anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:15 Właśnie czekam jak ktoś mi postawi Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:40 wirtualnie moge postawić, ale nie sądze żeby Cie to zadowoliło Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:55 No raczej nie zadowoli To pochwal się, co Ty pijesz dzisiaj. Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:07 vino de espanol tempranillo 2006 z lidla Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:17 I działa coś? Kiedys piłam z biedronki (wstyd się przyznać) i jakieś rozcieńczone było - efekt marny ;P Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:27 w lidlu nawet daje rade nawet karte win dostałem Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:25 anelkaa napisała: > Właśnie czekam jak ktoś mi postawi A Twoje się dzisiaj przewróciło? Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:29 menk.a napisała: > A Twoje się dzisiaj przewróciło? Hahaha, dobre W sumie, to ja wolałabym komuś (coś) postawić, no ale cóż... Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:32 Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:35 menk.a napisała: > Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. Oczywiście o stawianiu alkoholu piszesz Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:38 anelkaa napisała: > menk.a napisała: > > > Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. > > Oczywiście o stawianiu alkoholu piszesz Eeee oczywiście. Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:26 No to chlup. :] Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:27 Twoje zdrowie Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:30 fresh_active napisał: > Twoje zdrowie > Dziękuję, bo i nie narzekam. Twoje też. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:43 Hm, bo jeszcze za bardzo się rozbrykam A Fresh jakby tak oklapł deczko Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:47 Pewnie łyknął co swoje i go trochę przetraciło. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:49 Hahaha Więc jednak działa to wino z Lidla Fresh, pobudka! Zacząłeś wątek, to chociaż go porządnie skończ! Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:53 ooo soooo chodzi??? Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:02 W sumie to o nic Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:05 żarty żarty, trzeźwym jak skowronek Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:10 Fresh, pij, pij, będziesz łatwy Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:12 anelkaa napisała: > Fresh, pij, pij, będziesz łatwy Gdzie tam. Łatwe są panny, a faceci już wtedy nie mogą. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:15 menk.a napisała: > Gdzie tam. Łatwe są panny, a faceci już wtedy nie mogą. Fakt, menk.a - coś mi się pomyrdało W takim razie Fresh - nie pij już! Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:30 za późno !! pogadamy jutro Odpowiedz Link
grzespelc Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 00:53 Szklaneczka whisky po południu była. Nawet całkiem niezła jak na whisky, a że przed obiadem, to i trochę zadziałała i pospało się wieczorem . Odpowiedz Link
onlodz42 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 12:15 12:15 ... za wcześnie. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 18:56 Dziś mam piwo Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 19:33 ...ale jeszcze nie zaczęłam pić... Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:13 to dzisiaj Wy stawiacie proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze, że dzisiaj moje bardzo mocno się pogorszyło Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:21 fresh_active napisał: > to dzisiaj Wy stawiacie Wczoraj byłam chętna na stawianie > proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze, że dzisiaj moje bardzo mocno się pogorszyło Hahaha To coś czuję, że musiałabym dzisiaj duuuuużo wypić, żebyś wrócił do formy Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:28 > Wczoraj byłam chętna na stawianie bo w tym cały jest ambaras... Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:34 fresh_active napisał: > proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze, że dzisiaj > moje bardzo mocno się pogorszyło > Fresz przedobrzył wczoraj. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:36 Fresh, jak ktoś zerknie na ten wątek, nie wczytując się w moje wpisy, to pomyśli, że nic nie robię tylko codziennie piję Ale mnie wkręciłeś, kolego O, cześć menk.a A pewnie, że wczoraj przedobrzył - to było do przewidzenia Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:38 Nawet wielbłądy muszą się napić. Witaj Też bym chciała wiedzieć, kiedy przedobrzę, coby uniknąć tego błędu. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:44 Spoko najwyżej będziemy z freshem pić Twoje zdrowie Heh, czasem bez picia czuję się jak pijana. To chyba jednak zdrowy objaw Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:26 Napijcie się za mnie, napijcie. Ciśnienie mnie dziś ściągnęło baaaardzo w dół. Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:56 menk.a napisała: > Napijcie się za mnie, napijcie. Ciśnienie mnie dziś ściągnęło baaaardzo w dół Menk.a, właśnie piję Ale jutro Wy pijecie za moje zdrowie Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:07 Mogę obiecać wyłącznie za siebie. Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:51 nie musisz dziękować za wykreowanie Twojego pozytywnego wizerunku Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:57 No to mam przechlapane... A tak chciałam pokazać się od jak najlepszej strony Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:07 teraz wszyscy wiedzą, że jesteś kulturalnym singlem Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:14 Hahaha O tak, szeroko rozumiana kultura jak najbardziej mnie interesuje To Twoje "fresh_active" coś pozytywnie na mnie działa Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:46 > Hahaha O tak, szeroko rozumiana kultura jak najbardziej mnie > interesuje od początku tak czułem > To Twoje "fresh_active" coś pozytywnie na mnie działa ulalalaa a ja taki nieogolony niemniej jednak miło mi Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:57 fresh_active napisał: > od początku tak czułem Szkoda, że nie miętę > ulalalaa a ja taki nieogolony niemniej jednak miło mi Oooo, a ja tak lubię takich nieogolonych Uważaj, bo jeszcze mi się spodobasz Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:26 > Oooo, a ja tak lubię takich nieogolonych Uważaj, bo jeszcze mi > się spodobasz ooo nie pij już Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:31 fresh_active napisał: > ooo nie pij już Już nie mam co Przepadło - spodobałeś mi się Odpowiedz Link
lacido nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 21:40 ale ja tankuję dziś wstyd przyznać ale miałam problem z otworzeniem puszki, wyszłam z wprawy chyba ;/ Odpowiedz Link
fresh_active Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 21:52 > ale ja tankuję dziś liczy sie > wstyd przyznać ale miałam problem z otworzeniem puszki, wyszłam z wprawy chyba to żaden wstyd, jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc wrócić w szpony alkoholizmu Odpowiedz Link
anelkaa Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:00 fresh_active napisał: > to żaden wstyd, jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc wrócić w szpony alkoholizmu Ja w tym wątku własnie stałam się alkoholiczką Nie powiem za czyją sprawą Odpowiedz Link
menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:08 lacido napisała: > he he > czuję wsparcie Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % Odpowiedz Link
fresh_active Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:25 > Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % o nie nie, ja dziś dziękuje Odpowiedz Link
menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:34 fresh_active napisał: > > Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % > > o nie nie, ja dziś dziękuje Do jutra wywietrzeje. Odpowiedz Link
menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:35 Laci, nie widziałaś nigdy jak do jednego okruszka rusza cała wataha wróbli? Odpowiedz Link
niemoge Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:15 a przepraszam w tym wątku na smutno czy na wesoło? Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:17 Ja na wesoło - jak najbardziej. Ale nie wiem jak inni. Odpowiedz Link
niemoge Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:22 a na smutno można dołączyć? Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:26 niemoge napisała: > a na smutno można dołączyć? Można, można. Hm, jedno piwo i usypia mnie... Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:36 witamy!! ale pamiętaj że alkohol nie rozwiąże Twoich problemów Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:31 u mnie na zmęczono Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:33 Jedno piwo usypia mnie, a po drugim mam ochotę na seks Poprzestaję na jednym - bo fresh mógłby być biedny Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:44 mnie po trzecim urywa się film Odpowiedz Link
ladybird_77 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 20:00 Dzisiaj wypilam pół butelki czerwonego Fresco, a jakoś tak mnie wzięło....zabrało.... porwało.... Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 20:35 Mnie wczoraj porwało )) Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:25 i ja jestem tego porwania ofiarą Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:40 Jaką ofiarą, jaką ofiarą? Nawet Cię nie dotknęłam A wręcz jakieś komplementy prawiłam (chyba) Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:55 > A wręcz jakieś komplementy prawiłam (chyba) po pijaku sie nie liczy Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:03 fresh_active napisał: > po pijaku sie nie liczy Fresh, chcesz w ucho? Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:20 pewnie!! Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:40 Fresh, miałeś zaprzeczyć Ogolony czy nieogolony? Odpowiedz Link
oleyu Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 23:15 Moge sie napić z Wami ??? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:34 coś taki zadowolony? ;P Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:43 no chyba nietrudno sie domyśleć Twoje zdrówie. Co u Ciebie?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:58 fresh_active napisał: > no chyba nietrudno sie domyśleć czasami trudno jeśli ostatnio wyłącznie (dzisiaj również) na smutno, stan radosnego upojenia zaginął gdzieś w jesiennej mgle... > Twoje zdrówie. Co u Ciebie?? Dzięki. A u mnie... bz Dzisiejszy wieczór sponsoruje Lidl czy coś innego ? Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:12 > czasami trudno ja jestem facet elementarny pod tym względem, alkohol=dobry humor > Dzisiejszy wieczór sponsoruje Lidl czy coś innego ? dzis co innego, pewna francuska cieć hipermarketów a u Ciebie co sie przelewa?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:19 fresh_active napisał: > dzis co innego, pewna francuska cieć hipermarketów Ciekawe czy ta sam co moja? > > a u Ciebie co sie przelewa?? U mnie się nic nie przelewa, a wg etykiety wg pradawnych receptur, niezastąpiona na chłodne wieczory. > Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:21 > U mnie się nic nie przelewa, a wg etykiety wg pradawnych receptur, > niezastąpiona na chłodne wieczory. amol?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:23 nieeeeee... strzelaj dalej smaczna jest Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:24 ooo to pewnie jakaś naleweczka!!! Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:27 Oooo, dokładnie! Mogłaby mieć mniej % Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:31 malinowa?? sama robisz czy dostałaś w prezencie?? > Mogłaby mieć mniej % brzmi jak koszmar tych co wzięli kredyt Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:34 fresh_active napisał: > malinowa?? > sama robisz czy dostałaś w prezencie?? wiśniowa, sama swoją własna kartą kredytową za nią zapłaciłam malinowa, co dostałam i miała starczyć na całą zimę już dawno wypita > > Mogłaby mieć mniej % > > brzmi jak koszmar tych co wzięli kredyt koszmar, uwierz na słowo Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:57 > malinowa, co dostałam i miała starczyć na całą zimę już dawno wypita prawidłowy odruch > koszmar, uwierz na słowo wierze Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:02 jest!! ja zawsze wiedziałem że człowiek po spozyciu % może wymyśleć cos twórczego!!!! zablokowałem zdjęcia freelancerki i michcia!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:11 może bym się i napiła, ale picie samej nie sprawia mi żadnej przyjemności;/ Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:20 po drugiej stronie ekranu jestem ja, setki kilometrów, ale jestem Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 16:29 A ja mam dziś nastrój na stawianie Czekam na chętnego [fresh_active wie o co mi lotto) ] Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 17:33 no wiemy, wiemy, że nie na chętną;PPP Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 13:45 rozumiem, że chodzi o stawianie na nogi wczoraj wyszalałem się na łyżwach więc pomoc przy stawianiu byłaby pożądana [czy dobrze wiem o co Ci lotto ??] Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 16:01 fresh_active napisał: > rozumiem, że chodzi o stawianie na nogi wczoraj wyszalałem się na łyżwach więc pomoc przy stawianiu byłaby pożądana O jak fajnie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio jeździłam na łyżwach... To było tak dawno ... wtedy byłam jeszcze piękna i młoda > [czy dobrze wiem o co Ci lotto ??] Myślę, że tak Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 17:35 sorek picie do gadającego ekranu nie jest najwiekszą przyjemnością... ale dzięki) dobrze wiedzieć, że moge na Ciebie liczyć Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 13:50 > picie do gadającego ekranu nie jest najwiekszą przyjemnością... ani największą nieprzyjemnością Odpowiedz Link
koss.ania Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 22.11.08, 20:17 Ja pije, przyznaje sie bez bicia, czerwone półwytrawne, do tego świeczki i nastrojowa muzyka, tylko nie wiem po cholere ten nastrój sobie zrobiłam, ja to sie jednak chyba lubie umartwiac:/// Pozdrawiam wszystkich pijących w ten sobotni wieczór Odpowiedz Link
juicyblue Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 22.11.08, 21:13 ja czerwone wytrawne i oglądam jednym okiem Bruce'a i Kate z włamania na śniadanie. zdrówko Odpowiedz Link
flyfate Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 12:44 heheh znów jakas "popijawa" była a mnie nie było buuuu kiepsko tu z informacją Odpowiedz Link
yoma Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 20:47 Białe półsłodkie, bo nic lepszego nie było, w formie szprycera Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 20:55 ja chyba gorące piwo dziś wypiję może zabije zarazki, które mnie dopadły i położyły do łóżka;> Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 18:53 no to ciach!!! vino italiano supplied by Lidl Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:03 tak sam? Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:11 no, to tylko wino Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:34 ja bym żubrówkę wypiła w miłym towarzystwie ale soku brak i towarzystwa Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:40 na mojej butelce napisano, że wino polecane jest do dań mięsnych rybnych oraz potraw z makaronu. o towarzystwie ani słowa zresztą żadnego z tych dań też nie mam pij czystą!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:41 no popatrz, a ja miałam mięsko;P czystą to chyba wodę;D Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 21:03 znowu????? a ja się czaję czy czasem nie zacząć ostatków już dziś, żeby się wprawić DD Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 21:57 ja wprawiam się przed jutrzejszym pijątkiem Odpowiedz Link
kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 22:42 Człowieku aleś rozkręcił imprezę )))))))) A macie co jeść czy tylko pijecie ????? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:39 raczej wszyscy posnęli przed kompami z kieliszkiem w ręku;P Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 22:53 mi te z si e pijątek szykuje dlatego dziś się tylko nastrajam, jutro będzie podkładka a w sobotę; idź na całość Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:38 sąsiedzi pomyślą,że u mnie już się zaczęła impreza.... az lampa spadła z sufitu... auć...moja głowa...;DDDD i pomyśleć, że nic nie piłam.... Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:46 jak spadła Twoja lampa tzn że sąsiedzi z góry balują Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:52 tja....głośno było tylko u mnie;DD i mnie pokarało... i dlaczego musiała spadać na moją głowę... Odpowiedz Link
lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:57 Twój sprzęt to na Twojej głowie - innego wytłumaczenia nie widzę Odpowiedz Link
kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.11.08, 00:27 .......ponieważ ja dzis nie pije........tylko tak obserwuje imprezkę przez dziurkę od klucza.........pytam.........Onyx - czy aby na pewno to to na Twej głowie to zyrandol ???? Czy to to aby sie nie rusza ??? no i karetkę wezwać ......... kawamija baaaaaaaaardzo zaniepokojona Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.11.08, 01:09 to trochę mniejsze niż zyrandol taka platoniera i wypraszam sobie, ale ...nic mi się na głowie nie rusza;PP trochę obolała jest..ale karetki nie trzeba no chyba, że jakiś przystojny doktorek z sanitariuszem przyjadą...to mogłabym to rozważyć;P Odpowiedz Link
kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.11.08, 10:57 uuuuuuuuuuu..............odetchnęłam z ulgą ) )) pozdrawiam Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 04.12.08, 19:46 dziś barbórka!!! Odpowiedz Link
anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 04.12.08, 20:33 No przecież, że ja piję! I to nie zgadniecie z kim! Pozdrowienia dla Ciebie... Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 18:57 Mam dziś silna potrzebę znieczulenia się. Wiśniewski kiedyś śpiewał niegłupi tekst 'babski świat'. pl.youtube.com/watch?v=iuoOZam21ZM&feature=related Potrzebuję czegoś w odwrotnym kierunku. Zna ktoś? Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 19:47 tak przy poniedziałku?? no, no... respect!! chyba nie ma takiej piosenki są tylko same żale i narzekania Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 20:14 fresh_active napisał: > tak przy poniedziałku?? no, no... respect!! > > chyba nie ma takiej piosenki są tylko same żale i narzekania > > Ale właśnie chodzi o żale i narzekania. Na Was, facetów. Odpowiedz Link
fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 20:28 Ale przecież Wiśniewski w swoim utworze wcale nie narzeka na bebeczki Ale skoro chcesz narzekania i żale, puść sobie Cerekwicką Moim zdaniem powinni jej zabronić "śpiewać" Odpowiedz Link
menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 21:24 Nie. Cerekwicka to nie ten klimat. www.nosowska.pl/news.php coś w ten deseń Odpowiedz Link
mood_indygo Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.03.09, 19:58 to ja dziś sivi pinot jako wspomnienie z wakacji i jeszcze tego sobie słucham też jako wpomnienie )))) coraz milej mi się wpomina )) Odpowiedz Link
mood_indygo Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.03.09, 20:01 w senise tego słucham www.youtube.com/watch? v=gHs3WKgXSAE&NR=1 bo tak coraz milej mi się robi Odpowiedz Link
koss.ania Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 13.03.09, 22:56 A propos pijusów, ja osobiście bardzo lubię ten utwór: www.youtube.com/watch?v=JRZK0LE1hxo Odpowiedz Link