Dodaj do ulubionych

kto dziś pije alkohol - lista obecności pijusów

28.10.08, 19:57
salut!!
Obserwuj wątek
    • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:15
      Właśnie czekam jak ktoś mi postawi wink
      • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:40
        wirtualnie moge postawić, ale nie sądze żeby Cie to zadowoliło big_grin
        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 20:55
          No raczej nie zadowoli smile
          To pochwal się, co Ty pijesz dzisiaj.
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:07
            vino de espanol tempranillo 2006 z lidlabig_grin
            • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:17
              I działa coś? Kiedys piłam z biedronki (wstyd się przyznać) i jakieś
              rozcieńczone było - efekt marny ;P
              • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:27
                w lidlu nawet daje rade smile nawet karte win dostałembig_grin
      • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:25
        anelkaa napisała:

> Właśnie czekam jak ktoś mi postawi wink

A Twoje się dzisiaj przewróciło?tongue_out
        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:29
          menk.a napisała:

> A Twoje się dzisiaj przewróciło?tongue_out

Hahaha, dobre wink
          W sumie, to ja wolałabym komuś (coś) postawić, no ale cóż... tongue_out
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:30
            big_grin
          • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:32
            Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. tongue_out
            • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:35
              menk.a napisała:

> Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. tongue_out

Oczywiście o stawianiu alkoholu piszesz tongue_out
              • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:38
                anelkaa napisała:

> menk.a napisała:
                >
                > > Chętnych, by im stawiać, nigdy nie brakuje. tongue_out
                >
                > Oczywiście o stawianiu alkoholu piszesz tongue_out

Eeee oczywiście. big_grin
    • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:26
      No to chlup. :]
      • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:27
        Twoje zdrowie big_grin
        • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:30
          fresh_active napisał:

> Twoje zdrowie big_grin
          >

Dziękuję, bo i nie narzekam. Twoje też. big_grin
          • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:43
            Hm, bo jeszcze za bardzo się rozbrykam wink
            A Fresh jakby tak oklapł deczko tongue_out
            • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:47
              Pewnie łyknął co swoje i go trochę przetraciło.big_grin
              • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:49
                Hahaha big_grin Więc jednak działa to wino z Lidla tongue_out
                Fresh, pobudka!
                Zacząłeś wątek, to chociaż go porządnie skończ! tongue_out
                • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 21:53
                  ooo soooo chodzi???
                  • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:02
                    W sumie to o nic smile
                    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:05
                      żarty żarty, trzeźwym jak skowroneksmile
                      • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:10
                        Fresh, pij, pij, będziesz łatwy tongue_out
                        • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:12
                          anelkaa napisała:

> Fresh, pij, pij, będziesz łatwy tongue_out

Gdzie tam. Łatwe są panny, a faceci już wtedy nie mogą. big_grin
                          • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:15
                            menk.a napisała:

> Gdzie tam. Łatwe są panny, a faceci już wtedy nie mogą. big_grin

Fakt, menk.a - coś mi się pomyrdało wink
                            W takim razie Fresh - nie pij już! tongue_out
                            • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.10.08, 22:30
                              za późno !! pogadamy jutrotongue_out
    • grzespelc Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 00:53
      Szklaneczka whisky po południu była. Nawet całkiem niezła jak na whisky, a że
      przed obiadem, to i trochę zadziałała i pospało się wieczorem smile.
    • onlodz42 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 12:15
      12:15 ... za wcześnie.
      • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 18:56
        Dziś mam piwo smile
        • timiy2 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 19:21
          a ja winko smile
          • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 19:33
            ...ale jeszcze nie zaczęłam pić...
            • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:13
              to dzisiaj Wy stawiacie big_grin
              proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze, że dzisiaj
              moje bardzo mocno się pogorszyło wink
              • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:21
                fresh_active napisał:

> to dzisiaj Wy stawiacie big_grin

Wczoraj byłam chętna na stawianie tongue_out

> proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze,
                że dzisiaj moje bardzo mocno się pogorszyło wink

Hahaha smile To coś czuję, że musiałabym dzisiaj duuuuużo wypić, żebyś
                wrócił do formy tongue_out
                • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:28
                  > Wczoraj byłam chętna na stawianie tongue_out

bo w tym cały jest ambaras... tongue_out
              • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:34
                fresh_active napisał:

> proszę wypić moje zdrowie, bo wczoraj tak intensywnie piłem Wasze, że dzisiaj
                > moje bardzo mocno się pogorszyło wink
                >

Fresz przedobrzył wczoraj. big_grin
                • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:36
                  Fresh, jak ktoś zerknie na ten wątek, nie wczytując się w moje
                  wpisy, to pomyśli, że nic nie robię tylko codziennie piję tongue_out
                  Ale mnie wkręciłeś, kolego wink

O, cześć menk.a smile A pewnie, że wczoraj przedobrzył - to było do
                  przewidzenia wink
                  • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:38
                    Nawet wielbłądy muszą się napić. big_grin
                    Witaj winksmilesmile
                    Też bym chciała wiedzieć, kiedy przedobrzę, coby uniknąć tego błędu. wink
                    • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:44
                      Spoko wink najwyżej będziemy z freshem pić Twoje zdrowie tongue_out
                      Heh, czasem bez picia czuję się jak pijana. To chyba jednak zdrowy
                      objaw wink
                      • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:26
                        Napijcie się za mnie, napijcie. Ciśnienie mnie dziś ściągnęło baaaardzo w dół. wink
                        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:56
                          menk.a napisała:

> Napijcie się za mnie, napijcie. Ciśnienie mnie dziś ściągnęło
                          baaaardzo w dół wink

Menk.a, właśnie piję smile Ale jutro Wy pijecie za moje zdrowie wink
                          • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:07
                            Mogę obiecać wyłącznie za siebie.wink
                  • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:51
                    big_grin
                    nie musisz dziękować za wykreowanie Twojego pozytywnego wizerunkuwink
                    • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 20:57
                      No to mam przechlapane... wink
                      A tak chciałam pokazać się od jak najlepszej strony wink
                      • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:07
                        teraz wszyscy wiedzą, że jesteś kulturalnym singlem big_grin
                        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:14
                          Hahaha big_grin O tak, szeroko rozumiana kultura jak najbardziej mnie
                          interesuje tongue_out

To Twoje "fresh_active" coś pozytywnie na mnie działa smile

• fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:46
                            > Hahaha big_grin O tak, szeroko rozumiana kultura jak najbardziej mnie
                            > interesuje tongue_out

od początku tak czułem big_grin

> To Twoje "fresh_active" coś pozytywnie na mnie działa smile

ulalalaa a ja taki nieogolony tongue_out niemniej jednak miło mi smile
                            • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 21:57
                              fresh_active napisał:

> od początku tak czułem big_grin

Szkoda, że nie miętę tongue_out

> ulalalaa a ja taki nieogolony tongue_out niemniej jednak miło mi smile

Oooo, a ja tak lubię takich nieogolonych wink Uważaj, bo jeszcze mi
                              się spodobasz tongue_out

• fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:26
                                > Oooo, a ja tak lubię takich nieogolonych wink Uważaj, bo jeszcze mi
                                > się spodobasz tongue_out

ooo nie pij już tongue_out
                                • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:31
                                  fresh_active napisał:

> ooo nie pij już tongue_out

Już nie mam co tongue_out
                                  Przepadło - spodobałeś mi się tongue_out

• lacido nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 21:40
      ale ja tankuję dziś
      wstyd przyznać ale miałam problem z otworzeniem puszki, wyszłam z wprawy chyba ;/
      • fresh_active Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 21:52
        > ale ja tankuję dziś

liczy sie smile

> wstyd przyznać ale miałam problem z otworzeniem puszki, wyszłam z wprawy chyba

to żaden wstyd, jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc wrócić w szpony alkoholizmu big_grin
        • anelkaa Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:00
          fresh_active napisał:

> to żaden wstyd, jesteśmy tutaj żeby Ci pomóc wrócić w szpony
          alkoholizmu big_grin

Ja w tym wątku własnie stałam się alkoholiczką tongue_out Nie powiem za
          czyją sprawą wink
        • lacido Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:01
          he he
          czuję wsparcie big_grin
          • menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:08
            lacido napisała:

> he he
            > czuję wsparcie big_grin

Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % big_grin
            • fresh_active Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:25
              > Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % big_grin

o nie nie, ja dziś dziękuje smile
              • menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:34
                fresh_active napisał:

> > Wsparcie? Raczej sępy, co zwęszyły % big_grin
                >
                > o nie nie, ja dziś dziękuje smile

Do jutra wywietrzeje.wink
            • lacido Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:29
              no wiesz na jedno małe piwko smile
              • menk.a Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:35
                Laci, nie widziałaś nigdy jak do jednego okruszka rusza cała wataha wróbli?big_grin
                • lacido Re: nie wiem czy się liczy... 29.10.08, 22:44
                  czuję sie zagrożona smile))
    • niemoge Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:15
      a przepraszam w tym wątku na smutno czy na wesoło?
      • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:17
        Ja na wesoło - jak najbardziej. Ale nie wiem jak inni.
        • niemoge Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:22
          a na smutno można dołączyć?
          • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:26
            niemoge napisała:

> a na smutno można dołączyć?

Można, można.
            Hm, jedno piwo i usypia mnie...
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:36
            witamy!!
            ale pamiętaj że alkohol nie rozwiąże Twoich problemów smile
      • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:31
        u mnie na zmęczono tongue_out
        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:33
          Jedno piwo usypia mnie, a po drugim mam ochotę na seks wink
          Poprzestaję na jednym - bo fresh mógłby być biedny tongue_out
          • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.10.08, 22:44
            mnie po trzecim urywa się film uncertain
    • ladybird_77 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 20:00
      Dzisiaj wypilam pół butelki czerwonego Fresco, a jakoś tak mnie
      wzięło....zabrało.... porwało.... smile
      • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 20:35
        Mnie wczoraj porwało smile))
        • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:25
          i ja jestem tego porwania ofiarą tongue_out
          • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:40
            Jaką ofiarą, jaką ofiarą? suspicious
            Nawet Cię nie dotknęłam tongue_out
            A wręcz jakieś komplementy prawiłam (chyba) tongue_out
            • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 21:55
              > A wręcz jakieś komplementy prawiłam (chyba) tongue_out

po pijaku sie nie liczy tongue_out
              • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:03
                fresh_active napisał:

> po pijaku sie nie liczy tongue_out

Fresh, chcesz w ucho? big_grin
                • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:20
                  big_grin pewnie!!
                  • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 22:40
                    Fresh, miałeś zaprzeczyć big_grin

Ogolony czy nieogolony? suspicious
    • oleyu Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 30.10.08, 23:15
      Moge sie napić z Wami ???
    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:09
      big_grin
      • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:34
        coś taki zadowolony? ;P
        • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:43
          no chyba nietrudno sie domyśleć smile
          Twoje zdrówie. Co u Ciebie??
          • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 19:58
            fresh_active napisał:

> no chyba nietrudno sie domyśleć smile

czasami trudno smile jeśli ostatnio wyłącznie (dzisiaj również) na
            smutno, stan radosnego upojenia zaginął gdzieś w jesiennej mgle...

> Twoje zdrówie. Co u Ciebie??
            Dzięki. A u mnie... bz sad

Dzisiejszy wieczór sponsoruje Lidl czy coś innego big_grin?

• fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:12
              > czasami trudno smile
              ja jestem facet elementarny pod tym względem, alkohol=dobry humor big_grin

> Dzisiejszy wieczór sponsoruje Lidl czy coś innego big_grin?

dzis co innego, pewna francuska cieć hipermarketów big_grin

a u Ciebie co sie przelewa??
              • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:19
                fresh_active napisał:

> dzis co innego, pewna francuska cieć hipermarketów big_grin

Ciekawe czy ta sam co moja?
                >
                > a u Ciebie co sie przelewa??

U mnie się nic nie przelewa, a wg etykiety wg pradawnych receptur,
                niezastąpiona na chłodne wieczory.

>
                • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:21
                  > U mnie się nic nie przelewa, a wg etykiety wg pradawnych receptur,
                  > niezastąpiona na chłodne wieczory.

amol??
                  • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:23
                    nieeeeee...
                    strzelaj dalej smile
                    smaczna jest smile
                    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:24
                      ooo to pewnie jakaś naleweczka!!!
                      • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:27
                        Oooo, dokładnie!
                        Mogłaby mieć mniej % smile
                        • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:31
                          malinowa??
                          sama robisz czy dostałaś w prezencie??

> Mogłaby mieć mniej % smile

brzmi jak koszmar tych co wzięli kredyt big_grin
                          • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:34
                            fresh_active napisał:

> malinowa??
                            > sama robisz czy dostałaś w prezencie??

wiśniowa, sama swoją własna kartą kredytową za nią zapłaciłam smile
                            malinowa, co dostałam i miała starczyć na całą zimę już dawno wypita

> > Mogłaby mieć mniej % smile
                            >
                            > brzmi jak koszmar tych co wzięli kredyt big_grin

koszmar, uwierz na słowo big_grin
                            • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:57
                              > malinowa, co dostałam i miała starczyć na całą zimę już dawno wypita

prawidłowy odruchbig_grin

> koszmar, uwierz na słowo big_grin

wierze big_grin
    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:02
      jest!! ja zawsze wiedziałem że człowiek po spozyciu % może wymyśleć cos
      twórczego!!!!

zablokowałem zdjęcia freelancerki i michcia!!
    • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:11
      może bym się i napiła, ale picie samej nie sprawia mi żadnej przyjemności;/
      • sorrento_8 Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 06.11.08, 20:20
        po drugiej stronie ekranu jestem ja, setki kilometrów, ale jestem smile
        • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 16:29
          A ja mam dziś nastrój na stawianie wink Czekam na chętnego wink

[fresh_active wie o co mi lotto) wink]
          • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 17:33
            no wiemy, wiemy, że nie na chętną;PPP
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 13:45
            rozumiem, że chodzi o stawianie na nogi wink wczoraj wyszalałem się na łyżwach
            więc pomoc przy stawianiu byłaby pożądanasmile

[czy dobrze wiem o co Ci lottobig_grin ??]
            • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 16:01
              fresh_active napisał:

> rozumiem, że chodzi o stawianie na nogi wink wczoraj wyszalałem się
              na łyżwach więc pomoc przy stawianiu byłaby pożądanasmile

O jak fajnie. Nie pamiętam, kiedy ostatnio jeździłam na łyżwach...
              To było tak dawno smile... wtedy byłam jeszcze piękna i młoda wink

> [czy dobrze wiem o co Ci lottobig_grin ??]

Myślę, że tak tongue_out
        • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.11.08, 17:35
          sorekwink
          picie do gadającego ekranu nie jest najwiekszą przyjemnością...
          ale dziękiwink)
          dobrze wiedzieć, że moge na Ciebie liczyćwink
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 09.11.08, 13:50
            > picie do gadającego ekranu nie jest najwiekszą przyjemnością...

ani największą nieprzyjemnością smile
    • koss.ania Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 22.11.08, 20:17
      Ja pije, przyznaje sie bez bicia, czerwone półwytrawne, do tego świeczki i
      nastrojowa muzyka, tylko nie wiem po cholere ten nastrój sobie zrobiłam, ja to
      sie jednak chyba lubie umartwiac:///

Pozdrawiam wszystkich pijących w ten sobotni wieczórsmile
      • juicyblue Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 22.11.08, 21:13
        ja czerwone wytrawne i oglądam jednym okiem Bruce'a i Kate z
        włamania na śniadanie.
        zdrówko smile
    • flyfate Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 12:44
      heheh znów jakas "popijawa" była a mnie nie było buuuu
      kiepsko tu z informacjąsad
      big_grin
      • yoma Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 20:47
        Białe półsłodkie, bo nic lepszego nie było, w formie szprycera
        • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 24.11.08, 20:55
          ja chyba gorące piwo dziś wypiję
          może zabije zarazki, które mnie dopadły i położyły do łóżka;>
    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 18:53
      no to ciach!!!
      vino italiano supplied by Lidl smile
      • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:03
        tak sam?
        • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:11
          no, to tylko wino smile
          • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:34
            ja bym żubrówkę wypiła w miłym towarzystwiewink
            ale soku brak i towarzystwawink
            • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 19:40
              na mojej butelce napisano, że wino polecane jest do dań mięsnych rybnych oraz
              potraw z makaronu. o towarzystwie ani słowasmile zresztą żadnego z tych dań też nie
              mamtongue_out
              pij czystą!!
              • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:41
                no popatrz, a ja miałam mięsko;P

czystą to chyba wodę;D
      • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 21:03
        znowu?????
        a ja się czaję czy czasem nie zacząć ostatków już dziś, żeby się wprawić big_grinDD
        • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 21:57
          ja wprawiam się przed jutrzejszym pijątkiem wink
          • kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 22:42

Człowieku aleś rozkręcił imprezę wink))))))))

A macie co jeść czy tylko pijecie ?????
            • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:39
              raczej wszyscy posnęli przed kompami z kieliszkiem w ręku;P
          • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 22:53
            mi te z si e pijątek szykuje big_grin
            dlatego dziś się tylko nastrajam, jutro będzie podkładka a w sobotę; idź na
            całość big_grin
            • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:38
              sąsiedzi pomyślą,że u mnie już się zaczęła impreza....
              az lampa spadła z sufitu...

auć...moja głowa...;DDDD

i pomyśleć, że nic nie piłam....
              • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:46
                jak spadła Twoja lampa tzn że sąsiedzi z góry balują big_grin
                • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:52
                  tja....głośno było tylko u mnie;DD
                  i mnie pokarało...

i dlaczego musiała spadać na moją głowę...
                  • lacido Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 27.11.08, 23:57
                    Twój sprzęt to na Twojej głowie - innego wytłumaczenia nie widzę wink
                  • kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.11.08, 00:27
                    .......ponieważ ja dzis nie pije........tylko tak obserwuje imprezkę
                    przez dziurkę od klucza.........pytam.........Onyx - czy aby na
                    pewno to to na Twej głowie to zyrandol ???? Czy to to aby sie nie
                    rusza ??? no i karetkę wezwać smile.........

kawamija baaaaaaaaardzo zaniepokojona smile smile smile
                    • czarny.onyks Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 28.11.08, 01:09

to trochę mniejsze niż zyrandolwink
                      taka platonierawink

i wypraszam sobie, ale ...nic mi się na głowie nie rusza;PP
                      trochę obolała jest..ale karetki nie trzebawink
                      no chyba, że jakiś przystojny doktorek z sanitariuszem przyjadą...to mogłabym to rozważyć;P
                      • kawamija Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 29.11.08, 10:57

uuuuuuuuuuu..............odetchnęłam z ulgą smile) smile))

pozdrawiam
    • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 04.12.08, 19:46
      big_grin dziś barbórka!!!
      • anelkaa Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 04.12.08, 20:33
        No przecież, że ja piję!
        I to nie zgadniecie z kim! big_grin

Pozdrowienia dla Ciebie... smile
    • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 18:57
      Mam dziś silna potrzebę znieczulenia się.

Wiśniewski kiedyś śpiewał niegłupi tekst 'babski świat'.
      pl.youtube.com/watch?v=iuoOZam21ZM&feature=related Potrzebuję czegoś w
      odwrotnym kierunku. Zna ktoś?
      • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 19:47
        tak przy poniedziałku?? no, no... respect!! wink

chyba nie ma takiej piosenki smile są tylko same żale i narzekania tongue_out
        • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 20:14
          fresh_active napisał:

> tak przy poniedziałku?? no, no... respect!! wink
          >
          > chyba nie ma takiej piosenki smile są tylko same żale i narzekania tongue_out
          >
          >

Ale właśnie chodzi o żale i narzekania. Na Was, facetów. wink
          • fresh_active Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 20:28
            Ale przecież Wiśniewski w swoim utworze wcale nie narzeka na bebeczkibig_grin

Ale skoro chcesz narzekania i żale, puść sobie Cerekwickąwink Moim zdaniem powinni
            jej zabronić "śpiewać" wink
            • menk.a Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.12.08, 21:24
              Nie. Cerekwicka to nie ten klimat.
              www.nosowska.pl/news.php coś w ten deseń
            • mood_indygo Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.03.09, 19:58
              to ja dziś sivi pinot jako wspomnienie z wakacji i jeszcze tego
              sobie słucham też jako wpomnienie smile)))) coraz milej mi się
              wpomina smile))
              • mood_indygo Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 08.03.09, 20:01
                w senise tego słucham www.youtube.com/watch?
                v=gHs3WKgXSAE&NR=1 bo tak coraz milej mi się robi smile
                • koss.ania Re: kto dziś pije alkohol - lista obecności pijus 13.03.09, 22:56
                  A propos pijusów, ja osobiście bardzo lubię ten utwór:
                  www.youtube.com/watch?v=JRZK0LE1hxo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka