Dodaj do ulubionych

wrobieni w GETIN BANKU

23.08.13, 19:38

w2012.r chciałam założyć konto oszczędnościowe pani w banku zaproponowała Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpieczyć Przyszłość umowę podpisałam, za kilka dni przyszły dokumenty z Open Life, z których się dowiedziałam ze jest to Ubezpieczenie .W tym roku w lipcu z mojego konta oszczędnościowego znikło 4.636.00zł po kontakcie z bankiem okazało się, że pani zakładając konto oszczędnościowe złożyła stałe miesięczne zlecenie przelewu na wyżej wymienioną kwotę podsuwając mi do podpisania ,twierdziła, że jest to zlecenie otwarcia konta oszczędnościowego.Złożyłam reklamację.Czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc_ wrobiona dzieki niemysleniu IP: *.multimo.pl 25.08.13, 17:19
      propozycja dla ciebie:
      - wziąć kogoś z rodziny, aby złożył wniosek o twoje ubezwłasnowolnienie w sądzie
      -w sadzie nie odzywać się i udawać głupią.
      naprawdę, zrób to, jak nie dla siebie, to dla swojej rodziny.
    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.09.13, 18:25
      szukam osób z Lublina i okolic wrobionych przez getinbank. proszę o kontakt ilonaresztak@wp.pl
      • Gość: Marcin Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 14.01.14, 22:25
        Witam Ja też zostałem wrobiony w NOBLE BANKU W PARETO MILLENIUM Doradca powiedział że jedyna prowizja jaką zapłacę to 3000zł a składka pierwsza i bieżąca którą płacę jest inwestowana w całości . Prawda jest taka że z składki bieżącej pobierają prowizję w wysokości 660zł. Tego nikt nie mówił o takiej prowizji. Proszę o wzór formularza reklamacyjnego do banku chcę się z tego wycofać ale to nie jest takie proste ponieważ bym stracił połowę wpłaconych pieniędzy. Może ktoś coś wie o pozwie zbiorowym. Proszę o kontakt. marcinr79@hotmail.com
        • gosiaa81 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 16.01.14, 22:37
          Ja rowniez zostalam wrobiona w "Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszlosc" czy ktos wie o pozwie zbiorowym dotyczacym tego produktu?
          Jestem z Kielc czy sa osoby w podobnej sytuacji?
          • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 17.01.14, 09:58
            można we własnym zakresie walczyć na początku
            • Gość: Kon Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 18:51
              Zostałem wrobiony w Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę bardzo o przesłanie dokumentów na mój e-mail a2shaun11@interia.pl

Z góry dziekuję
              • ja-nin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 18.03.14, 21:19
                Gość portalu: napisał(a):

> Zostałałam wrobiona w Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę
                > bardzo o pomoc w walce z bankiem i przesłania wzorów pism na mój e-mail janka.2@wp.pl
                > Z góry dziekuję
                • husia11 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 18.03.14, 21:32
                  Witam- właśnie piszę reklamacje i skargi na ten sam produkt- mam tu 4 osoby -jesteśmy z Radomska i zaczynamy dopiero walkę - jak się trochę obrobię z pismami to powysyłam do Pani wzory i adresy. jak coś to proszę się przypomnieć na martalis3@wp.pl
                  • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 12:06
                    Witam wszystkich. Ja rowniez zostałam wrobiona w LUCRO. Pani z banku z ktora zalatwialam zawsze swoje sprawy zapewniała ze to bardzo dobra inwestystycja. I zapewniała ze inwestycja jest tylko na 5 lat. Okazało sie ze inwestycja jest na lat 15. Prosze o przesłanie tych dokumentów na moj adres. Bardzo chętnie przyłącze sie do zbiorowego pozwu. Moj mail dorota200482@gmail.com. Prosze o pomoc. Moze powinnismy jakaś stronę na facebooku założyć? Moze znajdziemy wiecej ludzi oszukanych przez getting bank!!!!!
                    • dethleffs Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 12:52
                      dorexxx25. wejdź na facebook "Przywiązani do polisy"
                    • Gość: ola Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 151.248.59.* 06.05.14, 15:06
                      wpisz na fb oszukani przez getin bank , albo getin bank i dołącz do nas oszukanych
                      • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 19:24
                        Dzieki juz szukam was na facebooku
                    • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 08.05.14, 23:10
                      Skąd jesteś? Ja z Siedlec
                      • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 09.05.14, 05:26
                        Jestem ze Slupska ale mieszkam w Irlandii
                        • Gość: ola Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 151.248.59.* 09.05.14, 09:58
                          ja jestem z Kołczygłów i jest Pani pierwsza osoba o jakiej słyszę z okolic , szkoda że nie ma Pani na miejscu bo byśmy razem poszły pod bank im większa grupa tym lepiej
                  • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:16
                    witam serdecznie, mam podobny problem z planem regul, oszczędzania w openlife. nie wiem od czego zacząć a wplacam już 1,5 roku co miesiąc. nie mam kontaktu z nikim z Łodzi gdzie mieszkam. Czy mogę prosić o pomoc = od czego zacząć walkę? Ewa(ewcia_59@op.pl)
                  • zbicie1 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 03.03.15, 18:06
                    Witam wszystkich. Również dałem się wrobić w Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę bardzo o przesłanie wzorów skarg lub reklamacji na mail - zbicie@wp.pl, bardzo chcę się z tego bagna wydostać. Chętnie też dołączę do pozwu zbiorowego, mieszkam koło Piły więc okolice Piły i Poznania jak najbardziej. Za wszelką pomoc z góry serdecznie dziękuję.
                • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 11.04.14, 01:16
                  Ja kieruje do sądu. Mam swoje lata. Nie pozwolę na dalsze manipulacje
                • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:12
                  witam, ja również mam ten problem ale nikt nie chce mi pomóc i przesłać chociaż wzór pisma reklamacyjnego. może Pani go posiada, nie wiem za co się zabrać . Ewa
                  • Gość: Michał Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 03.06.14, 22:19
                    Wzory kilku pism

jak.cosik.pl/na-kazdy-temat/9-jak-odzyskac-pieniadze-z-polisolokat-pareto-libra-lucra-stabilny-wzrost-itd.html
                    • warszawianka99 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 11.06.14, 15:15
                      Co Pan sądzi o Fastlaw ?
              • Gość: Sergio Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 92.60.132.* 19.03.14, 12:25
                Witam, niestety zostałem wrobiony w Lucro, bardzo proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych na adres sergiom@interia.pl - dziękuję
                • 2konin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 20.03.14, 09:54
                  Nie ma czegoś takiego jak "wzór reklamacji" zwłaszcza w walce z bankiem, jeśli uważa Pan, że tzw. opiekun klienta wprowadził Pana w błąd co do istoty LUCRO (ryzyko etc.) to proszę to opisać własnymi słowami i złożyć pismo w oddziale getin (kopia z podpisem pracownika i datą przyjęcia pisma dla Pana), w którym podpisał Pan deklarację przystąpienia do lucro. Ja sama poszukuję osób, które czują się wprowadzone w błąd i przystąpiły do lucro, myśląc, że jest to bezpieczna lokata terminowa w oddziale getin w KONINIE. Proszę o kontakt!!!!!!
                  • Gość: gość Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.14, 08:49
                    też jestem z konina proszę o kontakt
              • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 30.03.14, 21:24
                To nadal to sprzedaja oszusci?
                • Gość: Michal Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 30.03.14, 21:59
                  Cały czas, pewnie tylko umowa się zmieniła i procedury, żebyś tak łatwo nie mogła unieważnić jej...nowe nazwy to m.in. szmaragd i quattro
                  • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 22:22
                    Czy cos się zmieniło w twojej sprawie? Ja czekam na odpowiedz na moją reklamacje
                    • Gość: Michal Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 09.04.14, 23:50
                      Dokładnie tak samo, czekam na odpowiedź na reklamacje, jednocześnie załatwiłem już, że jak się nie uda pismami to będę dochodził swojego przez sąd.
                      • warszawianka99 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 11.06.14, 15:26
                        Jestem w Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszłość umowa podpisana między Open Life a Getin Noble Bank chcę zrezygnować z ubezpieczenia i odzyskać zainwestowane pieniądze czy reklamacja i źadanie zwrotu kasy jest jednoznaczna z rozwiązanie umowy?
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 12.06.14, 01:00
                          Z tego co mi wiadomo to nie jesteś w tej sytuacji stroną, także pozostaje tylko przestać płacić.
              • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:10
                witam, czy otrzymał Pan może wzór pisma reklamacyjnego na Plan regul. Oszczędzania?Mieszkam w Łodzi i nie mam kontaktu z nikim pokrzywdzonym a a nie wiem od czego zacząć. Ewa
            • joamil Re: wrobieni w NOBLE BANKU 16.01.15, 23:28
              mi czy mogę prosić o kontakt? mam kilka pytań : kaamilek@poczta.fm
          • Gość: barwnu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.chelm.mm.pl 18.01.14, 20:53
            Miałam również ten produkt. Zaprzestałam wpłat ponieważ nie chciałam być dalej oszukiwania. Zwrócono mi po 1,5 roku wpłat 3% wpłaconych środków. Przystąpiłam do pozwu zbiorowego przygotowywanego przez kancelarię LBW w Warszawie. Umowę z kancelarią podpisałam w listopadzie ub.r.
            • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 80.50.149.* 19.01.14, 00:01
              Również jest to wyjście z sytuacji, ale można samemu powalczyć. Akurat mi sie udało. ale latwiej jest gdy umowa jest w Getin spisana .
              • joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 10.02.14, 18:50
                Zostalam wrobiona w Pareto II ponad 3 lata temu. Przy zawarciu umowy w oddziale w Scu powiedziano mi, ze okres oszczedzania jest min.36 mcy. Poniewaz mieszkam na stale zagranica nie orientowalam sie co dzieje sie z tymi lokatami,;przez 36 mcy przelewalam skladki.Po tym okresie przerwalam , bo chcialam zrealizowac lokate. Tymczasem zerwano ze mna umowe i przelano na konto 731 zl. Stracilam ponad 8 tys. Wyslalam pismo reklamacyjne. Czekam na odpowiedz, ale licze sie z tym, ze nie beda chcieli mi tak latwo je oddac. Chce walczyc o moje pieniadze. Bede wdzieczna, za kazda rade
            • Gość: ak Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 22:58
              podaj prosze wiecej info na email adriankl@tlen.pl
            • Gość: anty LWB Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:41
              to z deszczu pod rynnę!

rozwiąż tą umowę natychmiast jeśli jeszcze możesz! nie dość że nic nie zrobią (od ponad roku tylko się reklmaują)

LWB to lepszy interes niż AMber Gold, tamci chcoiaż na początku ludziom płacili

w LWB nie da się rozwiązać umowy! nawet jak odzyskasz sam kasę to.... płacisz tym darmozjadom a umowę możesz rozwiazać .... jak zapłacisz opołaty likwidacyjne! chyba wiem jaki prawnik pisał tą umowę, ten sam co te produkty!
          • Gość: hyc Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.inetia.pl 20.01.14, 15:03
            Moja mama tez dala się naciągnąć i też w Kielcach. Nie mam pojęcia jak jej pomóc. Gdzie się zgłosić
            • Gość: łapa2000 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 22:00
              Napisz do mnie na beka61@o2.pl
            • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 21.01.14, 07:28
              podaj swój adres mail to wyśle swoje materiały
              • Gość: fra Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 15:59
                Witam
                mam ten sam problem bardzo proszę jak możesz prześlij mi materiały bfracz@interia.pl z góry dzięki :)
              • wrobiona223 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 04.02.14, 12:11
                czy mogę też prosić o materiały. Dałam się nabrać na Kwartalny profil+. mój adres dankacha@gmail.com Z góry dziękuje
              • Gość: Radek Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 12:22
                Proszę także o wzory pism. Złapałem się na Kwartalny Profit. Open Life
                radek_b2@o2.pl
              • Gość: Iwona Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 22:17
                Proszę o jakieś wskazówki:
                mój adres iwo23iwo@wp.pl
                Dziękuję
              • Gość: Gość Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.bestgo.pl 13.02.14, 22:55
                Bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzoru reklamacyjnego do banku na e-mail kry_ska@poczta.fm

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
                Krystyna
              • mchecin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 21.02.14, 00:03
                Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu pieniędzy z UFK PARETO II i KWARTALNE ZYSKI, proszę o podpowiedź do czego zacząć i o przesłanie wzorów pism. Z góry dziękuję i pozdrawiam mchecin@gazeta.pl
              • Gość: ninka Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.gl.digi.pl 27.02.14, 21:19
                Bardzo proszę o wzory pism dot. reklamacji, ponieważ zostałam oszukana przez Getin Bank. natalia__aa@wp.pl
              • Gość: tom Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.vectranet.pl 06.03.14, 08:28
                Witam,
                ja również zostałem wrobiony w better future. Uprzejmie proszę o przesłanie papierów, z którymi mogę coś powalczyć na adres: tkmiecik@poczta.fm

Dziękuję
            • Gość: gosiaa81 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 30.01.14, 09:12
              Do hyc .Hej jestem z Kielc napisz mi jak mozesz w ktorej placowce i na jakim produkcie zostala oszukana.
          • Gość: jurek sam Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.internetia.net.pl 31.01.14, 23:32
            ja tez zostałem wrobiony w to towarzystwo .Dotychczas prowadzę korespondencję z Rzecznikiem Ubezpieczonych , z mizernym skutkiem. Jestem ze Śląska. Lecz nie mam zamiaru odpuścić. Wspólnie może damy radę tym oszustom.
          • Gość: endriu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.darnet.pl 10.02.14, 18:55
            witam
            też walcze moje i pana edmunda wzory pism szukać na chomik dexter5
            • joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 10.02.14, 19:04
              Nie moge znalezc tych materialow pod tym haslem
              • Gość: endriu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.darnet.pl 10.02.14, 19:38
                proszę o emaila wysle
                • Gość: joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dsl.sta.abo.bbox.fr 10.02.14, 20:36
                  moj mail:joanna.bavant@hotmail.fr
                  z GORY DZIEKUJE
          • Gość: Grudziądz Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 18:31

Szukam wrobionych w Grudziądzu!
            • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 20:24
              Szukam wrobionych z siedlec razem zrobimy więcej
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:22
            Tak jestem z Siedlec
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:37
            Jestem z Siedlec
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 28.03.14, 20:49
            Jestem z siedlec czy już coś zrobilas w tej sprawie?
          • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:07
            witam , ja tez jestem wrobiona w ten plan, mieszkam w Łodzi i znam osobę zz Konstantynowa podobnie zrobioną. Podaje maila do kontaktu: ewcia_59@op.pl
        • aalyah3 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:09
          Jezu, zaraz zwymiotuję z nerwów... Po maturze dostałam od rodziny 10 tys zł. Były to pieniądze, które zebrała cała rodzina po moich narodzinach, abym w odpowiednim czasie mogła je przeznaczyć na jakiś start w dorosłe życie... Dałam się naciągnąć w Getinie na Top Inwestycję II. Jutro idę wypłacić moje pieniądze, właśnie minęły 4 lata, po których miała być wypłata. Cały czas czułam się w miarę bezpiecznie, bo nawet dopytywałam kilka razy w oddziałach podczas tych 4 lat czy na pewno 100% ochrona kapitału oznacza, że dostanę z powrotem te 10 tys!! Teraz jak was czytam to jest oczywistym, że jutro doznam pewnie szoku... Ktoś wypłacał już kapitał z tej inwestycji? :(
          • 1antygetinnoble Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:30
            To znaczy straty są jak zrezygnujesz przed terminem lub nie zapłacisz składki, jak jest po zakończeniu nie wiem, ale nie denerwuj się zawczasu, szkoda zdrowia, daj koniecznie znać ile zarobiłaś,
            jak patrze na fundusz Europa np. Pareto New Frontier III UFK (2103.N) jak ktoś zyska na tym to będzie cud jak nie straci to jeszcze większy cud bo te notowania są marne:
            stooq.pl/q/?s=2103.n - wpiszcie europa i wybierzcie swój
            skoro fundusz czy jak to tam się nazywa traci to jakim cudem wypłacą 100% inwestycji ? tego nie rozumiem i nie zrozumiem o co chodzi w tej gwarancji środków.

aalyah3 napisał(a):
            > Jezu, zaraz zwymiotuję z nerwów... Po maturze dostałam od rodziny 10 tys zł. By
            > ły to pieniądze, które zebrała cała rodzina po moich narodzinach, abym w odpowi
            > ednim czasie mogła je przeznaczyć na jakiś start w dorosłe życie... Dałam się n
            > aciągnąć w Getinie na Top Inwestycję II. Jutro idę wypłacić moje pieniądze, wła
            > śnie minęły 4 lata, po których miała być wypłata. Cały czas czułam się w miarę
            > bezpiecznie, bo nawet dopytywałam kilka razy w oddziałach podczas tych 4 lat cz
            > y na pewno 100% ochrona kapitału oznacza, że dostanę z powrotem te 10 tys!! Ter
            > az jak was czytam to jest oczywistym, że jutro doznam pewnie szoku... Ktoś wypł
            > acał już kapitał z tej inwestycji? :(
            • aalyah3 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:35
              Jutro rano pójdę i na 100% dam znać... Od początku dostawałam co pół roku listy, z których wynikało, że tracę, ale bez przerwy było mi powtarzane, że dostanę pieniądze pomimo straty. Dziś zajrzałam do umowy i cała ta inwestycja zakończyła się 08.08.2015, a ja nie dostałam absolutnie żadnej informacji, nic. Getin wygrywa plebiscyt na najgorszy bank wszech czasów.
              • 1antygetinnoble Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 20:28
                on już jest najgorszym bankiem w "polsce" i nie mówię to ja tylko ci którzy dodają opinię i piszą o tym w internecie, bo gdyby nie pisali uszło by im to płazem i nadal był by jednym z najlepszych banków, zresztą jeszcze ma zbyt dobrą, więc oszukani - do roboty trzeba to zmienić.

aalyah3 napisał(a):

> Jutro rano pójdę i na 100% dam znać... Od początku dostawałam co pół roku listy
                > , z których wynikało, że tracę, ale bez przerwy było mi powtarzane, że dostanę
                > pieniądze pomimo straty. Dziś zajrzałam do umowy i cała ta inwestycja zakończył
                > a się 08.08.2015, a ja nie dostałam absolutnie żadnej informacji, nic. Getin wy
                > grywa plebiscyt na najgorszy bank wszech czasów.
                • 1pomorzanin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 21:06
                  Nie zapominajmy o ich popleczniku OPEN FINANCE z resztą tego samego właściciela co GETinGang, oni naganiają klientów nie tylko getinowi ale reszcie nastawionych na zabieranie ludziom pieniędzy firm np. TU Europa (Pareto), która na swojej stronie nie przyznaje się , że kiedykolwiek oferowała taką polisolokatę, zmieniła tylko nazwy produktów i dalej wyciąga pieniądze od ludzi... cała grupa firm Leszka Czarneckiego śmierdzi!
      • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 19:38
        Z Siedlec jest nas troje
        • forum-kredytowe.pl Getin 24.06.15, 12:09
          Getin to chyba najbardziej grający na krawędzi prawa bank, zysk jest na 1 miejscu , klient gdzieś daleko w tyle.
          Straszenie wypowiedzeniem kredytu w przypadku lekkich opoznien to norma
          www.forum-kredytowe.pl/f135/wypowiedzenie-kredytu-w-getin-bank-91802.html
      • Gość: korzeniowski Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.14, 20:45
        getin up to bardzo dobry bank , szczególnie konto getin up polecam
        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 31.05.14, 21:48
          My wszyscy na tym forum właśnie po to tu jesteśmy żeby go polecić innym! Bo uczciwie traktuje klienta! Nie kradnie, nie oszukuje, nie wprowadza w błąd, rzetelnie rozpatruje reklamacje, tylko dlaczego w Polsce jest kilkaset tysięcy okradzionych przez firmy z grupy pana Czarneckiego...?
          • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 18:48
            Nie wiem gdzie i w jaki sposób mam złożyć reklamację w Open Life czy w Getin Bank ?
          • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 18:54
            W jaki produkt Pana wrobiono?
            • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.14, 21:22
              Taką samą reklamację tylko inaczej zaadresowaną wysłać i do banku i do Openlive
              • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 21:57
                Mam wzory pism reklamacyjnych ale nie bardzo wiem jak je sformułować ,są tam jakieś art. czarna magia nie wiem czy sama dam radę je napisać.Czy mogłaby mi Pani coś doradzić ?
                Nie zapłaciłam czerwcowej składki i Open Life wysyła mi smsowe ponaglenia i daje termin do 27 czerwca inaczej wypłaci mi wartość wykupu,czy te reklamacje muszę wysłać przed tym terminem ?
                Nadmieniam że do tej pory nie składałam formalnego rozwiązania umowy.

• Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.14, 22:17
                  Musi Pani się zastanowić co dla Pani będzie lepsze, ja płaciłam składki do końca aż do podpisania ugody bo miałam nadzieję że uniknę sądu i tak się stało. Jak Pani przestanie płacić to umowa zostanie automatycznie zerwana. W reklamacji niech Pani opisze jak doszło do zawarcia niekorzystnej dla Pani umowy.
                  • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 22:43
                    Jak długo trwały negocjacje i czy korzystała pani z porad prawnika przy pisaniu reklamacji ?
                    • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 08:22
                      Jak pisałam wcześniej sama walczyłam około 2 lata, kiedy już nie mogłam znieść ich impertynencji wynajęłam prawnika i rozdawałam ulotki pod bankiem. Zacząć jednak trzeba od reklamacji.
                      • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 13.06.14, 09:14
                        O jaki produkt w Pani przypadku chodziło ?
                  • Gość: ratajos58 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.kalisz.mm.pl 14.06.14, 21:52
                    jeszcze raz do lili podaje mojego mejla ratajos58@o2.pl prosze sie do mnie odezwac.mam do pani/pana pare pytan a nie chce na forum/
                    • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 14.06.14, 22:01
                      Już dwa razy wysyłałam, proszę sprawdzić czy dobrze podaje Pan emaila
              • joamil Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.01.15, 23:19
                Lili czy mogę prosić Panią o kontakt? kaamilek@poczta.fm będę wdzięczna.
      • agata_poznan Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.16, 13:05
        Witam, ja też jestem posiadaczką polisolokaty, mam Pareto II. Oczywiście mam znacznie mniej pieniędzy na koncie niż zainwestowałam. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie całej kwoty? Słyszałam, że kancelarie pomagają ale nie walczą o cała kwotę i zabierają 50% odzyskanych środków. Dziękuje z góry za pomoc.
        • koziorozka Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.03.16, 12:48
          agata_poznan - W tym poście niby nic nie wiesz, a 5 min. później w następnym podajesz mail do Mariusza Kozaryna - super dobrodzieja co to niby za friko 100% kwot odzyskuje.
          Tiaaa, lecę uwierzyć.
          Mam nadzieję, że ludzie się nie nabierają na taką ściemę reklamową.
      • effka1 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.10.18, 11:43
        Posiadam Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość Getin Banku, Open Life. Proszę
        bardzo o pomoc w walce z bankiem i przesłania wzorów pism na mój e-mail linda1@poczta.onet.pl, z góry dziękuję
    • Gość: ewa564 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetia.net.pl 09.09.13, 21:20
      Reklamacja została uznana .Pieniądze zostały przelane na moje konto .
      • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.09.13, 21:22
        jakim cudem??proszę o wskazówki?
        • Gość: robert Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.10.13, 11:09
          szukam chętnych do pozwu zbiorowego robertgorecki1@wp.pl
          • Gość: papugi oszukują Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:36
            pozywajcie , pozywajcie!

płaćcie tym złodziejskim ppaugom prawnikom po 3-5 tys. zł bezwrotnej prowizji za co? ZA NIC?

chciałem pozwać i jak przeczytałem umowę to stwierdzam, że tą firmę LWB to założył sam Getin żeby na nas zarobić po raz DRUGI!

3-5 tysięcy opłaty! bezzwrotnej
            10% za odzyskanie kasy
            płacimy to nawet jak sami odzyskamy kasę
            oni nic nie robią, od roku się tylko reklamują, wysłali uwaga .... JEDEN pozew i to na Axa a nie Getin!
            i teraz uwaga.... Z TEJ UMOWY NIE MOŻNA SIĘ WYCOFAĆ! to jeszcze gorsze niż te produkty!
            • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 19:18
              Ja miałam przyłączyć sie do pozwu zbiorowego wlasnie do LWB bo zlozylam 5 reklamacje i jak narazie oczywiscie odmowna. wyslalam im dokumenty i czekam na odpowiedziec. czyli Pan mówi, ze lepiej dać spokoj? Bo znow sie wpakuje w kolejne klopoty?jak odzyskac w takim razie moje pieniadze?
              • Gość: kama Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.free.aero2.net.pl 11.03.14, 19:48
                Spróbuj się skontaktować z kancelarią Lorica Iuris , 506282331 pan Tłoczek, ja byłam z nim na rozmowie i wydawał się konkretny. Powiedział żeby odzyskać pieniądze to trzeba skierować sprawę do sądu. Czekam aż mi prześlę umowę i wtedy zdecyduję co zrobię
                • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 19:55
                  tak ale wiesz jaka oplate za prowadzenie sprawy wezmie i czy jest gwarancja wygranej?Bo jesli nic nie pomoze to znow strce kolejne pieniadze na marne.
                  • Gość: kama Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.free.aero2.net.pl 11.03.14, 20:04
                    koszt sprawy to ok 3,5 tyś, powiedział że spawa jest do wygrania ale czy na 100% to tego nikt nie wie, powiedział że nie odzyskam całej sumy wpłaconej bo sąd odejmnie za koszty prowadzenia tego ubezpieczenia w moim przypadku dla open life. Z sumy 22 tyś odzyskam ok 13-15 tyś. Ja też boje się że stracę kolejne pieniądze ale sama już nie wiem co mam myśleć, napewno ubezpieczyciel stosuje niedozwolone opłaty likwidacyjne więc jakaś szansa na wygranie jest.
                    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 20:54
                      ale skoro bank wprowadzil Cie w blad i ubezpieczyciel stosyje niedozwolone klauzule to jakim cudem sad odejmie za koszty prowadzenia tego ubezpieczenia?dziwne to dla mnie. Bo jesli wygralby sprawe to powinnas dostac pieniadze plus ustawowe odsteki a tu jakies koszty?? Jedynie sad bierze oplate sadowo od pozwu zbiorowego 2% a od zwyklego 5% ale mozesz starac sie o zwolnienie od kosztow. a czemu az 7 tys jestes do tylu przy pomocy prawnika?
                    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.03.14, 19:42
                      skontaktuj sie ze mna na emaila ilonaresztak@wp.pl. byc moze jest troche tansza opcja ;)
                    • Gość: alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 19:54
                      Szukam kontaktu jestem z siedlec wrobiona na 15 lat w zabezpiecz przyszłość. Pomocy
                • Gość: alka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 21:47
                  No i co zrobiłaś? Mnie ostrzezono że to naciagacz
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 22.04.14, 23:01
                  Czy byłaś w jego kancelarii mnie ostrzeżono ze to Naciagacz
                • e.n.d.r.i.u.u Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.12.14, 12:41
                  Kama napisz co z panem Tomaszem ustalułeś i jak przebiegaja sprawy
                • ag540 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.12.14, 14:43
                  I co się okazało?
                  • e.n.d.r.i.u.u Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.14, 15:57
                    WITAM
                    co tu tak cicho na forum nic nowego nikt nie wnosi tak choćby wszyscy odpuścili
              • Gość: odzyskałam część p Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.opera-mini.net 10.05.14, 07:34
                Ja odzyskałam część pieniędzy z 2 funduszy (Axa i Benefia) poprzez kancelarię prawną Fastlaw. Znalazłam ich w necie.
                Biorą prowizję, ale dopiero po odzyskaniu pieniędzy. Po miesiącu miałam kasę na koncie, chociaż moje reklamacje cały czas bank odrzucał.
                Walczcie z bankami, bo można wygrać.
                Ja odzyskałam kasę w lutym 2014.
          • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 19:47
            Czy pan znalazł
            jestem z Siedlec
      • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.chelm.mm.pl 13.10.13, 16:52
        Gratuluję. Składałam dwie reklamacje, pisałam do RU - w moim imieniu podjął dwie interwencje i wciąż odmowa. Bardzo proszę o kontakt.
      • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.chelm.mm.pl 15.10.13, 17:55
        Pani Ewo miałam ten sam produkt. Od czerwca wciąż piszę z bankiem i Open Life, RU - bez skutku. Uprzejmie proszę o kontakt.
      • Gość: andrzej Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.13, 16:07
        proszę powiedzieć jak napisać reklamację w powyższej kwestii
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 22.10.13, 22:49
          Mogę wysłać swoje wzory pism. W wyniku napisania trzech reklamacji do Getin Banku i pism do innych instytucji, a także rozmowy z dyrektorem ww. banku w sprawie procesu sprzedaży produktów strukturyzowanych tj. „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość” oraz „LUCRO”, moje reklamacje zostały rozpatrzone pozytywnie i zwrócone zostaną mi w 100 % wpłacone środki . A zatem udało się wygrać. Serdecznie dziękuje panu Edmundowi za nieocenioną, wytrwałą pomoc i wsparcie ; )
          • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.13, 09:19
            Gratuluję odniesionego sukcesu. Bardzo proszę o wzory pism, szczególnie do KNF i UOKiK oraz trzeciej reklamacji do Getin Banku. Napisałam dotąd dwie reklamacje i prośbę o interwencje do RU, korespondencja trwa od czerwca br. jak dotąd przegrywam. Sprawa dotyczy również zakupu produktu „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość”. Mój mail: barwnu@interia.pl
            Z góry dziękuję; )
            • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 24.10.13, 10:19
              bardzo proszę o wzory pism , ja również zostałam wrobiona w przez ten bank w kwartalne zyski, pisałam reklamacje ale zostały odrzucone, bardzo bardzo proszę o pomoc z góry ślicznie dziękuje
              • Gość: super pomysł Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:44
                Olu dobra rada: jak chcesz reklować to napisz to SAMA . przecież nikt nie uwierzy w Twoją relamajcę jak napiszsesz tak samo jak setki ludzi!

polecam nawet nie zmieniać płci, na pewno dla urzędów, sądów będzie to wiarygodne :)
          • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.10.13, 11:07
            bardzo prosze o pani wzory, ślicznie dziękuje frytka2484@o2.pl
          • miro535186045 Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.11.13, 12:29
            Jestem wrobiony w Pareto 2. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z góry dziękuje.Mój email : mirek.63@o2.pl
            • Gość: Katarzyna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 13:57
              Jestem wrobiony w Open Live. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z góry dziękuje.
              • Gość: Katarzyna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 14:07
                jestem wrobiony w Open Life. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z gór
                > y dziękuje.
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 15.01.14, 07:15
                  trzeba podać adres poszczy żeby wysłać pisma jako wzór
                  • foksik53 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 15:33
                    Jestem jedną z uszczęśliwionych osób poprzez zawarcie umowy - polisolokaty w Getin Banku. Z problemami polisolokat dowiedziałam się dopiero z prasy oraz z forum. Chcę tak jak inni z tego się wycofać ale bez utraty moich środków finansowych. Proszę o poradę jak mam to zrobić oraz proszę o przesłanie wzoru pisma na podany adres pocztowy. Pozdrawiam
                • henioma Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.03.14, 08:04
                  Bardzo proszę o wzory pism. Jestem wrobiony w Open Life . Z góry dziękuję
                  • Gość: marfik Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.07.14, 09:57
                    Witam, czy mógłby ktoś mi więcej napisac o co chodzi z tym wrobieniem?? Wczoraj podpisałam wniosek o zawarcie ubezpieczenia getin bank i open life mozaika możliwości, mam jednak 30 dni na rezygnację. I nie wiem co robić, po przeczytaniu tych postów. Może ktoś coś więcej napisać. Jak nie tu to na meila. marfaluksza@wp.pl
                    Z góry dziękuję,
                    marta
                    • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:00
                      Rezygnuj póki możesz! Więcej zarobisz na zwykłej lokacie! Cytując byłego pracownika Open Finance "te produkty są tak skonstruowane, że nie mogą zarabiać dla klienta".
                      • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 11:44
                        To bardzo poważne stwierdzenie, a czy Pan ma taki produkt i problem z rozwiazaniem umowy?
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:58
                          Proszę nie udawać, że interesuje Was ta dyskusja i spamować dalej.

pozywamyzbiorowo.pl 02.07.14, 11:44
                          Odpowiedz
                          To bardzo poważne stwierdzenie, a czy Pan ma taki produkt i problem z rozwiazaniem umowy?
                          • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 12:02
                            Ale ja nie spamuję, pytam się wprost. Nie jestem spamującym automatem, tylko pytam czy więcej osób ma takie problemy. Nasze forum to 18 tysięcy użytkowników, współpraca z bardzo dobrymi kancelariami prawnymi, specjalizującymi się w pozwach zbiorowych i można to spiąć i wystąpić z ewentualnym pozwem. A Państwo myśleli o takiej formie? Czy bardziej chcecie wylewać swoje żale i nie działać w swojej sprawie?
                            Pozdrawiam Panie Michale!
                            P.S. I mniej nerwów zalecam :-)
                            Maciek
                            • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 89.25.250.* 02.07.14, 12:31
                              Pozwy zbiorowe, to tylko nabijanie kieszeni adwokatom i są nie tak (jeżeli w ogóle) skuteczne, jak pozwy indywidualne, dlatego poszkodowani pozywajcie indywidualnie
                              • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 12:44
                                Pozwy zbiorowe dopiero się rozwijają, ale widząc ostatnią praktykę orzeczniczą coraz częściej są skuteczne. Na pewno opłata jest niższa niż przy indywidualnym i to powoduje, że ludzie coraz częściej do nich przystępują, ale oczywiście jeśli ktoś ma taki problem i chciałby w postępowaniu indywidualnym walczyć to mogę udostępnić kontakt do kancelarii. Proszę pisać i w sprawach ewentualnych pozwów indywidualnych i zbiorowych na adres: redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl
                                • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 89.25.250.* 02.07.14, 13:03
                                  Dziękuję mam już swojego adwokata i nieprawdą jest, że adwokat indywidualny jest droższy od zbiorowego, a już na pewno jest skuteczniejszy i przede wszystkim szybszy w postępowaniu. Na opieszałość adwokatów w sprawach zbiorowych mamy wiele przykładów w głośnych sprawach i dla klientów niezorientowanych pozew zbiorowy może mieć jakiś "magiczny" wymiar, ale nie pozwólcie się ludzie zgłupić, to tylko marketing adwokacki.
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 15:10
                                  Nie są ani bardziej ani mniej skuteczne od indywidualnych. Na pieniądze trzeba czekać średnio 3 lata przy pozwach zbiorowych, przy indywidualnych to kwestia najczęściej kilku miesięcy. Nie wylewamy tu żali tylko dyskutujemy dzięki m.in. temu miejscu wielu otrzymało pomoc i wielu otworzyło oczy. Taka forma reklamy jaką stosujecie jest zwykłym spamem, stronę macie przekierowaną na inny adres na którym będziecie sprzedawać inny produkt, przestańcie zaśmiecać internet i wprowadzać ludzi w błąd Proszę o moderatora o usunięcie i zablokowanie tego spamera.
                                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 21:47
                                    Michał a ruszyło coś w Twojej sprawie? odezwij sie do mnie na e maila : ilos87@onet.pl
                    • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:07
                      Przeczytaj ogólne warunki ubezpieczenia, zwróć uwagę na opłaty likwidacyjne przy rezygnacji z ubezpieczenia oraz tabelę opłat, zobacz też dokładnie tak naprawdę jakie masz gwarancje odzyskania wpłaconego kapitału. Trwa proces, który ma rozstrzygnąć czy polisolokaty są legalne, z tego co pisał kolega na forum bodajże 8.07 ma zapaść wyrok. Uciekaj z tego syfu!
            • Gość: Jaco Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 62.233.160.* 04.02.14, 18:33
              proszę o pomoc jestem z krakowa zostałem wrobiony w better future ,przystąpie do pozwu zbiorowego , prosze o wzory pism reklamacyjnych na mail jarek.stachursky@vp.pl
              • Gość: ewelina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.180.47.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 22:03
                witam ja również zostałam oszukana przez produkt better future ewelinag.poczta@wp.pl
              • henioma Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.03.14, 08:12
                Uprzejmie proszę o wzory pism reklamacyjnych do Getin Banku zostałem wrobiony do open life
                , do Dziesięciokrotka- ubezpieczenie na życie. Przystąpię do pozwu zbiorowego.
                Mój adres: hmarzec1@gmail.com. Z góry dziękuję.
              • Gość: Rafał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 06.03.14, 17:25
                Też przystąpię do pozwu zbiorowego
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:26
                  Tez przystapie
              • natajla3 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.11.15, 10:54
                W 2012 roku zostałam namówiona na oszczędzanie Better future przez jednego z doradców Open Finance w Krakowie. Oszczędzałam do 10.2014 roku. Wtedy to zrezygnowałam bojące się, że stracę więcej pieniędzy. Proszę o informacje czy uda się odzyskać pieniądze które straciłam wtedy??
          • Gość: terenia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.13, 12:41
            Ja również z siostrą zostałam oszukana przez getin bank bardzo proszę o pomoc
            wzory pism , wskazówki
            chcę walczyć i odzyskać swoje pieniądze
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 02.11.13, 23:01
              to możesz podać swój adres e - mail to postaram sie wysłać swoje pisma
              • Gość: jana Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 07:44
                Proszę o wzory pism do GB dot, "Kwartalny Profit". Kwartalny Zysk",Pareto. Lukro zostałam wrobiona i straciłam już kilkanaście tysięcy,Dziękuję za udzielenie porad
              • Gość: jana Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 07:49
                Proszę o wskazówki dot. Kwartalny Zysk i Kwartalny Profit,Lukro i Pareto z goy dziekuję
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 03.12.13, 14:36
                  tylko potrzebuje adres e - mail aby wzory przesłać ; )
                  • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.13, 19:14
                    battza88@gmail.com zostałam wrobiona w plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość proszę o pomoc jak się z tego wykaraskać od czego zacząć.
                  • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 29.01.14, 00:58
                    Bardzo proszę o wzory pism. Też zostałam wrobiona przez getin na Lucro. Proszę o kontakt na maila: agielec@wp.pl
                    • Gość: rados Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 12:12
                      witam ja zostałem wrobiny przez doradcę OF na produkt libra 3 .Dziś dzwoniłem do nich ale tam nic się nie wskóra .Myślę że bez pozwu zbiorowego lub pisma reklamacji nic się nie zrobi.Nie wiem jak do tematu podchodzą rzecznicy ochrony praw konsumenta.Jesli ktoś ma wzory pism do reklamacji byłbym wdzięczny mój e.mail rados51@vp.pl.Będe pisał o postępach w sprawie
                  • Gość: sokolik Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 83.1.198.* 24.02.14, 23:46
                    Dobry wieczór .ja również zostałam wciągnięta w produkt Open life Getin Banku .Napisałam jedno pismo do warszawy, otrzymałam pisemko odmowne.Bardzo proszę o radę ,jak zredagować rzeczowe odwołanie ew.wzory pism. Z góry serdecznie dziękuję Mój adres- sokolik26@wp.pl
                  • blomd Re: wrobieni w GETIN BANKU 17.03.15, 22:05
                    Witam , Ja tez poproszę o wzór pisma.
                    blomd@interia.pl
                • Gość: :) Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 22:38
                  dobrze wam tak!
                  • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 07.02.14, 07:38
                    Człowieku pomyśl zanim coś złośliwego napiszesz ; 0
                  • Gość: gość do gościa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 08:48
                    jak oszukano 75-letnią kobietę, to tez jej dobrze? Ludzie przeżywają osobiste tragedie.
              • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 193.59.136.* 30.12.13, 21:51
                proszę o przesłanie przesłanie wzorów pism na emaila ola.rupniewska@gmail.com