Gość: leemc IP: *.tvk.torun.pl 29.05.08, 20:03 Co to? Reklama państwowych banków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martyma Re: Dla nastolatka najważniejszy jest łatwy dostę IP: *.subscribers.sferia.net 29.05.08, 21:05 Kto to napisał?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomek PKO BP - nigdy więcej IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 21:08 Wszystko tylko nie BP. Młodzi ludzie idzcie gdzie indziej! Podam przykład - wpłaćcie pieniążki w południe piątek do banku- do poniedziałku do południa nie będziecie mogli ich wypłacić, nawet w tym samym okienku. Miałem konto w tym banku, jedyne co mi się tam udało załatwić szybko i bez problemu to likwidacja konta - 5 minut, gdybym wcześniej wiedział, że to takie proste. Darmowe bankomaty? ja mam konto w ING i WSZYSTKIE bankomaty polskich banków (PKO BP również), a także euronet wypłacają mi bez prowizji. W mbanku takie konto jest podobno jeszcze tańsze (ING bierze 15zł). Oczwiście darmowe przelewy to standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kownal Dla nastolatka najważniejszy jest łatwy dostęp .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:27 Tu kolejne zestawienie: money.e-inwestor.pl/kontamlodziezowe/porownanie-kont-mlodziezowych/1/ Może komuś się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neri Dla nastolatka najważniejszy jest łatwy dostęp .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:31 Artykuł sponsorowany - masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq oj... się porobiło w tym portalu... IP: 91.84.222.* 29.05.08, 21:51 A po co w ogóle nastolatkowi karta? Please please - no, PO CO? Taka proteza na brak dla niego/niej czasu? Chęć pokazania innym że ma 'kasę'? Za co nastolatek może płacić kartą? Za co powinien wg ciebie płacić karta bardziej niz gotówką - za kino/teatr/lody? Ilu miałeś swoich nastolatków Autorze, znaczy dzieci ile wychowałeś? OK, wiem że sam przed chwilą byłeś nastolatkiem - to może chociaż masz jakieś wyniki badań nt/? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: oj... się porobiło w tym portalu... 30.05.08, 09:14 Gość portalu: aqq napisał(a): > A po co w ogóle nastolatkowi karta? Please please - no, PO CO? Taka > proteza na brak dla niego/niej czasu? Chęć pokazania innym że > ma 'kasę'? Nastolatek ma to do siebie, ze przypomina sobie o roznych potrzebach finansowych przed snem i chce pieniadze dzis na jutro. karta debetowa umiezliwia wyslanie go z tym do bankomatu, nawet przed szkola - niech sie uczy dyscypliny. Z kolei KK dodatkowa dana nastolatkowi pozwala na dokonywanie przez niego wiekszych zakupow pod kontrola - wiadomo ile i na co wydal. Dodatkowo, w przypadku jakis waznych spraw losowych, ma dostep do wiekszych kwot niz zwykle dysponuje. > Za co nastolatek może płacić kartą? Za co powinien wg ciebie płacić > karta bardziej niz gotówką - za kino/teatr/lody? Moj kupuje KK co miesiac bilet sieciowy , ksiazki do szkoly,gry komputerowe (po uzgodnieniu wydatku) rozne wydatki zwiazane ze szkola, czasem robi zakupy do domu - idzie do sklepu, kupuje co trzeba czy zabraklo, placi KK. Wielka zaleta, ze wystarczy iz zadzwoni z miasta do domu i poprosi o zgode na jakis zakup - i w momencie akceptacji moze juz brac. > Ilu miałeś swoich nastolatków Autorze, znaczy dzieci ile wychowałeś? > OK, wiem że sam przed chwilą byłeś nastolatkiem - to może chociaż > masz jakieś wyniki badań nt/? Ja sztuk 1. Odpowiedz Link Zgłoś