Dodaj do ulubionych

Ekonomiści o planach zmian w systemie podatkowym

11.02.06, 22:25
"Ekonomiści uważają, że kierunek zmian w systemie podatkowym, zaproponowany
przez resort finansów jest korzystny dla gospodarki. "

I wlasnie dlatego te zmiany nie nastąpią...
Obserwuj wątek
    • notuski Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko 11.02.06, 22:39
      Kończyłem tylko AGH i to nie na kierunku ekonomicznym ale mam wrażenie ,że SGGW
      a teraz "wielka" SHG szkoli DEBILI!!!!!
      Wszędzie wiadomo,że jak się podniesie podatki to ludzie zaczynają KOMBINOWAĆ.
      Powstaje wirtualna księgowość, tworzy się idiotyczne koszty. WSZĘDZIE tylko nie
      w Polsce. Obniżono mi podatki do 19 % to mi się nawet nie chce iść do kasy
      stacji benzynowej i prosić o fakturę na paliwo do auta dziecka czy żony!!!
      BO MI SIĘ NIE CHCE!!! "EKONOMIŚCI"-MYŚLEĆ!!! TO NAPRAWDĘ NIE
      BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • notuski Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko 11.02.06, 22:43
        Aaaa !!! pomyliłem nazwy!!!
        Dawniej to sie chyba to to nazywało SDPiS nazywało!
        Po co to tyło nazwe zmieniać jak sie tylko ona zmieniła!!!Szkoda kasy na nowe
        pieczątki!!!
        • Gość: mirut Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:55
          szkoda ze "wielcy" ekonomiści wypowiadają się tylko o wielkich firmach. ja
          jestem zwykłym straganiarzem. moja żona likwiduje działalność-założyła w
          zeszłym roku. Ja likwiduje za dwa miesiące. Gratuluje rządzącym kolejna rodzina
          po zasiłek-KRWIOPIJCĄ ŚMIERĆ oto hasło PiSu
    • Gość: shedows Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:03
      Prezydent Konfederacji Pracodawców Polskich zwrócił jednocześnie uwagę, że
      niepokój pracodawców budzi zapowiedź odebrania urzędom skarbowym prawa do
      wiążących interpretacji prawa podatkowego. Bo pan Malinowski z p. Bochniarz nie
      będą mogli w każdym US osobno lobbować i kombinować a normalny i uczciwy
      minister ( prof. Gilowska) z takim palantem Malinosiem nie będzie rozmawiała. I
      tu was boli. Mam nadzieje że na Gilowską jesteście za mali

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka