Dodaj do ulubionych

Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 tygodni!!

IP: *.ip.netia.com.pl 03.09.12, 15:52
wydano dyspozycję przelewu w okienku w WBK na moje konto (Mbank)
3 tygodnie mijają i mogę szukać wiatru w polu.
Osoba która konto w WBK posiada skałdała zapytanie, wyjaśnienie, reklamację, skargę i do dnia dzisiejszego pieniędzy nie ma.

Osoba z kontem w WBK pieniędzy spowrotem na konto również nie otrzymała.
CO ROBIĆ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Minia Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.ip.netia.com.pl 03.09.12, 15:55
      Acha, informacja ze strony banku jest od 2 tyg taka że w systemie to jeszcze nie przeszło, jak długo na Boga może to trwać????
    • Gość: Jolka Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 16:42
      Co robić? Możesz tylko czekać na rozpatrzenie reklamacji przez WBK
      • Gość: Minia Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.sileman.net.pl 03.09.12, 20:11
        zostałą rozpatrzona pozytywnie
        rzekomo system tego nie przepuszcza - nie wiadomo dlaczego, pani sie zasłania prawem bankowym
    • Gość: pracownik banku Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.09.12, 20:08
      Nie chce mi się w to wierzyć! A Ty masz potwierdzenie wysłania przelewu?
      • Gość: Minia Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.sileman.net.pl 03.09.12, 20:12
        wydania dyspozycji - po tyg jak przelewu nei było, została złozona reklamacja
        • Gość: bankowiec Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.12, 20:15
          ale czy widziałaś na oczy potwierdzenie wykonania przelewu z pieczątką banku?
    • samozdrowie24 Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 04.09.12, 00:07
      To jest aż niemożliwe.
      • Gość: niro Re: Przelew BZWBK -> MBANK nie dochodzi od 3 IP: *.play-internet.pl 04.09.12, 20:38
        Przelewy bankowe z reguły dochodzą 2 dnia. Jezeli jak mówisz przelew wysłała ci inna osoba na twoje konto to zwyczajnie ci ściemnia.Pofatyguj się osobiście do BZWBK i podając dane osoby dokonującej przelewu , oraz swój dokument i uzyskasz informacje czy została dokonana dyspozycja przelewu , oraz czy na koncie są srodki wystarczajace do tej transakcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka