simplex 11.02.06, 22:25 "Ekonomiści uważają, że kierunek zmian w systemie podatkowym, zaproponowany przez resort finansów jest korzystny dla gospodarki. " I wlasnie dlatego te zmiany nie nastąpią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
notuski Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko 11.02.06, 22:39 Kończyłem tylko AGH i to nie na kierunku ekonomicznym ale mam wrażenie ,że SGGW a teraz "wielka" SHG szkoli DEBILI!!!!! Wszędzie wiadomo,że jak się podniesie podatki to ludzie zaczynają KOMBINOWAĆ. Powstaje wirtualna księgowość, tworzy się idiotyczne koszty. WSZĘDZIE tylko nie w Polsce. Obniżono mi podatki do 19 % to mi się nawet nie chce iść do kasy stacji benzynowej i prosić o fakturę na paliwo do auta dziecka czy żony!!! BO MI SIĘ NIE CHCE!!! "EKONOMIŚCI"-MYŚLEĆ!!! TO NAPRAWDĘ NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
notuski Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko 11.02.06, 22:43 Aaaa !!! pomyliłem nazwy!!! Dawniej to sie chyba to to nazywało SDPiS nazywało! Po co to tyło nazwe zmieniać jak sie tylko ona zmieniła!!!Szkoda kasy na nowe pieczątki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirut Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:55 szkoda ze "wielcy" ekonomiści wypowiadają się tylko o wielkich firmach. ja jestem zwykłym straganiarzem. moja żona likwiduje działalność-założyła w zeszłym roku. Ja likwiduje za dwa miesiące. Gratuluje rządzącym kolejna rodzina po zasiłek-KRWIOPIJCĄ ŚMIERĆ oto hasło PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: Ekonomiści o planach zmian w systemie podatko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:03 Prezydent Konfederacji Pracodawców Polskich zwrócił jednocześnie uwagę, że niepokój pracodawców budzi zapowiedź odebrania urzędom skarbowym prawa do wiążących interpretacji prawa podatkowego. Bo pan Malinowski z p. Bochniarz nie będą mogli w każdym US osobno lobbować i kombinować a normalny i uczciwy minister ( prof. Gilowska) z takim palantem Malinosiem nie będzie rozmawiała. I tu was boli. Mam nadzieje że na Gilowską jesteście za mali Odpowiedz Link Zgłoś