje sobota 8 marca ?

Od biedy mogłaby być.
      • clio2006 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 19.02.08, 20:34
        ja tez jestem za 8 marca.... termin jak najbardziej wlasciwy.
      • clio2006 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 19.02.08, 20:39
        Hello singielko! ... wyglada na to ze masz duzy samochod skoro jescze 4 wejdzie!
        Pozdrowionka wink
        • singielka_1976 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 20.02.08, 21:54
          Podnoszę i proszę się deklarować co do uczestnictwa smile.
      • tysia131 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 20.02.08, 23:17
        Co do deklaracji to ja tak na pol gwizdka moge na razie? Mozliwym
        jest ze bede miala w ten weekend wypad w gorki z SKPG... A jesli
        nie, i jesli moja najdrozsza Jola mnie wezmie do swojego autka....
        TO JA JESTEM OBECNA! wink
        • zielone_wzgorze Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 21.02.08, 12:25
          Ja zapraszam, więc moja obecność jest obowiązkowa. W sobotę idę zapytać ile
          kosztuje rezerwacja. Na razie nie wiem ile będzie osób, więc zapytam o stoliki
          na większą ilość osób i na mniejszą.
          Zapytam też o menu czy mają w nim co nieco do zjedzenia, na wypadek gdyby ktoś
          był głodny.
          • zielone_wzgorze Lista obecności na spotkanie 8 marca 25.02.08, 09:21
            W środę idę zarezerwować lokal,więc już dzisiaj wpisuję na listę obecności:
            Singielkę,
            Tysię,
            Sinera,
            Grzesia,
            Clio 2006,
            anie19610,
            no i oczywiście jedzosława i siebie.
            Kto ma ochotę to proszę się zapisywać, serdecznie zapraszam!
            • singielka_1976 Re: Lista obecności na spotkanie 8 marca 25.02.08, 12:05
              Potwierdzam!
              Namawiam jeszcze Ivis, Sinnera i kolegę Piotra smile.
        • singielka_1976 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 21.02.08, 13:11
          Tyśka!!!
          Zaś te góry????Babo jedna!
          • jedzoslaw Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 22.02.08, 19:45
            Tysiu, znowu jedziesz zawracać w głowie góralom? smile
            • singielka_1976 Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 22.02.08, 20:20
              Też mnie to zastanawia, bo ja znów pójdę w odstawkę sad.
              • jedzoslaw Wizja lokalna wykazała... 24.02.08, 16:29
                że lokal jest znakomity, byliśmy tam wczoraj z Zieloną. Bardzo ciekawy i lekki
                klimat, nieco egzotyczny. Obsługa miła wbrew pogłoskom. Moim zdaniem obecnie
                jeden z najlepszych lokali w mieście. Rezerwacja jest płatna 50 zł, ale jeśli
                spotkanie dojdzie do skutku to 50 zł jest odliczane od rachunku za wszystkie
                napoje, jeśli nie -to przepada. Obiecaliśmy wstępnie, że już w przyszłym
                tygodniu będziemy wiedzieć, czy spotkanie jest pewne. Dlatego już teraz prosimy
                Was o deklarację przybycia. Dzień- 8 marca, godzina 17.00 (wstępnie, to zależy
                jak Wam będzie odpowiadać dojazd). Dotarcie ze Śląska będzie bezproblemowe,
                pociągów jest multum, droga samochodowa też prosta. Zatem proszę się deklarować...
                • singielka_1976 Re: Wizja lokalna wykazała... 24.02.08, 16:59
                  Obecna!
                  Postaram się zabrać ze sobą Tyśkę i Sinnera, ktoś jeszcze chętny?
                  Pytam bo potem nie będzie miejsca w moim autkutongue_out.
                  • grzespelc Re: Wizja lokalna wykazała... 24.02.08, 17:38
                    > Postaram się zabrać ze sobą Tyśkę i Sinnera, ktoś jeszcze chętny?

Ja! Ja! smile

Tylko jak mamy być o 17, to o 16.30 trzebaby wyjeżdżać, a ja rano mam być w
                    Ożarowicach i nie wiem, czy do tej pory wrócę....
                    • singielka_1976 Re: Wizja lokalna wykazała...Sugestia 24.02.08, 17:49
                      Taka mała sugestia dot.godziny:czy możemy się umówić na g.18?
                      Co Wy na to?
                      • jedzoslaw Re: Wizja lokalna wykazała...Sugestia 24.02.08, 21:35
                        singielka_1976 napisała:

> Taka mała sugestia dot.godziny:czy możemy się umówić na g.18?
                        > Co Wy na to?
                        Może być i 18h. smile
              • tysia131 zraniłaś mnie, zraniłaś mnie na wskroś! 24.02.08, 20:41
                Jak mogłaś moja ukochana Jolu pomyśleć ze podziesz w odstwke? Czy ci
                odbilo glupi babolu? Kocham gorki - fakt i lubi po nich lazic bo to
                odstresowywacz jest wspanialy i ladowator akumulatorow... Ale tak to
                juz jest ze mna... Was tez kocham oczywiscie (szczegolnie moja
                Jole ;* ), i jesli tylko bede mogla to jestem z wami wink
                • singielka_1976 Re: zraniłaś mnie, zraniłaś mnie na wskroś!Ja??? 24.02.08, 21:10
                  No nie!No nie!
                  Po tym sekretnym (tak! tak!) pobycie w stolicy moja droga koleżanko
                  już Ci palma odbiła na amenbig_grin.

No nic, ja też Cię w marcu opuszczam na cały tydzieńtongue_out i się ciężko
                  zastanowię czy Ci kartkę przysłaćtongue_outP.
                  • tysia131 Re: zraniłaś mnie, zraniłaś mnie na wskroś!TY! 25.02.08, 17:59
                    Ale ze niby jaki sekretny! no prosze cie! I nic mi jeszcze nie
                    odbilo wink Ja jestem normalna - to swiat zwariowal wink I tej wersji
                    sie bede trzymac ;P
                    • singielka_1976 Re: zraniłaś mnie, zraniłaś mnie na wskroś!JA?? 25.02.08, 19:56
                      No sekretny! Opis na gg, że przygoda w Warszawie, potem te
                      pozdrowienia ze stolicy, a wcześniej ani słówkiem nie pisnęłaś, że
                      się tam wybierasztongue_out
      • czarnyaniolek Re: Jakieś konkrety?Szczegóły? 26.02.08, 14:00
        hmm.. wszystko wskazuje na to.. że również uda mi się być...

Jolu.. masz już chyba trójkę pasażerów - o ile dobrze liczę..
        Czy czwarty wchodzi w grę, czy raczej nie?
        Tylko "prosto z mostu" proszę smile)
        • singielka_1976 Re: Jakieś konkrety?Lista pasażerów:) 26.02.08, 20:27
          O ile się nie mylę to na razie mój skład pasażerski jest następujący:
          Tysia, Sinner,Grzespelc i Tysmile.
          Każde auto jest 5 os., postaram się żeby jechać tym większym -będzie
          wygodniej.
          Jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze mój zmotoryzowany kolega Piotr
          z Gliwic, który się nie udziela na forum.On również dysponuje autem
          kombismile.
    • singielka_1976 Re: Single z Katowic i okolic -weekend w Zawierc 27.02.08, 19:32
      Podnoszę, żeby nie zdechłosmile.
      • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 28.02.08, 09:02
        Rezerwacja zrobiona, wynosi 50 zł - mam na to dowódsmileW te 50 zł wliczone są napoje i jedzonko. Jedzonko pyszne bo sama ostatnio degustowałam, więc to wiadomość dla tych którzy będą coś chcieli wrzucić na rusztsmile
        Rezerwacja stolika na około 12 osób, więc do piątku następnego tygodnia muszę mieć konkretną listę aby ją potwierdzić telefonicznie.
        Proszę się jeszcze zastanowić i kto jeszcze ma ochotę to niech się dopisuje.
        Zapraszam serdecznie.
        • czarnyaniolek Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 28.02.08, 09:32
          Aniu,
          cóż za skrupulatne podejście do sprawy wink)
          • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 28.02.08, 11:37
            czarnyaniolek napisał:

> Aniu,
            > cóż za skrupulatne podejście do sprawy wink)
            >

No widzisz Wojtusiu ja już tak jestem wink
            Jak się zabieram do czegoś to dokładnie. Realizuję dany cel, krok po kroczku, aż go w pełni osiągnę.
            Cieszę się, że to dostrzegłeś.
            • grzespelc Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 28.02.08, 18:53
              > Jak się zabieram do czegoś to dokładnie. Realizuję dany cel, krok po kroczku, a
              > ż go w pełni osiągnę.

Informujesz czy straszysz?

smile)
              • tysia131 no właśnie... 28.02.08, 21:10
                Bo to ciekawe. Czy zawsze Aniu realizujesz swoje cele, czy jednak
                przychodzi taki moment że odpuszczasz, że decydujesz, że cel nie
                wart jest wysiłku wkładanego w jego zdobycie...???
              • jedzoslaw Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 29.02.08, 09:51
                > Informujesz czy straszysz? "Realizuję dany cel, krok po kroczku, aż go w pełni
                osiągnę"
                No właśnie. Brzmi groźnie smile
                Powinno jeszcze być: "I zawsze dostaję, to co chcę" smile
                • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 29.02.08, 13:41
                  jedzoslaw napisał:

> > Informujesz czy straszysz? "Realizuję dany cel, krok po kroczku, aż go w
                  > pełni
                  > osiągnę"
                  > No właśnie. Brzmi groźnie smile
                  > Powinno jeszcze być: "I zawsze dostaję, to co chcę" smile
                  >
                  Aż taka groźna to ja nie jestem, tylko czasami tak straszę, żeby wywołać zamierzony efekt. Moi drodzy ja Was tylko grzecznie informuję. Co złego to nie ja.

A jeżeli chodzi o cele to czasami łamę się, dołuję i ciężko mi daną sprawę doprowadzić do końca, ale później dostaje pałera i najczęściej wszystko kończę to co zaczynam i osiągam to co sobie założyłam.
                  Jeśli już mi coś nie wychodzi to przyjmuję porażkę z pokorą i uznaje że tak musi być, ale przez to nabieram dystansu do sprawy i cieszę się z kolejnego doświadczenia.
                  • zielone_wzgorze Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 29.02.08, 13:47

Tysiu czasami wysiłek w założony cel nie ma sensu i całkowicie sobie go odpuszczam.
                    • tysia131 dokładnie tak jest Aniu 29.02.08, 14:32
                      Ale w wiekszosci z nas jest taki mechanizm zaciecia - jesli wlozylem
                      w cos juz tyle wysilku/mysli/kasy/pracy to dociagne to do konca,
                      chocby po trupach! Mowa tu oczywiscie o zalozeniach, ktore
                      zaczelismy juz realizowac....
            • czarnyaniolek Re: Single z Katowic i okolic -konkrety 01.03.08, 00:33
              zielone_wzgorze napisała:
              > Cieszę się, że to dostrzegłeś.

smile) ...
    • tysia131 potwierdzam ;) 29.02.08, 14:45
      Właśnie otrzymałam info z SKPG ze nie jedziemy w gorki sad

Ale za to w takim raziie zobacze sie z wami ;D

Jolus, especially for you my dear ;*
      • jedzoslaw Re: potwierdzam ;) 29.02.08, 18:06
        > Jolus, especially for you my dear ;*

I nie tylko "for her, I hope" smile
      • singielka_1976 Re: potwierdzam ;) 29.02.08, 20:12
        No Twoje szczęście! big_grin
        Myśl nad naszą wyprawą na wschodnie rubieże smile)).

-
        "Kiedyś Cię znajdę..."
      • tysia131 hehehe 04.03.08, 10:54
        Panowie zauwazyli juz jaka strategiczna date wybrala Zielona na
        spotkanie???
        • singielka_1976 Re: hehehe 04.03.08, 12:01
          tysia131 napisała:

> Panowie zauwazyli juz jaka strategiczna date wybrala Zielona na
          > spotkanie???

Laska Ty to masz fest refleks big_grinD.
          • tysia131 Re: hehehe 04.03.08, 12:14
            Szczerze mowiac nie ja, Jolu wink Mnie tam takie dni mijaja bez echa -
            nie pamietam, nie celebruje, nie swietuje wink Ale jak ktos sam na to
            zwrocil uwage, to milo wink I to byl PAN!
          • zielone_wzgorze Re: hehehe 04.03.08, 13:32
            tysia131 napisała:
            >
            > > Panowie zauwazyli juz jaka strategiczna date wybrala Zielona na
            > > spotkanie???
            >
            >
            > Laska Ty to masz fest refleks big_grinD.
            >

Tysiu ja tej daty nie zaproponowałam, dokonała tego koleżanka Jola. To wyjątkowy
            dla nas dzień i fajnie że chociaż wieczór spędzimy razem.
            A chłopaki nie są do niczego zobowiązani.
            • tysia131 ależ! 04.03.08, 13:47
              Jak to nie sa zobowiazani! Jeden dzien w roku moga sie postarac ;P
              Panowie!!! Apel! Gozdzik i rajstopy dla kazdej z dziewczyn!!! ;D
              • daniel.27 Re: ależ! 04.03.08, 14:51
                a co załozysz je w zyrafie?tongue_outPP
                • singielka_1976 Re: ależ! 04.03.08, 15:54
                  daniel.27 napisał:

> a co załozysz je w zyrafie?tongue_outPP

A coś Ty taki ciekawski?tongue_out I tak nie będziesz oglądałtongue_out
                • tysia131 Re: ależ! 04.03.08, 19:32
                  A tobie Damianie to juz nic do tego ;P
            • singielka_1976 Wyjaśnienie! 04.03.08, 15:56
              Niniejszym pragnę wyjaśnić, że data naszego spotkania wybrana
              została przeze mnie na 8 marca tylko dlatego, że 15.03 będę daleko
              stąd a 22.03. jest Wielka Sobota-prawie Wielkanocsmile)).
              Mam nadzieję, że powyższe tłumaczenie jest wyczerpującebig_grin.
              • tysia131 Wyczerpujace wyjaśnienie! ;) 04.03.08, 19:35
                Oczywiscie ze twoje wyjasnienie jest wyczerpujaca a termin wprost
                wymarzony - w pozostale weekendy tez bym nie mogla wink
        • czarnyaniolek Re: hehehe 04.03.08, 19:25
          a ja słyszałem, że dzień kobiet jest cały rok //mysli

w.
          • tysia131 Re: hehehe 04.03.08, 19:34
            Sprobuj to powiedziec przy zacietych bojowniczkach o wolnosc i
            rownouprawnienie! wink
            Co innego moj drogi szarmanckosc i szacunek a co innego swieto
            gozdzika wink
            • czarnyaniolek Re: hehehe 04.03.08, 20:29
              ..czyli życzysz sobie, moja Droga, goździka? wink
              • jedzoslaw Re: hehehe 04.03.08, 20:56
                A kto to w ogóle wymyślił robić spotkanie 8 marca? Było do przewidzenia, czego
                ONE oczekują smile
                Może tak zamiast kwiatka taniec obecnych facetów na stoliku? tongue_out Tylko co na to
                obsługa lokalusmile
                • tysia131 no no... 04.03.08, 23:34
                  rozmarzyles sie troszeczke Bozydar wink przywolaj mysli do porzadku,
                  bo chociaz twoje wybryki na osatniej imprezie byly ok, to moze nie
                  koniecznie publicznie, na stoliku, w knajpie.... wink
                  • jedzoslaw Re: no no... 06.03.08, 13:14
                    tysia131 napisała:

> rozmarzyles sie troszeczke Bozydar wink przywolaj mysli do porzadku,
                    > bo chociaz twoje wybryki na osatniej imprezie byly ok, to moze nie
                    > koniecznie publicznie, na stoliku, w knajpie.... wink

Co do moich wybryków to obiecuję uroczyście, że tym razem nie będę mieszał smile
                    Ponadto, wolałbym nie robić sobie obciachu w Zawierciu- zbyt często bywam w tym
                    mieście smile
              • tysia131 tak właśnie! ;) 04.03.08, 23:18
                Tego sobie życzę! Goździka!!! ;D Cudo! i kup mi jeszcze rajstopy,
                takie w paczce kwadratowej, dobrze? ;D Ale czad bedzie ;D ;D ;D
                • czarnyaniolek Re: tak właśnie! ;) 05.03.08, 02:30
                  hmm... poznaję ten uśmiech i ten ton.. wink
                  • tysia131 to jest właśnie fajne 05.03.08, 10:49
                    ..że jak już się znamy trochę to możemy sobie wyborazić w jakiej
                    tonacji, z jaką barwą głosu c zy wyrazem twarzy mówimy pewne
                    rzeczy wink
                • jedzoslaw Re: tak właśnie! ;) 06.03.08, 13:11
                  tysia131 napisała:

> Tego sobie życzę! Goździka!!! ;D Cudo! i kup mi jeszcze rajstopy,
                  > takie w paczce kwadratowej, dobrze? ;D Ale czad bedzie ;D

A może po prostu dyplom Przodowniczki Pracy? smile
    • singielka_1976 Jak się umawiają moi pasażerowie? 05.03.08, 16:07
      Okazuje się, że jeden pasażer mi odpada (Sinner), więc kto jeszcze
      oprócz Tysi zabiera się ze mną?

Skoro mamy być na g.18 w Zawierciu to proponuję umówić się o g.17
      pod Teatrem.Co Wy na to?
      • czarnyaniolek Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 05.03.08, 18:25
        jestem o g. 17..

w.
      • tysia131 widze ze... 05.03.08, 19:12
        ... jestem w uprzywilejowanej sytuacji wink Znaczy sie ze nie bede
        musiala dralowac pod Teatr, bo Jola zabierze mnie spod domu ;D
        Co poniekad ma gleboki sens wink
      • grzespelc Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 05.03.08, 20:53
        > Skoro mamy być na g.18 w Zawierciu to proponuję umówić się o g.17
        > pod Teatrem.Co Wy na to?

Ile można się spóźnić? smile
        • singielka_1976 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 05.03.08, 21:00
          A ile czasu potrzebujesz?
          • grzespelc Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 05.03.08, 22:29
            no nie za dobrze to w tej chwili wygląda... musiałbym coś wykombinowac, bo
            inaczej mała szansa na pojawienie się w okolicach 17... Dam jeszcze znać.
      • grzespelc Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 07.03.08, 18:49
        Dobra. Będę na zbiórce.
        • tysia131 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 07.03.08, 19:13
          Dobra. Bądź.

;D
        • singielka_1976 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 07.03.08, 20:00
          grzespelc napisał:

> Dobra. Będę na zbiórce.

No łaskawcatongue_out.
          w razie czego czekamy akademicki kwadrans.Mój tel. jak chcesz to na
          privsmile.
          • ania19610 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 08.03.08, 11:10
            Hej, jakie są konkretne ustalenia? Spotykamy się dziś o 18tej, tak? Już w
            lokalu, który stolik?- bo ja będę (raczej smile) pierwszy raz na Naszym spotkaniu i
            zawsze lubię wiedzieć, jak i co? smile Dzięki za info.

Czy tylko ja będę pierwszy raz? smile
            • ania19610 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 08.03.08, 11:12
              Bodajże 18 to godzina spotkania w Zawierciu, tak? smile
              • daniel.27 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 08.03.08, 11:43
                Spotkanie jest o 18 w zawierciu w lokalu Żyrafa. Nie jest on bardzo
                duzy wiec nie powinnas miec problemów ze znalezieniem ekipy. Ma byc
                kolo 10 osob wiec bedzie jeszcze łatwiejsmile
                • ania19610 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 08.03.08, 17:21
                  Jednak stchórzę sad - straciłam chęć
                  ale Wam życzę miłej i udanej zabawy smile
                  • singielka_1976 Re: Jak się umawiają moi pasażerowie? 09.03.08, 09:51
                    Twoja strata, bo jak zawsze było fantastycznie!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka